Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Groothandelsgebouwen - beursgenoteerd tot wanneer?

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 maart 2015 09:53
    NIET-BINDEND INDICATIEF BOD OP HET GROOT HANDELSGEBOUW
    Groothandelsgebouwen N.V. deelt mede dat het van een gegoede marktpartij een niet-bindend indicatief bod op het Groot Handelsgebouw heeft ontvangen. De hoogte van het indicatieve bod op het gebouw ligt op het niveau van de ultimo 2014 vastgestelde getaxeerde waarde van het Groot Handelsgebouw. De vennootschap is over het voorstel met betreffende marktpartij in overleg en benadrukt dat de gesprekken zich in een initieel stadium bevinden en dat de uitkomst van de gesprekken nog onzeker is. Tevens deelt de vennootschap mede dat een van de voorwaarden van het niet-bindend indicatieve bod een in te stellen due diligence onderzoek betreft, welk onderzoek moet leiden tot een voor partijen bevredigende uitkomst. Het due diligence onderzoek is nog niet gestart.

    Groothandelsgebouwen N.V.
    Directie

    Telefoon 010 - 240 34 34
    Telefax. 010 - 240 34 30
    Website www.groothandelsgebouw.nl
    Voor nadere informatie: drs. Marius C. Meurs, directeur
  2. forum rang 10 voda 10 april 2015 17:19
    Groothandelsgebouwen boekt 10,3% lagere huuropbrengsten in eerste kwartaal
    Door Patrick Buis

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Groothandelsgebouwen nv (GHO.AE) heeft in het eerste kwartaal van 2015 10,3% minder huuropbrengsten gerealiseerd en voorziet voor het gehele boekjaar een "aanzienlijke" daling in huurinkomsten en bezettingsgraad, zo meldt het bedrijf vrijdag in een trading update over het eerste kwartaal.

    De huuropbrengsten daalden in het eerste kwartaal tot EUR3,362 miljoen, versus EUR3,749 miljoen in dezelfde periode een jaar eerder. De daling is het resultaten van een lagere bezetting van het gebouw en lagere parkeeropbrengsten.

    De bezettingsgraad kwam ultimo maart 2015 uit op 82,1%, versus 81,9 per 31 december 2014.

    Op 30 maart maakte het concern bekend in gesprek te zijn met een marktpartij over de verkoop van het Groot Handelsgebouw, het enige gebouw van de onderneming, waarbij de geinteresseerde partij een indicatief bod heeft uitgebracht op de getaxeerde waarde per eind 2014 van EUR148,89 miljoen.

    Het concern herhaalt dat de gesprekken zich in een initieel stadium bevinden.

    Het aandeel noteert omstreeks 17.15 uur 0,5% lager op EUR38,80.

    - Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com

  3. forum rang 10 voda 17 april 2015 15:29
    Meerdere partijen geinteresseerd in Groothandelsgebouwen

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Groothandelsgebouwen nv (GHO.AE) meldt vrijdag naast de eerder aangekondigde gesprekken met een marktpartij over de verkoop van Groot Handelsgebouw geinformeerd te zijn dat meerdere serieuze partijen geinteresseerd zijn in een transactie.

    Het concern geeft aan vanwege de vertrouwelijkheid de identiteit van de partijen niet te kunnen noemen.

    Op 30 maart meldde het concern reeds in gesprek te zijn met een marktpartij over de verkoop van het Groot Handelsgebouw.

    In het begeleidend persbericht meldt Groothandelsgebouwen geen voorkeur voor een bepaalde koper te hebben. "Dat kunnen zowel een of meerdere in een groep verbonden aandeelhouders als een derde zijn, mits de aandeelhouders/certificaat-houders allen op een evenwichtige wijze in de waarde van de vennootschap en het gebouw delen", aldus het bedrijf.

