Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump: mij afzetten zorgt voor koersval beurs

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 augustus 2018 00:45
    De beurs is flink opgelopen onder Trump.

    De enige oorlog die hij voert is een handelsoorlog, zonder duizenden mensen te vermoorden zoals zijn voorganger(s) deed/deden.

    Ooit een eerlijke politicus gezien? Trump is niet de enige die de zaak flest, hij heeft alleen de mainstream media mee die een massa moordenaar een gentleman noemt.

  2. wwilliamss 24 augustus 2018 02:22
    quote:

    peter545 schreef op 23 augustus 2018 22:14:

    Trump zal bekend worden als dé grote Redder van de VS.
    De reden is zeer duidelijk: Hij is de enige persoon, die de torenhoge schulden van de VS weet te verminderen en dat óók nog zonder één cent te betalen.
    Joke of onwetenheid?
  3. [verwijderd] 24 augustus 2018 05:54
    quote:

    BeursJunkie schreef op 23 augustus 2018 22:50:

    Trumpet heeft de belastingen voor bedrijven flink naar beneden gedaan, daarna zag je de k/w flink dalen en wpa flink stijgen. Het is dan de vraag of de volgende president deze cadeautjes weer gaat terugdraaien. Hoe dan ook, zoals iemand anders hier al schrijft, al gaat dan maar even fors omlaag als die man eruit geknikkerd wordt, het is beter voor alles en iedereen als die clown verdwijnt. Wat een onbeschoft stuk vreten die overduidelijk alleen maar met zichzelf en achter de schermen zijn eigen portefeuille is bezig geweest.

    Ruzie zoeken met de hele wereld, ene dag vijand volgende dag grote vriend. I don't think Russia has anything to do with it, was natuurlijk geen verspreking, hij hoopte gewoon dat hij er daarmee vanaf zou zijn. Gedoe met Iran omdat meneertje het gewoon niet kan hebben dat de hele wereld er weer zaken mee doet, behalve... juist. Dan maar even een nieuw embargo / sancties instellen, dan verdient de rest van de wereld ook niets was waarschijnlijk de gedachte. Saudi Arabie is dan wel weer great want die kan hij lekker volstouwen met wapentuig.

    Kom dan maar op met die eventuele koersdaling, ik neem 'm voor lief en met genoegen. Het moet gewoon eens klaar zijn met figuren als deze en de Silvio's die vinden dat ze overal mee wegkomen.

    Nu maar hopen dat die Amerikanen zich ook een beetje schamen en dat er niet binnen nu en 10 jaar een nieuwe pannenkoek staat.

    En voor alle kaaskoppen: vote centre, vote left, vote right, just don't go peroxide :D :D Tenzij jullie ook nog zo'n showtje willen op eigen Hollandsche Bodem straks. Ook zo'n liefhebber van Russen (of Roebels), voor degenen die het vergeten zijn.
    Een applaus van mij .
    Had het niet beter kunnen verwoorden.

    Nu Brussel nog overtuigen.

  4. taurus86 24 augustus 2018 08:29
    Wat een fantastisch verschijnsel zie ik hier voor mij gebeuren. Reacties die volstrekt in lijn liggen met wat de NL media aan ons voorschotelt. Hoe is het mogelijk? Waar hebben we onze evenwichtige afweging gelaten? Bestaat de nuchtere Hollander dan niet meer?

    Trump is 'de kanarie in de kolenmijn' en iedereen schijnt de kanarie te willen kelen. Trump wil verandering en stelt nuchter vast dat alleen de VS de macht heeft om die 'omschakeling in ons denken' te bewerkstelligen.
    Hij vindt bijvoorbeeld dat die milieuclubs met hun vergaande - op statische modellen gebaseerde - aanpak een gevaar voor de mensheid zijn. Welke nuchtere argumenten van die milieuclubs weerleggen zijn visie?
    In Nederland zeggen ze : 'We gaan 2030 van het gas af en gaan ook nog even tot dan 3 miljoen laadpalen plaatsen'. We hebben zelf nog geen fabrieken om al die spullen te maken en er worden geen installateurs opgeleid; want die paar die er zijn, zijn hard nodig om de woningbouw enigszins op peil te houden. Trump zegt van zo'n aanpak, dat hij die clubs niet serieus neemt. En 'hoogopgeleid Nederland' valt zo'n uitspraak aan?
    Ik kan bijna niet geloven wat ik zie gebeuren? "De angst regeert!"

  5. forum rang 6 Chiddix 24 augustus 2018 08:45
    quote:

    taurus86 schreef op 24 augustus 2018 08:29:

    Wat een fantastisch verschijnsel zie ik hier voor mij gebeuren.

    Trump is 'de kanarie in de kolenmijn' en iedereen schijnt de kanarie te willen kelen.

    Het socialistisch volksdeel in de VS zit de president achterna als jachthonden die een prooi ruiken.
    Als je belegd in aandelen zul je November gaat in de gaten moeten houden(verkiezingen senaat). En zeker als bij winst van de democraten een stemming volgt om Trump af te zetten.
    Al denk ik, dat Mike Pence de belastingverlaging in de VS niet terugdraait maar het beleid van Trump voortzet als de president eventueel ten prooi valt aan de bloedhonden.
  6. forum rang 4 Beursgeslagen 24 augustus 2018 08:45
    quote:

    peter545 schreef op 23 augustus 2018 22:49:

    Het is toch zeer eenvoudig:
    China wordt gedwongen om méér goederen van de VS te importeren + om minder te exporteren naar de VS. Bovendien heeft Trump de EU ervan overtuigd, dat steeds de regering achter overnames door China zit (en dus een dubbele politieke agenda, zoals overnames van Europese havens door Chinezen) + dat China steeds goederen kopieert en vervolgens zeer goedkoop verkoopt (want geen ontwikkelkosten).
    Q: het zijn toch de Amerikanen zelf die (goedkope) Chinese spulletjes wiilen kopen? Of worden ze daar door de Chinezen toe gedwongen?

    Leg het me ajb nog eens uit
34 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links