Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 221 222 223 224 225 ... 2686 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 rationeel 2 augustus 2018 15:21
    www.elsevierweekblad.nl/nederland/ach...

    De Amsterdamse gemeente heeft jarenlang geen idee gehad van de activiteiten van twee jihadronselaars. De politie wilde niet dat de twee werden opgenomen in een anti-radicaliseringsprogramma. Dit zou een politieonderzoek in de weg zitten.

    Nu heeft een zgn ...Klokkenluider...naar de pers gelekt.

    In plaats van deze ernstige zaak nu voortvarend aan te pakken, maakt onze nieuwe burgemeester zich zorgen over de Klokkenluider.

    Reaguurder:

    Beste mevrouw Halsema. Dat er voor u onwelgevallige informatie naar buiten komt wil niet zeggen dat er gelekt wordt. Ik zou eerder de conclusie trekken dat er eindelijk iemand is met gezond verstand die een zeer ernstig falen van onze rechtsorde aan de kaak stelt. u, als bewaker van deze rechtsorde, zou juist dit moeten toejuichen en deze persoon moeten danken voor zijn openheid. u kunt nu de nodige maatregelen treffen om datgene recht te zetten wat fout is gegaan.

    Met uw uitlating dat u een onderzoek gaat doen naar wie er gelekt heeft, heeft u uw eerste brevet van onvermogen als burgemeester opgespeld.

    Afwachten wat er gaat gebeuren.
  2. forum rang 10 rationeel 2 augustus 2018 15:40
    quote:

    izdp schreef op 2 augustus 2018 15:35:

    Jouw mening?
    Waarop in hemelsnaam?
    Je leutert een eind weg en je gaat totaal niet in op mijn bemerken over de economische groei.
    En je vraagt nb waarom ik dat doe.

    Waarom doe jij het niet?
    Het spijt me, maar ik kan het diepe water dat ons scheidt niet overbruggen.
  3. forum rang 10 rationeel 2 augustus 2018 15:46
    www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie...

    Interessante bijdrage van Geerten Waling.

    Angst voor discriminatie werkt het juist in de hand.

    >>>

    Nadat ik vorige week constateerde dat we met de intellectuele dwalingen van de VVD geen echte liberale partij meer hebben, leek het me deze week goed om mijn oor eens te luisteren te leggen bij een klein groepje denkers dat altijd in de marge van het debat actief is: de libertariërs. Sowieso raad ik iedereen aan om met libertariërs in discussie te gaan, alleen al omdat je dan je eigen aannames (over de heilzame kanten van een overheid, de gevaren van vrij wapenbezit, enzovoort) van de grond af opnieuw moet beargumenteren.

    De libertariër bij wie ik deze keer te rade ging, is Frank Karsten, oprichter van de stichting MeerVrijheid en schrijver van een boek dat deze maand werd gepubliceerd onder de provocerende titel... De Discriminatiemythe.... Karsten ontrafelt in zijn boek maar liefst veertien mythen over discriminatie, waarmee hij het thema in een ander licht probeert te zetten. Dat is, in zijn geval, het licht van de... individuele vrijheid en verantwoordelijkheid...

    ....>>>....

    In het huidige publieke debat, waarin zulke nuances ver te zoeken zijn en de morele verontwaardiging oorverdovend klinkt, leest het boek van de tegendraadse Karsten als een verademing. En het is nog grappig ook.

    Aanrader dus:)
  4. forum rang 10 rationeel 2 augustus 2018 21:06
    KAAG; Wat weten we van haar?

    www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/li...

    1: Zij beschaamde het vertrouwen van dit ministerie.
    Zij vertrok eerder bij het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken nadat zij uit haar vertrouwensfunctie bij de afdeling ‘Politieke VN-zaken’ van dit ministerie was gezet.

    2:Haar Palestijnse man, Anis al-Qaq, was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in een tijd dat zijn baas Yasser Arafat opdrachten gaf om terreuraanslagen te plegen. Dat kan betekenen dat haar man persoonlijk de hand in terreur heeft gehad.

    3: Zij heeft bewondering voor terroristen.
    Sigrid Kaag heeft in haar woonkamer prominent een foto van Yasser Arafat. Yasser Arafat geldt als “de vader van het moderne terrorisme”.

    4: Zij heeft goede banden met terreurorganisaties.
    Sigrid Kaag beroept zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de sjiitische terreurorganisatie Hezbollah.

    5: Pro-terreur.
    Haar kinderen lijken pro-terreur te zijn opgevoed door hun ouders. Zo likete haar dochter Janna “Marwan Barghouti for president” op Twitter. Deze Marwan Barghouti is tot vijf keer levenslang veroordeeld wegens bewezen betrokkenheid bij drie terreuraanslagen waarbij vier Israëli’s en een Griekse monnik werden gedood.

