Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Mabels magie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Anton Reijinga

Anton Reijinga schreef onder andere voor De Financiële Telegraaf, Het Financieele Dagblad en The Wall Street Journal en werkte bij verschillende effectenbrokers en market makers op en rond de Amsterdamse beursvloer.

Meer over Anton Reijinga

Recente artikelen van Anton Reijinga

  1. sep '18 Dividendbeleggen: Europa steekt gunstig af 1
  2. jul '18 Hollandse Aandelenavond: Kooptips op een rij 10
  3. jun '18 Mabels magie 7

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 juni 2018 17:00
    quote:

    subtropical schreef op 24 juni 2018 16:39:

    Bij elke top in de markt wil iedereen nog snel cashen. De top lijkt dus gezet.... De langste bull run loopt op zijn eind. Het geld moet uitgegeven worden, dat was de bedoeling toch van de ECB? Niet parkeren op de beurs zodat the happy few hun vermogen zagen verdubbelen.
    Beursgangen vinden plaats op, of rond, de top, wat dacht je daarvan…
    En deze was gezien het geld wat er mee gemoeit ging zo'n beetje de klokkenluider voor de top, hemelsbreed gezien dan, 21 dagen is verwaarloosbaar..
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 2 juli 2018 23:27
    Schots eredoctoraat voor prinses Mabel
    1 uur geleden in BINNENLAND

    GLASGOW - Prinses Mabel krijgt dinsdag in de Glasgow Royal Concert Hall een eredoctoraat van de rechtenfaculteit van de Glasgow Caledonian University uitgereikt. Ze krijgt die als erkenning voor haar „uitstekende bijdrage aan de mensenrechten in de hele wereld en inzet voor non-profitorganisaties als het Malala Fonds, Crisis Action en de Coalitie voor het Internationaal Strafhof”.

    De prinses is al jaren op tal van maatschappelijke terreinen actief. Zo was ze medeoprichter van War Child Nederland, de Europese raad voor buitenlandse betrekkingen en Girls Not Brides, waarmee ze wereldwijd strijdt om een einde te maken aan kindhuwelijken. Mabel, die volgende maand 50 wordt, is ook betrokken bij het wereldaidscongres dat later deze maand in Amsterdam wordt gehouden.

    In totaal reikt de universiteit bij de afstudeerplechtigheid negen eredoctoraten uit, onder wie ook de Bosnische Bakira Hasecic, de oprichter van de vereniging van vrouwelijke oorlogsslachtoffers.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links