Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Megacrash op komst

4.206 Posts
Pagina: «« 1 ... 200 201 202 203 204 ... 211 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 New dawn 19 juni 2018 09:59
    Vòòr de euforische top van een aandelenmarkt verkopen de slimmen. Het abnormale is dat de dommen hun helpen door alles van de slimmen op te kopen voor hoge prijzen. Hun systeem is immers kopen, op de plank leggen en er niet meer naar om kijken. Wanneer het dan begint te zakken redeneren de dommen dat bij kopen het beste is wat ze kunnen doen, want dan zakt hun gemiddelde aankoopprijs !

    Als het dan nog verder zakt beseffen de dommen dat ze op de aandelenmarkt a.g.v. speculatie geld hebben verloren. Op het dieptepunt zijn ze zo verslagen en ten einde raad dat ze verkopen aan de slimmen.

    Dan begint het spel opnieuw.

    Op de top werden de mensen die waarschuwden belachelijk gemaakt. Dat is in principe een signaal.

    Wanneer chaos, orde van de dag wordt is dat gevaarlijk en moet je denk ik na gaan denken.

    Indien de markten zwaar corrigeren kun je niet meer vluchten naar de obligatiemarkt vrees ik. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.
    De rente is extreem laag.

  2. simidoc 19 juni 2018 10:36
    Je moet altijd iedereen een plezier doen op de beurs.Als beleggers van hun aandelen absoluut af willen moet je die met plezier kopen.Als beleggers absoluut je aandelen willen hebben moet je,je aandelen met plezier afstaan.
    Iedereen tevreden!Je wil toch alleen maar gelukkige beleggers op de beurzen.
  3. forum rang 4 New dawn 19 juni 2018 11:34
    quote:

    simidoc schreef op 19 juni 2018 10:36:

    Je moet altijd iedereen een plezier doen op de beurs.Als beleggers van hun aandelen absoluut af willen moet je die met plezier kopen.Als beleggers absoluut je aandelen willen hebben moet je,je aandelen met plezier afstaan.
    Iedereen tevreden!Je wil toch alleen maar gelukkige beleggers op de beurzen.
    Op de lange termijn zijn er winners en verliezers. Zo is het leven.
    Je weet wat Abba daar over zong :) Idealen kunnen mooi zijn, maar de realiteit is anders
  4. forum rang 4 New dawn 20 juni 2018 07:44
    Beurzen kunnen doorstomen tot grote hoogten met enorme prijsstijgingen.
    In de USA als je naar de KW-ratio kijkt is dat zo. Verder opnieuw enorme prijsstijgingen in onroerend goed. De obligatiemarkten wereldwijd zijn over hun hoogtepunt heen. Staten zoals Italië lenen geld om alles te financieren, vanuit hun BNP wil dat niet.

    In drie soorten vermogensbestanddelen is er nu een top lijkt het. Dat was er meen ik eerder niet. Behalve een snelle plotselinge correctie kan er ook een lange, langzame correctie komen, de zg bearmarket ( -20%)

  5. speedy0070 25 juni 2018 18:37
    Nou ed verbeek zegt dat 50% eraf in twee of 3 jaar zou mooi zijn. Was al effe vergeten dat er beursdagen bestaan met een min tot 15% in een dag. Effe de geschiedenis erbij houden. Weinigen willen spreken over de crash eind jaren '20 tot 32 maar wat was de werkelijke reden van die crash? Om dezelfde reden zal de volgende crash zijn. En de echte reden is de enorme krediet crisis die wereldwijd speelt. Meneer Trump wilt geld binnen halen maar heeft de verkeerde weg in geslagen om dit te doen. Ander dingetje is dat meneer trump wilt een super produktie in de VS ja tot je overproduktie hebt en dan klapt de boel. Mensen weer op straat waardoor dus minder verkopen en minder winst is een molen bijna zonder einde. Wat dus hetzelfde beeld gaf jaren 28 tot 32, vandaar ging het weer langzaam omhoog maar met moeite!
    dezelfde recessie gaan we meemaken.
  6. Kaiser 13 augustus 2018 15:32
    Erdogan: “Turkije is klaar voor oorlog, met alles wat we hebben” De dramatische vrije val van de lira is volgens president Erdogan onderdeel van een economische oorlog tegen Turkije. Die zal zijn land winnen “want wij hebben Allah”. Hij riep zijn landgenoten op hun dollars en goud voor lira’s in te wisselen en spreekt ondertussen stoere taal. www.hln.be/nieuws/buitenland/erdogan-...
  7. Kaiser 6 september 2018 23:29

    Dijsselbloem: "In Amerika bouwen de risico's op een nieuwe financiële crisis zich razendsnel op"


    Volgens Jeroen Dijsselbleom zullen risico's nooit helemaal wegblijven uit de economie. "In goede tijden moet je zeer alert zijn voor risico's. Mijn grootste zorg zit bij Amerika. In hoogconjunctuur banken vrije teugel geven, belastingen verlagen en economie verder aanjagen, is zeer riskant." zegt de voormalige voorzitter van de Eurogroep in "De afspraak". Een nieuwe crisis loert misschien niet meteen om de hoek maar in Amerika bouwen de risico's zich razendsnel op.
    22:24

    De voormalige Nederlandse minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem heeft in "De afspraak" gewaarschuwd voor een nieuwe financiële crisis. Dijsselbloem was de voorbije vijf jaar ook voorzitter van de Eurogroep, de informele vergadering van de ministers van Financiën van de eurolanden.

    "Ik denk dat we veel geleerd hebben uit de vorige financiële crisis. Onze banken zijn veiliger geworden, hebben veel meer kapitaal en het toezicht is beter geregeld, maar er zijn nog veel problemen", aldus Dijsselbloem.

    Dijsselbloem verwijst naar landen met een hoge staatsschuld en banken met slechte leningen op de balans. "Als er nu een crisis komt, hebben landen met een hoge staatsschuld geen buffer om tegen de crisis in te investeren. Banken met slechte leningen zijn nog steeds kwetsbaar en wat van alle tijden is, is dat de mens hebzuchtig is. We gaan op zoek naar rendement en we sluiten de ogen voor risico's", aldus Dijsselbloem.

    Volgens Dijsselbloem gaan de beleggers nu op zoek naar schaduwbanken en bitcoins voor een groot rendement. "De volgende crisis die er zou komen, die zal vanuit een hele andere hoek komen", zegt Dijsselbloem.


    Zeggen dat de risico's nihil zijn, zal volgens Dijsselbloem nooit gebeuren. "De mensen zullen altijd op zoek gaan naar lucratieve investeringen. We moeten ons aanleren om in goede tijden alert te zijn voor mogelijke nieuwe risico's. De banken, daar zijn we zo alert op, daar heb ik vertrouwen in. Mijn grootste zorg is nu bij Amerika, waar de economie op volle toeren draait en waar de banken opnieuw worden gedereguleerd. Daar ligt mijn grootste zorg. In een hoogconjunctuur de banken de vrije teugel geven, is hoog riskant. In Amerika bouwen de risico's onder Trump zich heel snel op", besluit Dijsselbloem.
    www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/09/06/dijss...
4.206 Posts
Pagina: «« 1 ... 200 201 202 203 204 ... 211 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0639 -0,30%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.751,90 -0,48%
Gold spot 2.379,10 -0,01%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links