Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,905 24 apr 2024 17:35
  • -0,004 (-0,39%) Dagrange 0,893 - 0,917
  • 6.519.524 Gem. (3M) 6,9M

Pharming september 2018

15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 300 301 302 303 304 ... 794 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. targus 16 september 2018 17:33
    quote:

    voda schreef op 16 september 2018 17:24:

    [...]
    Ja, daar had ik zelf ook al gekeken. Het lijkt wel of de "gewone" belegger deze informatie niet mag zien.Ben benieuwd of Sijmen dit maandag wel laat zien!
    Ik draai 20 jaar mee in het mediacircus en dit heb ik nog nooit gezien. Dit zijn praktijken van 20 jaar geleden. Iemand met wat verstand zal zeker geen berichten overnemen dat stinkt. Deze zullen het eerst zelf verifiëren en de betrokken bronnen contacteren.. Het klopt he Arend Jan ;-)
  2. [verwijderd] 16 september 2018 17:36
    quote:

    targus schreef op 16 september 2018 17:29:

    Klacht is verzonden naar AFM voor vermoedelijke koersmanipulatie door Arend, via de websites van IEX. De rest moeten ze ginder maar uitzoeken. Maandag spelen we verder. ;-)

    "Bedankt voor het invullen van het contactformulier

    Uw contactformulier is ontvangen door het Meldpunt van de AFM. Binnen enkele minuten ontvangt u een kopie van uw formulier op het ingevulde mailadres. Het Meldpunt neemt contact met u op als u een specifieke vraag heeft gesteld of als wij aanvullende vragen of informatie voor u hebben."

    Typisch een gevalletje 'I bit more than i could chew'.
  3. targus 16 september 2018 17:41
    quote:

    *Plata o Plomo* schreef op 16 september 2018 17:36:

    [...]Typisch een gevalletje 'I bit more then i could chew'.
    Zou het anders zo gelaten hebben, maar arend zijne grote mond en zijn foto met zijn vuist begint mij te irriteren. Mss kan hij een site Witheet.nl opstarten. Deze is terug vrij. hahaha
  4. [verwijderd] 16 september 2018 17:45
    quote:

    BassieNL schreef op 16 september 2018 16:49:

    [...]wellicht handig
    Is niet wellicht handig, het is handig, het gaat om feiten.

    Is zijn telefoon van de baas, ook inleveren! De man is dom om vandaag te reageren in een nieuwe column, hij heeft kennis kunnen nemen van wat hier leeft, maar geen kennis wat er op een andere plek op het net gebeurd.

    Door de eensgezinde collectieve houding en vastbeslotenheid om het er niet bij te laten zitten kon hij wel eens onzekere tijden tegemoet gaan.

    Ik wil een antwoord van hem van wanneer het advies is, niet de datum en tijdstip dat het op zijn bureau kwam, helaas geeft hij dat niet.

    morgen iedereen nuchter achter de pc en van de knoppen afblijven,

    Tini
  5. [verwijderd] 16 september 2018 17:49
    quote:

    targus schreef op 16 september 2018 17:41:

    [...]

    Zou het anders zo gelaten hebben, maar arend zijne grote mond en zijn foto met zijn vuist begint mij te irriteren. Mss kan hij een site Witheet.nl opstarten. Deze is terug vrij. hahaha
    Punt is, heer Kamp is vaak het gezicht van heel dit platform, en wordt dus door velen gezien als iemand met verstand van zaken. Had hij zich moeten bedenken vooordat hij de collumn en tweets verstuurde... Maxima zou zeggen... ‘Dat was een beetje...’

    Ik hoop voor hem dat hij niet in het web zit wat binnenkort zichtbaar wordt, anders erg zonde voor zo’n platform als deze...
  6. [verwijderd] 16 september 2018 18:02
    De kern waar het om gaat:

    Heeft Arend-Jan Kamp in zijn rol van senior journalist/analist werkzaam voor IEX, de basisregels van de journalistiek in zijn boodschap van afgelopen vrijdag (voldoende) in acht genomen?

    Voor een ieder (voor-of tegenstander) zelf te beoordelen:

    https://www.nvj.nl/ethiek/ethiek/code-journalistiek-nederlands-genootschap-hoofdredacteuren-2008
  7. [verwijderd] 16 september 2018 18:04
    quote:

    Loisje schreef op 16 september 2018 14:24:

    [...]

    Waarom kan je er niet meer in? Andere browser??
    Hierbij raad ik iedereen aan om zich aan te melden bij het andere forum, daar wordt actie ondernomen om persoonlijk een email te sturen, de email wordt goed opgezet! Dit kunnen wij allemaal niet over onze kant laten gaan!
    Ik heb me aangemeld maar ben (nog) niet toegelaten.
  8. [verwijderd] 16 september 2018 18:05
    De kern waar het om gaat:

    Heeft Arend-Jan Kamp in zijn rol van senior journalist/analist werkzaam voor IEX, de basisregels van de journalistiek in zijn boodschap van afgelopen vrijdag (voldoende) in acht genomen?