    Het bedrijf meldt de voorkeur te geven aan een openbaar bod, "maar ziet de verkoop van het gebouw met daarna de uitkering van de opbrengst als een duidelijk alternatief", aldus het concern.

    Het aandeel noteert omstreeks 15.15 uur vlak op EUR39,40.

    - Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com

  4. forum rang 10 voda 17 april 2015 19:32
    Uitkering dividend, decharge directie en RvC verworpen tijdens ava Groothandelsgebouwen

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Groothandelsgebouwen nv (GHO.AE) meldt vrijdag nabeurs dat tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (ava) eerder op de dag de voorstellen voor verlening van decharge aan de directie en de leden van de Raad van Commissarissen en het uitkeren van dividend over het boekjaar 2014 zijn verworpen.

    Op basis van de ontwikkelingen in het eerste kwartaal van 2015 handhaaft de vennootschap - onvoorziene omstandigheden voorbehouden - haar verwachting dat in 2015 de huuropbrengsten en de bezettingsgraad van het gebouw ten opzichte van 2014 duidelijk zullen dalen, aldus het concern in het begeleidend persbericht.

    De bezettingsgraad van het Groot Handelsgebouw bedraagt momenteel 83,5%, versus 81,9% ultimo 2014.

    Eerder op de dag meldde het concern dat naast de eerder aangekondigde gesprekken met een marktpartij over de verkoop van Groot Handelsgebouw geinformeerd te zijn dat meerdere serieuze partijen geinteresseerd zijn in een transactie.

    - Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 52 00; patrick.buis@wsj.com


  5. forum rang 10 voda 13 november 2015 17:41
    Groothandelsgebouwen huuropbrengsten, bezettingsgraad sterk lager

    Door Bart Koster

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Groothandelsgebouwen nv (GROHA.AE) heeft in de eerste negen maanden sterk gedaalde huuropbrengsten en bezettingsgraad gerealiseerd en verwacht voor heel 2015 dat de huuropbrengsten en de bezettingsgraad van het gebouw ten opzichte van 2014 duidelijk zullen dalen, maakt het Rotterdamse vastgoedbedrijf vrijdagmiddag bekend.

    De huuropbrengsten zijn tot en met het derde kwartaal 2015 ten opzichte van de eerste negen maanden van 2014 gedaald met 12,8% gedaald tot EUR9.490.000 van EUR10.878.000 een jaar geleden.

    De daling van de huuropbrengsten is met name het gevolg van een gemiddeld lagere bezetting van 76,7% tegen 85,0% in de vergelijkbare periode van 2014 en van 11,0% lagere parkeeropbrengsten die daalden tot EUR963.000.

    De daling van de bezetting is het gevolg van het vertrek van huurder LyondellBasel, die circa 12.000 vierkante meter in het Rotterdamse Groot Handelsgebouw huurde.

    De bezetting bedroeg op 30 september 71,7% tegen 79,6% een jaar geleden. In 2015 is tot en met het derde kwartaal volgens het bedrijf geen sprake van gedwongen contractbeeindigingen en zijn de huurbetalingsachterstanden van huurders zeer beperkt.

    Gesprekken met partijen voor een bod op de aandelen en certificaten in Groothandelsgebouwen lopen nog. Er is volgens het bedrijf nog geen concrete uitspraak te doen over de mogelijke uitkomst van dit verkoopproces.

    "Op basis van de ontwikkelingen tot en met het derde kwartaal van 2015 handhaaft de vennootschap haar eerder uitgesproken verwachting voor het gehele jaar 2015 dat de huuropbrengsten en de bezettingsgraad van het gebouw ten opzichte van 2014 duidelijk zullen dalen", meldt Groothandelsgebouwen in zijn trading update.

    Het aandeel van het fonds noteert vrijdag omstreeks 17.20 uur vlak op EUR41,75.


    Door Bart Koster; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5201; bart.koster@wsj.com

  6. forum rang 10 voda 30 juni 2016 17:23
    Overname Groothandelsgebouwen van de baan

    Brexit neemt zicht op succesvolle afronding weg.

