Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Steinhoff een mooie kans

17.282 Posts
Pagina: «« 1 ... 117 118 119 120 121 ... 865 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 juli 2018 10:55
    Vertaling:
    Het aandeel Steinhoff bleef stabiel op 0,17 euro. Deze situatie is geruststellend, vooral voor alle beleggers die al te maken hebben gehad met aanzienlijk lagere prijzen. De huidige rust is positief en geeft beleggers de tijd om na te denken. Hiermee wordt een doel nagestreefd. In de nabije toekomst zou een belangrijke test in het grafiekbeeld moeten plaatsvinden, waarbij een beslissende richtingskeuze wordt gemaakt. Het doel is nu om dit belangrijke prijskaartje te behalen.

    De huidige situatie kan als volgt worden beschreven. Eerst was er een aanval op de belangrijke beurskoers van 0,25 euro. Het aandeel herstelde bij de eerste poging. Op een cruciaal punt in de grafiek, namelijk 0,13 euro, wist het bedrijf zichzelf te vangen. Dit succes was belangrijk. En nu de kopers willen weten. Zoals u ziet, is de verkoopdruk op dit aandeel afgenomen en zien wij de opportuniteit ervan.

    Het risico voor dit aandeel blijft hoog. Elke vorm van onrust, elke vorm van boodschap leidt immers onmiddellijk tot wilde rimpelingen. Op dit moment is de situatie rustig en dit is het spelen van de belegger in de kaarten, die een opwaartse beweging veronderstellen.

    Oude en nieuwe kopers van dit aandeel zien de kans dat het weerstandsbereik met 0,25 euro benaderd kan worden. Zolang de meerderheid in dit scenario gelooft, zal het uitkomen. Verkopers houden zich dan terug en kopers kopen aandelen omdat ze in de koersstijging geloven. Er is dus sprake van een kortetermijnopinie op de markt, die alle de beschreven weerstandslijn in focus hebben.

    Enkel de tweede test van de koers van het aandeel van 0,25 EUR zal uitwijzen of dit aandeel zich kan bevrijden van de neerwaartse trend. Om deze beslissing af te dwingen, zal de beurskoers dit belangrijke domein langzaam naderen. Dan wordt het spannend. Welke marktgroep zal zich kunnen doen gelden? Overschrijding van de weerstandslijn zou nieuw potentieel tot 0,56 euro vrijmaken.

    Een terugval van minder dan 0,12 euro zou het positieve scenario tenietdoen.

    Met vriendelijke groet,
    Uw start-trading Team

  2. symbol 2 augustus 2018 09:53
    Michael Ford, de chief executive van Steinhoff Asia Pacific, heeft zeven jaar aan actieve militaire dienst besteed, dus hij weet waar hij het over heeft als hij beschrijft dat hij bij het bedrijf is gaan werken als "in een hinderlaag lopen".

    Ford, de voormalige chief executive van The Good Guys, die nu eigendom is van JB Hi-Fi, trad vorig jaar oktober bij Steinhoff in dienst.

    Minder dan twee maanden later was de groep, die ongeveer $ 2 miljard aan jaaromzet heeft en eigenaar is van de meubelketens Freedom, Snooze, Bay Leather Republic, Poco en Fantastic, evenals de warenhuizen Harris Scarf en Best & Less, in een crisis terechtgekomen het moederbedrijf in Zuid-Afrika werd getroffen door een boekhoudschandaal.

    De oude directeur van de Zuid-Afrikaanse ouder, Markus Jooste, verliet het bedrijf begin december. En zoals Ford donderdag op een Ferrier Hodgson-evenement in Melbourne vertelde, duurde het niet lang voordat de storm Australië trof.

    Terwijl Steinhoff Asia Pacific goed handelde en niet afhankelijk was van het moederbedrijf voor financiële steun, bleek uit eerder dit jaar uitgegeven rekeningen dat het $ 500 miljoen aan schulden had en de Australische banken zich zorgen maakten.

    Ford herinnerde zich hoe hij op 22 december 2017 "frogmarched" was in de kantoren van zijn banken, nadat zijn chief financial officer, Michael Gordon, had verteld dat ze "de slechte bank zouden gaan zien".

    Dit is een heel ander stel dieren, "zei Ford donderdag van de workoutbankiers die hij ontmoette.

    "We kwamen net uit het meest winstgevende kwartaal van elke winkel in Australië - het was een zeer winstgevend kwartaal - en we moesten het bedrijf onderbrengen in administratie."

    Ford zegt dat de onderhandelingen gespannen waren.

    "We hebben ze uitgelegd dat we 10.000 werknemers hadden en 10.000 werknemers 30.000 maaltijden op tafel. Het is 22 december, hoe kun je dit zelfs denken?"

    Uiteindelijk kreeg Steinhoff 30 dagen gratie om Kerstmis te halen, en nog eens 60 dagen, waarin het een nieuw financieringspakket samenstelde, dat in februari werd aangekondigd.

    "Dat was een zeer precaire ervaring, een ervaring die ik nog niet eerder heb meegemaakt, maar waar we echt van retailers naar schuldreconstructie-officieren zijn gegaan," zei Ford.

    Hoewel hij zegt dat veel merken van Steinhoff "verkeren en opleven" nodig hebben, heeft de groep de crisis redelijk doorstaan.

    "We zijn erin geslaagd om de alligators uit de buurt van onze merken te houden.De merken hebben het buitengewoon goed gedaan gezien de omstandigheden en het Australische bedrijf is in een goede conditie."

    Een ander probleem waar Ford tijdens het evenement de nadruk op legde, was het belang van detailhandelaren die het hoogste niveau van IT-infrastructuur gebruikten.

    "Tegenwoordig zijn technologie-applicaties zo divers en veranderen ze zo snel dat veel retailers deze IT-infrastructuur gewoon adopteren en ze gebruiken het als spaghetti - ze gooien het naar de muur en hopen dat het blijft hangen.

    "Een van de grootste uitdagingen is om uw bedrijf van tier drie, tier vier infrastructuur naar niveau één te krijgen."

    Hij zei dat dit een van de vele uitdagingen was voor Myer, die zijn warenhuismodel snel moest veranderen.

    "Ze hebben net grote gebouwen vol met deflatoire dingen," zei hij over de zieke keten.

    Maar in een echo van de klachten die Solomon Lew maakte over de winkelervaring op het Myer-bord, benadrukte Ford ook dat de IT-uitdaging de noodzaak onderstreepte van bestuurders met een diepgaande kennis van de sector en sterke trackrecords.

    "Je kunt niet in deze digitale wereld werken met een wiebelende IT-infrastructuur, maar probeer dat uit te leggen aan een bord.

    "Daarom heb je de expertise [aan boord] nodig, je kunt het je niet veroorloven om mensen te hebben die niet ervaren zijn in de detailhandel."

    James Thomson

    j.thomson@fairfaxmedia.com.au
    Over Google TranslateCommunityMobiel
    Over Goo
17.282 Posts
Pagina: «« 1 ... 117 118 119 120 121 ... 865 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,97 -0,51%
EUR/USD 1,0669 +0,24%
FTSE 100 7.886,97 +0,13%
Germany40^ 17.751,40 -0,48%
Gold spot 2.393,96 +0,61%
NY-Nasdaq Composite 15.601,50 -0,52%

Stijgers

WDP
+3,12%
EBUSCO...
+2,99%
Kendrion
+2,61%
B&S Gr...
+2,11%
Vopak
+1,96%

Dalers

ADYEN NV
-4,17%
JUST E...
-4,15%
ASMI
-2,97%
BESI
-2,96%
TomTom
-2,93%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links