Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.733 Posts
Pagina: «« 1 ... 576 577 578 579 580 ... 3537 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 juni 2018 08:06
    quote:

    gbakl schreef op 23 juni 2018 22:29:

    'bewuste manipulatie (zoals die iedere dag weer uit Brussel komt)'

    jammer dat dagelijks aantrappen tegen Brussel, vaak ongenuanceerd, en hoe terecht dan ook.
    daar word je soms wel moe van en dat zullen die hardwerkende politici ook wel denken :)

    trump is tijdelijk en Brussel is slecht,slecht,slecht.....pffffff.
    Om te laten zien hoe bezopen het instituut EU is, moet je eens door centrum Brussel rijden, je vergapen aan alle bizarre rijkdom en gebouwen, indenken dat ze elke maand twee keer verhuizen ermee en dat er meer dan 100.000 mensen werken waarvan 80% meer dan 160.000 euro verdiend, incl tienduizenden euro's vergoedingen en ze daar geen belastingen over hoeven te betalen.

    Nu jij weer...
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 24 juni 2018 08:15
    Brexit kost nu al meer dan VK bespaart aan EU-contributie'

    Gepubliceerd: 23 juni 2018 12:26 Laatste update: 23 juni 2018 14:06

    De Britse economie leed verlies door het vertrek uit de Europese Unie (EU) en dat verlies is nu al groter dan de besparing aan EU-contributie. Dat concludeert het onderzoeksteam van de pro-Europese Londense denktank Centre for European Reform (CER).

    De schatkist verloor 26 miljard euro aan belastinginkomsten door Brexit. De oorzaak is volgens het CER dat de onzekerheid door het vertrek uit de EU zorgde voor een economische dip van 2,1 procent. De misgelopen inkomsten zijn hoger dan het contributiegeld dat het Verenigd Koninkrijk (VK) bespaart door uit de EU te stappen.

    "Twee jaar na het referendum zien we dat de stem voor Brexit de economie ernstig schaadt", zegt John Springford van het CER.

    Brexit dividend

    De Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson en premier Theresa May spreken over een 'Brexit dividend'. Hiermee bedoelen ze het geld dat het Verenigd Koninkrijk bespaart dankzij de Brexit. Dit budget zou ten goede komen aan gezondheidszorg.

    Volgens het CER bestaat deze meevaller niet. De Brexit zou het Verenigd Koninkrijk helemaal geen financiële meevaller bezorgen, maar juist een verlies. Springford: "Het zogenoemde 'Brexit dividend' is een mythe. Het vertrek uit de EU kost de schatkist 440 miljoen pond (500 miljoen euro, red.) per week, veel meer dan het Verenigd Koninkrijk ooit betaalde aan de EU."


    De onderzoekers gebruikten een statistisch model dat de Britse economie vergelijkt met hoe de economische situatie zou zijn geweest zonder een Brexit. Dat deed het CER door de situatie te vergelijken met die van landen die het meest overeenkomen met de Britse economie van de afgelopen 20 jaar.
    Door: NU.nl
  3. [verwijderd] 24 juni 2018 11:22
    quote:

    gbakl schreef op 23 juni 2018 21:11:

    ach, ik vind het eigenlijk wel grappig, tegengas geven aan de trumpaanhangers hier op het forum, die steeds weer recht praten wat er krom is aan trump..en dat is heeeeeel veel.

    Hier een aantal punten van Trump, waar jij met geen wordt over rept.

    Als eerste heeft Trump honderden bureaucratische regeltjes afgeschaft. Waardoor de aanvraag van een nieuwe snelweg geen 19 jaar meer duurt maar 2 jaar.

    Is de belasting afgeschaft voor kleine bedrijfjes die worden overgenomen door de kinderen.

    Heeft hij de belastingen verlaagt waardoor vele bedrijven zijn terug gekomen naar de VS. Zelfs Warren Buffet die fel tegen Trump was geeft nu toe dat hij niet had verwacht dat die belastingverlaging zo positief zou uitpakken.

    Heeft hij een wet goedgekeurd waardoor iedereen die dodelijk ziek is, als laatste hoop gebruik kan maken van experimentele medicijnen.

    Zijn door Trump vele illegalen zwartwerkers opgepakt waardoor bedrijven nu wel verplicht zijn om legale immigranten of zwarte werknemers in dienst te nemen, wat overduidelijk is terug te zien in de werkloosheidscijfers.

    Worden duizenden MS-13 leden het land uitgezet die bekend staan als de meest gewelddadige bende ter wereld.

