Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Brunel International AEX:BRNL.NL, NL0010776944

  • 10,080 24 apr 2024 15:05
  • +0,020 (+0,20%) Dagrange 10,000 - 10,120
  • 22.218 Gem. (3M) 63,9K

Brunel 2018

948 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 48 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. BASF en BAYER kopen 30 juli 2018 19:42
    quote:

    alrob schreef op 30 juli 2018 17:58:

    Er is weinig vertrouwen in de cijfers; de koers blijft maar dobberen rond de 14.00.

    Ik zit er flink in met calls maart. Dus ik ga hem zo langzamerhand wel knijpen. Pas boven de 14.50, schat ik, kom ik op winst. Dus ik zal het van de cijfers moeten hebben. Maar zijn ze beneden de verwachting kan er zo maar minstens 10% van de koers af, en dan halveren mijn calls in waarde. Moet ik maar niet aan denken, haha. Zonder risico geen winst.

    Maak je geen zorgen airob de cijfers zullen goed zijn. Dat hebben de analisten vernomen in een gesprek met de CFO=

    Beursblik: Brunel in tweede kwartaal in de pas met verwachtingen

    (ABM FN-Dow Jones) Brunel loopt in het tweede kwartaal van dit jaar met zijn resultaatontwikkeling in de pas met de verwachtingen. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van ABN AMRO, opgemaakt na een onderhoud met de CFO van Brunel.

    Analisten van de bank wezen er dinsdag op dat het tweede kwartaal van 2018 drie dagen minder kende waarop gewerkt kon worden, zowel in Nederland als in Duitsland. Dit scheelde 2 miljoen euro aan operationeel resultaat (EBITA) per werkdag, maar dat kan deels worden gecompenseerd door aanhoudende groei en hefboomeffecten.

    ABN AMRO raamt de EBITA voor het tweede kwartaal van dit jaar op 4,6 miljoen euro tegen 0,3 miljoen euro over dezelfde periode een jaar eerder, en 7,2 miljoen euro in het eerste kwartaal van dit jaar. De bank laat de verwachting voor heel 2018 intact met een winst per aandeel van 0,58 tegen 0,15 euro over 2017.

    Voor heel 2018 verwachten de analisten van ABN AMRO een EBITA van 41 miljoen euro tegen 18 miljoen euro over 2017. Een eventuele dividenduitkering met een pay out-ratio van 100 procent is wat ABN AMRO betreft afhankelijk van de operationele gang van zaken bij het begin van 2019 en specifieke overnamedoelstellingen. ABN AMRO verwacht dat Brunel volgend jaar overnames gaat doen, waarmee de omzet tussen de 20 miljoen en 40 miljoen euro kan worden vergroot.

    Voor Nederland en Duitsland verwachten de marktvorsers een goede autonome omzetgroei in het tweede kwartaal, terwijl het management aangaf te verwachten dat na het eerste kwartaal van dit jaar voor de rest van het jaar een versnelling optreedt. ABN AMRO verwacht dat zich ook aftekent.

    De bank verwacht verder dat de internationale operaties nu voor 30 procent niet meer aan olie en gas zijn gerelateerd. Dat was vorig jaar 20 procent.

    ABN AMRO handhaafde het koopadvies voor het aandeel Brunel met een koersdoel van 18,00 euro.

    Brunel publiceert op 14 augustus zijn cijfers over het tweede kwartaal en het eerste halfjaar.

    Het aandeel noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,5 procent hoger op 15,18 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

  2. BASF en BAYER kopen 9 augustus 2018 21:38
    quote:

    alrob schreef op 9 augustus 2018 18:38:

    Tja knap vervelend die verkeerde agendering door de IEX. Regelmatig maakt de IEX fouten hiermee. Ik had me ook ingesteld op dat de cijfers morgen komen.
    Nu dus pas dinsdag.
    Hallo airob, toch altijd verstandig om op de sites te dubbel checken, investor relations, financial calender :-)
  3. [verwijderd] 9 augustus 2018 22:31
    quote:

    jaar2018 schreef op 9 augustus 2018 21:38:

    [...]

