Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Burgers pas op uw pensioengeld !

4.005 Posts
Pagina: «« 1 ... 78 79 80 81 82 ... 201 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 9 objectief 21 juni 2018 17:00
    quote:

    rationeel schreef op 21 juni 2018 15:20:

    Probeer eens te argumenteren, ipv te beledigen.
    Vooral niet doen...het gaat hier om een extreem rechts individu, die hier enkel om de aandacht op dit forum zit. (gevalletje Wilders...klacht indienen omdat zijn concurrent DENK iets van plan was.....het moet net gekker worden)
  2. whammy 21 juni 2018 18:20
    quote:

    josti5 schreef op 21 juni 2018 12:57:

    Kortom: het geld werd sinds jaar en dag bij de 'sterkste schouders' gehaald: tot en met de 60 - 70% - sferen.
    Dat was nóg te kort en uiteindelijk niet houdbaar.
    Accijns omhoog, BTW omhoog (oorspronkelijk met 4 en 12% begonnen, en van lieverlee bijna alles in het hoge tarief is gestopt).
    Dus iederéén de klos.
    Nóg tekort.
    Dus dán maar weer naar de 'sterkste schouders' toe...
    Waarbij die 'sterkste schouders' altijd weer de individuele 'sterkste schouders' zijn, want de écht sterke schouders blijven buiten schot, vanwege 'de werkgelegenheid'...
    Bij de sterkste schouders wordt het geld gehaald en tekorten daarmee gevuld maar de huidige "sterksten" is de groep die al lang voor de maatschappij gepresteerd heeft en wordt nu als een citroen uitgeknepen en daardoor de "zwaksten"
    worden.
  3. forum rang 10 rationeel 21 juni 2018 18:43
    quote:

    fred12345 schreef op 21 juni 2018 17:00:

    [...]

    Vooral niet doen...het gaat hier om een extreem rechts individu, die hier enkel om de aandacht op dit forum zit. (gevalletje Wilders...klacht indienen omdat zijn concurrent DENK iets van plan was.....het moet net gekker worden)
    Heb je nu eigenlijk wel gelezen waar het over gaat?

    www.ad.nl/politiek/twee-aangiften-om-...

    Twee aangiften om nepnieuwsrel Denk

    VIDEO: De campagnemedewerker die onthulde dat Denk een nepnieuwscampagne overwoog om de PVV te raken, stapt naar de politie. Volgens deze Eduard Nandelall heeft Denk-Tweede Kamerlid Farid Azarkan 'zijn goede naam aangetast'.

    Azarkan beweert dat Nandelall de advertentiecampagne op eigen houtje opzette en dat vervolgens hem in de schoenen schoof. Nandelall zegt echter dat Azarkan ervan wist dat de advertentie online was gezet.

    Allemaal gedocumenteerd, omdat het gekonkel op video staat.

    Willens en wetens een nepvideo maken om een politieke tegenstander te raken.
    Het is nogal wat.
  4. Gold-finder 21 juni 2018 18:59
    quote:

    fred12345 schreef op 21 juni 2018 11:24:

    [...]

    Ja, immigranten mogen niet werken...maar dat sociale stelsel is door de rechtse eigen ik cultuur al lang gesloopt...ieder voor zich en de sterkste wint.
    (tot je morgen met je auto tegen een boom rijdt..dan piep je wel anders)
    1. het sociale stelsel is inderdaad uitgehold, maar daar kwam geen lastenverlichting voor terug. Je argument is dus totaal onzinnig, rechts heeft er natuurlijk niets aan als het sociale stelsel wordt uitgehold, maar de lasten verlichten niet. Dat is dan gewoon een HELE slechte deal.