    Is hij bij Kim Jung Un langsgegaan waardoor de raketbeschietingen naar Japan zijn gestopt zo ook de atoomtesten en worden honderden lichamen van gesneuvelde militairen terug gestuurd naar de VS.

    Wordt er op bepaalde plekken al gewerkt aan de muur tussen Mexico en de VS.

    Nu nog het afschaffen van Obama care, waar de meeste Amerikanen ook achterstaan en het recht trekken van het handelsoverschot, die volgens 99% van de economen onhoudbaar is geworden.



  4. [verwijderd] 24 juni 2018 11:32
    quote:

    BrightSight schreef op 24 juni 2018 08:06:

    [...]

    Om te laten zien hoe bezopen het instituut EU is, moet je eens door centrum Brussel rijden, je vergapen aan alle bizarre rijkdom en gebouwen, indenken dat ze elke maand twee keer verhuizen ermee en dat er meer dan 100.000 mensen werken waarvan 80% meer dan 160.000 euro verdiend, incl tienduizenden euro's vergoedingen en ze daar geen belastingen over hoeven te betalen.
    Een belangrijk verschil tussen Trump en Brussel is:

    -Trump is een eenling in de recente Amerikaanse politiek ... althans, zeker een eenling sinds de millenniumwisseling. Die zit (hoopt hij) zijn termijn van 4 jaar uit en is de komende 2 jaar misschien wel vleugellam na de midterms a.s. November.
    -Als hij dat niet wordt, dan is 't het Amerikaanse volk dat volgens hun kiesstelsel bij meerderheid (dus niet 'by pop vote'), hem de komende 2 jaar blijft steunen. Maximaal 4 jaar dus.
    -Wanneer hij over 2 jaar herkozen wordt (wat ik niet denk), dan is 't het Amerikaanse volk dat volgens hun kiesstelsel bij meerderheid (dus niet 'by pop vote'), hem nog 4 jaar aan het roer wil hebben.

    -Brussel is een al minimaal 20 jaar durend Perpetuum Mobile. Een komen en gaan van politici die NIET door het Europese volk gekozen zijn, en waarvan de meerderheid gaat voor één EU waarin de staten alle rechten moeten inleveren voor het grotere doel 'de EU en daarmee de goedbetaalde banen van Europolitici'. Als het volk dan eens een keer per referendum hun mening omtrent het EU bestuur mag uiten, dan is het per referendum. Stemmen ze dan tegen, dan zijn de EUpolitici in rep en roer en wordt de uitslag snel onder de tafel gemoffeld.

    Dat lezende, is de verkiezing van Trump op democratische wijze verlopen en valt er voor het Europese volk tav Brussel helemaal niks te kiezen, ondemocratisch dus.

    =================================

    Diverse EU_staten, zijn het op vele fronten met het EU beleid oneens. Het beleid wordt bepaald door Macron & 'Wir schaffen das' ... waartegen zich keer op keer nog meer EU_landen verzetten ... wat de EU een autocratie maakt, die aangestuurd wordt door onderonsjes van enkele grote EU_staten.
    Je leest in de media steeds weer wisselende berichten pro- en contra de EU besluiten .... dus redelijk genuanceerde objectieve media berichtgeving.

    Zo anders in de VS, waar media (met name CNN) al meer negatief over Trump bericht heeft, dan er ooit over Adolf Hitler, Joseph Stalin, Atilla de Hun c.s. is gedaan .... ongenuanceerd, manipulatief en duidelijk met een politieke agenda 'behind the curtain' aangestuurd .... dus zeer subjectieve media berichtgeving die weinig meer met vrije nieuwsgaring te maken heeft

    =================================

    Wanneer je op Brussel foetert, verzet je jezelf tegen een ondemocratisch bestuur. Personen die in litanie op Trump foeteren en daarnaast niet eens het Amerikaans staatsburgerschap hebben .... zijn notoire zeikerds ;-)

  5. [verwijderd] 24 juni 2018 11:41
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 24 juni 2018 08:15:

    Brexit kost nu al meer dan VK bespaart aan EU-contributie'

    Gepubliceerd: 23 juni 2018 12:26 Laatste update: 23 juni 2018 14:06
    Aanloopverliezen in een nieuwe strategie, die als doel heeft er beter uit te komen dan wanneer het roer niet was omgegaan.

    Vrijwel dagelijks lees je dat dit bij (grote) bedrijven zo is ... nu doet een land dit en is het opeens slecht ?

