Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,868 18 apr 2024 17:35
  • -0,093 (-9,63%) Dagrange 0,861 - 0,957
  • 37.599.271 Gem. (3M) 6,9M

1 september Up naar 21-9 €1,75 en hoger

391 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 antop 14 september 2018 20:02
    Even voor de duidelijkheid...ik hen geen verlies maar virtueel minder winst en heb ze nog steeds VASTGEHOUDEN en TRUST.
    Er is heel wat angst bij de concurrent anders geen rapport (niemand heeft het en weet de inhoud)
    een week voor de goedkeuring FDA en die komt er echt...deze actie!
    TRUST en fijn weekend!
  2. forum rang 4 antop 14 september 2018 20:26
    ff terug gehaald
    18-9-2017 18:58:05

    Koers Pharming omhoog na leveringsproblemen concurrent

    FDA noemt Pharming als mogelijk alternatief.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft afgelopen vrijdag een brief gepubliceerd waaruit bleek dat een concurrent van Pharming Group leveringsproblemen heeft, waarna de koers van Pharming maandag de wind in de rug had.

    De FDA noemt Ruconest, een medicijn van het Nederlandse Pharming, als één van vier alternatieven, naast Berinert, Firazyr en Kalbitor.

    Volgens de Amerikaanse toezichthouder hebben patiënten, artsen en apotheken moeite om het medicijn Cinryze te verkrijgen, waardoor zij op zoek moeten gaan naar alternatieve middelen die worden gebruikt om zwellingen te verminderen die ontstaan bij aanvallen van hereditair angio oedeem, kortweg HAE.

    De koers van Pharming Group steeg maandag 12,6 procent.

    was vrijdag al iets bekend...maar nu dan bevestigd door FDA...
  3. Capstone 14 september 2018 21:04
    quote:

    antop schreef op 14 september 2018 20:26:

    ff terug gehaald
    18-9-2017 18:58:05

    Koers Pharming omhoog na leveringsproblemen concurrent

    FDA noemt Pharming als mogelijk alternatief.

    (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft afgelopen vrijdag een brief gepubliceerd waaruit bleek dat een concurrent van Pharming Group leveringsproblemen heeft, waarna de koers van Pharming maandag de wind in de rug had.

    De FDA noemt Ruconest, een medicijn van het Nederlandse Pharming, als één van vier alternatieven, naast Berinert, Firazyr en Kalbitor.

    Volgens de Amerikaanse toezichthouder hebben patiënten, artsen en apotheken moeite om het medicijn Cinryze te verkrijgen, waardoor zij op zoek moeten gaan naar alternatieve middelen die worden gebruikt om zwellingen te verminderen die ontstaan bij aanvallen van hereditair angio oedeem, kortweg HAE.

    De koers van Pharming Group steeg maandag 12,6 procent.

    was vrijdag al iets bekend...maar nu dan bevestigd door FDA...
    Om nog meer verwarring te schoppen?
  4. [verwijderd] 14 september 2018 21:24
    ik heb mijn stukjes Pharming vastgehouden, maar mijn verwachtingen qua koers zijn wel getemperd. Ingestapt op 1,19 verwacht ik nog wel winst te gaan maken de komende weken, maar een stijging naar 1,50 / 1,75 waarover hier weleens wordt gesproken zie ik persoonlijk na de gebeurtenissen van vandaag niet zo snel meer gebeuren. Ik denk dat het nog iets gaat dalen maandag en daarna langzaam opkrabbelen wordt en dat we weer langdurig tussen de 1,20 en max. 1,30 zullen blijven bungelen. Ik hoop dat ik volgende week met het rood van schaamte op de wangen dit bericht kan teruglezen omdat ik er helemaal naast zat!
  5. forum rang 4 antop 14 september 2018 21:50
    SijmendeVries schreef op 5 jun 2018 om 07:01:

    Goedemorgen Pharming-volgers,

    Bijgaand het bericht dat we zonet hebben verspreid met daarin de agenda voor onze Capital Markets Briefing op 21 juni in New York. Deze wordt ook via een live webcast uitgezonden. De link zal die dag op onze website te vinden zijn. De briefing zal met hulp van erkende specialisten in bepaalde ziektebeelden een inkijk geven in de toekomst van Pharming, zowel voor wat betreft de bredere inzet van RUCONEST bij HAE, als bij andere nieuwe (omvangrijke) indicaties, en geheel nieuwe therapieën voor de ziekten van Pompe en Fabry.

