Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 4,020 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 3,978 - 4,046
  • 825.674 Gem. (3M) 1,4M

BAM Mei 2018

1.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 56 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. erik039 24 mei 2018 10:02
    Begin nu toch langzaam positief te worden. Na de missers van afgelopen jaar met koersval is de koers vanuit het dieptepunt toch weer zo'n 20 % opgeklommen (met dividend) en de shortposities worden langzaam maar gestaag afgebouwd. Nu de marge nog omhoog en dan komt het vertrouwen ook wel weer terug.
  2. forum rang 8 HenkdeV 24 mei 2018 10:07
    quote:

    OnoMatopee schreef op 24 mei 2018 09:25:

    er is maar 1 uitzondering en dat is brekebeentje Heij, dagelijkse stijging om 10 meer verkochte huizen in Q1 en verkregen opdrachten die ver in de toekomst liggen.
    Het veel kleinere Heijmans verkoopt dus net zoveel huizen als het veel grotere BAM.
  3. Putrided 24 mei 2018 10:31
    quote:

    HenkdeV schreef op 24 mei 2018 10:07:

    [...]

    Het veel kleinere Heijmans verkoopt dus net zoveel huizen als het veel grotere BAM.
    Dat zit zo.
    Heijmans wordt door de hedgers gestuurd omhoog gedreven. Koersbepaling is 80% marketmakers en maar 20% partikulier.
    Na de tegenvallende cijfers later in het jaar gaat het als een valmes omlaag en coveren de hedgers.

    BAM wordt momenteel gestuurd laag gehouden omdat de heren aan het coveren zijn.
    Later dit jaar gaat het als een speer omhoog. Nog even wachten dan gaan het los.
  4. forum rang 8 HenkdeV 24 mei 2018 10:53
    quote:

    Putrided schreef op 24 mei 2018 10:31:

    [...]

    Dat zit zo.
    Heijmans wordt door de hedgers gestuurd omhoog gedreven. Koersbepaling is 80% marketmakers en maar 20% partikulier.
    Na de tegenvallende cijfers later in het jaar gaat het als een valmes omlaag en coveren de hedgers.

    BAM wordt momenteel gestuurd laag gehouden omdat de heren aan het coveren zijn.
    Later dit jaar gaat het als een speer omhoog. Nog even wachten dan gaan het los.
    Wat is beleggen eigenlijk simpel.
  5. forum rang 6 OnoMatopee 24 mei 2018 10:53

    Start bouw SomerParc Residences in Amstelkwartier Amsterdam
    24 mei 2018 - AM bv
    V.l.n.r.: Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest, Henk Dilweg, directeur BAM speciale projecten, toekomstige bewoner SomerParc Residences en Thijs Reuten, lid van het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost.

    Amsterdam, 24 mei 2018 - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners hebben Thijs Reuten, lid van het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost en Peter Heuvelink, directeur AM Noordwest, op woensdag 23 mei het startsein gegeven voor de bouw van SomerParc Residences. Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM won met dit concept in 2016 de tender. Het plan ligt direct aan het park Somerlust en bij de Amstel in Amsterdam. Met SomerParc Residences voegt AM opnieuw een bijzondere woonomgeving toe aan het Amstelkwartier.
    Stedelijke, exclusieve woonbeleving in een oase van groen

    Het chique SomerParc Residences wordt gerealiseerd aan de toekomstige Bella Vistastraat en grenst aan het te realiseren park Somerlust –de groene huiskamer van het Amstelkwartier– met een rechtstreekse toegang tot de Amstel. Toekomstige bewoners genieten van luxe en ontspannen wonen met alle gemakken van het bruisende centrum van Amsterdam dichtbij.
    Woningen

    SomerParc Residences bestaat uit 26 exclusieve appartementen, waarvan twee penthouses en acht royale herenhuizen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 120 tot circa 136 m² en de herenhuizen ongeveer 220 m² verdeeld over vier woonlagen. De penthouses met een woonoppervlak van 235 en ruim 270 m2 hebben een breedte van maar liefst twintig meter. Alle woningen en appartementen krijgen een royale buitenruimte aan de parkzijde. De bewoners op de begane grond beschikken over een voor- en achtertuin en de penthouses over royale dakterrassen. De woningen zijn met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,15 alle energiezuinig te noemen. Onder het gebouw wordt een parkeergarage gerealiseerd, met eigen stallingsplaatsen voor de bewoners. Alle woningen zijn verkocht.