    Bij bedrijven, weet je meestal pas na enkele jaren of de 'change' is aangeslagen en daardoor het bedrijf meer winstgevend of minder verlieslatend is geworden.
    Bij het VK is dat niet anders. Dus geef het enkele jaren de ruimte en in 2020/2022 zien we verder of de strategie een geslaagde was of niet ;-)
  6. whammy 24 juni 2018 12:27
    Donald Trump is doelbewust bezig de internationale liberale wereldorde af te breken en gek genoeg is daar in Nederland nauwelijks aandacht voor, zegt Rob de Wijk van het Den Haag Centrum voor Strategische Studies. 'Dit is hét debat dat ons allemaal diep gaat raken. Als die multilaterale wereldorde gesloopt wordt, dan zakken we af naar een autocratische wereldorde. Dan is het ieder voor zich en uiteindelijk leidt dat misschien wel tot oorlog.'
    Het bovenstaande is in zijn geheel te beluisteren via BNR uitzending Boekestijn en Van Wijk
  7. snuf13 24 juni 2018 12:39
    Oorlog zal zeker komen....... dat heeft tijd nodig......
    We lopen hier met teveel zielen op deze aardkloot en zien elkaar zo al niet meer staan van de mist.

    Lekker laten doen, die grote blauwe wolk.......

    Een nieuwe maatschappij, nieuwe mensen, nieuwe aanpak, altijd nog beter dan deze klotebende!!!!
  8. [verwijderd] 24 juni 2018 13:04
    quote:

    snuf13 schreef op 24 juni 2018 12:39:

    Oorlog zal zeker komen....... dat heeft tijd nodig......
    We lopen hier met teveel zielen op deze aardkloot en zien elkaar zo al niet meer staan van de mist.

    Lekker laten doen, die grote blauwe wolk.......

    Een nieuwe maatschappij, nieuwe mensen, nieuwe aanpak, altijd nog beter dan deze klotebende!!!!
    Weet niet van al dat, maar de geestelijke gezondheidszorg kan wel beter.
  9. [verwijderd] 24 juni 2018 13:10
    Jimi Hendrix 'Machine Gun'
    live at Berkeley 1970
    I'd like to dedicate this song to soldiers fighting in Berkeley—you know what soldiers I'm talking about—and oh yeah, the soldiers fighting in Vietnam too ... and dedicate [it] to other people that might be fighting wars too, but within themselves, not facing up to the realities.

    Rolling Stones “Paint it Black” Meaning and the Vietnam War
    The song was also used as the theme song for the CBS series Tour of Duty, a TV show about Vietnam War that aired from 1987-1989.

    Musici en Hollywood anti oorlog dus, alleen in de straten werd persoonlijk tegen de president Lyndon B. Johnson geprotesteerd die achter deze misdadige Vietnam oorlog stond:
    i.pinimg.com/originals/04/f1/0d/04f10...

    Roger Waters (vrm Pink Floyd) afgelopen vrijdag 22 juni in ziggodome
    i.ytimg.com/vi/JfcxKi_1H0M/maxresdefa...

    Musici anti Trump, de president met zeer onconventionele ideeën, die geen massaslachtingen aanricht.

    =============================================

    Joseph Göbbels (minister van propaganda onder Hitler, die een grote meerderheid van het Duitse volk ervan wist te overtuigen dat de Joden Untermenschen waren)

    CNN overstijgt de indoctrinatie van Joseph Göbbels en doet het zo goed dat steeds meer mensen en artiesten beginnen te geloven dat Trump in- en in slecht is. Waar artiesten voorheen nog anti oorlog waren en opkwamen voor vluchtelingen, mensen in armoede, is hun credo thans anti-Trump geworden ... en dat terwijl Australië vluchtelingen onder barre omstandigheden op eilanden isoleert, China de moslims zwaar onderdrukt, steeds meer EU landen de vluchtelingen (zelfs bij wetgeving) afwijzen en ook veel Arabische landen ze niet moeten.

    CNN, in handen van Time Warner. Grootste investeerder in Time Warner is The Vanguard Group, één van de grootste vermogensbeheerders ter wereld met een belegd vermogen van meer dan 3,5 biljoen dollar.
    En die investeerders (ondermeer pensioenfondsen) gaat het maar om één ding ... beste rendement en winstmaximalisatie, linksom of rechtsom .... dus daarin is niet direct de oorzaak te vinden waarom CNN zo anti-Trump is.