    De overname van Groothandelsgebouwen is van de baan. Dit maakte het Rotterdamse vastgoedfonds donderdag kort voor het sluiten van de beurs bekend.

    Aanvankelijk meldde Groothandelsgebouwen vergevorderd te zijn met de geïnteresseerde koper, volgens het fonds "een gegoede partij".

    "Mede als gevolg van de Brexit" geeft het overleg evenwel geen zicht meer op een succesvolle afronding van het overnameproces, aldus Groothandelsgebouwen.

    Grootaandeelhouders van het fonds, goed voor in totaal ruim 82 procent van de uitgegeven aandelen en certificaten, hadden zich verplicht het eventuele overnamebod te steunen tot 30 juni 2016. Aan deze steun van de grootaandeelhouders waren wel voorwaarden verbonden, zoals dat het bod in contanten zou zijn en tenminste 50 euro per aandeel vermeerderd met 6 procent op jaarbasis over de periode vanaf 1 april 2016 tot de datum van betaalbaarstelling.

    Nu er geen zicht is op een succesvolle afronding van het bod, heeft Groothandelsgebouwen besloten de grootaandeelhouders niet te vragen de steuntermijn te verlengen.

    Het aandeel Groothandelsgebouwen handelde donderdagmiddag 9,9 procent hoger op 49,64 euro.

    Door: ABM Financial News.

    Info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  7. [verwijderd] 26 februari 2018 13:50
    ( weer) belangrijke ontwikkelingen rondom Rotterdams Parel

    Inmiddels hebben de 15 aandeelhouders die > 86% van de aandelen houden getekend en zich gecommiteerd aan de koper.
    Nu zal binnenkort de Due Dilligence verklaring door de koper naar buiten kunnen komen.

    PERSBERICHT GROOTHANDELSGEBOUWEN N.V.
    Groothandelsgebouwen N.V. heeft gisteren van een aandeelhouder een door een potentiële koper (“Koper”) getekende overeenkomst (de “Overeenkomst”) ontvangen waarover een 15-tal aandeelhouders/certificaathouders (hierna: de “Aandeelhouders”) die samen ongeveer 86% van de (certificaten van) aandelen (de “Aandelen”) houden, overeenstemming zouden hebben bereikt en waarbij de Aandeelhouders zich verplichten de door hen gehouden aandelen en certificaten (hierna: de “Aandelen”) te verkopen voor een bedrag van € 56,65 per aandeel, uitgaande van afwikkeling van de verkoop niet later dan op 14 maart 2018.

    De Overeenkomst die nog niet door alle Aandeelhouders is getekend, houdt onder meer het volgende in:

    Koper heeft het recht de overdracht van de Aandelen uit te stellen, in welk geval de koopprijs zal worden verhoogd met € 0,28 per maand. De Overeenkomst houdt geen uiterste datum voor de overdracht van de Aandelen in;
    De Overeenkomst wordt aangegaan onder de opschortende voorwaarde dat Koper tot haar tevredenheid een door haar uit te voeren due diligence onderzoek uiterlijk op 26 februari 2018 zal hebben afgerond;
    Koper zal op ieder moment voor de afronding van de transactie daarvan af kunnen zien, waarbij Koper in een aantal gevallen een break fee aan de Aandeelhouders verschuldigd is - afhankelijk van de reden van beëindiging - van € 500.000,- of € 1.000.000,-;
    Indien Koper de Overeenkomst beëindigt op grond van wanprestatie van een of meer van de Aandeelhouders met als gevolg dat Koper van hen minder dan 80% van de Aandelen in Groothandelsgebouwen N.V. kan verkrijgen, is de aansprakelijkheid van de Aandeelhouders gemaximeerd op € 500.000,-.
    Groothandelsgebouwen N.V. is geen partij bij de Overeenkomst en is bij de totstandkoming van de Overeenkomst niet betrokken geweest. De vennootschap heeft ook geen informatie verstrekt aan de Aandeelhouders of Koper. De directie en de Raad van Commissarissen van Groothandelsgebouwen N.V. hebben kennis genomen van de Overeenkomst en moeten daarover nog hun standpunt bepalen. De directie en de Raad van Commissarissen gaan ervan uit dat indien de Overeenkomst tot een transactie leidt, de overige aandeelhouders de mogelijkheid moeten hebben hun aandelen op ten minste gelijke voorwaarden te verkopen.

