Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Valt Rutte III over de dividend memo affaire ?

143 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 5 mei 2018 21:56

    Waar is het gezonde principe? Het lijkt mij vrij normaal dat je eerst tracht te zorgen voor je gezin en je directe omgeving en dan pas ruimte hebt voor de minder directe omgeving.

    Wat ik ook zo vreemd vind op Nederlandse TV is dat programma "Arm en rijk". De armen geven daar wel en de rijken niet. Geen van de rijken durft gewoon te zeggen: zorg eerst dat je zelf je zaakjes op orde hebt en snel uit de schuldsanering komt. Dat geven kan dan heus later .

    Allemaal zo politiek correct. Uiteraard zitten de programmamakers lekker zelf wel weer drie keer per jaar in een vliegtuig naar verre landen. Groen en links lullen en rechts vullen.

    Nederlandse televisie is een ramp qua objectieve berichtgeving emn morele chantage. Komen er "vluchtelingen" en dan is het volgens DWD Mathijs: deze zijn bijna allemaal hoogopgeleid. Commentaar gevraagd aan een actrice die op het punt staat van en tour.

    Wat zal ze zeggen? Natuurlijk op straffe van broodverlies: zielig, erg zielig en laat er maar nog 1 miljoen toe! Dat is dan de juiste politiek correcte boodschap. Applaus van het domme linkse applausvolk.

    Heeft immer opgefokte Matthijs al eens toegegeven dat hij met 90% nog steeds uitkeringstrekkers uit die hoog opgeleide asielzoekers zaken verkeerd heeft gezien? Heeft hij ooit gemeld dat die asielzoekers niet eens weten van scheiding kerk en staat en gelijkwaardigheid van vrouwen, homo's etc?

    Fred geef maar af op Baudet, maar richt je dan ook op mainstream TV. Inclusief dus RTL waar de baas zo geschokt was omdat je niet mocht zeggen dat minder Marokkanen gewenst waren gezien hun geleverde prestaties.

    Mag je dan niets meer zeggen over hun posities in de mindere lijstjes (criminaliteit, schooluitval, integratie)? College van B&W in Utrecht dat aangifte ging doen, voorgedrukte aangiftepapieren bij het O.M? Complete links gedraaide onzin met de NPO als overspannen trekker!

    PvdA heeft de rekening inmiddels gehad en nu GroenLinks met hun volkomen wereldvreemde gedram nog.

    Groet, Jonas
  2. forum rang 6 jonas 5 mei 2018 23:23

    Fred hier ook weer een psychisch geval. Uiteraard heeft het niets met de Islam te maken. Dat laatste is toch bekend? Zag paar jaar geleden NPO-journaal over de Jihad en toen interviewde ze 2 Islamitische meisjes van 12 jaar en zie zeiden Jihad is vrede en zo was dus ook dan weer bewezen dat Islam vrede is.

    Zo gaat dat toch op de overheidspropaganda-omroep NPO. Nooit wat over Stalinistische financiering van Moskeeën, totale mislukking integratie en de kwalijke kanten van de Islam.

    "Den Haag - Lukraak stak hij drie mensen neer. Toen hij zelf werd geraakt door politiekogels, schalde een „Alluhu Akbar” door de straten van Den Haag, waarna de politie opnieuw kogels afvuurde – omdat de dader het wapen niet losliet, zo stelt de politie. De man met een baard en een kufi, een islamitisch hoofddeksel voor mannen, werd uiteindelijk alleen geraakt in zijn been. Ondertussen is de hofstad in rep en roer"

    Nee, hoor dit heeft niets en dan ook maar niets met Islam en Allah te maken ook volgens burgemeester Krikke. Man bedoelde ach waar is die bar!

    Groet, Jonas

  3. forum rang 6 jonas 5 mei 2018 23:50

    Wel nee Pietje in ons land met deze politiek en justitie en pers zal het er wel op uitdraaien dat de politie-agenten worden vervolgd. Slachtoffer zal de beste advocaten gratis krijgen en de man zal uiteindelijk zielig worden bevonden. Slachtoffers hadden ook niet in de buurt moeten gaan staan.

    Burgemeester weet nu al met Allah had het niets te maken.

