Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BIOSENIC BRU:BIOS.BL, BE0974280126

  • 0,020 17 apr 2024 17:21
  • -0,001 (-5,61%) Dagrange 0,019 - 0,023
  • 2.170.959 Gem. (3M) 1,2M

Forum Bone Therapeutics geopend

319 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 16 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Tommie_Hilfiger 5 juni 2018 12:01
    quote:

    Tom3 schreef op 5 juni 2018 11:06:

    Wellicht heb je gelijk. Ik ga me toeleggen op kanker/leukemie.
    Dag Tom,

    Dan moet je beleggen in Kiadis Pharma. Een bedrijf die leukemie behandeld waar ikzelf ook sterk in geloof! En het doet natuurlijk ook iets goed voor de geneeskunde :)
    In Bone Therapeutics geloof ik ook, dus misschien een klein plukje hierin houden voor een giga je-weet-maar-nooit stijging?

    Succes!
  2. +brammeke 16 juni 2018 19:33
    Inside Belegggen (Danny Reweghs):Dit zijn onze favoriete aandelen voor de tweede helft van 2018.
    Nu er in 2018 bijna zes maanden zijn verstreken, zijn we toe aan een update van onze favorieten, met het oog op de rest van het jaar.Onze selectie heeft het prima gedaan in de eerste zes maanden, met een gemiddelde stijging van 40,5 procent. We gaan uit van het principe 'never change a winning team'. Wel wisselen we twee namen bij de favorieten. Agfa-Gevaert hebben we gewipt, omdat er weinig of geen vooruitgang zit in de afsplitsing of de verkoop van de IT-activiteiten. Schlumberger heeft niet ontgoocheld, maar de olieprijs lijkt het beste achter de rug te hebben. Dat zal het resultaat in het tweede semester afremmen.

    1. AB InBev. Ondanks de meer dan degelijke resultaten presteerde het aandeel toch zwak. We achten de kansen op een herstel in tweede jaarhelft erg groot, want het aandeel is een serieuze achterblijver, dat ondergewaardeerd is ten opzichte van sectorgenoten.

    2. Argenx. Het Gentse biotechbedrijf maakt deel uit van de Bel-20-index en ontpopt zich steeds meer tot een van de meest beloftevolle bedrijven van het land. Amerikaanse investeerders blijven dol op het aandeel. Als de nieuwsstroom gunstig blijft, zien we aan de spectaculaire koersklim nog geen einde komen.

    3. Bone Therapeutics. Nog een biotechbedrijf, maar wel een dat zwaar is achtergebleven en amper noteert boven de helft van zijn introductieprijs van 2015. Organisatorisch liep wel een en ander mis, zoals het plotselinge vertrek van stichter en topman Enrico Bastianelli, maar de gunstige klinische perspectieven zijn intact. In de erg lage beurswaarde zitten nauwelijks of geen verwachtingen verrekend.

    4. Cameco. Het aandeel noteert op het niveau van vijftien jaar geleden. We wachten al anderhalf jaar op een koersuitbraak, al lijkt de aanzet daartoe onlangs wel gegeven. Kazachtstan wil de grootse uraniumproducent Kazatomprom naar de beurs brengen.

    5. Goldcorp. Goud kon nog niet uitblinken in de eerste zes maanden. Goldcorp deed het wel beter dan het gemiddelde van de goudmijnsector in het eerste halfjaar, na een zwak jaar 2017. We hopen dat dit ook de rest van het jaar het geval blijft.

    6. McEwen Mining. De mijnbouwgroep van Robert McEwen, de levende legende in de goudmijnsector, is een ander goudmijnaandeel met een enorme hefboom op de verdere stijging van de goudprijs.

    7. Mithra Pharmaceuticals. Het biotechaandeel kende een forse koersuitbraak aan het begin van het jaar. We blijven hoge verwachtingen koesteren voor de tweede jaarhelft, onder meer met de publicatie van de cruciale fase III-resultaten (laatste klinische fase) voor het anticonceptiemiddel Estelle.

    8. Mosaic. Dat schromelijk achtergebleven landbouwaandeel is aan een inhaalrace bezig. We zien die trend verder doortrekken in de rest van 2018.

    9. Suedzucker. De tweede nieuwkomer in de selectie, met een atypisch koersverloop ten opzichte van de markt, omdat het aandeel als grootste suikerproducent van Europa in hoofdzaak de suikerprijs volgt, veeleer dan de algemene beursontwikkeling. Die suikerprijs lijkt een bodem te hebben gevonden.

    10. Thrombogenics. Het Leuvense biotechbedrijf is volop bezig uit zijn as te herrijzen, met een verdubbeling van de beurskoers in de eerste zes maanden van het jaar. De markt begint in te zien dat er mogelijk toch nog waardevolle kandidaat-geneesmiddelen in de pijplijn zitten.

