Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 25 apr 2024 17:35
  • -0,024 (-2,60%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 4.203.859 Gem. (3M) 6,9M

1 september Up naar 21-9 €1,75 en hoger

391 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Gevelboer 1 september 2018 08:35
    quote:

    antop schreef op 1 september 2018 08:11:

    Goedemorgen allen,ik verwacht komende weken een koersherstel. PB Basel en goedkeuring.
    De tour zal ook investeerders aantrekken zodat er verdere ontwikkelingen plaats en toepassingen kunnen vinden.
    Iedereen een heel zonnig weekend toegewenst ..na regen komt zonneschijn. Het is tijd dat die bij Pharming gaat schijnen voor zowel patienten als beleggers.

    Goede morgen Antop.
    Ik verwacht dit met je mee. Om eerlijk te zijn hoop ik dit ook, mijn strategie speelt break even rond de 1,34.
    Had ik in maart mijn auto in de prak gereden, heb hierdoor destijds een deel van mijn stukken verkocht om een andere autootje te kunnen kopen. Vandaar mijn vrij hoge break even punt van mijn huidige positie.

    Doe ik nooit zoveel aan koers voorspellingen, maar ben ook van mening dat de huidige koers aan een ondergrens dobbert. Haha...mijn ongeduldige vriendin wordt gek dat ik haar de hele tijd vertel...."komt goed schatje, ik zegt toch 1,80 in december, het is nog geen december"
    Velen (bijna iedereen) verwachten enkel goed nieuws deze maand.
    Ik neem aan dat beleggers hun positie al hebben ingenomen. De koersstijging moet komen van de korte termijn jongens (en meisjes) die gaan hopen op een "snelle winst".
    Mocht het nieuws een feit zijn hoop ik dat het nieuws nieuwe beleggers over de streep kan trekken om een positie in Pharming in te nemen.
    We gaan het beleven!!
  2. forum rang 4 antop 3 september 2018 08:58
    Goedemorgen allen, iedereen heeft zijn aandeeltjes goed vastgehouden op een enkeling na.
    Richting 21-9 gaat de koers deze week door de 1,30 om terug te komen op de 1,50
    Als de goedkeuring er komt ...die komt er, dan knalt de koers door de 1,75 door naar de €2,- en PB Basel erbij.
    Sijmen wij wachten geduldig af tot er nieuws is en anders is beter om te zwijgen!
    Iedereen die roept PB..die komt er pas als er nieuws is. Ik verwacht alleen positieve PB en vandaar dit draadje 1-9-2018 UP en 21-9 naar de 1,75.

    Fijne dag.
  3. TommyTP 3 september 2018 10:17
    quote:

    antop schreef op 3 september 2018 09:36:

    Cum. vol. 3.021.727 op 1,31 moeten ff 100.000 stukjes weg en dan doorknallen..
    Vandaag zien we eindelijk een goed volume om door de 1.30 te breken. Nu afwachten of we hierboven kunnen sluiten vandaag. Ik heb er een goed gevoel bij. Iedereen snapt dat het momentum eraan zit te komen, maar het gaat toch nooit zonder horten of stoten.

    Mijn analyse voor de komende maanden is als volgt:
    Na Q3 cijfers in 2017 explodeerde de koers, er werd toen duidelijk dat Pharming potentie had om rond de 150 mln USD omzet te komen in 2018.
    In de loop van Q1 kreeg het optimisme de overhand dat Pharming in korte tijd de HAE markt zou gaan domineren met bijbehorende omzetten. De koers haalde de 1.57 maar wist niet door te breken na teleurstellende (of realistische) Q1 cijfers. In aanloop naar Q2 namen de verwachtingen weer toe, maar door gelijkblijvende Q2 omzetten (tov Q1) weer een afstraffing op de beurs. Het is wel duidelijk dat Pharming de HAE markt niet gaat domineren; overigens is dat ook geen statement van het management geweest maar meer mijn indruk als ik die jubelverhalen op dit forum las.

    Voor de capital markets briefing werd de ballon weer teveel opgeblazen met wederom een afstraffing tot gevolg. De potentie voor een sterke de pijplijn is er zeker, maar er zijn geen tijdslijnen of studies die houwvast geven. -> toe nu toe is het vooral een hele interessante hypothese dat Ruc. breder toepasbaar is. Daarnaast is men wel concreet bezig met de verbetering van toedieningsmethoden -> maar dat zie ik toch voornamelijk als noodzakelijk om het opgebouwde marktaandeel te behouden. De nieuwe medicijnen voor Farby en Pompe zijn mi toch net iets minder interessant.

    De koers begeeft zich in 2018 grofweg tussen de 1.25 en 1.50 met wat uitschieters negatief (begin dit jaar en in de zomer) en heel even in juni (positief).

    We weten dat FDA een uitspraak gaat doen over profilaxe Ruconest op 21 September. Als dit positief is dan geeft toegang tot een markt van 800 mln USD. We weten ook dat Ruconest extreem veel meer potentie heeft. Dat heeft zich echter nog niet bewezen. De basel studie zou het eerste 'harde' bewijs zijn dat Ruconest breder toepasbaar is. Mochten deze twee triggers positief uitpakken dan zal er steeds meer potentie ontstaan om door de 1.57 door te breken.

    Ik denk zelf dat de Q3 cijfers toch allesbepalend zullen zijn of we echt door de 1.57 heen kunnen. Mocht er een redelijke groei gerapporteerd worden (Q3 over Q2) dan staan de seinen op groen.

    Natuurlijk is er onduidelijkheid over de milestones die nog betaald moeten worden. Natuurlijk zijn er partnerships die gesloten zouden kunnen worden om het eea te versnellen maar die triggers (negatief of positief) zijn niet fundamenteel. Fundamenteel is echte potentie voor Ruconest buiten HAE op de lange termijn en toegang tot HAE profilaxe markt op korte termijn. En om te bewijzen dat de operationele gang van zaken op orde is zal Q3 gewoon wat groei moeten laten zien... Geen 40% maar wel 5% tot 10%.

  4. [verwijderd] 3 september 2018 10:27
    quote:

    antop schreef op 31 augustus 2018 09:29:

    Pfff en Bones bedankt voor jullie inhoudelijk bijdrage. Ik heb besloten om dit draadje inhoudelijk te houden met info over Pharming en geen chatbox. Jullie zijn de laatste waarop ik dus reageer en alle andere die dezelfde inhoudelijke reacties als jullie sturen negeer ik.
    Ik ben zeer positief al jaren,maar zeker vanaf vorig jaar en zie 21-9 met TRUST en GEDULD en zeg €1,75 want deze koers is belachelijk.
    Dat is mijn visie !Fijne dagen tot 21-9 ;-)
    Reageer jij maar lekker in je prive chatroom op jezelf.

    Lou de palingboer.
391 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 20 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links