Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 4,020 24 apr 2024 17:35
  • +0,034 (+0,85%) Dagrange 3,978 - 4,046
  • 825.674 Gem. (3M) 1,4M

BAM juni 2018

2.319 Posts
Pagina: «« 1 ... 111 112 113 114 115 116 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 boldie 28 juni 2018 21:02
    quote:

    PentaGoNix schreef op 28 juni 2018 21:01:

    Af en toe vraag je je wel eens af: gaat er nog wel eens wel wat goed bij BAM?

    Projecten worden afgesloten met flinterdunne marges (gelukkig al wel aan de beterende hand) maar er gaat geen kwartaal voorbij of er is wel weer iets fout met één van de grotere projecten van BAM plus dat zij zelf hier de extra meerkosten voor kunnen betalen. Op deze manier gaat BAM eerder naar de € 3.- dan naar de € 4.-
    yep dit gaat weer zeer doen morgen. blijkbaar zijn de shorters beter op de hoogte dan bam zelf
  2. forum rang 6 OnoMatopee 28 juni 2018 22:16
    Een prestige project mag wat kosten, ik zie liever dat ze gewoon recht toe recht aan gaan bouwen zonder al die fratsen. Je hebt zo langzamerhand 8% marge nodig om gekluns het hoofd te kunnen bieden. Een risicomanagement van niks. Zeker ook de schuld van Tessa of een ontwerpfoutje van de architect of angst voor de bollenvloeren bij de opdrachtgever die daarvan afziet om maar vol beton te storten ?
  3. [verwijderd] 28 juni 2018 22:19
    quote:

    boldie schreef op 28 juni 2018 21:10:

    [...]gaat erom dat het weer herhaalt wordt. en kracht van herhaling weten we ondertussen
    Als we dan toch gaan herhalen en praten over een dergelijk projectje en al gelijk de afgrond dichterbij zien komen,.... Herinneren we ons deze nog?

    www.cobouw.nl/infra/nieuws/2018/04/ba...
  4. [verwijderd] 28 juni 2018 23:46
    quote:

    Robbie1983 schreef op 28 juni 2018 23:27:

    Ongeacht de koers echt klote is op dit moment denk ik wel dat een bedrijf geen eigen aandelen zal inkopen als het weet dat er echt iets aan de hand is... Of zie ik dit totaal verkeerd!?
    Nee, jij snapt het niet zo...
    Die aandelen inkoop heeft te maken met het feit dat BAM mij en "enkele" andere aandeelhouders (en wellicht ook aan jou) dividend heeft uitgekeerd. Om de verwatering tegen te gaan, wordt ingekocht ter grootte aan wat uitgedeeld is aan aandelen. Dit is niet iets wat BAM heeft verzonnen, maar in principe alle dividend fondsen doen dit.
  5. Kristof Robeers 28 juni 2018 23:57
    quote:

    A.B.(C) schreef op 28 juni 2018 23:46:

    [...]

    Nee, jij snapt het niet zo...
    Die aandelen inkoop heeft te maken met het feit dat BAM mij en "enkele" andere aandeelhouders (en wellicht ook aan jou) dividend heeft uitgekeerd. Om de verwatering tegen te gaan, wordt ingekocht ter grootte aan wat uitgedeeld is aan aandelen. Dit is niet iets wat BAM heeft verzonnen, maar in principe alle dividend fondsen doen dit.
    OK, weer wat bijgeleerd en dus gewoon een rot aandeel...
  6. forum rang 4 Doemebest 29 juni 2018 00:10
    quote:

    OnoMatopee schreef op 28 juni 2018 22:16:

    Een prestige project mag wat kosten, ik zie liever dat ze gewoon recht toe recht aan gaan bouwen zonder al die fratsen. Je hebt zo langzamerhand 8% marge nodig om gekluns het hoofd te kunnen bieden. Een risicomanagement van niks. Zeker ook de schuld van Tessa of een ontwerpfoutje van de architect of angst voor de bollenvloeren bij de opdrachtgever die daarvan afziet om maar vol beton te storten ?