    Voor een ieder (voor-of tegenstander) zelf te beoordelen:

    https://www.nvj.nl/ethiek/ethiek/code-journalistiek-nederlands-genootschap-hoofdredacteuren-2008

    Code voor de journalistiek, door het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren (2008)

    Preambule
    Een betrouwbare en pluriforme journalistiek is van het grootste belang voor de democratische samenleving, die niet goed kan functioneren zonder geïnformeerde burgers en een vrije uitwisseling van ideeën. In die open samenleving komt de journalist het recht op vrije nieuwsgaring toe, én de verantwoordelijkheid het nieuws waarheidsgetrouw, onafhankelijk, fair en met open vizier te brengen.

    Waarheidsgetrouw
    1. Bij het doorgeven van nieuws neemt de journalist de werkelijkheid zoals hij die aantreft en waarneemt als uitgangspunt. De verificatie van feiten en de weergave van uiteenlopende meningen belichaamt het journalistieke streven naar objectiviteit.

    2. De journalist brengt in de berichtgeving een duidelijk onderscheid aan tussen feiten, beweringen en meningen.

    3. De journalist gaat zorgvuldig en integer te werk en geeft daarvan ook blijk in zijn berichtgeving door verantwoording af te leggen over zijn journalistieke methoden.

    4. In zijn berichtgeving baseert de journalist zich alleen op zijn eigen waarneming of op bronnen die hem bekend zijn of die hij betrouwbaar acht.

    5. De journalist controleert de feiten in zijn berichtgeving en maakt die feiten waar mogelijk controleerbaar.

    6. Bij het bewerken van nieuws, in tekst, geluid, beeld of combinaties daarvan (infografieken, animaties) maakt de journalist duidelijk waaruit zijn bewerking bestond.

    7. De journalist die in zijn berichtgeving fictieve elementen verwerkt, door namen van betrokkenen te wijzigen of feiten te dramatiseren, legt daarvan telkens rekenschap af.

    8. In columns, recensies, opiniërende berichten en vergelijkbare genres komt de journalist een grotere vrijheid toe dan in andere berichtgeving, waar het gaat om het controleren van feiten, het achterwege laten van wederhoor, en het door elkaar gebruiken van feiten en fictie.

    9. De journalist die verwijst naar informatie van derden, door een ander medium als bron te noemen of door het aanbrengen van een hyperlink, doet dat openlijk en royaal, maar is daarmee niet per se verantwoordelijk voor de inhoud van de onderliggende informatie.

    Onafhankelijk
    10. De journalist verricht zijn werk in onafhankelijkheid en vermijdt (de schijn van) belangenverstrengeling.

    11. De journalist zal, indien hij gebonden is aan enige politieke partij, belangenvereniging of bedrijf anders dan de uitgever van zijn eigen medium, daarvan in zijn berichtgeving telkens rekenschap geven indien dat voor de beoordeling van het bericht relevant is.

    12. De journalist maakt geen misbruik van zijn positie.

    13. De journalist neemt geen materiële of immateriële vergoedingen aan die bedoeld zijn berichtgeving te beïnvloeden, te bevorderen of tegen te gaan.

    Fair
    14. Bij het verzamelen, selecteren en bewerken van nieuws gaat de journalist fair te werk.

    15. De journalist beschermt bronnen aan wie hij vertrouwelijkheid heeft toegezegd.

    16. De journalist die zich baseert op anonieme bronnen moet aannemelijk maken dat zijn bronnen betrouwbaar zijn, de informatie niet op andere wijze kon worden verkregen en hij die zo goed mogelijk elders heeft geverifieerd.

    17. Het zoeken naar hoor en wederhoor is een journalistiek basisprincipe. In het bijzonder bij het publiceren van beschuldigingen of verdachtmakingen aan het adres van een persoon of organisatie, past de journalist wederhoor toe. De beschuldigde krijgt voldoende gelegenheid, liefst in dezelfde publicatie en zonder onredelijke tijdsdruk, te reageren op de aantijging.

    18. De journalist zal de privacy van personen niet verder aantasten dan in het kader van een open berichtgeving noodzakelijk is.

    19. De journalist ontziet de privacy van slachtoffers, nabestaanden, patiënten maar ook van verdachten en daders door de algemene herkenbaarheid van betrokkenen in de berichtgeving te vermijden in al die gevallen waarin deze personen onevenredig nadeel van herkenbaarheid zullen ondervinden en voor zover het vermijden van herkenbaarheid niet in strijd is met het belang van een adequate berichtgeving.