    Met vriendelijke groet,

    Sijmen de Vries, CEO Pharming Group

    -------------------------------
    Pharming publiceert agenda voor de Capital Markets Briefing op 21 juni 2018 in New York

    • Nieuwe toedieningsvormen RUCONEST® bij erfelijk angio-oedeem
    • Uitbreiding klinische ontwikkeling rhC1INH bij pre-eclampsie (zwangerschapsvergiftiging), contrast-geïnduceerde nefropathie en andere potentiële grote indicaties
    • Klinische ontwikkeling eiwit vervangende producten bij de ziekten van Pompe en Fabry

    Leiden, 5 juni 2018 - Pharming Group NV ("Pharming" of "de Onderneming") (Euronext Amsterdam: PHARM), publiceert de agenda voor haar Capital Markets Briefing op 21 juni 2018 in New York van 08:00 tot 10:30 EST / 14:00 - 16:30 uur CET, welke ook via live webcast wordt uitgezonden. De link naar deze webcast en de opname ervan zullen beschikbaar zijn op de homepage van de Pharming-website en onder de sectie ‘News’.
    Tijdens de Capital Markets Briefing zal Pharming de lopende activiteiten en de strategie voor zijn in omvang toenemende onderzoeks- en ontwikkelingspijplijn bespreken, zowel voor de recombinante humane C1-esteraseremmer (rhC1INH) als voor nieuwe eiwitvervangingsproducten. De briefing is bedoeld om aandeelhouders, potentiële investeerders en andere geïnteresseerde partijen te informeren over de huidige en geplande activiteiten van Pharming op het gebied van:

    • De nieuwe ontwikkeling van het belangrijkste product RUCONEST® (rhC1INH) binnen het erfelijk angio-oedeem (HAE)-domein, waarmee tegemoet kan worden gekomen aan de behoeften van patiënten;
    • De nieuwe ontwikkeling van rhC1INH buiten het HAE-domein voor de aanpak van andere belangrijke onvervulde medische behoeften waarvoor momenteel geen goedgekeurde of effectieve therapieën bestaan; en
    • De klinische ontwikkeling van nieuwe producten voor eiwitvervanging die significante tekortkomingen van bestaande therapieën aanpakken.

    De briefing omvat onder andere presentaties van opinieleiders in de belangrijkste voor Pharming relevante indicaties. Een van de presentaties wordt verzorgd door professor Marc Riedl, hoogleraar geneeskunde aan de Universiteit van Californië, San Diego en klinisch directeur van het US HAEA Angioedema Center. Hij is een wereldwijd gerespecteerd deskundige op het gebied van de diagnose, behandeling en etiologie van erfelijk angio-oedeem. Daarnaast zal professor Gustaaf Dekker van de School of Obstetrics and Gynaecology aan de Universiteit van Adelaide presenteren. Hij is een mondiaal erkend deskundige op het gebied van de etiologie en behandeling van pre-eclampsie (zwangerschapsvergiftiging).

    De agenda voor de Capital Market Briefing ziet er als volgt uit:
    • Inleiding - Dr Sijmen de Vries, Chief Executive Officer;
    • Overzicht HAE-geneesmiddelen (indicaties voor acuut en profylaxe) – Professor Marc Riedl, US HAEA Angioedema Center, UCSD;
    • HAE VS-marktoverzicht - Stephen Toor, Pharming US General Manager;
    • Ontwikkeling van de RUCONEST®-franchise - Professor Bruno Giannetti, Chief Operating Officer;
    • rhC1INH-ontwikkeling voor de behandeling/preventie van pre-eclampsie - Professor Gustaaf Dekker, University of Adelaide;
    • Contrast-geïnduceerde nefropathie en cardiale bescherming - professor Bruno Giannetti;
    • Eiwitvervangende therapieën bij de ziekten van Pompe en Fabry - Professor Bruno Giannetti;
    • De nieuwe commerciële potentie van Pharming - Robin Wright, Chief Financial Officer;
    • Samenvatting – CEO Dr Sijmen de Vries.

