Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

ECB rentebesluit: UNCH

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. j@s 14 juni 2018 14:04
    Voorlopig wordt er nog niks afgebouwd, zoals verwacht pas NA eind september.

    quote "First, as regards non-standard monetary policy measures, the Governing Council will continue to make net purchases under the asset purchase programme (APP) at the current monthly pace of €30 billion until the end of September 2018. "
  2. [verwijderd] 14 juni 2018 15:23
    quote:

    Prince Doji schreef op 14 juni 2018 14:08:

    Draghi zou moeten worden aangeklaagd............

    We zitten gewoon de problemen van maffiose paelja bakkers,spaghettivreters en souvlakiknagers op te lossen.

    Complete waanzin dit

    Yep, en ondertussen zadelt door de lage hypotheekrente iedereen zich met een mega schuld op voor een 2 onder 1 kap! ongelovelijk wat er gebeurt.....snap Trump ook wel met zn importtarieven, dit valuta gemanipuleer is gewoon oneerlijke concurrentie
  3. [verwijderd] 14 juni 2018 15:53
    Inmiddels worden er starterswoningen(tussenwoningen) a 8 bij 5, verkocht voor 300.000 euro. Ja, het is met deze rente prima betaalbaar, het is echter totaal absurd bedrag dat uiteindelijk wel afgelost moet worden en dus ook betaald. De economie draait op volle toeren, gaan we als het straks minder gaat de rente pas verhogen?
  4. Bonost 14 juni 2018 16:03
    Jullie begrijpen het niet hè. Je denkt toch niet dat de regeringen de bedragen zouden gaan betalen. Voor de onmacht in de zuidelijke, in onze ogen onwelwillende landen, wordt de rekening gewoon betaalt door de burgers. Zoals gewoonlijk, maar dan op een geleidelijke manier, i.p.v. in een grote klap. Dat kon niet worden verkocht zonder dat er opstanden ontstonden in de rijkere Noordelijke landen van Europa.
    Maar als deze toestand te lang aanhoudt wordt de onrust telkens groter. Oftewel, de heren politici spelen met ons, maar balanceren wel op een gevaarlijke grens van scheuring. Hun tijd is m.i. nog maar beperkt.
  5. [verwijderd] 14 juni 2018 16:38
    Draghi zn woorden.....we benadelen de spaarders absoluut niet, ze stoppen massaal geld in beter renderende alternatieven. Een compleet opgeblazen woningmarkt waardoor Jan Modaal niet meer kan kopen en elke maand EUR 1100 aan huur moet aftikken.
    Nee, maar goed, liever veel huur betalen want op de bank levert het toch niets op ofzo..... het is compleet faalbeleid.....schuldsanering Italie moet er gewoon komen, iedereen die kan rekenen kan dat toch zien? kunnen we saneren, kan de rente omhoog, kan alles naar normaal
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links