    20. De journalist publiceert geen tekst of foto’s en zendt geen audio-opnames of beelden uit die zijn gemaakt van personen in privé-situaties zonder toestemming van de betrokkene, tenzij met de publicatie een groot maatschappelijk belang is gediend.

    21. De journalist gebruikt geen privé-documenten tenzij de betrokkenen daarvoor toestemming hebben gegeven, of met de publicatie een groot maatschappelijk belang is gediend.

    22. De journalist van wie blijkt dat hij een onjuist bericht heeft gepubliceerd, zal een schadelijke onnauwkeurigheid, gevraagd of ongevraagd, op zo kort mogelijke termijn op royale wijze corrigeren.

    Open vizier
    23. De journalist verzamelt, selecteert en publiceert het nieuws zonder zich te verschuilen achter een andere dan zijn eigen identiteit, tenzij met die werkwijze een groot maatschappelijk belang is gediend.

    24. De journalist maakt zichzelf en zijn methoden bij het verzamelen van informatie in beginsel als zodanig bekend.

    25. De journalist lokt geen incidenten uit met de bedoeling nieuws te creëren. Hij lokt evenmin incidenten uit om een misstand te illustreren, tenzij daarmee een groot maatschappelijk belang is gediend.

    26. Tenzij daarmee een groot maatschappelijk belang is gediend, neemt de journalist niet anoniem of onder pseudoniem deel aan discussies, op internet of in andere media indien er raakvlakken zijn tussen zijn gewone berichtgeving en zijn bijdragen aan die discussies.

    27. De journalist steelt geen informatie en betaalt niet voor gestolen informatie.

    28. De journalist maakt geen gebruik van onrechtmatig door derden verkregen informatie, tenzij met publicatie daarvan een groot maatschappelijk belang is gediend.
  9. targus 16 september 2018 18:06
    quote:

    *Plata o Plomo* schreef op 16 september 2018 17:59:

    [...]Ja dat kan natuurlijk. En geld verliezen is altijd erg vervelend. Dat snap ik.
    Geld verliezen, daar gaat iedereen anders mee om. Ik heb er geen moeite mee. Wat ik vrijdag verloor was winst en dat komt zeker goed omdat ik niet heb verkocht en ook niet zal verkopen. Wie heeft verkocht door misleiding heeft geld verloren en dat zal wel hard aankomen bij deze personen.

    Gewoon blijven zitten en wachten, ik denk dat we heel snel mooie resultaten gaan zien, dus is er niets verloren. Ik heb mijn huiswerk gemaakt.

    Spijtig wie is uitgestapt met verlies.
  10. [verwijderd] 16 september 2018 18:10
    quote:

    't zal maar gebeuren schreef op 16 september 2018 17:22:

    [...]
    boven het VEB art. staat 9:14u.

    Kijk dit schreef VEB nieuws
    Uitgelicht: Pharming onder druk door konijn uit de hoed van Kempen

    Er is dus een rapport

    14-09-2018 09:14 - Verkoopadvies drukt aandeel in het rood.

    In datzelfde artikel van VEB 14-09 09:14 staat ook de reactie van Sijmen de Vries te lezen maar die was er toen nog niet van op de hoogte en kon dus ook nog niet hebben gereageerd....
  11. [verwijderd] 16 september 2018 18:15
    quote:

    targus schreef op 16 september 2018 17:29:

    Klacht is verzonden naar AFM voor vermoedelijke koersmanipulatie door Arend, via de websites van IEX. De rest moeten ze ginder maar uitzoeken. Maandag spelen we verder. ;-)

    "Bedankt voor het invullen van het contactformulier

    Uw contactformulier is ontvangen door het Meldpunt van de AFM. Binnen enkele minuten ontvangt u een kopie van uw formulier op het ingevulde mailadres. Het Meldpunt neemt contact met u op als u een specifieke vraag heeft gesteld of als wij aanvullende vragen of informatie voor u hebben."

    Top, AB!
    Je had nog een PB wat je met mij wil delen?
  12. targus 16 september 2018 18:18
    In 2021 zal de omzet voor Ruconest volgens Kempen pieken op 223 miljoen dollar. Onder meer Lanadelumab van Shire, dat volgens de bank "superieur" is, en orale behandelingen van BioCryst en KalVista zullen de omzet bij Pharming wegsnoepen, denken de analisten.

    www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2018/09...

    De markt is open voor iedereen, binnen 2021 zullen we dan wel verder kijken,

    in ieder geval maakt Pharming meer winst en dat zint me wel. Met dat geld kan er meer gedaan worden. Er lopen nog meer dan genoeg onderzoeken die op het bord komen in 2021. Deze zullen Pharming dan ook geen windeierenleggen.
15.870 Posts
Pagina: «« 1 ... 300 301 302 303 304 ... 794 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links