Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel HEIJMANS KON AEX:HEIJM.NL, NL0009269109

  • 17,320 17 apr 2024 17:35
  • -0,020 (-0,12%) Dagrange 17,140 - 17,460
  • 88.960 Gem. (3M) 118,2K

Tweede kwartaal

327 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Daexter 2 juli 2018 21:02
    Heijmans net ook positief in het nieuws bij de nos ihkv maatschappelijk verantwoord ondernemen, ze hebben 2 inburgeraars aangenomen. Dit is niet direct extra order intake, maar het versterkt het imago en het kan zeker bij aanbestedingsprocedures een positieve invloed hebben gerelateerd aan de Social Return On Investment doelstelling die veel overheden hebben.
  2. Brokie Even 3 juli 2018 07:43
    quote:

    Daexter schreef op 2 juli 2018 07:27:

    [...]

    Om nog even een pedante opmerking erbij te doen. Ga maar terugscrollen mannetje. Ik heb voor de q1 update meermaals aangegeven dat de reële waarde van Heijmans op dit moment (naar mijn inzicht) 12 euro zou moeten zijn.

    Dit is ook uitgekomen. Dat ik daar niet zelf naar gehandeld heb, is wat anders. Wederom heb ik mij laten misleiden / afleiden door de markt die anders leek te reageren op de update (we gingen down)en dus heb ik voor een groot gedeelte te vroeg winst genomen.

    In tegenstelling tot wat jij suggereert gaat het mij overigens niet om het gelijk krijgen, maar in dit geval heb ik het zeker, ga maar terugscrollen. En kijk maar vooruit als de aex de komende pak 'm beet 3 weken terugzakt naar een niveau van 530 punten of lager, is de kans zeer reëel dat Heijmans terugzakt naar 10,5 of lager.

    Haha, denk jij dat ik de moeite ga nemen om terug te zoeken wat jij hebt geschreven. Je mag blij zijn dat ik de moeite neem jou überhaupt te antwoorden. Is trouwens het laatste wat ik antwoord. Ik pak strak gewoon weer de grote cash zoals altijd en dan is de vogel gevlogen. Een steeds terugkerend fenomeen.
  3. Brokie Even 3 juli 2018 07:53
    quote:

    tradersonly schreef op 2 juli 2018 19:11:

    Ik heb zelf plukjes gelost vanaf 10,30 tot 12,80
    Nog redelijke pluk over overigens. Technisch raakt het plaatje zienderogen oversold. Pullback naar 50 daags gemiddelde (rond 11,50) ligt wellicht in het verschiet voor deze week.

    Nog steeds technisch niet oversold. Het kan dus nog onder de 11 schieten...

    Ik word er alleen niet warm of koud van. Volg dit aandeel al 10 jaar. Bij een algehele correctie gaar Heijmans altijd hard naar beneden. En bij herstel, weer net zo hard omhoog.

    Zeker omdat ik weet dat het een geregisseerde daling is doet het me niet veel. Dat maakt namelijk dat de werkelijke genade klap uitgesteld wordt.

    Dit maakt de weg vrij om nog zeker een jaar langer long te kunnen zitten. Bedankt sluwe overheden! :=D
  4. Gerard_ecb 4 juli 2018 09:55
    quote:

    Daexter schreef op 2 juli 2018 21:02:

    Heijmans net ook positief in het nieuws bij de nos ihkv maatschappelijk verantwoord ondernemen, ze hebben 2 inburgeraars aangenomen. Dit is niet direct extra order intake, maar het versterkt het imago en het kan zeker bij aanbestedingsprocedures een positieve invloed hebben gerelateerd aan de Social Return On Investment doelstelling die veel overheden hebben.
    Nou Daexter niet alleen imago, als je dat alleen zou willen bewerkstelligen dan zouden ze wel andere zaken doen. Nee, ze kunnen die inburgeraars inzetten om asielaanvragers te helpen en deze mensen kunnen dan voor Heijmans gaan werken in de bouw. Hiermee kunnen ze schaarse nieuwe medewerkers vinden.

    Dan nog wat over bericht van BAM, waarop wij mee zakken, eigenlijk heeft BAM haar resultaten voor het eerste halfjaar gegeven. Namelijk voor het hele jaar blijft de winst voor belasting op 2% staan. Ze doen dus goede zaken. Deze lijn kunnen we zeker doortrekken naar Heijmans en ik verwacht dan ook een prima eerste half jaar. Ook ik heb bij de stijging winstgenomen omdat mijn positie ook te ruim was. Heb de bescherming, geschreven calls, teruggekocht en ga weer opbouwen richting medio augustus, voor de cijfers. Ik denk dat we tegen die tijd aan de vooravond staan van de volgende koerssprong waarbij ik niet raar op kijk als we dan de 14€ gaan zien.

    Succes allen
327 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 17 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Bouwbedrijf Heijmans blijft optimistisch in verraderlijke sector

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links