Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,520 23 apr 2024 17:35
  • +0,060 (+1,10%) Dagrange 5,450 - 5,585
  • 546.527 Gem. (3M) 317,5K

TomTom september 2018

4.157 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 208 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 benbelegger 18 september 2018 12:04
    Ik zat vanmorgen bij de kapper, toen ik van huis ging stond de koers op -7%, toen ik thuis kwam stond de koers op -25% ....:-(
    Knippen en scheren is bij de kapper heel wat voordeliger!!

    Helaas heeft Jos weer gelijk en helaas heeft TT niet gedaan wat volgens Wies gedaan had moeten worden: kapitaliseren. TT heeft besloten zelfstandig te blijven en ze krijgen hun zin, alleen helaas voor hen wordt het nu een KLEINE zelfstandige...

    Jammer van deze mooie zonnige dag : 't is Prinsjesdag en wij zitten met een onbetrouwbare overheid en een onbetrouwbaar aandeel Tomtom.


  2. Orca 18 september 2018 12:04
    B R E A K I N G

    (CercleFinance.com) - TomTom said it has launched a new origin-destination analysis tool, enabling city planning and helping to ease traffic congestion.

    Powered by a 10-year big data archive, the service provides insight for urban and infrastructure planners by allowing them to see drivers' preferred routes and trip behaviour trends.

    The tool helps determine which areas of a city require additional infrastructure, information signage, new parking facilities or could be useful for a targeted advertisement or a new retail location, TomTom said.

    TomTom's 'O/D Analysis' service is available as part of TomTom Move, a web portal offering anonymised, state-of-the-art traffic statistics, O/D Analysis and Route Monitoring.

    Copyright (c) 2018 CercleFinance.com. All rights reserved.

    hahaha!
  3. forum rang 4 Xynix 18 september 2018 12:05
    Realiseren jullie je dat één bericht waaruit blijkt dat Reuters gelijk had het plaatje in één klap kan doen veranderen van "Zum Tote Betrübt" naar "Himmelhoch jauchzend". Zo'n bericht zou kunnen zijn de verkoop van Telematics aan SAP en/of IBM, die al zo lang aan boord zijn van de RvC, zonder dat daar eigenlijk een andere goede verklaring voor te bedenken valt.

    Als "The Endgame" nu inderdaad op de wagen is dan kan ik nog enigszins begrip opbrengen voor "no comment". Maar dan moet er wel binnen dagen duidelijkheid komen.
  4. forum rang 6 pwijsneus 18 september 2018 12:15
    quote:

    Garibaldi schreef op 18 september 2018 11:57:

    [...]

    Versteeg heeft toch helemaal gelijk met wat hij zegt? Ik heb al een tijdje geen positie meer (ook met verlies uitgestapt), maar volg het aandeel nog wel. Het feit dat TomTom zelfs nu niet communiceert is een beursgenoteerd bedrijf onwaardig en het was voor mij ook telkens een van de grootste ergernissen als aandeelhouder van TomTom. Godijn had de tent moeten verkopen toen het momentum daar was een paar jaar geleden rond de verkoop van HERE.
    Eens, maar dat is helaas niet gebeurd. TomTom meent het op eigen kracht te kunnen, echter blijkt keer op keer dat de markt vraagtekens zet bij TomTom's strategie. En berichten als vandaag bevestigen die twijfel, en TomTom lukt het niet genoeg hier iets tegenover te zetten.

    Ik zit er nog in, en ga maar rustig afwachten hoe het afloopt. Kapitalisatie - op welke manier dan ook - is het enige wat mijn positie nog kan redden ben ik bang.

    In Amsterdam moeten er nu toch ook wat kwartjes gaan vallen?! Een herziening van de strategie zal toch bekeken moeten worden. Is het zelfstandig scenario nog wel realistisch?? Ben je niet beter af om jezelf te verkopen aan het Apollo platform??

    Dit bedrijf heeft zich nooit bezig gehouden met de overige 51% van de aandeelhouders, echter de werknemers moeten zich toch ook zorgen gaan maken als er geen strategische keuzes worden gemaakt om een succesvolle toekomst te garanderen.

    Wake up call?
  5. forum rang 7 ketchup 18 september 2018 12:20

    @ Xynix, ze zullen nu bij TT wel verplicht zijn wat te ondernemen, want dit komt snoeihard aan

    ze hebben al een keer aan de rand van de afgrond gehangen en dit is een 2e enorme tegenvaller binnen een paar maand, na eerst een Apple trap, nu een Google trap ... dit overleef je niet en de schade tussen de oren bij het bestuur van TT en hoog geplaatste werknemers, ook gezien het aandelen inkoop programma voor bonusdoelen aan 9,35 moet enorm zijn

    het zelfvertrouwen bij werknemers en bestuurders moet geknakt zijn, wat te denken van de recente acquisities , ook die mensen vragen zich nu waarschijnlijk hardop af, hebben we ons vergist en zijn we bij de verkeerde aangeschoven.

    ook kan je met zo'n sentiment geen vuist maken om straks acquisities te doen, plus dat ze zich bij Fiat dadelijk afvragen willen we nog wel in zee met deze partij en ook anderen gaan nadenken

    dit heeft enorme gevolgen, HG moet nu de tent verkopen en beginnen met Telematics te verzilveren, dan geef je een signaal naar de markt.

    nu straks met winstcijfers komen van een iets betere omzet en een beetje meer winst, is al weg geblazen voor effect en geeft je dan een 7 euro aandeel.

    ik sta echt te kijken van de enorme verkoopdruk vandaag , waar komt die long liquidatie vandaan ?
    bij Barclays is het koersdoel ruimschoots bereikt, dus die zijn zeker aan de koopzijde en die hebben volgers in the city , dus ik ga ervan uit dat shortspelers nu dekken, maar waar komt al die selling vandaan ?

    denk dat BNP de handdoek in de ring gooit, bij ING en ABN ware ze al afbouwend voor beleggingen, want ze hebben het begin dit jaar uit de favorieten gehaald

    Morgan zit short, die zullen ook eerder nu koper zijn
    Fidelity ? die zullen afbouwen, die laten zich niet afslachten of ze houden de positie aan voor een meester.
  6. forum rang 6 tatje 18 september 2018 12:23
    Tom Tom wil het zelf doen en wordt hier momenteel op afgerekend.

    Ik kan alles alleen een plaats geven, door het Reuters bericht als waarheid te zien.

    Reuters: TT heeft de hulp in geroepen van de DB om te helpen met een mogelijke verkoop van het hele bedrijf of een minderheidsaandeel.

    Naar aanleiding van bericht Reuters en toelichting op Q1 cijfers.

    BNR: bent U in gesprek met partijen.
    Harold : Daar wil ik verder niets over zeggen.
4.157 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 208 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links