    Eens. Gelukkig is het hele project nog geen 1% van de omzet,maar nogal pijnlijk als je continu hoort dat er gebrek aan personeel is, werk zat dus maar ze werken voor de kat zn viool.
  7. Bir 29 juni 2018 03:47
    quote:

    yulina schreef op 29 juni 2018 00:52:

    Hoe zien jullie BAM op de middellange termijn? Zit zelf al jaren in Heijmans maar heb me niet verdiept in BAM. Het lijkt inmiddels nu wel een mooi instapmoment. Je zou verwachten dat men in de bouw heeft geleerd van gemaakte fouten en dat het dus alleen nog maar beter kan gaan.
    Misschien is het goed eerst jezelf eens te verdiepen in het aandeel en hier een beetje terug te lezen. Das beter dan eerste je mening geven en dan vragen of die klopt.En in het geval van BAM is dat wel belangrijk.Eigenlijk bij elke belegging, je moet niet aan anderen hoeven vragen of je mening klopt..... das slecht voor je portemonnee. Spiegelen kan natuurlijk wel maar fundament kennen lijkt me toch wel het minste.

    Grt Bir.
  8. forum rang 6 OnoMatopee 29 juni 2018 08:24
    John Beijer voegt tip toe aan Kooplijst 2018

    Door John Beijer op 29 jun 2018 om 08:02 | Views: 117
    John Beijer voegt tip toe aan Kooplijst 2018

    We zijn inmiddels bijna op de helft van het jaar en we hebben al verschillende beursexperts gevraagd hoe hun Kooplijstje het tot nu doet. Ook vragen we de experts een nieuwe koopkandidaat aan te wijzen. Vandaag de eer aan John Beijer van Beursfoon.

    Hij tipte voor 2018 Altice, BAM en PostNL.
    Altice

    “Bij Altice kwam er onlangs redelijk onverwacht een splitsing tussen de Europese en de Amerikaanse tak. Daarop vond omgerekend een forse koersstijging plaats bij de Europese tak, Altice NV." (Op moment van splitsing stond de Amerikaanse tak, ATUS, op 19,60 dollar. Stel dat je 1 aandeel Altice NV had, had je omgerekend 0,4163 aandeel ATUS en is Europa dus in verhouding gestegen.)

    "Voor Altice NV noteren we nu rond de 3,40 euro en ik denk dat we op weg kunnen naar 5 euro. Het bedrijf is druk bezig de schuldenberg af te bouwen en dat gaat mijns inziens voorspoedig. De markt denkt er ook zo over, want de koers zit in de lift. Dit aandeel houd ik dus vast.”
    BAM

    “BAM liet goede resultaten zien over het eerste kwartaal en dat is positief. De zorgen over vertraging van projecten zit naar mijn mening al in de koers verdisconteerd. In zijn algemeenheid staat de bouwsector er goed voor, maar misschien wel een beetje te goed. Het tekort aan personeel en materiaal is iets wat we scherp in de gaten moeten houden. Ook dit aandeel houd ik vast, want ik verwacht een verdere stijging richting de 5 euro.”
    PostNL

    “Bij PostNL was en ben ik van mening dat Sandd overgenomen gaat worden. Recent is naar buiten gekomen dat de overheid makkelijker wordt met fusies en overnames. Ik denk dat ze geleerd heeft van het verleden waarin ze soms niet soepel genoeg is geweest. Men moet ook wel fuseren in deze markt, want de kosten liggen enorm hoog en de marges zijn dun. Simpelweg veel volume draaien is de oplossing. We noteren nu rond 3,20 en ik verwacht dat we kunnen stijgen naar de 5,80 euro.”
    Besi