    Op dus naar de CEO van CNN -> Jeff Zucker
    Het enige dat van Jeff verwacht wordt, is maximaal rendement uit CNN genereren ... waarbij journalistiek eigenlijk op de 2e plaats is komen te staan. Dat eerste doet hij goed, maar hoe zit het met dat 2e ?
    ""Jeff Zucker (born April 9, 1965) is the president of CNN. Having previously served as the President and CEO of NBC Universal, he is known for injecting left-wing messages into his programming. Zucker has recently become very outspoken about his hatred of Republicans.[1] He has also allegedly accused critics of the Obamacare website of being racist.[2] Along with his work in liberal media activism, Zucker has been involved in partisan politics. In 2008, he donated money to the Barack Obama presidential campaign and in 2000, he was offered a position in a possible Al Gore administration.""

    Aangezien de V.S. een wereldnatie is en CNN een nieuwszender die wereldwijd bekeken wordt, is CNN zeer dominant voor de meningsvorming in de westerse wereld.
    Daar, waar voorheen een natie nog geïndoctrineerd werd door een minister van propaganda .... wordt nu de hele westerse wereld geïndoctrineerd door een nieuwszender. Wat zoveel wil zeggen als, de democratische en een flink deel van de republikeinse partij zijn dermate zwak geworden, dat ze de propaganda en het besturen van het volk ...... aan een nieuwszender overlaten.

    En wat is dan erger .... een controversiële president, die nog geen 2 jaar en hooguit 4 jaar aan het roer van de V.S. staat ..... of de simpele constatering dat de V.S. feitelijk haar bestuurlijke macht verloren is en dat heeft overgedragen aan de president van een nieuwszender ?

    be my guest ;-)
  10. forum rang 6 izdp 24 juni 2018 14:55
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 24 juni 2018 11:41:

    [...]

    Aanloopverliezen in een nieuwe strategie, die als doel heeft er beter uit te komen dan wanneer het roer niet was omgegaan.

    Vrijwel dagelijks lees je dat dit bij (grote) bedrijven zo is ... nu doet een land dit en is het opeens slecht ?

    Bij bedrijven, weet je meestal pas na enkele jaren of de 'change' is aangeslagen en daardoor het bedrijf meer winstgevend of minder verlieslatend is geworden.
    Bij het VK is dat niet anders. Dus geef het enkele jaren de ruimte en in 2020/2022 zien we verder of de strategie een geslaagde was of niet ;-)
    Hoe verzin je dit weer bij elkaar?
    Kijk naar de cijfers, kijk naar de feiten op het wereldtoneel.
    Brexit is er nog niet, maar nu is het al een drama.
    Het empire is een verleden en zo wordt het een flutlandje.
  11. whammy 24 juni 2018 15:05
    quote:

    izdp schreef op 24 juni 2018 14:52:

    Ga toch een eind fietsen Tom: Potus Potentaat is een door en door slecht mens. Een hufter eerste klas, die zo ongeveer alles fout doet wat maar fout gedaan kan worden en niet met de beste bedoelingen.
    Hij helpt zijn land en de wereld naar de gallemiezen.

    Een bepaald electoraat heeft voor Trump gekozen. Dat is een feit. En of dat electoraat voldoet aan de eisen die als doorgaans voor "goed" worden geacht doet aan dat feit niets af. Aan zijn bekwaamheid als president hebben velen hun twijfels en terecht maar ik heb nog nergens een goed alternatief gelezen noch gehoord.
    US maar ook Europa verkeren al lang in een deplorabele toestand en dat heeft niets uitstaande met Trump's zijn presidentschap.
  12. [verwijderd] 24 juni 2018 15:14
    quote:

    izdp schreef op 24 juni 2018 14:52:

    Ga toch een eind fietsen Tom: Potus Potentaat is een door en door slecht mens. Een hufter eerste klas, die zo ongeveer alles fout doet wat maar fout gedaan kan worden en niet met de beste bedoelingen.
    Hij helpt zijn land en de wereld naar de gallemiezen.
    Waarom blijf je maar met inhoudsloze opmerkingen komen. Trump doet alles fout wat er maar fout gedaan kan worden. Als je zoiets zegt, kom dan ook met feiten.
    Warren Buffett die zwaar anti Trump is, geeft zelfs toe dat hij zich toch heeft vergist in de belastingplannen van Trump, die namelijk veel beter uitpakken dan wat hij had voorzien.

    En het verhaal van Tom, dat de media bepaald, is ook gewoon waar.