    Hallo airob, toch altijd verstandig om op de sites te dubbel checken, investor relations, financial calender :-)
    Ja je hebt helemaal gelijk. Zal ik voortaan ook doen, als ik met de agendering rekening wil houden. Bij Unibail-Rodamco berichtte de IEX-agenda ook al foutief.
  4. [verwijderd] 10 augustus 2018 10:18
    Cijfertjes komen 3 dagen later, ondertussen deint de koers die paar extra dagen lekker mee met het algemene sentiment. Dus nu weer naar beneden, voordat we a.s. dinsdag hopelijk omhoog gaan n.a.v. positieve resultaten....... Ben vandaag (als probeerseltje) in een handjevol Brunel-turbo's-long gestapt op een stop-loss van 12,65 euro. Zo laag zal ie a.s. dindag toch niet gaan ????
  5. forum rang 10 voda 10 augustus 2018 14:44
    Beursblik: Brunel zet positieve trend voort

    (ABM FN-Dow Jones) Brunel International heeft in het tweede kwartaal naar verwachting een aanhoudende groei geboekt, gedeeltelijk verstoord door drie werkdagen minder dan een jaar eerder over dezelfde periode. Dit blijkt uit een prognose door ING van de resultaten van de detacheerder over het tweede kwartaal, die volgende week dinsdag naar buiten worden gebracht.

    Analist Marc Zwartsenburg van ING schat in dat de opwaartse trend van het eerste kwartaal zich in het tweede kwartaal heeft doorgezet en gaat uit van een resultaat (EBIT) van 6,3 miljoen euro, aanzienlijk beter dan de 1,2 miljoen verlies over het tweede kwartaal van 2017.

    Zwartsenburg raamt de omzet op 219 miljoen, waar Brunel vorig jaar 188,9 miljoen euro aan omzet rapporteerde.

    De analist is bij de cijfers gericht op de ontwikkelingen in Nederland, bij de overheid als opdrachtgever, de energie-activiteiten en vooral Duitsland.

    Brunel paste bij de cijfers over het eerste kwartaal zijn rapportage per segment aan, waarmee de resultaten van de olie- en gasactiviteiten nu zijn opgenomen in een regionale verantwoording.

    ING heeft een koopadvies voor het aandeel Brunel met een koersdoel van 19,40 euro.

    De cijfers van Brunel over het tweede kwartaal worden volgende week dinsdag 14 augustus voorbeurs gepubliceerd.

    Het aandeel Brunel noteerde vrijdagmiddag op een rood Damrak 2,9 procent lager op 14,28 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    © Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved
  6. [verwijderd] 11 augustus 2018 07:44
    Deze verwachtingen zijn wel erg rooskleurig en dus is de lat te hoog gelegd.
    Waarschijnlijk omdat de resultaten over het 1e kwartaal eindelijk eens meevielen, en de ceo optimistisch was over de rest van dit jaar; verder omzet en winstgroei was te verwachten volgens hem.
    Dat zou kunnen betekenen dat dinsdag een afstraffing zou kunnen volgen. Vorige zomer waren inderdaad de resultaten niet best, maar gaf de ceo te kennen dat de orderstroom toen al sterk aan het verbeteren was. Dat bleek vervolgens nog wel mee te vallen. , en dat is ook wel te verklaren aan de hand van de gestegen olieprijs en de toenemende bereidheid van oliemaatschappijen om te investeren.Pas in het eerste kwartaal van dit jaar was een verbetering te zien. Waarom zou dit jaar i.t.t. voorgaande jaren het 2e kwartaal wel sterk zijn? Ook bij de andere oliegerelateerde aandelen als Fugro en Shell zie je geen sterk verbeterd 2e kwartaal. Zie de reactie van hun koersen na de publicatie van hun resultaten. Een omzetstijging van ongeveer 15% in vergelijking tot vorig jaar is wel erg fors.
    We zullen het zien, maar ik denk dat de verwachtingen van ING wel erg klantgekleurd zijn, en dat eerder een terugval dan een groei t.o.v. het eerste kwartaal te verwachten is.
  7. [verwijderd] 11 augustus 2018 07:55
    quote:

    stroopraket schreef op 10 augustus 2018 10:18:

    Cijfertjes komen 3 dagen later, ondertussen deint de koers die paar extra dagen lekker mee met het algemene sentiment. Dus nu weer naar beneden, voordat we a.s. dinsdag hopelijk omhoog gaan n.a.v. positieve resultaten....... Ben vandaag (als probeerseltje) in een handjevol Brunel-turbo's-long gestapt op een stop-loss van 12,65 euro. Zo laag zal ie a.s. dindag toch niet gaan ????
    Waarom geen calls?; heb je geen last van een stoploss. Als de resultaten tegenvallen placht de beurs de laatste tijd een flinke afstraffing te geven.
    Mijn calls expireren pas in maart volgend jaar; dus ik heb nog een paar herkansingen (3e en 4e kwartaal).
948 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 ... 48 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Management Brunel lijkt wat overvallen door mindere markt

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links