Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel PostNL Koninklijke AEX:PNL.NL, NL0009739416

  • 1,233 24 apr 2024 17:35
  • -0,008 (-0,64%) Dagrange 1,228 - 1,245
  • 1.157.272 Gem. (3M) 2,2M

PostNL juni 2018 - De postdialoog wordt afgerond

3.420 Posts
Pagina: «« 1 ... 87 88 89 90 91 ... 171 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 juni 2018 11:37
    Zo, forumleden, ik zit eindelijk weer achter het schermpje; uitslapen op de maandag is een privilege, waarvan ik graag gebruik maak, zeker als de zondagavond/nacht heftig was. En wat ik nu zie is prachtig, en zoals de meerderheid van het forum hier al voorspeld had.
    Elke cent van de koers erbij, is voor mij ongeveer 2 1/2 k erbij. Dus jullie begrijpen, dat het afgelopen vrijdag en ook vandaag voor mij hosanna is. Maar als optiebelegger ga je vaak door diepe dalen, dus zo'n top als vrijdag en nu is mij meer dan welkom.
    Geniet ervan zou ik zeggen, en om 17.35 als de eindveiling geweest is, weten we welke geweldenaar de slotkoers goed voorspeld heeft; het ziet ernaar uit, dat ik met mijn 3.38 nog te pessimistisch was. Vind ik niet erg.
  2. forum rang 5 Go Go Go ! 18 juni 2018 11:54
    AMSTERDAM (AFN) - Topman Ronald van de Laar van postbedrijf Sandd wil eerst meer duidelijkheid van de politiek, voordat het bedrijf besluiten gaat nemen over eventuele vervolgstappen. Dat liet hij weten in een reactie op het nieuws van vrijdag dat het kabinet postbedrijven meer ruimte wil geven om samen te werken.
    Van de Laar gaf aan dat hij eerst daadkracht van de politiek wil zien, voordat echt concrete stappen gezet worden. ,,Pas dan gaan we ons beraden.'' Een van de mogelijkheden op de postmarkt is een fusie van PostNL en Sandd, de twee grootste spelers. Volgens Van de Laar zijn er ook alternatieven voor Sandd. ,,Een fusie met PostNL kan niemand ons opleggen.''

    (Bron: IEX)

    Ja, ja, is en blijft een handige Harry.

  3. Hansbeleg 18 juni 2018 12:26
    Waar ik al bang voor was, de deal is nog helemaal niet beklonken achter de schermen en als er een goede onderhandelingssfeer is kom je niet met dit soort uitspraken. Of de prijs is nog te veel laag, of Sandd is nog serieus andere opties aan het bekijken, toch samen met DHL? En willen eerst kijken welke vrijheden de nieuwe regels gaan geven?

    Ik hoop maar dat mogelijke onderhandelingen met Sandd beter gaan verlopen dan die met bpost. Daar boterde het niet tussen Herna en het haantje van Gerven. Nou Rob en Ronald doen niet onder voor van Gerven en tijdens de 2e kamer commissie kreeg ik niet de indruk dat Rob en Herna vrienden gaan worden. :-(

    Hopelijk komt er snel duidelijkheid, Oudeman gaf eigenlijk aan alleen consolidatie als oplossing te zien, maar de partijen niet kan dwingen te consolideren. Dus PostNL "make an offer they can't refuse".
  4. alida1 18 juni 2018 12:30
    quote:

    Lee K schreef op 18 juni 2018 11:57:

    Die van der Laar toch...playing hard to get...?!
    Zeker een handige Harry, die het businessmodel van Sandd kon baseren op de dogmatische houding van het ACM.

    Het businessmodel van Sandd? Misbruik maken van wettelijke mogelijkheden en lacunes in wetgeving en handhaving
  5. forum rang 6 gpjf 18 juni 2018 12:31
    quote:

    Eurowin schreef op 18 juni 2018 11:59:

    Laat die hele Topman Ronald van de Laar van postbedrijf Sandd links liggen, dan gaan ze vanzelf wel failliet!!
    Zo denk ik er ook over en bovendien zullen dan de vakbonden ze over de arbeidsvoorwaarden nog eens stevig aanpakken. Een staking daar legt de hele boel plat en dan knalt het helemaal in elkaar. Beetje grote broek die de man aantrekt. Als Deutsche post en Post.nl de handen in elkaar steken , blijft er van Sand weinig over. Kwestie van tijd dat de brievenpost steeds minder wordt. Hij kan blij zijn nu nog een aardig bedrag te vangen.
  6. Hansbeleg 18 juni 2018 12:35
    quote:

    Cerburus schreef op 18 juni 2018 12:21:

    ben wel nieuwgierig naar het actuele shortregister van vandaag en morgen....
    Ja ze zou verwachten dat dat toch wel met een procent of zo zou zijn afgenomen, zeg naar 3%.

    Het lijkt wel een dikke gok er nu nog in te blijven als shorter, maar misschien zien ze nog wel allerlei obstakels voor de koers om echt te vlammen.

    Sandd heeft het eerste obstakel al weer opgeworpen, ze weten nog niet wat ze gaan doen, dat geeft de shorter dan ook weer meer tijd voor een eventuele exit.
    (wat gaat de toon van Yteke worden?)

    PostNL moet nu proberen het momentum (van de postdialoog) erin te houden.
  7. [verwijderd] 18 juni 2018 12:35
    quote:

    alida1 schreef op 18 juni 2018 12:30:

    [...]

    Zeker een handige Harry, die het businessmodel van Sandd kon baseren op de de dogmatische houding van het ACM.

    Het businessmodel van Sandd? Misbruik maken van wettelijke mogelijkheden.
    Wettelijke mogelijkheden zo slim mogelijk voor eigen gebruik inzetten doet elk bedrijf, daar kun je Sandd moeilijk op aankijken. Gebruik maken van gebrekkige handhaving vind ik wat anders.
  8. Hansbeleg 18 juni 2018 12:37
    quote:

    gpjf schreef op 18 juni 2018 12:31:

    [...]

    Zo denk ik er ook over en bovendien zullen dan de vakbonden ze over de arbeidsvoorwaarden nog eens stevig aanpakken. Een staking daar legt de hele boel plat en dan knalt het helemaal in elkaar. Beetje grote broek die de man aantrekt. Als Deutsche post en Post.nl de handen in elkaar steken , blijft er van Sand weinig over. Kwestie van tijd dat de brievenpost steeds minder wordt. Hij kan blij zijn nu nog een aardig bedrag te vangen.
    De vakbonden hebben geen voet aan de grond bij Sandd en op pakketten gebied dat een groeimarkt is valt niet te verwachten dat PostNL en DHL heel intensief mogen samenwerken of fuseren, was dat maar zo, dan is de 6 zo in beeld.
  9. Hansbeleg 18 juni 2018 12:39
    quote:

    gpjf schreef op 18 juni 2018 12:37:

    Een knaller van Horna over de ze opmerking van Van der Laar kan Post.nl zomaar nog meer vleugels geven. Het spel staat op de wagen en de fantasie komt nog meer in het aandeel. Ben zeer benieuwd naar de aanpassingen van de koersdoelen.
    Who the fuck is "Horna" ;-)
3.420 Posts
Pagina: «« 1 ... 87 88 89 90 91 ... 171 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Het is water naar de zee dragen: prognose PostNL valt vies tegen

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links