    Het ontwerp van SomerParc Residences komt van Inbo Architecten. De realisatie is in handen van BAM Wonen. Meer informatie over het project is te vinden op www.somerparc.nl.
    Herontwikkeling voormalig Zuidergasterrein

    Amstelkwartier is een nieuwe wijk tussen de Spaklerweg en de Duivendrechtsevaart. Hier ontstaat een gevarieerde groene buurt om te wonen, te werken en te recreëren. Kenmerkend aan de wijk zijn het park en de monumentale panden van de voormalige Zuidergasfabriek. Deze krijgen een nieuwe bestemming voor de buurt. Amstelkwartier ligt aan de bocht van de Amstel in Amsterdam Oost en wordt omsloten door de Spaklerweg aan de ene kant en de Duivendrechtsevaart aan de andere kant. De wijk wordt in drie fases gebouwd. De eerste fase is bijna klaar, hier zijn de eerste bewoners al neergestreken. Naar verwachting starten we eind 2017 met de tweede fase. De onderzoeken voor de derde fase lopen. Voor meer informatie: www.amsterdam.nl/projecten/amstelkwar...
    Amstelkwartier en AM

    AM is in het Amstelkwartier al betrokken bij verschillende projecten. Zo ontwikkelde zij in dit stadsdeel eerder Villa Mokum, een complex met 627 koop- en huurwoningen voor starters en studenten. Inmiddels is in hetzelfde stadsdeel gestart met de bouw van het project De Lofts (www.delofts020.nl). Dit project in het Amstelkwartier bestaat uit ruim 200 compleet afgewerkte huurwoningen met bijbehorende voorzieningen en services voor urban millennials (young professionals).
    Over AM

    Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

    Nadere informatie: AM, afdeling communicatie, (030) 609 72 22 of communicatie@am.nl.

    Zie ook: www.am.nl.
  6. forum rang 7 boldie 24 mei 2018 10:58
    quote:

    Putrided schreef op 24 mei 2018 10:31:

    [...]

    Dat zit zo.
    Heijmans wordt door de hedgers gestuurd omhoog gedreven. Koersbepaling is 80% marketmakers en maar 20% partikulier.
    Na de tegenvallende cijfers later in het jaar gaat het als een valmes omlaag en coveren de hedgers.

    BAM wordt momenteel gestuurd laag gehouden omdat de heren aan het coveren zijn.
    Later dit jaar gaat het als een speer omhoog. Nog even wachten dan gaan het los.
    mag ook wel wat eerder hoor;)
  7. Utreg1960 24 mei 2018 12:46
    De shorters die BAM al maanden lang gegijzeld houden is marktwerking volgens de AFM. ;-)
    Moeten wachten tot dat ze bijna alles gecoverd hebben rond de 4,10 denk ik.
    Met deze volume kan dat nog wel ff duren tot dat ze hem niet meer kunnen houden en dan weer het zelfde spelletje rond de 4,20 enz. mits BAM niet met narigheid komt.

  8. forum rang 6 OnoMatopee 24 mei 2018 13:13
    Dat kan nog wel een paar weken duren met deze omzetten van niks. Als je de goede onafhankelijke broker kiest zie je dat de koers gewoon vastgezet kan worden. Marktwerking van de vuigste orde.

    BAM zal het inkoopprogramma voor 3.853.600 aandelen activeren binnen de parameters die zijn vastgelegd in de machtiging, die is verleend door de jaarlijkse algemene vergadering van 18 april 2018, om het verwateringseffect van de uitgifte van stockdividend te neutraliseren. Dit programma zal worden uitgevoerd door een onafhankelijke broker, in overeenstemming met de regelgeving met betrekking tot inkoop van eigen aandelen.
    Het inkoopprogramma voor aandelen begint op 22 mei 2018. BAM zal de markt overeenkomstig de regelgeving die hierop van toepassing is, volledig op de hoogte houden van de voortgang van het programma.
  9. forum rang 7 innicksname 24 mei 2018 14:06
    OnoM: over dat op de hoogte houden. Doen ze dat met vastgestelde tussenpozen, per dag, of als ze ermee klaar zijn? Heb jij enig idee?
    Op deze manier zijn ze er nog wel een paar weken mee bezig. Dagelijkse omzet is zelfs lager dan gemiddeld, dus heel veel aankopen zal BAM nu niet doen.
  10. forum rang 6 OnoMatopee 24 mei 2018 14:20
    Nee, geen idee. Maar wel dat we hierdoor flink in de mangel zitten. Natuurlijk willen wij niet dat het ze te veel gaat kosten, maar aan de andere kant zitten de meesten van ons met aanzienlijke verliezen over de afgelopen 2 jaar. Ongewild betalen we nu mee aan hun terugkopen. Snap niet dat ze niet direct na de AVA begonnen zijn.
  11. forum rang 7 innicksname 24 mei 2018 14:29
    Dat had het BAM wel goedkoper gemaakt, leuker ook nog eens, maar vermoedelijk moest er nog wat afgestemd worden.
    Zou fijn zijn als of BAM gas gaat geven met inkopen dan wel een van de shorters eieren voor zijn geld kiest. Zolang ik dit geld niet nodig heb, blijft het in BAM zitten, want ik zie nog steeds beduidend meer kansen voor een koersstijging dan een daling. Het fijne aan de tekorten aan personeel/materiaal in de bouw (als dat laatste al zo is) is wel dat de discussie een beetje wegdrijft van steeds maar bouwen voor minder geld. De race naar de bodem lijkt even te zijn stilgezet.
1.102 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 56 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links