Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel HEIJMANS KON AEX:HEIJM.NL, NL0009269109

  • 16,820 19 apr 2024 17:35
  • -0,380 (-2,21%) Dagrange 16,580 - 17,020
  • 101.324 Gem. (3M) 118,4K

Tweede kwartaal

327 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. T.overdose 30 april 2018 19:27
    Goedenavond mede-beleggers in Heijmans. Ik heb naast mijn aandelen Ahold vandaag op 9,82 een positie in Heijmans genomen en kom op de site van Heijmans tegen dat de klus op de N280 bij Roermond twv 37 mln. definitief is;

    www.heijmans.nl/nl/nieuws/heijmans-kr...

    Heijmans pakt N280 Roermond aan
    Provincie Limburg gunt opdracht van € 37 miljoen
    30 april 2018
    Provincie Limburg heeft de opdracht N280 Roermond definitief gegund aan Heijmans. De opdracht omvat onder andere de aanleg van een verdiepte ligging, een parallelstructuur en twee ongelijkvloerse kruisingen. Ook de Looskade wordt opgehoogd en opnieuw ingericht. De opdracht (engineering & construct) heeft een waarde van € 37 miljoen. De bouwwerkzaamheden starten begin 2019.
    In mei 2018 start Heijmans met de voorbereidingsfase, waarin nader onderzoek wordt gedaan, vergunningen worden aangevraagd en het ontwerp wordt uitgewerkt. Armand Knoop, directeur Heijmans Infra: "De planning is nu dat de werkelijke bouwwerkzaamheden begin 2019 starten en doorlopen tot in 2021. Daarbij staan veiligheid en het beperken van hinder hoog in het vaandel.”
    Toenemende drukte
    Gedeputeerde Eric Geurts (Mobiliteit) vult aan: “De Provincie Limburg investeert in verkeersveiligheid, goede kwaliteit van wegen en optimale bereikbaarheid. Door de toenemende drukte in het gebied hebben we gekeken naar wat nodig is, zowel op het gebied van leefbaarheid, doorstroming van het verkeer als verkeersveiligheid. Ik ben blij dat we nu toewerken naar de eerste schop in de grond.”

    Project
    Hornerbrug N280
    Opgelegd staat netjes
    Lees verder
    Wethouder Angely Waaijen van de gemeente Roermond is blij met de reconstructie van de N280. "Zo krijgen we betere verbindingen voor Roermond. Het verkeer kan beter doorstromen en er ontstaan minder files. Dit is veel prettiger voor bewoners, bedrijven, bezoekers en voor mensen die voor hun werk moeten reizen.”
    Verbinding Midden-Limburg
    De N280 is de belangrijkste oost-westverbinding in Midden-Limburg. In Roermond is het verkeer op deze weg in de afgelopen jaren drukker geworden. Daarom willen de Provincie Limburg en de gemeente Roermond dat de doorstroming en de verkeersafwikkeling van en naar de stad verbetert en er een betere verbinding komt tussen de gemeenten Roermond en Leudal.
    Ook moet de N280 beter aansluiten op de A2, de A73 en de B52 naar Duitsland. De vernieuwing van deze weg leidt tot betere doorstroming, bereikbaarheid en veiligheid.
  2. [verwijderd] 2 mei 2018 20:27
    Lees dit stuk nog maar eens.

    Unieke samenwerking om dijk te versterken
    10 JULI 2017

    Het project 'Dijkversterking Gorinchem-Waardenburg' is door Waterschap Rivierenland definitief gegund aan de combinatie ‘Waalensemble’ (Heijmans, GMB en de Vries & van de Wiel) met Royal HaskoningDHV als adviserende partij. Waterschap Rivierenland heeft gekozen voor een nieuwe samenwerkingsvorm, een alliantie waarin de verkenning, planuitwerking en de realisatie van de dijkversterking samengaan.

    Het project
    De primaire waterkeringen in Nederland worden periodiek getoetst aan de wettelijke veiligheidsnormen. Uit de toetsing van 2011 blijkt dat delen van de dijk (primaire waterkering) langs de Waal tussen Gorinchem en Waardenburg niet meer voldoen aan deze normen en moet worden versterkt. De dijkversterking Gorinchem – Waardenburg (GoWa) is als project opgenomen in het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) waarin Rijkswaterstaat en alle waterschappen samenwerken. Het betreft 23 kilometer dijk vanaf de Dalemsewal in Gorinchem (provincie Zuid-Holland) tot de kruising met de A2 bij Waardenburg (provincie Gelderland) aan de noordzijde van de Waal.