    2. Het ziekenhuis wordt gefinancierd door de werkende die zorgpremie direct en via loon afdragen. Ik snap je punt dus niet helemaal..
  5. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 22 juni 2018 06:46
    quote:

    rationeel schreef op 20 juni 2018 15:10:

    [...]
    Jij bent op jouw manier sociaal. Ik ben op mijn manier sociaal.
    Links is op dit moment heel erg verkeerd bezig. Dan kun jij wel stellen, ik ben niet links, maar linkserig. ik pak het goede en laat het slechte, okee. Maar de wijze waarop je mensen die anders kiezen en zeggen ik ben rechtsiger, ipv rechts, verdienen het niet door jou beledigd te worden. [1]
    Iedere individu heeft het recht om te kiezen wat hem goed dunkt.

    Als je opnoemt waar je voor bent. Daar ben ik ook voor. Maar dat worden in het huidige spraakgebruik rechtse standpunten genoemd;) [2]
    [1]: Ja, sorry, ik was te fel. Je weet dat je mijn sympathie hebt vanwege de CvTM.
    Maar neem me niet kwalijk als ik je voor de rest vaak niet volgen kan.

    [2]: Inderdaad. 'Links' bepleit vaak een ruimhartige opvang van gelukszoekers uit Afrika (dus niet alleen echte oorlogsvluchtelingen uit Syrië). Ik vind dat stupide, al ben ik in sociaal opzicht linkserig.
    En ja, de politiek-correcte goegemeente noemt mijn visie rechts. Het zij zo.

    Over geloven en religie: ik ben qua opvoeding, filosofie en stijl een (niet orthodoxe) oercalvinist. Al geloof ik niet meer, zeker niet in de oude letterlijke zin. Ik zie Jezus als een perfect voorbeeld voor de mens.
    Maar ik zal het recht van mensen om in welke god(en) dan ook te geloven tot mijn laatste snik verdedigen. Bij jou twijfel ik daar wel eens aan.

  6. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 22 juni 2018 07:38
    quote:

    ffff schreef op 21 juni 2018 12:26:

    ...
    Het begint al met de slotzin: Juist de verzorgingsstaat en het hele vreemdelingenbeleid van de afgelopen pakweg 6 jaar hebben geleid tot een enorme staatsschuld.

    Daar zijn de politici en dus uiteindelijk de kiezers voor verantwoordelijk. ZIJ hebben dat beleid mogelijk gemaakt, ondersteund.

    ZIj konden dat doen omdat zij sodemieters goed genoeg beseften dat uiteindelijk de rekening niet op hun bordje terechtkwam en terecht komt, maar uiteindelijk toch gewoon bij degenen waar geld is, waar vermogen is en daar gaan ze het dan weghalen.

    Democratisch ben je goed gedekt, want democratisch ook nog even mooi in de meerderheid.

    Erfbelasting zoals jij het ziet en ik dus absoluut niet zie is weer een zoveelste manier van nivelleren, van geld halen waar er nog wat geld is.

    Je kunt ook zoals ik redeneren: De Overheden zouden ontzettend veel minder geld moeten uitgeven, waardoor er ook minder schulden opgebouwd worden en weer afbetaald moeten worden. Want dat afbetalen van de schulden gebeurt altijd weer door dezelfde groep. Althans procentueel voor het meest door de vermogenden.

    Weetje Plof: Staatsschuld eens een keertje PER INWONER uitrekenen en dan moet iedere inwoner INDIVIDUEEL die openstaande schuld aan de Overheid betalen. Dat zou een mooie regeling zijn. Maar wat wil jij en jouw geestverwanten: Die individuele staatsscchuld van iedere inwoner.....nou....ehhh …… die moeten de vermogenden er ook allemaal maar bij pakken.... Dat is uiteindelijk wat jij bereikt met jouw erfenisbelasting.

    Enfin, lees al die artikelen vandaag weer over Panama: Ze zijn er toch zo druk mee..... Maar de mensen die het allemaal mogen ophoesten. Die hebben al decennia geleden hun conclusies getrokken en hun maatregelen genomen....