    In het onderdeel ‘HAE-therapeutics’ zal Professor Riedl zijn visie geven op ontwikkelingen in behandelingsopties voor HAE-patiënten.

    Het overzicht van de Amerikaanse HAE-markt zal zich vanuit het perspectief van Pharming richten op waarom Pharming denkt zeer goed gepositioneerd te zullen zijn om de concurrentie in de toekomst aan te kunnen gaan.

    In het onderdeel over de ontwikkeling van de RUCONEST®-franchise wordt ingegaan op de nieuwe toedieningsvormen van RUCONEST®, inclusief klein-volume subcutane (onder de huid) en intramusculaire (in de spier) versies, alsmede een nieuwe, eenvoudig toe te passen pijnloze intradermale (in de huid) toedieningsmethode. In dit onderdeel wordt ook ingegaan op de plannen van Pharming voor het ontwikkelen van voldoende capaciteit om aan de vraag naar rhC1INH in de nieuwe indicaties te kunnen voldoen.

    Professor Dekker zal de nieuwste wetenschappelijke visies op het gebied van de ontwikkeling van pre-eclampsie (zwangerschapsvergiftiging) schetsen, alsmede de ratio voor de verwachting dat een therapeutische interventie met C1-esteraseremmer daarbij een positief therapeutisch effect zou kunnen hebben.

    Het onderdeel over contrast-geïnduceerde nefropathie schetst de eindpunten en mogelijke relevantie voor verdere klinische ontwikkeling, van een Fase II dubbelblind placebogecontroleerde door de onderzoekers gefinancierde nog lopende studie in Basel, Zwitserland.

    In het onderdeel over de eiwit vervangende therapieën zal de thans verwachte voordelen van Pharmings twee nieuwe gepatenteerde recombinante producten toelichten: a-glucosidase en a-galactosidase. a-glucosidase is een enzymvervangingstherapie voor de ziekte van Pompe, een zeldzame lysosomale stapelingsdeficiëntie. a-galactosidase, is een enzymvervangingstherapie voor de ziekte van Fabry, eveneens een zeldzame lysosomale stapelingsziekte. Er zal een tijdpad voor het klinische ontwikkelingsprogramma voor a-glucosidase worden geschetst.

    Het onderdeel 'Commercieel potentieel' geeft een overzicht van de markten voor de belangrijkste indicaties waarvoor de Onderneming van plan is om nu en in de nabije toekomst rhC1INH te ontwikkelen, alsmede wat dit zou kunnen betekenen voor Pharmings toekomstige commerciële ontwikkelingspotentieel.

    De presentaties en de opname van de webcast van de briefing zijn beschikbaar op de homepage van Pharmings website en in de ‘News’-sectie.

    Neem voor registratie voor aanwezigheid bij het evenement contact op met Mike Biega van Solebury Trout: mbiega@troutgroup.com. Registratie vooraf is vereist, aangezien er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

    Raad van Bestuur
    Sijmen de Vries, CEO
    Bruno Giannetti, COO
    Robin Wright, CFO
  6. Capstone 15 september 2018 09:07
    quote:

    antop schreef op 15 september 2018 08:57:

    Er zijn PB genoeg geweest en ik heb TRUST en VASTHOUDEN.
    Geniet er maar van Bunny ik ben op weg inboarden tot woensdag?Face too face!
    Sorry Antop. Ik heb me niet ingeschreven. Goede vlucht.....even op bezoek bij maatje in Amerika die bij Shire werkt?
  7. DDD portfolio 18 september 2018 09:31
    Kwestie van tijd idd. Als je in Pharming zit dan weet je dat dit soort extreme koersschommellingen voorkomen. Het is vaak hard up en down en gewoon geduld hebben met dit aandeel. Ik zie t als een mooi koopmoment. Als die goedkeuring echt komt staan we in ieder geval zo weer op 1.30.
391 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links