  13. [verwijderd] 24 juni 2018 15:35
    'Verenigde Staten geven geen steun meer aan Syrische rebellen'
    Gepubliceerd: 24 juni 2018 14:41
    www.nu.nl/buitenland/5328347/verenigd...

    MILITARY SITUATION IN SYRIA ON MAY 14, 2018 (MAP UPDATE)
    southfront.org/military-situation-in-...

    ===========================

    Trump stopt de bewapening van- en steun aan de militante groepen in Syrië, die Obama begonnen is. Door de Amerikaanse steun aan- en bewapening van al die rebellengroepen werd Syrië een land van complete burgeroorlog met onnoemelijk veel burgerslachtoffers .... méér slachtoffers, dan Assad zelf in heel zijn regeringsperiode had gemaakt.

    Natuurlijk helemaal tegen het zere been van Trumphaters ... want die willen Assad omver werpen, ook al gaat daar de hele Syrische bevolking aan ten onder.
    Net zoals HC vond trouwens ... de goeden moeten maar onder de kwaden lijden, jammer dan ... vond ze, toen ze minister van buitenlandse zaken was.

    En dictator Erdogan, die inmiddels al meer slachtoffers gemaakt heeft dan Assad voordat de burgeroorlog in Syrië begon ... ach, daar doen de Trumphaters niet moeilijk over ...
  14. [verwijderd] 24 juni 2018 15:40
    quote:

    izdp schreef op 24 juni 2018 14:55:

    [...]

    Hoe verzin je dit weer bij elkaar?
    Kijk naar de cijfers, kijk naar de feiten op het wereldtoneel.
    Brexit is er nog niet, maar nu is het al een drama.
    Het empire is een verleden en zo wordt het een flutlandje.
    Je kan niet wachten tot Trump is afgezet, je kan niet wachten tot GB helemaal afbrandt.
    Ga bij CNN solliciteren, zou ik zeggen ... daar kunnen ze ook niet wachten ;-)
  15. [verwijderd] 24 juni 2018 16:05
    quote:

    Tom Riddle® schreef op 24 juni 2018 15:35:

    'Verenigde Staten geven geen steun meer aan Syrische rebellen'
    Gepubliceerd: 24 juni 2018 14:41
    www.nu.nl/buitenland/5328347/verenigd...

    MILITARY SITUATION IN SYRIA ON MAY 14, 2018 (MAP UPDATE)
    southfront.org/military-situation-in-...

    ===========================

    Trump stopt de bewapening van- en steun aan de militante groepen in Syrië, die Obama begonnen is. Door de Amerikaanse steun aan- en bewapening van al die rebellengroepen werd Syrië een land van complete burgeroorlog met onnoemelijk veel burgerslachtoffers .... méér slachtoffers, dan Assad zelf in heel zijn regeringsperiode had gemaakt.

    Natuurlijk helemaal tegen het zere been van Trumphaters ... want die willen Assad omver werpen, ook al gaat daar de hele Syrische bevolking aan ten onder.
    Net zoals HC vond trouwens ... de goeden moeten maar onder de kwaden lijden, jammer dan ... vond ze, toen ze minister van buitenlandse zaken was.

    En dictator Erdogan, die inmiddels al meer slachtoffers gemaakt heeft dan Assad voordat de burgeroorlog in Syrië begon ... ach, daar doen de Trumphaters niet moeilijk over ...
    Ook bizar zijn de uitspraken van sommige media als het gaat om Noord Korea.

    Om de een of andere reden is het bijvoorbeeld heel erg dat de ''war games'' met Zuid-Korea stopgezet worden.

    De gemiddelde persoon moet wel verbijsterd naar zulke berichtgeving kijken.
  16. [verwijderd] 24 juni 2018 16:57
    quote:

    asti schreef op 24 juni 2018 16:05:

    [...]
    Ook bizar zijn de uitspraken van sommige media als het gaat om Noord Korea.

    Om de een of andere reden is het bijvoorbeeld heel erg dat de ''war games'' met Zuid-Korea stopgezet worden.

    De gemiddelde persoon moet wel verbijsterd naar zulke berichtgeving kijken.
    Justem

    Zowel onder de republikeinen als de democraten zijn na WOII waarin de Amerikanen Europa geholpen hebben, onnoemelijk veel war_games gespeeld (Korea, Vietnam en de vele landen waar ze dictators in het zadel hebben geholpen) en ze smerige war_heroes zelfs vriendelijk de hand hebben geschud. Als er maar wat te 'halen' & 'verdienen' viel ;-)

    Obama vs Ghadaffi
    static.euronews.com/articles/329646/4...

