Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Air France-KLM PSE:AF.FR, FR001400J770

  • 9,166 16 apr 2024 10:20
  • -0,048 (-0,52%) Dagrange 9,008 - 9,246
  • 600.045 Gem. (3M) 1,8M

Air France - KLM Juli 2018 - ‘Half juli moet het geregeld zijn’

680 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 34 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Bertussie 1 augustus 2018 14:35
    'Air France-KLM denkt aan Amerikaanse topman'

    Gepubliceerd op 1 aug 2018 om 14:32 | Views: 0 | Onderwerpen: luchtvaart

    ArtikelReactiesGerelateerde instrumenten

    inShare

    Air France-KLM 14:17

    8,17 +0,36 (+4,61%)

    PARIJS (AFN) - Air France-KLM denkt aan een Noord-Amerikaan als nieuwe topman. Dat schrijft het Franse zakenmedium La Tribune dat stelt dat er gesprekken met een beoogd kandidaat worden gevoerd. Eerder zou Air France-KLM volgens mediaberichten wel een niet-Franse topbestuurder overwegen, maar alleen als het een Europeaan was.

    Verder wil Air France-KLM de rol van algemeen directeur en niet-uitvoerend bestuursvoorzitter scheiden. Die werden door voormalig topman Jean-Marc Janaillac nog allebei vervuld. Met de splitsing van de functies volgt volgens La Tribune ook dat de topbestuurder van Air France-KLM geen rol meer heeft bij een van beide dochterbedrijven. Janaillac was ook niet-uitvoerend bestuursvoorzitter bij Air France.

    Volgens La Tribune zou KLM-topman Pieter Elbers adjunct-topman worden bij Air France-KLM. Die functie kan hij vervullen naast zijn werkzaamheden voor KLM. Elbers werd eerder genoemd als topman, maar zou zelf bedankt hebben voor die baan.

  2. forum rang 6 gbakl 1 augustus 2018 18:30
    'Ho, ga nou ook niet meteen shortssqueeze gillen, zoals vaak gebruikelijk bij grote koersstijgingen. Vooral die hedge fund jongens hebben vaak ingewikkelde posities - denk bij Fugro aan die twee convertibles - raken niet direct in paniek als een koers even tegen hen in loopt en hebben beter huiswerk gemaakt dan u
    en ik'

    eindelijk weer eens zinnige teksten bij het IEX-commentaar
    en ook bij AF/KLM zijn deze clubs nog lang niet uitgespeeld.

    grote omzet en ook de nabeurs weer fors..we kunnen weer een tijdje
    gaan jojo-en en wat lagere koersen zien, tenzij er echt nieuws komt.
    mijn inschatting is dat ze flink wat goedkope inkoop hebben verzilverd
    vandaag en toen mocht de koers wel weer wat lager, kan het
    spelletje zich weer herhalen enz. enz.
  3. [verwijderd] 1 augustus 2018 18:32
    De koersverloop van vandaag zie je wel vaker bij goede Q resultaten. Velen hebben simpelweg hun winst genomen en daarom zakt de koers nadat het in de ochtend twee keer hoog heeft gestaan. Ik word soms wel heel moe van de theorieën over shorters. Het zal best wel allemaal, maar mocht er geshort zijn betekent het ook tegelijk dat er kopers zijn geweest die het waard vonden om 100k's aan aandelen te kopen op Day High. We zagen eerder al bij TomTom, vandaag bij Fugro, precies hetzelfde koersverloop. Mensen stappen nou eenmaal uit als ze op winst staan zien. Het gaat erom waar de koers over een aantal weken/maanden staat en ik ben ervan overtuigd dat we de goeie weg zijn ingeslagen. Eenmaal een nieuwe CEO is aangesteld, gaan we weer richting de twee cijfers. Als het loonconflict is opgelost gaan we richting de 15. AF-KLM doet het uitstekend ondanks vele tegenslagen het afgelopen half jaar. Ik ben iig blij dat velen die goedkoop hebben ingekocht vandaag uitgestapt zijn. Dat maakt de weg omhoog weer vrij. Nog even geduld nog mede investeerders, het beloofd een mooi half jaartje te worden.
  4. NSBB 1 augustus 2018 18:49
    eigenlijk waren de cijfers vrij behoorlijk afgaande op de vele stakingsdagen komt erbij dat komende woensdag de vervoerscijfers van de maand JULI worden bekendgemaakt. Naar mijn gevoel gaan deze ook wel meevallen . Met wat meeval de komende dagen of week(en) een nieuwe CEO en het ziet er al veel zonniger uit :)
  5. [verwijderd] 1 augustus 2018 20:34
    quote:

    Optimistische Analyst schreef op 1 augustus 2018 20:12:

    Dit draadje sluiten en weer overgaan op AF KLM 2018?
    Zou wellicht handig zijj voor volgend jaar om een kwartaal draadje te openen ipv een jaar topic.
    Waarom niet elke maand een nieuw draadje? Dat is duidelijk en gemakkelijk?

  6. [verwijderd] 18 juni 2021 09:07
    interessante discussie - volgens de Efficiente Markthypothese zou al die info allang ingeprijsd moeten zijn. Dus wat zien beleggers in een aandeel met negatief eigen vermogen/technisch failliet... en plakken daar nog steeds een marktwaarde van 3 mrd op...

    Nou heb ik ook zeer lange puts $5 Gamestop gekocht.. de aandeelhouders en ik zitten 15 mrd marktwaarde uit elkaar over wat we denken dat het waard is..

    Ik zie een bedrijf met negatieve operating cashflow, financiert tegen 10%, de opbrengst van een aandelen emissie gebruikt om het mgt een bonus van 50 miljoen te geven ipv te investeren in de toekomst... getappvalley.com/

    Gelijk heb ik waarschijnlijk wel.. of ik het ooit ga krijgen weet ik niet..
680 Posts
Pagina: «« 1 ... 29 30 31 32 33 34 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Air France-KLM behoort tot de laagst gewaardeerde aandelen in Nederland

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links