    Groet, Jonas

    PS Remember een paar jaar geleden werd een cartoonist Nekschot onder Balkenende/Bos van zijn bed gelicht vanwege enige Mohammedcartoons en brodeloos gemaakt. Heeft de moedige man ooit schadeloosstelling gehad? Zo gaat dat in dit blinde land
  4. forum rang 9 objectief 6 mei 2018 08:14
    quote:

    jonas schreef op 5 mei 2018 19:43:

    Ja, ja Fred. Baudet leeft in grote luxe met zijn 2-kamer appartementje. Van mij mag hij dat. Laten we het eens hebben over miss Silvia van 't Veldt die verkeerd in de EU-luxe en eigenlijk alles die in essentie alles wat Nederlands is verfoeid.

    Ja, Baudet heult met de neo-nazis (ant-sem.)...het zou met niet verwonderen als hij die onruststoker op de Dam heeft betaald. Die witte tanden zanger had het ook al over een mogelijke oproer...gelukkig heft de politie het stil kunnen afdoen.
  5. BASF en BAYER kopen 6 mei 2018 10:23
    quote:

    pietje-2005 schreef op 6 mei 2018 10:10:

    16 jaar alweer?
    Neem aan dat de dader nog in het Ijselmeer verblijft met betonnen schoenen? ;-)
    De moordenaar Volkert van der Graaf, leeft helaas nog als een parasiet van een uitkering en is nog zeer actief als linkse activist met het verder ondermijnen van de NL samenleving.
  6. forum rang 6 Chiddix 6 mei 2018 10:40
    quote:

    fred12345 schreef op 5 mei 2018 19:02:

    [...]

    Chiddix: je bent weer lekker bezig met je suggestieve (dagelijkse posting) tegen links...wordt je dat nooit beu, want op dit forum zitten vnl. conservatieven die Baudet en/of Rutte stemmen dus dat maakt je berichtjes overbodig.

    Links reikt mij stof aan om bijdragen te schrijven. Maar misstanden van rechts komen ook aan de orde.
    Een beweging die de dodenherdenking wil verstoren trekt mijn aandacht. En moeilijk is het niet om die beweging in linkse hoek te zoeken. Men vindt het racistisch om de doden die gevallen zijn in voormalig Indie door politionele akties niet te herdenken op 4 Mei op de Dam. Dan ben je zwaar doorgeschoten als je met zulke ideeen rondloopt en de weg kwijt.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 6 mei 2018 11:35
    quote:

    Chiddix schreef op 6 mei 2018 10:40:

    [...]

    Links reikt mij stof aan om bijdragen te schrijven. Maar misstanden van rechts komen ook aan de orde.
    Een beweging die de dodenherdenking wil verstoren trekt mijn aandacht. En moeilijk is het niet om die beweging in linkse hoek te zoeken. Men vindt het racistisch om de doden die gevallen zijn in voormalig Indie door politionele akties niet te herdenken op 4 Mei op de Dam. Dan ben je zwaar doorgeschoten als je met zulke ideeen rondloopt en de weg kwijt.
    Het is tegenwoordig erg in de mode om overal tegen te protesteren; het lijkt erop dat dit gebeurt door 'beroeps-protesteerders' en/of 'beroeps-anarchisten'.
  8. Zilverduit 6 mei 2018 11:46
    Probleem is meer dat veel van die zeikende lui een platform krijgen om hun gal te spuien. In het geval van de schreeuwer op de dam lijkt het er meer op dat er sprake is van een verwarde man. Baudet is best wel een griezelige man, maar dat is klaver ook. Dan toch veel liever de glibberige Rutte. Veel beter is er ook niet in Nederland.
  9. forum rang 6 Chiddix 6 mei 2018 12:15
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 6 mei 2018 11:35:

    [...]
    Het is tegenwoordig erg in de mode om overal tegen te protesteren; het lijkt erop dat dit gebeurt door 'beroeps-protesteerders' en/of 'beroeps-anarchisten'.
    90% van alle activisme komt uit socialistische hoek. De achterban van GL,SP en PvdA. Zelfde beeld zie je in de VS. Dat rechts de straat opgaat, komt nauwelijks voor.
    Het laatst was men aktief bij de plaatsingen van AZC(Oranje/Geldermalsen etc). Er was verzet tegen AZC s. Dan denk ik in de eerste plaats aan rechts, die zich laten horen en niet aan links.
  10. forum rang 6 jonas 6 mei 2018 12:58

    Zo is dat Chiddix en het is altijd bij Justitie dat linkse onruststokers beschermd. Neem die anti Sinterklaasbus naar Friesland om daar rellen te maken.
    Persoonlijk had ik die bus liever richting de kassen zien gaan om die types aan het werk te zetten, maar dat is een ander verhaal.