    Vooruitlopende op de publicatie van de jaarcijfers door de vennootschap op 16 februari a.s. deelt Groothandelsgebouwen N.V. mee dat de taxatiewaarde kosten koper van het Groot Handelsgebouw per ultimo 2017 circa € 177,9 miljoen (30 juni 2017: € 169.085.000,-) bedraagt en dat naar verwachting de intrinsieke waarde per aandeel per die datum circa € 61,50 (per 30 juni 2017: € 55,13) bedroeg. Groothandelsgebouwen N.V. wijst erop dat de controle van haar jaarrekening door de externe onafhankelijke accountant nog niet is afgerond.

    Wanneer de vennootschap een standpunt heeft bepaald over de Overeenkomst of de ontwikkelingen daartoe anderszins aanleiding geven, zal Groothandelsgebouwen N.V. nadere mededelingen doen.

    Voor nadere informatie: drs. Marius C. Meurs, directeur
    Groothandelsgebouwen N.V.
    Directie

    Telefoon 010 - 240 34 34
    Telefax. 010 - 240 34 30
    Website www.groothandelsgebouw.nl
  8. [verwijderd] 27 februari 2018 19:55

    Serieuze poging tot verkoop van 86% van de aandelen Goothandelsgebouwen N.V. Een nieuw persbericht:

    VOORTGANG OVERLEG HIGHBROOK
    In het persbericht dat de vennootschap op 16 februari jl heeft gepubliceerd, berichtte Groothandelsgebouwen N.V. onder meer dat HighBrook Fund III Acquisitions NL., C.V. (“HighBrook”), de potentiële koper van de aandelen van 15 aandeelhouders die gezamenlijk circa 86% van de aandelen houden, een due diligence onderzoek verrichtte alsmede dat op verzoek van HighBrook overleg plaatsvond tussen Groothandelsgebouwen N.V. en HighBrook over een mogelijk afwijkende transactiestructuur binnen het financiële kader dat tussen HighBrook en de 15 aandeelhouders is overeengekomen. In aansluiting daarop deelt Groothandelsgebouwen N.V. het volgende mede.

    HighBrook heeft Groothandelsgebouwen N.V. bericht dat zij haar due diligence onderzoek positief heeft afgerond en dat zij de vorengenoemde 15 aandeelhouders van Groothandelsgebouwen heeft geïnformeerd dat HighBrook gebruik maakt van haar recht de afwikkeling van de overeenkomst met die aandeelhouders uit te stellen hangende het overleg tussen Groothandelsgebouwen N.V. en HighBrook over een afwijkende transactiestructuur.

    Dat overleg vordert goed. Groothandelsgebouwen N.V. verwacht dat dit overleg voor eind maart 2018 zal worden afgerond. Zodra dit overleg is afgerond zal Groothandelsgebouwen N.V. over de uitkomst daarvan nadere mededelingen doen.

    Zoals bekend zal Groothandelsgebouwen N.V. op 9 maart a.s. haar jaarrekening 2017 en de oproeping voor de op 20 april a.s. te houden jaarlijkse aandeelhoudersvergadering publiceren.

