Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel VIVORYON THERAPEUTICS N.V. AEX:VVY.NL, NL00150002Q7

  • 0,820 25 apr 2024 17:35
  • -0,075 (-8,38%) Dagrange 0,810 - 0,930
  • 1.589.391 Gem. (3M) 683,2K

Probiodrug 2018

1.897 Posts
Pagina: «« 1 ... 74 75 76 77 78 ... 95 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 augustus 2018 09:48
    DeZwarteRidder,

    Gefeliciteerd goed gezien !
    Ik denk dat BB Biotech de koers sterk heeft beinvloed om haar verlies bij het grotendeels uitstappen wat kleiner te maken, of zij daarbij een instituut of insgelijks hebben ingeschakeld maakt weinig uit.

    Disclaimer:
    Geen aandelen Probiodrugs in porto.
  2. forum rang 6 Tom3 24 augustus 2018 09:50
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 24 augustus 2018 09:29:

    [...]
    Ik wil Tom bedanken voor zijn goede informatie en tegelijk feliciteren met zijn transacties in dit hopeloze aandeel.
    Het is niet alleen BB maar ook Rothschild en een US investmentbank die de plaat gepoetst hebben. Rothschild zal zijn belang nu ook nog verder willen verkleinen. Denk dat de zaak alleen gered kan worden met Duits overheidsgeld. Komt er allemaal op neer dat de investeerders van het eerste uur geen vertrouwen meer hebben in de wetenschappelijke onderbouwing gegeven door Probiodrug. Aannemende dat zij hun licht opgestoken hebben bij derden deskundigen ziet het er niet echt hoopgevend uit.
  3. forum rang 7 Kaviaar 24 augustus 2018 10:08
    [quote alias=Tom3 id=11030972 date=201808240950]
    [...]

    Tom3,

    Los van de verkleinde belangen en weinig tot geen nieuws, is het geen waardeloos bedrijf. Jammer dat ze niet meer en vaker van zich laten horen. Onderzoeken kosten geld, maar ze zijn voor een goede zaak die speelt wereldwijd.

    Als ik het oudere artikel lees van 8 mei j.l., dan vind ik dat toch positief:

    Probiodrug positioneert zijn pGlu-Abeta-antilichaam op het gebied van Abeta-antilichamen

    Probiodrug was co-auteur van een review paper getiteld
    "Passieve Abeta Immunotherapie: huidige prestaties en toekomstperspectieven"


    HALLE (SAALE), Duitsland, 08 mei 2018 Probiodrug AG (Euronext Amsterdam: PBD), een klinisch biofarmaceutisch bedrijf dat nieuwe therapeutische oplossingen ontwikkelt voor de behandeling van de ziekte van Alzheimer (AD), heeft vandaag aangekondigd dat de resultaten van zijn preklinische kandidaat-antilichaam PBD-06 zijn beoordeeld : Schilling, S., Rahfeld, J.-U., Lues, I. en Lemere, CA in Molecules en is hier te vinden:
    www.mdpi.com/1420-3049/23/5/1068/pdf

    Het overzichtsartikel is geschreven door onderzoekers van het Fraunhofer-Instituut voor celtherapie en immunologie, Duitsland, het Ann Romney Center for Neurologic Diseases, Brigham and Women's Hospital en Harvard Medical School, USA en Probiodrug AG, Duitsland. Het maakt deel uit van een speciale uitgave gewijd aan de 25ste verjaardag van de amyloïde cascade-hypothese, de leidende hypothese van de pathologie van de ziekte van Alzheimer (AD). De review belicht de huidige ontwikkelingsstatus van monoklonale antilichamen in geavanceerde klinische ontwikkeling voor de behandeling van AD. Een speciale nadruk wordt gelegd op de huidige beperkingen van immunotherapie van AD en recente strategieën om deze problemen te overwinnen door de specificiteit en effectorfunctie van de antilichamen aan te passen. Probiodrugs strategie om zich te richten op pGlu-Abeta, een sterk aggregeerbare en neurotoxische vorm van amyloïde peptide specifiek voor AD, wordt uitvoerig besproken evenals de status van preklinische pGlu-Abeta antilichaam-ontwikkelingen. PBD-C06 is PBD's gehumaniseerd en gedeimmuniseerd anti-pGlu-Abeta monoklonaal antilichaam dat momenteel in CMC-ontwikkeling is. Het molecuul werd geselecteerd op basis van een optimaal farmacologisch profiel.

    Dr. Stephan Schilling van het Fraunhofer Instituut voor celtherapie en immunologie IZI merkt op: "De review geeft een overzicht van de huidige strategieën om immunotherapeutica voor de behandeling van AD te verbeteren, waaronder de targeting van posttranslationeel gemodificeerde amyloïde peptiden zoals pGlu-Abeta. biedt verschillende voordelen voor een behandeling met een laag risico op bijwerkingen. " Dr. Schilling is groepsleider bij Fraunhofer IZI en dient samen met Dr. Hutter-Paier (QPS Austria) als gastredacteur van de speciale uitgave.

    Dr. Inge Lues, Chief Development Officer van Probiodrug, voegde hieraan toe: "De review belicht de verschillende factoren van anti-pGlu3-Abeta immunontherapie ten opzichte van andere monoklonale antilichamen en biedt een uitgebreid overzicht van de werkingswijze van onze ontwikkelingskandidaat PBD-C06."

    Probiodrug vordert twee complementaire strategieën voor de aanpak van pGlu-Abeta met twee kandidaten in ontwikkeling: PQ912, een kleimoleculaire remmer van glutaminylcyclase, nu in fase 2, en PBD-C06, een pGlu-Abeta-specifiek monoklonaal antilichaam in preklinische fase.

    cws.huginonline.com/P/164949/PR/20180...
  4. Alex69 24 augustus 2018 10:09
    Deze investeerders zijn ongetwijfeld benaderd om extra geld te steken in Probiodrug in ruil voor een onzekere toekomst. Ik vermoed dat ze daar niet zo'n trek in hebben omdat er al andere gerenoveerde partijen gestopt zijn met onderzoek naar een middel tegen Alzheimer. Dit heeft hen doen besluiten om bestaande posities af te bouwen uit "angst" voor een enorme verwatering (of nog erger..)
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 augustus 2018 10:18
    quote:

    Alex69 schreef op 24 augustus 2018 10:13:

    disclaimer: Ik heb zelf wel een kleine positie ingenomen afgelopen twee dagen na de sterke terugval tegen gemiddeld € 3,31 omdat ik nog wel meer shuffles verwacht de komende tijd
    Shuffles zijn enerzijds onvoorspelbaar en anderzijds komen ze nooit vlak achter elkaar, vooral niet als de shuffle mislukt is met achterlating van veel slachtoffers.
  6. [verwijderd] 24 augustus 2018 10:20
    Wat kan men toch altijd slecht tegen zijn verlies. DZR heeft in dit geval gewoon gelijk. Zelf vind ik hem een uitgesproken PL maar dat wil niet zeggen dat hij altijd onzin uitkraamt, zeker niet.
    Alleen hij plaatst zich altijd in de positie om makkelijk te scoren, breng negatief commentaar en als het tegengesteld blijkt is iedereen blij en als dat niet zo is gaat men volop tegen hem te keer en zit hij met een enorme E...... te genieten.
    Gewoon accepteren dat er zulke mensen zijn. Het spel met dit aandeel lijkt me meer dan duidelijk en we zijn er nog niet.
    Heb geen aandelen in dit fonds
1.897 Posts
Pagina: «« 1 ... 74 75 76 77 78 ... 95 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links