    Anyhow end of the story: niet de linkse onruststokers, maar een paar burgers die die randstedelijke rotzooi niet wilden staan terecht. Salifisten staan ook al niet terecht vanwege evidente stokerij. Kan dan zgn weer niet.

    En die geweldige Rutte kijkt maar de andere kant op en lult recht wat krom is.

    Groet, Jonas
  11. BASF en BAYER kopen 6 mei 2018 13:16
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 6 mei 2018 11:35:

    [...]
    Het is tegenwoordig erg in de mode om overal tegen te protesteren; het lijkt erop dat dit gebeurt door 'beroeps-protesteerders' en/of 'beroeps-anarchisten'.
    Dat klopt helemaal DZR, en ze bestaan voor 100% uit linkse activistische uitkerings parasieten die de NL cultuur, historie, verworvenheden en beschaving verder willen ondermijnen.
  12. forum rang 6 Chiddix 6 mei 2018 14:16
    Hillary Clinton zei na haar nederlaag tegen Trump, ik wordt activist. Dat heb ik iemand van rechts nog nooit horen zeggen.
    Theo Hiddema ging eens in Amsterdam een kijkje nemen bij een demonstratie tegen het FvD. Hij zal gedacht hebben, wat een gajus loopt daar rond , met borden met leuzen erop.
    Mijn gedachte is, dat het veel bijstandtrekkers zijn die hun stem willen laten horen. Dat zijn beroepsprotestburgers(citaat DZR) die uitrukken. Doorgaans moet ik er niet veel hebben met welk doel ze de straat op gaan.
    Al zijn er onderwerpen waar ik geen moeite mee heb. Ze doen maar. Maar de dodenherdenking willen verstoren is een aanval op het volk der Nederlanden. Ook links neemt daar grotendeels afstand van.
    Ook het Sinterklaasfeest(intocht) in Dokkum willen verstoren vorig jaar moet hard aangepakt worden. Geen fluwelen handschoen.
  13. forum rang 6 jonas 6 mei 2018 14:23

    GroenLinks in Amsterdam heeft die demonstratie onder het mom van anti Fascisme toch echt gesteund. Ging natuurlijk om vijand Forum voor Democratie.
    Amsterdam mag blij zijn met dit gajes. Heeft u geen woning ga als asielzoeker naar anti fascistisch Amsterdam en u krijgt voorrang en dat met de zegen van D'66. Kenmerken fascisme zijn bijvoorbeeld geen scheiding staat en kerk en dus alle ruimte voor de Mohammedlovers.

    Groet, Jonas
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 6 mei 2018 15:24
    quote:

    Chiddix schreef op 6 mei 2018 14:16:

    Mijn gedachte is, dat het veel bijstandtrekkers zijn die hun stem willen laten horen. Dat zijn beroepsprotestburgers(citaat DZR) die uitrukken. Doorgaans moet ik er niet veel hebben met welk doel ze de straat op gaan.
    Het is eigenlijk net andersom: gewone mensen in de bijstand hebben geen enkele behoefte om te protesteren, ze slapen liever uit.

    Maar beroeps-anarchisten en beroeps-protesteerders hebben geen tijd voor een betaalde baan en zijn dus genoodzaakt om een beroep te doen op de bijstand....!!
143 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 860,01 -0,62%
EUR/USD 1,0655 +0,11%
FTSE 100 7.895,85 +0,24%
Germany40^ 17.714,20 -0,13%
Gold spot 2.392,50 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.282,01 -2,05%

Stijgers

WDP
+3,12%
Kendrion
+2,92%
EBUSCO...
+2,67%
Vopak
+2,61%
NX FIL...
+2,17%

Dalers

JUST E...
-5,11%
TomTom
-4,68%
Fugro
-4,30%
ASMI
-4,00%
BESI
-3,64%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links