    Voor nadere informatie: drs. Marius C. Meurs, directeur

    Groothandelsgebouwen N.V.
    Directie
    Telefoon 010 - 240 34 34
    Telefax. 010 - 240 34 30
    Website www.groothandelsgebouw.nl
  9. forum rang 10 voda 9 maart 2018 15:16
    Update: HighBrook meldt eerste belang in Groothandelsgebouwen
    Belang van 86 procent.

    (ABM FN-Dow Jones)HighBrook Investment Management heeft een eerste belang in Groothandelsgebouwen gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 26 februari 2018.

    HighBrook meldde een belang van 86,16 procent met een dito stemrecht. Dit belang wordt middelijk potentieel gehouden door HighBrook.

    "Het is een optie", lichtte directeur Marius Meurs van Groothandelsgebouwen vrijdag aan ABM Financial News toe.

    Op 27 februari meldde Groothandelsgebouwen dat HighBrook het boekenonderzoek positief had afgerond en 15 aandeelhouders van Groothandelsgebouwen, gezamenlijk goed voor een belang van circa 86 procent, informeerde dat het gebruik maakt van het recht de afwikkeling van de overeenkomst met die aandeelhouders uit te stellen hangende het overleg tussen Groothandelsgebouwen en HighBrook over een afwijkende transactiestructuur.

    "Dat overleg vordert goed", meldde het vastgoedfonds toen, en vrijdag bevestigde Meurs dat dit nog altijd het geval is. De verwachting is dat dit overleg voor eind maart zal worden afgerond. "En dan zien we waar we staan", aldus de topman.

    Wet op het financieel toezicht

    De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

    Het aandeel Groothandelsgebouwen noteerde vrijdagmiddag op 54,00 euro.

    Update: om toelichting Meursen koers toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  10. [verwijderd] 13 maart 2018 17:40
    De directie en commissarissen hebben eerder gemeld dat:
    De directie en de Raad van Commissarissen ( van GHG ) gaan ervan uit dat indien de Overeenkomst tot een transactie leidt, de overige aandeelhouders de mogelijkheid moeten hebben hun aandelen op ten minste gelijke voorwaarden te verkopen.
    HighBrook komt dichter bij de definitieve overdracht van de 86% van de aandelen.
    Het is de verwachting dat eind maart meer naar buiten komt over de exit overeenkomst.
  11. [verwijderd] 13 april 2018 12:13
    Weer een stap gezet:
    Het oordeel ligt nu bij de belastingdienst of Highbrook Groothandelsgebouwen kan overnemen.

    TRADING UPDATE 1E KWARTAAL 2018
    De huuropbrengsten zijn in het eerste kwartaal van 2018 ten opzichte van de eerste drie maanden van 2017, met 13,5% gestegen tot € 3.699.000,-- (eerste kwartaal 2017: € 3.259.000,--). De stijging van de huuropbrengsten over het eerste kwartaal 2018 is het gevolg van een hogere bezetting van het gebouw en hogere parkeeropbrengsten (+ 7,3 %). In de huurbaten zijn incidentele baten ad € 158.000,-- opgenomen in verband met de afkoop van de resterende huurverplichtingen van een tweetal huurders.
    De bezetting van het Groot Handelsgebouw bedroeg ultimo maart 2018 86,4 % (31 maart 2017: 81,9 %) tegen 84,9 % op 31 december 2017. Op basis van de in het eerste kwartaal 2018 gerealiseerde verhuurtransacties zal de bezetting van het gebouw ultimo juni 2018 circa 90 % bedragen. In het eerste kwartaal 2018 is 5.049 m² (eerste kwartaal 2017: 6.273 m²) verhuurd of is de huur verlengd. 4.266 m² (eerste kwartaal 2017: 2.065 m²) werd nieuw verhuurd en voor 783 m² (eerste kwartaal 2017: 4.208 m²) werd de huur verlengd.
    Op basis van de ontwikkelingen in het eerste kwartaal van 2018 handhaaft de vennootschap - onvoorziene omstandigheden voorbehouden - haar verwachting dat in 2018 de huuropbrengsten tenminste licht zullen groeien en de bezetting van het gebouw in 2018 verder zal stijgen.
    In het jaarverslag 2017 heeft de vennootschap meegedeeld dat zij in overleg is met HighBrook over een afwijkende transactiestructuur. De vennootschap had de verwachting dat dit overleg voor eind maart 2018 zou worden afgerond. Over die structuur vindt thans nog overleg plaats met de Belastingdienst. De vennootschap verwacht zodra dit overleg is afgerond daarvan nadere mededelingen te kunnen doen.
    Groothandelsgebouwen N.V.
    Directie
    Telefoon: 010 - 240 34 34
    Telefax : 010 - 240 34 30
    website : www.groothandelsgebouw.nl
    Voor nadere informatie: drs. Marius C. Meurs, directeur
  12. forum rang 10 voda 20 april 2018 19:10
    Groothandelsgebouwen praat aandeelhouders bij