    En Plof...Daar hebben Verzorgingsstaat en vluchtelingen ook allemaal mee te maken. Uiteindelijk moet iemand al die rekeningen betalen. Nou , niet de uitkeringstrekker. Die wordt hooguit een beetje gekort.

    Peter
    Lul niet zo, domme rechtse zak. De NL-staatsschuld is slechts 1/3 van ons gezamenlijke pensioenvermogen. Waar jij je in jouw wijsheid aan wenste te onttrekken. Hoezo ruifeters?

    Dit land, waar jij niet meer wenst te wonen, is helemaal niet arm. En plukt ons minder kaal dan jij denkt. Nog nooit heb je enige aandacht gegeven aan onze collectieve voorzieningen. Van onderwijs tot infrastructuur. Vertel me niet dat jij nooit over 's heeren wegen rijdt.
    Jouw onderbuik ontneemt je elk objectief zicht op de werkelijkheid.

    Over erfbelasting heb je zowaar een punt. Afschaffen die hap. Het roept bij lieden zoals jij veel emoties op, maar het sop is de kool niet waard. Het levert de staat per jaar niet veel meer op dan de omstreden dividendbelasting, zeg 1-2 miljard.
    www.andredevos.nl/artikelen/23/erfbel...
    De echt rijken -zoals jij, als je in NL zou wonen- zijn al voldoende door de VRH geplukt.

    Al met al: het is voor mij onvoorstelbaar hoe een academisch opgeleid iemand zoals jij kan verworden tot zo'n extreme geldwolf. Ik vind het pathologisch gedrag, voer voor psychologen. In jouw geval zelfs voor psychiaters.

    Ik kan het niet helpen: elke keer als ik jou lees, moet ik een gevoel van misselijkheid onderdrukken.

    Verder de groeten.

  7. whammy 22 juni 2018 09:04
    Dit kwam ik tegen. Geen verdere details. Het zou om Black Rock gaan.

    How a US firm pushed for EU €2.1trn pension fund.
    The European Commission is about to create a private pension fund, worth €2.1trillion - justifying their decision by pointing to the increasingly large and more elderly European Union population.

    This arrangement, which was absent from the European Commission president's list of official top 10 priorities in 2015, will impact on some 240 million savers.
  8. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 22 juni 2018 11:37
    Ook dan nog over mijn lijk. Geef je de EU een pink, dan nemen ze de hele hand.
    Ik ben hun kwalijke bemoeienis met onze sociale woonsector nog niet vergeten. Sindsdien ben ik anti EU.

    En nu weer hun oekaze over vaderschapsverlof. Alsof dat wij dat zelf niet aankunnen.

    Groet van een vader die al in 1981 parttime ging werken om een deel van het huishouden met twee kinderen op zich te nemen. Ik was een pionier, bij mijn werkgever in de civieltechnische sector lukte het alleen doordat de OR mij als 'sociaal geval' liet verklaren. Via een regeling die voor ingestorte of doodzieke partners bedoeld was. De mijne was met haar wetenschappelijke carrière bezig...

    En alle jongere dames die over emancipatie klagen, moeten naar hun eega kijken. Tenzij ze Heleen Mees heten, dan word ik misselijk van de hypocrisie.

    Mees wordt ten onrechte door moderne vrouwen als hun geëmancipeerde voorbeeld gezien.
    Integendeel, zij het prototype van de ouderwetse maîtresse.

  9. forum rang 9 objectief 22 juni 2018 11:55
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 22 juni 2018 11:37:

    Ook dan nog over mijn lijk. Geef je de EU een pink, dan nemen ze de hele hand.
    Ik ben hun kwalijke bemoeienis met onze sociale woonsector nog niet vergeten. Sindsdien ben ik anti EU.

