Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,954 16 apr 2024 15:44
  • -0,034 (-3,44%) Dagrange 0,952 - 0,979
  • 5.135.617 Gem. (3M) 6,4M

Pharming september 2018

15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 470 471 472 473 474 ... 794 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 september 2018 09:14
    Beste Dhr. de Vries. PAK JE KOFFER!
    Heb je je niet voorbereid op een dergelijk bericht van de FDA. Heb je in de tussentijd geen extra clinische gegevens verzameld. Nee zeker!!!!
    Waarom weet je nog niet wat je wil gaan doen als dit zou gebeuren.
    Van al die jaren dat je met de FDA bezig bent heb je weinig geleerd denk ik.
    Pharming investeer in een capabele CEO!
  2. forum rang 4 Onder de regenboog 19 september 2018 09:15
    Er komt een rapport uit en de collega's blijven muis stil, geen commentaar positief of negatief. Krijgen natuurlijk straks weer de klassieker te horen dat het aandeel nu wel erg ondergewaardeerd is. Het blijft een bedrijf met veel te veel aandelen en die kan je tijdens een crisis niet allemaal onder controle houden. Dus de kudde iets kleiner maken zou voor het bedrijf iets gezonder zijn. Inkopen dus die aandelen en samenvoegen. Zelfs met een positief geluid zijn dit soort enorme bergen aandelen drijfzand. Is ook een mooie kans voor het bedrijf nu in te kopen als ze echt geloven in hun verhaal van groei en hogere omzet.
  3. forum rang 5 RW1963 19 september 2018 09:18
    quote:

    rightdevil1977 schreef op 19 september 2018 08:47:

    Als de io zol laag is is er dan meteen een freeze?? Je zou denken dat er voorkennis geweest is over het besluit van de fda want anders zakt de koers iet ineens met 40 cent. Heb zelf gisteren mijn aandelen met 400 euro verlies verkocht:(
    € 400,- verlies valt nog mee. Als ik de berichten lees dan denk ik dat velen er nog wel één of twee nullen achter kunnen plakken.
  4. [verwijderd] 19 september 2018 09:18
    quote:

    SijmendeVries schreef op 19 september 2018 09:13:

    Goedemorgen Pharming-volgers,

    Ik begrijp dat sommigen mijn post van 07:00 hier op het forum gemist hebben. Bijgaand nogmaals de tekst van het persbericht dat we vanochtend hebben verzonden m.b.t. de reactie van de FDA op onze sBLA voor de uitbreiding van de indicatie van Ruconest met profilaxe. De FDA verzoekt om aanvullende klinische studie-gegevens.

    Met vriendelijke groet,

    Dr. Sijmen de Vries, CEO Pharming Group NV
    ---------------------------------------------------

    Pharming ontvangt Complete Response Letter van FDA

    Verzoek tot aanvullende klinische onderzoeksgegevens voor profylaxe van erfelijk agio-oedeem

    Leiden, 19 September 2018, Pharming Group N.V. (“Pharming” of “de Onderneming”) (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat het een zogeheten Complete Response Letter (CRL) van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft ontvangen met betrekking tot de aanvullende Biologics License Application (sBLA) voor RUCONEST® [Recombinant Humane C1 Esterase Remmer/ conestat alfa] voor uitbreiding van de huidige indicatie met profylaxe (het voorkomen van aanvallen) bij patiënten met erfelijk angio-oedeem (HAE).

    Na feedback van de FDA op twee afgeronde onderzoeken met RUCONEST® voor profylaxe van HAE-aanvallen, diende Pharming in november 2017 een sBLA in ter uitbreiding van de reeds goedgekeurde indicatie. De fase 2-studies, een open-label onderzoek en een gerandomiseerde, dubbelblind, placebo-gecontroleerde studie met behandelingsperioden van 4-8 weken, toonden consistente werkzaamheids- en veiligheidsresultaten.

    In januari 2018 beoordeelde de FDA de aanvraag als voldoende compleet voor een ??inhoudelijke beoordeling van de fase 2-gegevens. Op basis van die beoordeling vraagt de FDA thans om een aanvullend klinisch onderzoek om de effectiviteit van Ruconest bij HAE-profylaxe verder te kunnen evalueren.

    Dr. Bruno Giannetti, MD PhD, Chief Operations Officier van Pharming zegt: "Hoewel de FDA-beslissing van vandaag niet in lijn is met wat we voorzagen, kijken we uit naar samenwerking met de FDA om aanvullende klinische gegevens te genereren die nodig zijn om patiënten toegang te geven tot Ruconest voor HAE-profylaxe”.

    Dr. Sijmen de Vries, CEO van Pharming zegt: “Voor ons is dit een tegenslag, zij het een beperkte. Pharming blijft de HAE-gemeenschap bedienen. We gaan door met, en hebben de middelen noodzakelijk voor de de ontwikkeling van innovatieve en meer gebruikersvriendelijke toedieningsmethoden voor de acute behandeling en profylaxe van HAE ter verbetering van de zorg voor patiënten, overeenkomstig onze uiteenzetting tijdens de Capital Markets Briefing in juni van dit jaar”.

    – E I N D E P E R S B E R I C H T –
    Sterkte.
15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 470 471 472 473 474 ... 794 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Kostenstijging Pharming een tegenvaller

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links