    De prestaties van de tien favoriete aandelenRendement van 14 december tot 14 juniMidden december publiceerden we onze favoriete tien aandelen voor 2018. Het was een gewaagde selectie met drie Belgische biotechaandelen, maar precies die leverden een prachtprestatie af, waardoor we na een halfjaar op een gemiddelde stijging van 40,5 procent zijn uitgekomen.

    Mithra Pharmaceuticals +210%
    Thrombogenics +100%
    Argenx +58%
    Mosaic +19%
    Cameco +16%
    Goldcorp +14%
    Schlumberger +9%
    McEwen Mining +6%
    AB InBev -11%
    Agfa-Gevaert -16%

    Gemiddelde prestatie: +40,5 %
  3. R dayhigh 5 september 2018 16:43
    ver genoeg gezakt,aangekocht. Het kan nog wel wat lager in dit sentiment. maar deze prijs is prima, vanaf hier kan een stijging naar mijn mening net zo snel weer ingezet worden. Tussentijdse PREOB resultaten nog steeds gepland voor september / oktober, athans tegenstrijdige berichten heb ik zelf nog niet gezien.
  4. stoppelbaard 25 september 2018 14:00
    @Brammeke : lees dit artikel en ben toch eerder voorzichtig, dit betreft fase1/2 dus geen doorbraak en ja de koers sprong wat omhoog boven de 10 € Maar dat effect is toch weer weggeebt ...waarom is men nu zo zeker van verdere grote sprongen naar boven... waarschijnlijk heb ik iets gemist ? of kan/wil iemand dit toelichten ?
  5. +brammeke 25 september 2018 14:35
    quote:

    stoppelbaard schreef op 25 september 2018 14:00:

    @Brammeke : lees dit artikel en ben toch eerder voorzichtig, dit betreft fase1/2 dus geen doorbraak en ja de koers sprong wat omhoog boven de 10 € Maar dat effect is toch weer weggeebt ...waarom is men nu zo zeker van verdere grote sprongen naar boven... waarschijnlijk heb ik iets gemist ? of kan/wil iemand dit toelichten ?
    Heb altijd gezegd dat de weg nog zeer lang is.
    PREOB is maar peanuts i.v.m ALLOB.
    PREOB staat wel verder in de ontwikkeling dan ALLOB.

    Ik verwacht pas een heel grote stijging indien ALLOB verder opschuift in hun fase(s)( indien alles positief blijft verlopen). Dus, niet binnenkort.

  6. +brammeke 25 september 2018 15:54
    quote:

    stoppelbaard schreef op 25 september 2018 14:52:

    hartelijk dank, bevestigt mijn visie, Motto dus "blijven opvolgen maar geen 3 traps raket" voor deze week
    klopt stoppelbaard. Wil niet zeggen omdat ik geloof in BOTHE dat het een succesverhaal in wording is. Met biotech weet men nooit maar ik heb er vertrouwen in maar zal veel geduld moeten hebben.
    Ik zal vanaf nu niet meer op iex posten. Alleen nog op beursig.
    Veel succes.
  7. [verwijderd] 28 september 2018 23:02
    quote:

    Brammeke schreef op 25 september 2018 14:35:

    [...]

    Heb altijd gezegd dat de weg nog zeer lang is.
    PREOB is maar peanuts i.v.m ALLOB.
    PREOB staat wel verder in de ontwikkeling dan ALLOB.

    Ik verwacht pas een heel grote stijging indien ALLOB verder opschuift in hun fase(s)( indien alles positief blijft verlopen). Dus, niet binnenkort.

    Ik verwacht anders wel al een eerste grote stijging binnenkort, met hopelijk het vroegtijdig afsluiten van de fase 3 van PREOB voor osteonecrosis in Q4 dit jaar. Dit zou kunnen betekenen dat ze met een eerste product op de markt komen begin 2020.

    PREOB peanuts noemen zou ik nu niet meteen doen. Voor een sales model opgemaakt bij de originele IPO zie: www2.bryangarnier.com/images/updates/...
    Voor PREOB wordt binnen Europa toch ook een piekomzet van 100M€ geschat uitgaande van 30% marktpenetratie. In het recente KOL event wordt ook gesproken van een wereldwijde markt van 1B$ dus dat lijkt ruwweg in lijn. Bone noteert momenteel maar aan 72,5M dus er is zeker en vast ruime upside enkel al op basis van een PREOB outlook.

    Het feit dat Asahi Kahei al een licensing deal is aangegaan voor PREOB (met opties tot uitbreiding) is ook heel bemoedigend. Als er maar een kleine business case in zat zouden ze dit niet zo vroeg doen. Veel details van de licensing deal zijn er niet bij mijn weten, maar er is ook gewag van milestonebetalingen dus potentieel ook bij het vroegtijdig afsluiten van de fase 3. En gewoon het feit dat dit om een Japans bedrijf gaat is ook heel bemoedigend. Japanners zijn notoir kwaliteitsgericht.
319 Posts
Pagina: «« 1 ... 7 8 9 10 11 ... 16 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links