Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Valuta BTC/USD IEX:20162.IEX,

  • 63.979,87 25 apr 2024 09:49
  • -2.392,12 (-3,60%) Dagrange 63.979,87 - 64.558,77
  • 0

Nieuw Bitcoin Forum

15.654 Posts
Pagina: «« 1 ... 230 231 232 233 234 ... 783 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 juli 2018 15:54
    quote:

    keesmx2 schreef op 10 juli 2018 14:44:

    [...]

    Ik geloof dat de glazen bol een beetje zijn werking verloren heeft...
    Kijk eind deze maand nog maar een keer.

    Nu een hogere bodem aan het zetten en de $6800 breekt...
    Kijk dan maar eens naar wat een rally je gaat krijgen.

    Als je iig op 29 juni had gekocht, stond je nu alsof op 10% winst.
  2. [verwijderd] 15 juli 2018 01:50
    quote:

    Opstapelen schreef op 24 juni 2018 11:56:

    [...]
    fysiek geld mag je niet vernietigen. Wat jij giraal doet zal de bank een worst moeten zijn.
    Hey guys, I have found a youtube tutorial how to get free as fork. Hope it will be helpfull for people who still didn''t get it

    Video calls "How to get Bitcoin Cash (BCH) on Blockchain.info / How to claim Bitcoin Cash (BCH) free fork

    www.youtube.com/watch?v=3bS08OPybLU
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 16 juli 2018 14:24
    Interesse financiële reus stuwt bitcoin
    Updated 19 min geleden
    21 min geleden in FINANCIEEL

    NEW YORK (ANP/BLOOMBERG) - Cryptomunten als bitcoin, ripple en ethereum wonnen maandag op de verschillende handelsplatformen meer dan 5 procent aan waarde. Reden voor de opleving was de vermeende interesse van 's werelds grootst vermogensbeheerder BlackRock in digitale valuta.

    BlackRock. met $6300 miljard in beheer, zou volgens berichten een team hebben gevormd om te onderzoeken hoe de vermogensbeheerder kan profiteren van de handel in cryptomunten en blockchain-technologie, het collectieve logboek waarin alle transacties worden bijgehouden. Mogelijk wil BlackRock een actieve rol gaan spelen op de termijnmarkt voor cryptomunten.

    Een woordvoerder van BlackRock wilde niet op de geruchten ingaan. Wel verklaarde het concern dat er actief wordt gekeken naar blockchain, de technologie die ten grondslag ligt aan crypto's.
  4. Pinkiesdevil 18 juli 2018 07:07
    Goedemorgen Allen,

    iemand een verklaring waarom sinds gisteren avond 8u locale tijd ( BE/NL) de koers van bitcoin en andere gerelateerde coin producten zo fel steeg?

    zoals RIot blockchain gisteren: stijging tot meer dan 42% compleet uit het niets.

    hartelijk dank voor jullie deskundige feedback
  5. B...K 18 juli 2018 08:37
    quote:

    Pinkiesdevil schreef op 18 juli 2018 07:07:

    Goedemorgen Allen,

    iemand een verklaring waarom sinds gisteren avond 8u locale tijd ( BE/NL) de koers van bitcoin en andere gerelateerde coin producten zo fel steeg?

    zoals RIot blockchain gisteren: stijging tot meer dan 42% compleet uit het niets.

    hartelijk dank voor jullie deskundige feedback
    De grote investeerde Black Rock gaat investeren in de crytomunten.
    De verwachting is nu dat er velen zullen volgen.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 juli 2018 18:16
    $25 miljard aan bitcoins ’zoek’

    Door DFT
    Updated 57 min geleden
    1 uur geleden in FINANCIEEL

    Bitcoin-eigenaren zijn miljoenen van de cryptomunten ’kwijt’. Ze zijn in hun bezit, maar voor $25 miljard waarde kunnen ze niet bij hun digitale portemonnee, de wallet.

    Dat concludeert marktonderzoeker Chainalysis. Het gaat om een conservatieve schatting van het researchbedrijf.