    Alliantie
    Door een alliantie aan te gaan wil Waterschap Rivierenland de kennis van de aannemer volledig benutten bij het ontwerpen van de nieuwe dijk. Kansen uit de omgeving en inbreng van bewonersgroepen worden hierdoor al vroeg op haalbaarheid en maakbaarheid beoordeeld. Vanaf 10 juli vormen ‘Waalensemble’ en Waterschap Rivierenland samen de Graaf Reinald alliantie en hebben zij al deze kennis in huis. De Graaf Reinald alliantie heeft het volste vertrouwen dat zij samen met de omgeving een dijkversterking gaat realiseren die goed past in het landschap.

    Planning
    Dijkversterking GoWa bevindt zich op dit moment in de verkenning. De verwachting is dat in het najaar van 2018 een voorkeursalternatief kan worden gekozen. Waterschap Rivierenland neemt dan een definitief vervolgbesluit over de plan- en realisatiefase. De dijkversterking is naar verwachting medio 2023 gereed.

    Samenwerken aan een veiliger Nederland
    Het landelijke Hoogwaterbeschermingsprogramma, onderdeel van het Deltaprogramma, is een samenwerking tussen Rijkswaterstaat en de waterschappen. Omdat Nederland een ramp voor wil zijn, worden strenge veiligheidsnormen voor onze dijken gehanteerd. Hierdoor staat het Hoogwaterbeschermingsprogramma de komende jaren aan de lat voor de grootste dijkversterkingsoperatie ooit.

    Meer dan 1100 kilometer aan dijken en 256 sluizen en gemalen moeten tot 2028 worden aangepakt. Verspreid over 300 projecten in heel Nederland, langs de kust, de grote rivieren en meren. Het Hoogwaterbeschermingsprogramma trekt voor deze dijkversterkingsoperatie 7,4 miljard euro uit.
  3. forum rang 5 Daexter 2 mei 2018 21:29
    quote:

    Dutch Geco schreef op 2 mei 2018 20:02:

    Koers mocht vandaag niet hoger dan 10,34 (Dat weet ik omdat ik een bestens order plaatste).

    Verwacht op korte termijn een pers bericht dat ze een strategische alliantie aangaan, mede omdat hiervoor een machtiging voor gegeven is tijdens de AVA 2018.

    Ja en wat bedoel je dan precies? Strategische allianties en Joint ventures worden door bouwers de laatste pak 'm beet 5 jaar regelmatig gesloten. Dit alles ihkv risicoverdeling en beheersing.

    Dus het sluiten van een alliantie is als een op zichzelf staand feit geen reden om de koers te laten stijgen. Wel is de stijgen van vandaag weer een stap dichter bij de koers waar die eigenlijk al maanden had moeten staan. Nog een procent of 15 te gaan en we zitten op een reële koers naar de informatie die we nu hebben. Als de q1 cijfers / trend verder trekt in lijn met jaarresultaat zou in de komende maanden de koers voor een reële waarde waarschijnlijk nog eens 10 tot 20 procent kunnen oplopen. Meer kan natuurlijk ook, maar dan overdrijft de markt mijns inziens.
  4. [verwijderd] 4 mei 2018 08:01

    Heijmans aan de slag met woningen Dordrecht
    Gepubliceerd op 4 mei 2018 om 07:38 | | Onderwerpen: huizenmarkt

    ROSMALEN (AFN) - Heijmans gaat 72 nieuwbouwwoningen realiseren in Dordrecht. Het bouwbedrijf heeft voor de ontwikkeling van het nieuwbouwproject Tromppark een overeenkomst gesloten met wooncorporatie Woonbron. De waarde van het contract is 20 miljoen euro.

    De 72 eengezinswoningen krijgen geen aardgasaansluiting, maar worden wel aangesloten op stadsverwarming. Het woonoppervlakte van de huizen varieert van 130 tot 138 vierkante meter.

    Naar verwachting start de bouw van de eerste fase (32 woningen) van het project medio 2019, waarna de woningen begin 2020 worden opgeleverd. Met de bouw van de overige veertig woningen wordt in 2020 begonnen.
327 Posts
Pagina: «« 1 ... 6 7 8 9 10 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Bouwbedrijf Heijmans blijft optimistisch in verraderlijke sector

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links