    6: Zij is haatdragend naar een bevriende democratische natie.
    De democratisch gekozen Israëlische premier Netanyahu noemde zij onder meer “een racistische demagoog”

    7: Zij heeft nauwelijks verbondenheid met Nederland of met het Nederlandse beleid.
    Haar kinderen noemt zij ‘Palestijns’. Als haar kinderen Palestijns zijn en dus niet Nederlands, wat doet zij dan in een Nederlands kabinet?
    Ook beleidsmatig gezien is Sigrid Kaag een heel merkwaardige keus voor een staatssecretaris. Sigrid Kaag herkent zich niet in Nederland, want zij constateert “dat Nederland gedurende mijn [tientallen jaren] afwezigheid nogal is veranderd”.
  5. forum rang 10 rationeel 2 augustus 2018 21:12
    En zomaar ONS geld weggeven aan een organisatie, UNRWA, terwijl Trump:) dat expres niet aan ze geeft. Wie staat achter die politiek. Is dat Buitenlandse Zaken die dit soort karweitjes bedenkt en Kaag laat uitvoeren?

    Is Blok dit soms zat?

    www.geenstijl.nl/5140343/ook-diplomat...

  6. forum rang 10 rationeel 2 augustus 2018 21:34
    Gezinnetje -Qaq,

    Nederland heeft in de diplomatieke wereld veel schade ondervonden aan ex-minister Zijlstra die gelogen had over het optrekje van Poetin. Maar nu bekend wordt wie hem – tijdelijk – opvolgt is de vraag gerechtvaardigd: gaat Nederland er nu echt op vooruit in de internationale gemeenschap nu Sigrid Kaag als alleenheerser mag regeren over het departement van Buitenlandse Zaken?

    www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/ma...
  7. down 2 augustus 2018 23:37
    Loopt de Stef Blok uitspraak nu al op dood spoor,,,, Zijn de kamerleden die zich er druk om maken dat hij wel eens gelijk kan krijgen ,,,,en nu al hun grote mond gesnoerd werden en zij op de ware feiten geatendeerd worden
    Toen wilders riep,,,,,,,MINDER MAROKKANEN,,,,,,,,,, TOEN ZAT DE GEHELE HUICHELBENDE ER OVER HEEN!!! Achteraf werden ook zij op de feiten gewezen en zijn ze eens kijken hoe het werkelijk zat met deze vrijgevochten mannekes die in dikke bmw"s rondrijden en in de bijstand zitten
    Hoe debiel moet Nederland nog bestuurd worden door zulke rijke lui dames en heertjes van de tweede kamer die niet verder hoeven te kijken dan hun neus lang is????
  8. forum rang 10 rationeel 3 augustus 2018 19:26
    Achter de schermen bij Forum voor Democratie:

    >>>

    Forum heeft geen beleidsmedewerkers zoals andere partijen. ‘Wij hebben een ecosysteem,’ zegt Otten. ‘We geloven niet in teampjes die van alles bedenken, koffiedrinken, vergaderen. Commissie zus, commissie zo, maar er gebeurt niks.’

    Eigen netwerken worden ingezet. Otten: ‘Als we vragen hebben over iets medisch, bellen we een arts. Voor iets over mijnbouw een ingenieur. Over iets financieels iemand in Londen of bij een bank. Over genees­middelen een apotheker. We werken projectmatig en hebben een grote actieradius, omdat we snel mensen kunnen inschakelen.’

    www.elsevierweekblad.nl/nederland/ach...
  9. forum rang 10 rationeel 3 augustus 2018 19:29
    Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader
    Het woord ‘slachtoffer’ dreigt een betekenisloos begrip te worden. Het kan natuurlijk meer betekenissen hebben. Maar slachtoffer als tegengesteld aan dader heeft in de regel een eenduidige betekenis: iemand wie onrecht is aangedaan.

    >>>

    Waar begrip slachtoffer verwatert, verdwijnt de dader.

    www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie...
  10. forum rang 10 rationeel 3 augustus 2018 19:39
    Wanneer het om Israël gaat, interesseren zelfs homorechten DENK.

    >>>

    Uitsluiting en boosheid: de aantrekkingskracht van DENK.

    DENK doet er werkelijk álles aan om het internationale conflict tussen Israël en ‘Palestina’ naar de Stopera te halen. Afgelopen maart weigerde DENK het Joods akkoord te ondertekenen, waarin staat dat Amsterdam harder gaat optreden tegen antisemitische incidenten. In mei meldde Het Parool dat DENK een Palestijnse vlag aan de deur van de fractiekamer had gehangen. En vorige maand stelde DENK schriftelijke vragen over het samenwerkingsverband tussen Amsterdam en Tel Aviv.

    >>>

    Want hey Denk, het gaat natuurlijk fantastisch met die homorechten in Beiroet, Teheran, Jeddah, Cairo en Amman he! t.co/HfznqsWmgg

    — Rutger de Quay (@rutger_) August 2, 2018

    www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie...
53.714 Posts
Pagina: «« 1 ... 221 222 223 224 225 ... 2686 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 880,32 +0,63%
EUR/USD 1,0688 -0,13%
FTSE 100 8.083,50 +0,48%
Germany40^ 18.190,10 +0,29%
Gold spot 2.315,50 -0,28%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,39%
ASMI
+9,78%
RANDST...
+4,22%
NX FIL...
+3,85%
BESI
+3,48%

Dalers

ALLFUN...
-8,86%
ING
-5,37%
AZERION
-2,35%
Avantium
-2,17%
IMCD
-1,68%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links