    Zet de pilletjes dan maar klaar, want het gaat toch gebeuren. Je kunt beter voor de EU zijn, anders zul je nog weinig genieten van je oude dag.
  10. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 22 juni 2018 13:34
    quote:

    whammy schreef op 22 juni 2018 12:39:

    [...]
    Het wordt hoog tijd dat het collectivisme aangaande pensioensparen zowel in NL als EU aan de kant geschoven wordt en iedere pensioenspaarder individueel uitmaakt wat hij/zij opzij zet voor het latere pensioen.
    Leuke gedachte. Hoe had je het qua overgangsmaatregelen uitgewerkt willen zien?

    Ik zou het prima vinden als mijn pensioenrechten mij nu contant uitgekeerd zouden worden. Graag zelfs. Ben benieuwd hoe jongeren als Ilja Boelaars, die D'66- discrimineerder van ouderen, dan zouden piepen.

  11. forum rang 7 ffff 22 juni 2018 14:09
    BDB,

    GELUKKIG kan deze domme rechtse lul beter rekenen dan jij.

    Zolang je de VRH ontwijkt door de eerste de beste hogesnelheidstrein te nemen en daarmee meer dan 1,3 miljoen per jaar te ontlopen.....ben je volgens mij een slimmerik.

    Als je gewoon voor de aardigheid berekent hoe inflatie, plus VRH jaarlijks aan je vermogen vreet, dan constateer je dat als je als domme rechtse zak je vermogen met zo'n dertig tot veertig procent in vijftien jaar tijd laat aftroggelen door die democratisch in de meerderheid zijnde maffia.

    Overigens , hoe JIJ of de linkse meute er ook over denkt: Panama Papers, Paradise Papers, Lux Leaks, Swiss Leaks tonen keer op keer kristalhelder aan, dat er enorm veel vermogenden zoals ik denken. En hun maatregelen namen en nemen.

    Plots schrijf je dat erfbelasting maar afgeschaft moet worden....Tjonge, jonge....In een land als Nederland gaat dat nooit gebeuren, dus alle lof voor die mensen die zelf hun maatregelen namen en tientallen miljoenen in de familie houden in plaats van zo heerlijk solidair met elkaar verdelen.

    BDB, heb je ondertussen ontdekt waar mijn posting van eergisteren op sloeg. Je ging toen ook al tekeer, maar ik heb toch de moiete genomen, jou even te duiden waar mijn posting op sloeg.

    Peter
  12. forum rang 9 objectief 22 juni 2018 14:15
    quote:

    ffff schreef op 22 juni 2018 14:09:

    BDB,

    GELUKKIG kan deze domme rechtse lul beter rekenen dan jij.

    Nou...dat is mij nog niet gebleken..een hele dag zweten om de koers limieten aan te passen....als geld zo belangrijk is in je leven moet je vooral zo doorgaan en buiten Nederland blijven. We hebben alhier voldoende belastinginkomsten.
  13. whammy 22 juni 2018 14:40
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 22 juni 2018 13:34:

    [...]
    Leuke gedachte. Hoe had je het qua overgangsmaatregelen uitgewerkt willen zien?

    Ik zou het prima vinden als mijn pensioenrechten mij nu contant uitgekeerd zouden worden. Graag zelfs. Ben benieuwd hoe jongeren als Ilja Boelaars, die D'66- discrimineerder van ouderen, dan zouden piepen.


    De jongeren die ik spreek en deze zijn van allerlei signatuur, staan hier niet averechts tegenover in tegendeel zelfs.
4.005 Posts
Pagina: «« 1 ... 78 79 80 81 82 ... 201 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 881,62 +0,78%
EUR/USD 1,0693 -0,09%
FTSE 100 8.090,51 +0,57%
Germany40^ 18.173,30 +0,20%
Gold spot 2.316,73 -0,23%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+20,83%
ASMI
+11,55%
RANDST...
+4,22%
BESI
+3,63%
NX FIL...
+3,21%

Dalers

ALLFUN...
-9,23%
ING
-5,60%
WDP
-2,13%
Avantium
-1,78%
Flow T...
-1,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links