Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

  • 0,243 23 apr 2024 10:05
  • -0,007 (-2,81%) Dagrange 0,242 - 0,250
  • 8.212 Gem. (3M) 146,9K

europlasma 2018

784 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. piedpiper 27 september 2018 20:21
    EUROPLASMA: Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 27 september 2018
    PR NEWSWIRE • 27.09.2018 • 19:30 •
    BORDEAUX, Frankrijk, september 27, 2018 / PRNewswire / - Quorum bereikt: alle resoluties ondersteund door de Raad van Bestuur werden Point op de activiteit van de Gewone Algemene Vergadering en Buitengewone Group Vandaag heeft de Algemene Vergadering Ten tweede, bijeengeroepen onder het voorzitterschap van Pierre Catlin, vertegenwoordigden haar aandeelhouders 49.343.296 aandelen (aanwezig, vertegenwoordigd of stem per correspondentie) die overeenkomen met 20,33% van het aandelenkapitaal. De algemene vergadering keurde alle door de raad van bestuur gesteunde resoluties goed, waaronder: de hernieuwing van het mandaat van Jean-Eric Petit als bestuurder; de autorisaties don ...

  2. piedpiper 30 september 2018 12:26
    EUROPLASMA: Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 27 september 2018
    PR NEWSWIRE • 27/09/2018 om 19:30 uur
    BORDEAUX, Frankrijk , 27 september 2018 / PRNewswire / -

    Quorum bereikt: alle door de raad van bestuur gesteunde resoluties zijn goedgekeurd
    Update over de activiteit van de Groep
    Gewone en buitengewone Algemene Vergadering
    Op deze dag heeft de Algemene Vergadering van de Vennootschap, onder voorzitterschap van Pierre Catlin , haar aandeelhouders bijeengeroepen die 49.343.296 aandelen vertegenwoordigen (aanwezig, vertegenwoordigd of stem per correspondentie) die 20,33% van het aandelenkapitaal vertegenwoordigen. De vergadering keurde alle resoluties goed die door de raad van bestuur werden gesteund, waaronder:

    de herbenoeming van Jean-Eric Petit als bestuurder;
    de aan de raad van bestuur verleende machtigingen die de onderneming toelaten toegang te krijgen tot de kapitaalmarkt om haar ontwikkeling voort te zetten.
    De vergadering verwierp ook een verzoek aan de raad van bestuur van de heren François Bonnin en Olivier Ricart , in verband met een ontslag van de heren Erik Martel en Kim Ying Lee .

    De notulen van de Vergadering zijn beschikbaar op de website van de Vennootschap, in de aandeelhouders- en beleggersruimte.

    Precisie :

    In haar persbericht van 5 september heeft de Groep aangegeven dat zij in een vergevorderd gesprek was met beleggers die waarschijnlijk een gereserveerde kapitaalverhoging zullen uitvoeren vóór de algemene vergadering op 27 september 2018. Deze kapitaalverhoging heeft niet plaatsgevonden. Tot op heden waren de besprekingen actief en het doel om tegen het einde van het jaar een referentieaandeelhouder van ten minste 34% van het kapitaal te hebben, wordt gehandhaafd.

    Werk aan de ' activiteit
    Kwalificatie " Innovatief bedrijf "

    Op 9 augustus behaalde Europlasma de kwalificatie "Innovatief bedrijf" voor innovatie-beleggingsfondsen (FCPI), uitgegeven door Bpifrance. Deze kwalificatie stelt FCPI's in staat om hun mogelijke deelname aan Europlasma te erkennen in hun verplicht aandeel in hun investeringen in innovatieve bedrijven.

    Hernieuwbare energie CHO Power

    Ariane Group en J2P French Guyana hebben CHO Power benaderd om een ??energiecentraleproject van ongeveer 10 MWe in Frans-Guyana te evalueren van 50.000 t / j aan afval. Waterstof kan worden teruggewonnen als aanvulling op de brandstofbehoeften van de Ariane 6-raketten.

