Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rendement met WK 2018

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 juni 2018 23:55
    percentages doen er in zoverre niet toe aangezien je in valuta krijgt uitbetaald. daar bedoel ik mee bijv. ik zet vermoedelijk in op badr hari. ik ga er zelf vanuit dat als je op rico verhoeven inzet, je bij besteding van 50 euro, je een kop koffie overhoud + niet je 50 euro kwijt.

    ik vond(vond, ik zeg vond) het zelf persoonlijk grappig, dat hari de ring in stapt en begon te beuken, en eigenlijk net zolang beukt totdat iemand gaat liggen. dus emotioneel wordt de wedstrijd misschien leuker.

    de laatste wedstrijd van hari, gewonnen op punten, vond ik zelf persoonlijk niet om aan te zien. en de ene laatste wedstrijd van verhoeven was meesterlijk, in vrijwel alle opzichten. de laatste wedstrijd van verhoeven, leek in de eerste twee ronden wat te gaan worden, ik dacht hij 'demonteerd' de benen, en gaat daarna op het hoofd beuken, maar de knock out bleef uit. ik kijk alleen voor de knock outs. dat tactisch op puntjes wegtikken vind ik zelf persoonlijk niets, dan ga ik liever voetbal kijken.

    en over voetbal gesproken. dit filmpje schoot mij in het verkeerde keelgat. daarom ga ik deadpool 2 boycotten. iedereen roept altijd maar, daar moet je tegen kunnen. het vrije woord. je moet er gewoon om lachen. NOU NEE DUS. er zijn grenzen, en die zijn hier ver overschreden. www.youtube.com/watch?v=0CSsUYnvWX4
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links