Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

  • 5,660 24 apr 2024 14:52
  • +0,140 (+2,54%) Dagrange 5,550 - 5,685
  • 284.667 Gem. (3M) 317,5K

TOMTOM AUGUSTUS 2018

1.528 Posts
Pagina: «« 1 ... 59 60 61 62 63 ... 77 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 H. Berkhof 23 augustus 2018 16:43
    quote:

    sniklaas schreef op 23 augustus 2018 10:56:

    [...]Morgen Justin,
    Je verward realistisch en een tikkeltje kritisch met zuur en zie dat zure eerder terug in jouw reacties wanneer je de opvatting van anderen niet deelt!

    Ik handel en beleg voornamelijk in aandelen welke om diverse redenen zijn afgestraft maar nog niet zijn afgeschreven voor de toekomst, een aandeel als @TT past prima in dat rijtje.

    Waarom zou ik vandaag de dag m'n stukken @TT verkopen, hebben voor 20 euro+ p/a investeringen gedaan, de onderlinge waarde van de levensvatbare onderdelen zijn minstens 17,5 euro p/a waard, zijn schuldenvrij, hebben een positieve cashflow en noteren tegen een armoedige liquidatie waarde van 8 euro en centen.

    Ik zou gekke Henkie zijn om de stukken die al jaren in mijn portefeuille zijn nu tegen contract prijs te verkopen, wacht liever de prijs af op de vrije markt!
    Kijk een CEO hoort de belangen te behartigen van alle partijen binnen de onderneming en daar horen wij aandeelhouders ook bij en daar zit mijns inziens het pijnpunt!

    Laten we eens even terugkijken naar de laatste 3 'a 4 jaren, wat heeft Harold in zijn rol als CEO gedaan om de koers van 12 euro + uit 2015 die hem in de schoot werd geworpen vast te houden?

    Dan vraag ik nog niet eens wat de goede man heeft gedaan om deze koers net als bij vele andere TECH bedrijven wel is gebeurd, verder uit te breiden!

    Ik kan helemaal NIX bedenken, jij wel?

    En niet aankomen met investeringen voor een interessante toekomst, voor 10 jaar terug was er geen toekomst voor @TT en zijn er keuzes gemaakt om als bedrijf te overleven en het is maar de vraag of de juiste keuzes zijn gemaakt!

    De founders zullen best tevreden zijn, hun centen zijn veilig en kunnen nog steeds hun hobby uitoefenen, de medewerkers zijn ook tevreden, hebben werk en de brains onder de werknemers worden gelukkig in de watten gelegd, en wij aandeelhouders mogen met lede ogen aanschouwen dat onze centen verdampen.

    Mijn vraag is, was en blijft wat heeft Harold, de CEO van een beursgenoteerd bedrijf gedaan voor ons aandeelhouders om de waarde van onze investering te borgen!

    Succes...........Peter

  2. Pieterbell 23 augustus 2018 17:22
    quote:

    Ikkenietweten schreef op 23 augustus 2018 16:44:

    [...]

    Dan heb je vast ook Nokia, General Electric en BlackBerry.
    Hallo INW,
    @GE zit nu voor de 31 rit in mijn portefeuille en @BBRY dit jaar slechts 1 maal verhandeld. @NOKIA al jaren niet meer aangeraakt.

    Op het moment in de portefeuille en hedge;
    @BPOST
    @CARREFOUR
    @DAIMLER
    @GE
    @JCP
    @TOMTOM
    @VALLOUREC
    @CNA
    @IOTS
    @BESI
    @CHL
    @HX
    @NXTD
    @RIOT
    @SOGO
    @YRD
    en CFD's op goud, zilver, @GLD, @SLV, @TRY
    en behoudens euro's de valuta's US$ en GBP's..

    Succes..........Peter
  3. forum rang 6 tatje 23 augustus 2018 18:07
    quote:

    ketchup of catch-up schreef op 23 augustus 2018 13:29:

    @ Gerard, ook ik slaap prima en beleg in TT om een andere reden dan jij en bij mij heeft TT ook de zwaarste weging in de porto en dat is niet gebaseerd op past performance, dat is vanwege haar waarde aan de beurs, die in mijn optiek ver ondermaats is.
    verder ben ik geen voorstander van de structuur Bestuur/grootaandeelhouders binnen TT, maar ik moet het accepteren en doe het dan ook, maar daarom ben ik geen fan.
    verder is iedereen vrij zijn mening te ventileren en kan iedereen prima voor zichzelf beslissen of hij in TT wil beleggen ja dan neen en wat zijn of haar insteek is om in het aandeel te zitten

    voor de rest delen we hier informatie en een ieder moet maar zien of dat relevant en interessant voor hem of haar is

    als iemand wat vraagt krijgt hij antwoord en ik vind dat prettig of je het er mee eens bent of niet is aan jezelf.

    graag had ik geweten waar het geschreven staat dat HG verklaarde dat " TT volledig zelfstandig de slag gaat maken in de sector " , want ik kan me niet herinneren dat HG dit gezegd heeft en vind het ook niet zo snel terug in de rapporten, dus bij deze graag.

    bedankt
    2015 Tom Tom is wel in voor al die flirts.

    Stukje:-)

    Harold:
    Hoe lang is TomTom nog zelfstandig? „We zijn erop gericht om zelfstandig een slag te maken, en dat kan ook. Maar sommige marktbewegingen hou je simpelweg niet tegen.”
  4. [verwijderd] 23 augustus 2018 18:13
    quote:

    SuperFlash schreef op 23 augustus 2018 17:25:

    Maps worden in razend tempo een commodity, de op dit forum beoogde winst gaat er nooit komen. Volgend jaar is het al gedaan met de 'pret'.

    In de letterlijke betekenis is een commodity een grondstof. Daar kun je aardig mee verdienen. Er lopen de laatste tijd wat tulbanden uit Saudi Arabie rond die heel veel hebben verdiend aan hun commodities (olie) en nu samen met Softbank met miljarden rondstrooien, met name in de toekomst van mobiliteit. Zouden Softbank en die lui interesse hebben in TomTom? 100% zeker.

    In de figuurlijke betekenis is een commodity iets dat gemeengoed is geworden. Zoals brood. Dat is niet echt een diskwalificatie te noemen. Bovendien is niet elk brood hetzelfde, het gaat om vers brood (realtime maps) en bijzonder brood voor de meest veeleisende klanten/toepassingen (HD maps).
  5. Pieterbell 23 augustus 2018 20:00
    quote:

    Overtake schreef op 23 augustus 2018 18:51:

    Shortposities, eindveilingen, drukken van de koers, grote ontevredenheid met de CEO, wat was er ook nog een overeenkomst tussen TT en PostNL?
    @POSTNL heeft om de laatste kostenbesparingen (500 fte's) te realiseren de routekaarten van @TT nodig zodat de postbezorgers de eindsortering kunnen uitvoeren.
1.528 Posts
Pagina: «« 1 ... 59 60 61 62 63 ... 77 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

TomTom geraakt door zwakke automotivemarkt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links