    CHO Power volgt de ontwikkeling van een energiecentraleproject op het Ile de Beauté in overleg met de lokale autoriteiten en het territoriale collectief van Corsica. Een CHO-centrale zou het gebruik van stortplaatsen aanzienlijk kunnen verminderen en zo de problemen op dit gebied helpen oplossen, terwijl de energie-autonomie van het eiland wordt versterkt.

    Europlasma Industries Plasma Solutions Branch

    Op basis van de eerste asverbrandingsinstallatie in Houjie (KNC), die een jaar in bedrijf is geweest, een ware technologische showcase, blijft de Groep zeer actief op de Chinese markt. In dit opzicht presenteerde Europlasma zijn technologie op de International Solid Waste Management Summit 2018 (ISWMS2018) die in september in Shanghai werd gehouden.

    Bij deze gelegenheid heeft Europlasma contact gehad met technische bedrijven die zich willen positioneren op toekomstige aanbestedingen op het gebied van de behandeling van gevaarlijk afval in China, maar ook in Taiwan.

    Bovendien, in Europa , een opkomende belang op het gebied petrochemische aan plasma-technologie te gebruiken voor de verwerking van olie slib, gezien de stijgende kosten van de begrafenis. Vanuit een technisch oogpunt bestudeert Europlasma de haalbaarheid van het beantwoorden van dit probleem.

    Over ' EUROPLASMA

    In het hart van milieukwesties ontwerpt en ontwikkelt EUROPLASMA innovatieve plasma-oplossingen voor de productie van hernieuwbare energie en de terugwinning van gevaarlijk afval en gerelateerde toepassingen naar multisectorale industrieën die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Het EUROPLASMA-aandeel is genoteerd op Euronext Growth (FR0000044810-ALEUP / LEI 969500WYVNHBV1ABQ250). Voor meer informatie: www.europlasma.com

    Belangrijke waarschuwing

    Deze versie bevat de informatie en de verklaringen van de natuur prognose gebaseerd op de beste schattingen van de directie op het moment van publicatie. Deze gegevens zijn onderworpen door de natuur aan de risico's en onzekerheden die moeilijk voorspelbaar en over het algemeen in buiten de scope ' aandeel van Group. Deze risico's omvatten de in vermelde risico's het document van verwijzing van de Groep beschikbaar op haar website www.europlasma.com . De toekomstige prestaties van de Groep kunnen daarom wezenlijk verschillen van de op de toekomst gerichte informatie die wordt onthuld en de Groep kan geen enkele verbintenis aangaan om deze toekomstgerichte verklaringen te verwezenlijken.

    Contacten met aandeelhouders
    Anne BORDERES - Communications Officer
    Tel: + 33 (0) 556-497-000
    contactbourse@europlasma.com

    Perscontacten :
    Luc PERINET MARQUET - LPM STRATEGISCHE COMMUNICATIE
    Tel: +33 (0) 1-44-50-40-35
    lperinet@lpm-corporate.com

    GERELATEERDE WAARDEN
    EUROPLASMA
    -7,69%
    EUROPLASMA
    -100,00%
    EUROPLASMA
    0,00%
    EUROPLASMA
    0,00%
    © 2018 PR Newswire. Alle rechten voorbehouden.
    VOORGESTELD DOOR BOURSORAMA BANQUE

    #

    Vastgoedkrediet: droom je ervan om een ??appartement of een huis te kopen, heb je financiering nodig?

    Met Boursorama Banque kunt u 100% online hypotheken aanvragen en profiteren van de laagste vaste tarieven op de markt.
    Ik simuleer mijn hypotheek

    0 OPMERKINGEN

    Réagissez au sujet...

    poster
  3. [verwijderd] 4 oktober 2018 22:39
    quote:

    VolvoR schreef op 4 oktober 2018 12:42:

    Ik ga ook weer instappen.Ritje naar 0.16 is prima.
    Vandaag fors bij gekocht, alle emissies lijken achter de rug en als ik het Franse nieuws goed begrijp komen er een paar positieve ontwikkelingen aan, dus op naar de 0,20 (dan sta ik weer quitte).
784 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links