    Hillary vs Donald in 'the good old days' toen ze hem nog als onbeduidend figuur met heel veel geld zag
    i.pinimg.com/originals/f6/d7/6e/f6d76...
  17. [verwijderd] 24 juni 2018 18:40
    De Telegraaf,
    Donald Trump heeft zijn afkeer van personen die illegaal de grens oversteken op zoek naar een beter leven extra hard getoond. De Amerikaanse president wijst juridische rompslomp af en stelde via Twitter voor de betreffende migranten onmiddellijk te "deporteren" zonder tussenkomst van een rechter.
    www.telegraaf.nl/nieuws/2212435/trump...

    Trump,
    We cannot allow all of these people to invade our Country. When somebody comes in, we must immediately, with no Judges or Court Cases, bring them back from where they came. Our system is a mockery to good immigration policy and Law and Order. Most children come without parents...

    Bring them back, betekent in het Nederlans, Breng ze terug.
    Deporteren, betekent in het Engels, Deportation.

    Deporteren betekend volgens encyclo.nl,
    In veel gevallen wordt de term gebruikt voor het gewelddadig dwingen tot verplaatsing van grote groepen mensen, zoals joden naar de werk- en concentratiekampen van nazi-Duitsland en diverse bevolkingsgroepen in de Sovjet-Unie onder het regime van Stalin.

    De media he!!!!

  18. [verwijderd] 24 juni 2018 19:10
    De betekenis van deporteren volgens de Van Dale:

    de·por·te·ren (deporteerde, heeft gedeporteerd)

    1 (van personen) wegvoeren, bv. naar een ballingsoord; het land uitzetten


    Het is overigens een term die Trump zelf ook regelmatig gebruikt.

    Maar de media zou volgens jou op hun woorden moeten passen en praten over "terugbrengen".

    Moet eens afgelopen zijn met dat politiek correcte gedoe van jullie linkse figuren.
  19. [verwijderd] 24 juni 2018 19:38
    quote:

    asti schreef op 24 juni 2018 19:10:

    De betekenis van deporteren volgens de Van Dale:

    de·por·te·ren (deporteerde, heeft gedeporteerd)

    1 (van personen) wegvoeren, bv. naar een ballingsoord; het land uitzetten


    Het is overigens een term die Trump zelf ook regelmatig gebruikt.

    Maar de media zou volgens jou op hun woorden moeten passen en praten over "terugbrengen".

    Moet eens afgelopen zijn met dat politiek correcte gedoe van jullie linkse figuren.
    Beste,
    Taaltechnisch heb je helemaal gelijk.! :-)

    In de context echter , wordt het woord deportatie onlosmakelijk met het lot van de Joden tijdens WOII gebracht en heeft het werkwoord 'deporteren' een zeer negatieve lading gekregen.

    Als Trump twittert 'bring them back' en MSM vertaalt dat in 'deporteren', is dat hetzelfde als de rechter zegt 'ik veroordeel hem vanwege een zware misdaad tot 10 jaar met aftrek' en de media schrijven 'die staat na enkele jaren weer op straat'.

    Het publiek leest dat en denkt dat die rechter niet goed bij zijn hoofd moet zijn, superlinks, een watje en onnozele onbenul.
    Ik zeg dan:"dat is pure stemmingmakerij tegen die rechter, want 10 jaar is niets niks". Die rechter wordt dan in mijn ogen zogezegd 'afgemaakt'.
    Het systeem moet anders, maar dat kun je die rechter niet kwalijk nemen, het kan zelfs wel eens een hele goeie rechter zijn.!

    Dat gebeurt dus dag in dag uit door media (begonnen door- en volgehouden door CNN) tegen Trump. Media moet verkopen en als het verhaal anti Trump is (in dit geval veroorzaakt door CNN), dan schrijven wij dit ook, anders verkopen we niet.

    ;-)
70.733 Posts
Pagina: «« 1 ... 576 577 578 579 580 ... 3537 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 880,45 +0,65%
EUR/USD 1,0688 -0,14%
FTSE 100 8.078,51 +0,42%
Germany40^ 18.182,20 +0,25%
Gold spot 2.313,07 -0,39%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+16,67%
ASMI
+10,01%
NX FIL...
+6,57%
RANDST...
+4,02%
BESI
+3,37%

Dalers

ALLFUN...
-9,52%
ING
-4,77%
Flow T...
-2,99%
AZERION
-2,24%
Avantium
-1,78%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links