    Tot slot de nieuwe koopkandidaat van Beijer: BE Semiconductor Industries. “De chipindustrie is een van de eerste sectoren die geraakt wordt bij een wereldwijde handelsoorlog. Besi heeft grote belangen in Azië en is fors afgestraft, naar mijn idee te fors. De markt voor semiconductors blijft gewoon gunstig en de vooruitzichten blijven goed. Alleen al vanuit technisch oogpunt verwacht ik een herstel richting de 30 euro.”
    John Beijer is directeur van Beursfoon en heeft twintig jaar ervaring met de handel in opties en futures. Beursfoon geeft handelssignalen voor een breed scala aan beleggers, van daghandel tot lagere termijn. De handelssignalen van Beursfoon worden gegenereerd door een exclusief computersysteem dat door veel professionele beleggers in de VS wordt gebruikt. In zijn columns combineert John Beijer deze kwantitatieve signalen met fundamentele analyse en een grote dosis eigen visie. De columns zijn dus niet per definitie gelijk aan de signalen van het Beursfoon-systeem. De informatie in deze column is niet bedoeld als individueel beleggingsadvies of als individuele aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Beleggers wordt geadviseerd bij elke beleggingsbeslissing contact op te nemen met zijn of haar financiële adviseur. John Beijer heeft geen posities in individuele aandelen en beleggingsfondsen. Als posities worden ingenomen in de aandelen of fondsen waarover wordt geschreven zal dit onder aan de column worden vermeld.
  9. forum rang 6 OnoMatopee 29 juni 2018 08:28

    Over 2,000 people work on brand new £34 million school in Surrey

    28 Jun, 2018
    A £34 million, 16,000m2 new school has been delivered in Walton-on-Thames, Surrey.

    Three Rivers Academy – formerly Rydens Enterprise School – is the new home for around 1800 students.

    The building was designed by architect Scott Brownrigg, with Arup as structural engineer, Silcock Dawson as mechanical and electrical engineers, and the main contractor behind it was BAM Construction.

    BAM drew on off-site manufacture for the structurally insulated panels (SIPs) and used exposed fair-faced concrete soffits, together with an extensive roof-mounted range of photovoltaic panels which helped the school achieve an energy performance certificate rating of A. Just over 2,000 people worked on the scheme at some point throughout the build.

    The scheme includes a full-sized indoor basketball court and a 3G football pitch.

    BAM’s project manager Keith Holt said:

    “There were a number of technical challenges. The roof and ground conditions were difficult, and the design was distinctly bespoke. But the solution, as always with clever construction, relied on the strength of our partnerships and the collaborative way we work with our supply chain. I’m delighted that the school were so pleased with the building.”

    Anne-Louise Payne, Head of School Three Rivers Academy, said:

    “We are thrilled with our new state-of-the-art school. Our vision was to create a world-class learning environment for our students, and the project team have achieved this with a building that is designed for students’ present and future needs, and that is very much not a standard specification building. This has resulted in a professional, safe, accessible and inclusive environment for our staff, students and the wider community.”
  10. [verwijderd] 29 juni 2018 09:00
    quote:

    OnoMatopee schreef op 29 juni 2018 08:24:

    Door John Beijer op 29 jun 2018 om 08:02 | Views: 117
    John Beijer voegt tip toe aan Kooplijst 2018

    BAM

    “BAM liet goede resultaten zien over het eerste kwartaal en dat is positief. De zorgen over vertraging van projecten zit naar mijn mening al in de koers verdisconteerd. In zijn algemeenheid staat de bouwsector er goed voor, maar misschien wel een beetje te goed. Het tekort aan personeel en materiaal is iets wat we scherp in de gaten moeten houden. Ook dit aandeel houd ik vast, want ik verwacht een verdere stijging richting de 5 euro.”
    Eindelijk een analist, die voor de cijfers zijn aanbeveling durft te geven.
2.319 Posts
Pagina: «« 1 ... 111 112 113 114 115 116 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links