    Ongeveer twee miljoen van deze munten zouden in het bezit zijn van de bedenker van de munten, Satoshi Nakamoto. Volgens Chainalysis zijn daarnaast driehonderd wallets met tussen duizend en tienduizend bitcoins elk onbereikbaar geworden. Vaak vergeten eigenaren hun wachtwoord of verliezen de opgeslagen code.

    De waarde van bitcoin nam afgelopen dagen na een scherpe daling weer toe, de cryptomunt noteerde woensdagmiddag op ruim $7400 per stuk.
  7. [verwijderd] 19 juli 2018 19:18
    Meer dan digitaal goud: heeft Bitcoin bodem van dit jaar bereikt?
    Bitcoin en vrijwel elke andere cryptocurrency zitten in de lift, na de explosieve van een paar dagen geleden. De afgelopen weken was de consensus onder analisten en experts dat Bitcoin nog een keer de 5000 dollar aan zou tikken, om vervolgens voorbij het record van vorig jaar te schieten. Oftewel, voorbij de 20.000 dollar. Nog in 2018.‘Bitcoin is bodem van 2018 voorbij’
    De vraag is nu: zien we die voorspelde beweging nu al? De 5000 dollar is immers niet aangetikt, alvorens de explosie inzette. Bitcoin schommelde de uren voor de plotselinge stijging rond de 6500 dollar.

    Het blijven voorspellingen en vele factoren spelen een rol, maar toch maakt het sommige investeerders zenuwachtig. Krijgt de markt alsnog op de korte termijn een klap? Een klap die dus alleen maar groter zal zijn, gezien we de afgelopen dagen een piek zagen.Barry Silbert, oprichter en CEO van het investeringsbedrijf Digital Currency Group, stelt de piekeraars gerust. Hij zegt niet alleen zeer bullish te zijn als het om Bitcoin als een investeringsoptie gaat, maar denkt ook dat we de bodem van 2018 al voorbij zijn.Dat beweerde hij tijdens een conferentie in New York, gisteren: “We hebben de bodem van dit jaar waarschijnlijk al bereikt. Sterker nog, ik heb vorige week nog geld in Bitcoin gestopt. Het zal sowieso blijven als een asset-klasse.. Ik ben er honderd procent zeker van dat er altijd een gedecentraliseerde, non-fiat versie van geld zal zijn.”

    Maar zal dat Bitcoin zijn, of toch een concurrent die uiteindelijk de cryptocurrency voorbij schiet? De een bestempelt Bitcoin als too big to fail, de ander wijst op de impact van technologische beperkingen en innovatie. Waar zit de bottleneck?

    Het is de toekomst van het internet… Dit gaat niet enkel over digitaal goud

    De toekomst van het internet en scepticisme
    Wat de munten ook gaan doen, de technologie gaat volgens Jeremy Allaire van crypto-startup Circle niet meer weg. Ook hij was bij dezelfde conferentie aanwezig. Circle heeft investeringen van giganten als Goldman Sachs en Baidu in de pocket. Geen kleine namen dus.Allaire zei het volgende: “Dit is een nieuwe infrastructuur-laag van het internet. Het gaat vervangen wat besturingssystemen doen. Het is de toekomst van het internet… Dit gaat niet enkel over digitaal goud.”

    Dat is belangrijk om te onthouden. De handel in digitale munten is interessant en kan zeer lucratief zijn, maar de echte ster is de onderliggende technologie. Niet iedereen is echter even enthousiast.
    Ken Griffin, oprichter en CEO van investeringsfonds Citadel, is iets sceptischer als het om Bitcoin gaat: “Ik krab mezelf nog steeds achter de oren als het om BTC gaat. Ik denk dat de jongere generaties iets productievers moeten doen dan investeren in digitale munteenheden.”We zijn alweer over de helft van 2019, dus de komende maand gaat bepalend zijn. Het handelsvolume van Bitcoin is in de afgelopen dagen met honderd procent gestegen, dus er is meer brandstof om het momentum vol te houden. Laat de markt zijn bodem achter zich, of komen er nog donkere tijden aan?
  8. keesmx2 20 juli 2018 09:53
    quote:

    Bitcoin voor paar jaar schreef op 20 juli 2018 08:51:

    Ripple zakt als een baksteen..
    Velen zeggen dat het niet zo is... maar is het niet zo dat er bij Ripple nog 61 miljard muntjes boven de markt hangen?
    De afgelopen anderhalf jaar zijn er alweer 3 of 4 miljard op de markt gekomen.
    Er zit dus nog een enorme verwatering aan te komen.
    De firma ripple, met een paar honderd werknemers, loopt lekker binnen.
  9. [verwijderd] 22 juli 2018 15:01
    CME: Gemiddelde dagelijkse handelsvolume Bitcoin-futures met 93% gestegen

    Het gemiddelde dagelijks handelsvolume van de Bitcoin-futures bij Chicago Mercantile Exchange (CME Group) is in het tweede kwartaal van 2018 met 93% gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal, meldde het bedrijf 20 juli op Twitter.CME liet ook weten dat het aantal openstaande posities in Bitcoin-futures meer dan 2.400 contracten bedroeg, wat op een stijging van 58% vergeleken met het eerste kwartaal neerkomt.CME Group introduceerde de handel in Bitcoin-futures op 17 december vorig jaar, na de lancering van Bitcoin-futures door de Chicago Board Options Exchange (CBOE), de grootste Amerikaanse optiebeurs, op 10 december.

    De volumes van Bitcoin-futures stegen eind april naar een recordhoogte. Het gezamenlijke volume van CME en CBOE bedroeg toen $670 miljoen.

    Handelaars op de CME wisselden op dat moment meer dan 11.000 contracten uit ter waarde van 56.010 BTC. Volgens de Bitcoin Reference Rate van CME waren op 25 april de contracten gelijk aan meer dan $497 miljoen in het volume van één dag. De CBOE verhandelde 19.000 contracten op die dag, met een waarde van ongeveer $168 miljoen, een record dat gelijk stond aan driemaal het gemiddelde dagelijkse handelsvolume.

    Eerder deze maand kondigde BlackRock, de grootste aanbieder van exchange-traded funds (ETF’s) aan dat het een werkgroep opgericht had die moet overwegen of het bedrijf ook in Bitcoin-futures moet investeren. Die stap betekende een ommekeer voor BlackRock, dat zich eerder altijd kritisch had uitgelaten over cryptocurrencies.
  10. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 juli 2018 16:08
    quote:

    YNWA schreef op 22 juli 2018 15:01:

    CME: Gemiddelde dagelijkse handelsvolume Bitcoin-futures met 93% gestegen

    Het gemiddelde dagelijks handelsvolume van de Bitcoin-futures bij Chicago Mercantile Exchange (CME Group) is in het tweede kwartaal van 2018 met 93% gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal, meldde het bedrijf 20 juli op Twitter.CME liet ook weten dat het aantal openstaande posities in Bitcoin-futures meer dan 2.400 contracten bedroeg, wat op een stijging van 58% vergeleken met het eerste kwartaal neerkomt.CME Group introduceerde de handel in Bitcoin-futures op 17 december vorig jaar, na de lancering van Bitcoin-futures door de Chicago Board Options Exchange (CBOE), de grootste Amerikaanse optiebeurs, op 10 december.

    De volumes van Bitcoin-futures stegen eind april naar een recordhoogte. Het gezamenlijke volume van CME en CBOE bedroeg toen $670 miljoen.

    Handelaars op de CME wisselden op dat moment meer dan 11.000 contracten uit ter waarde van 56.010 BTC. Volgens de Bitcoin Reference Rate van CME waren op 25 april de contracten gelijk aan meer dan $497 miljoen in het volume van één dag. De CBOE verhandelde 19.000 contracten op die dag, met een waarde van ongeveer $168 miljoen, een record dat gelijk stond aan driemaal het gemiddelde dagelijkse handelsvolume.

    Eerder deze maand kondigde BlackRock, de grootste aanbieder van exchange-traded funds (ETF’s) aan dat het een werkgroep opgericht had die moet overwegen of het bedrijf ook in Bitcoin-futures moet investeren. Die stap betekende een ommekeer voor BlackRock, dat zich eerder altijd kritisch had uitgelaten over cryptocurrencies.
    Dus niet veel soeps; dit is bijna niet de moeite waard.
15.654 Posts
Pagina: «« 1 ... 230 231 232 233 234 ... 783 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links