    Groothandelsgebouwen 12:34
    55,05 0,00 (0,00%)

    ROTTERDAM (AFN) - Groothandelsgebouwen heeft aandeelhouders bijgepraat over de voortgang van het overleg met HighBrook, de mogelijke koper van de uitbater van het Groot Handelsgebouw. De partijen zijn nog altijd in gesprek met de Belastingdienst over een afwijkende transactiestructuur. Het gaat om een deal waarin HighBrook indirect het Groot Handelsgebouw verkrijgt, gevolgd door de liquidatie van de uitbater zelf.

    Het beursgenoteerde bedrijf verwacht dat die gesprekken met de fiscus binnenkort zullen worden afgerond. Daarna moeten nog de puntjes op de i worden gezet met HighBrook en pas daarna zal Groothandelsgebouwen over de deal een buitengewone aandeelhoudersvergadering (bava) uitschrijven.

    Op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van vrijdag is ingestemd met alle voorgelegde besluiten. Tijdens de bijeenkomst vertelde Groothandelsgebouwen ook dat de bezetting van het gebouw in Rotterdam inmiddels 86,8 procent bedraagt. Dat was eind 2017 nog 84,9 procent en eind maart 86,4 procent. De onderneming blijft bij de verwachting dat de huuropbrengsten dit jaar licht zullen groeien en de bezetting verder zal stijgen.
  13. [verwijderd] 12 juli 2018 09:48
    Datum deal Groot Handelsgebouw niet duidelijk
    Gepubliceerd op 10 jul 2018 om 18:02 | Views: 913

    ROTTERDAM (AFN) - De aandeelhouders van Groothandelsgebouwen hebben alle voorstellen van het bestuur aangenomen die voor de verkoop aan investeerder HighBrook noodzakelijk zijn. Wanneer de overdracht van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam precies kan plaatsvinden is evenwel nog niet duidelijk.
    ADVERTENTIE

    Een aantal zaken zal pas afgewikkeld worden als hier wel duidelijkheid over is en de betaling is verzekerd. De onderneming had eerder gezegd te verwachten dat de zaken voor of op 20 juli geregeld zouden zijn. Zodra een nieuwe datum bekend is, dan zal Groothandelsgebouwen hierover communiceren. Indien de overdracht pas na 20 juli kan plaatsvinden, dan zal de opbrengst worden herrekend.

    HighBrook had eerder aangegeven 56,76 euro per aandeel Groothandelsgebouwen over te hebben, na dividendbetaling over het boekjaar 2017. De beursnotering zal na de deal worden beëindigd, er zal dus geen lege beurshuls overblijven. Directie en raad van commissarissen treden dan ook terug.

    www.iex.nl/Nieuws/ANP-100718-209/Datu...

    ---------------------

    Een schitterend monumentaal pand op een geweldige locatie voor een "weggeefprijs" en dan nog talmen ook...
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,69%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links