Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Europese beurzen verder omlaag

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Porscheknakker 26 maart 2018 17:54
    De Amerikanen trekken zich niets van de geopolitieke onrust en de vrees voor een naderende wereldwijde handelsoorlog aan. De beurs staat daar ruim in het groen.
    Dus: gelul allemaal. De Europese beurzen moeten gewoon omlaag en daarvoor wordt alles uit de kast getrokken om dit te kunnen bewerkstelligen.
    Uiteraard zullen de computers door de beursmanipulators op hun laagst ingesteld zijn.
  2. [verwijderd] 26 maart 2018 18:02
    Trump hervormt de handel wereldwijd. Eerlijker handel zal voor de VS voorspoed garanderen. Europa kan de VS volgen of ertegen in gaan. In het eerste geval kunnen we mee gaan profiteren van die voorspoed. Ongewisheid over de koers van Europa is een slechte zaak voor Europeese aandelen.
  3. [verwijderd] 26 maart 2018 18:46
    quote:

    Patience schreef op 26 maart 2018 18:18:

    [...]dat is jammer want morgen yanks in het rood en Europa donker rood. Vandaag was de kans om mee te profeteren. Zoals gewoonlijks Europa angsthazen.
    We hebben geprofiteerd, je investeringen noteren in euro's en die zijn 0,75% meer waard geworden. Per saldo een groene dag dus. Wall street moet harder stijgen omdat hun dollar waarde verliest.
  4. Mrx77 26 maart 2018 19:16
    quote:

    Arod74 schreef op 26 maart 2018 18:46:

    [...]We hebben geprofiteerd, je investeringen noteren in euro's en die zijn 0,75% meer waard geworden. Per saldo een groene dag dus. Wall street moet harder stijgen omdat hun dollar waarde verliest.
    Wat schieten we ermee op als ik niets in Buitenlandse valutabof product koop??Natuurlijk onzin om deze link te leggen. Zelfs dan hadden wij op zijn monst 1 procent moeten stijgen en wallstreet 2 procent, nee aex daalt half procent is de euro 2,5 procent duurder geworden nee toch...
  5. Mrx77 26 maart 2018 21:40
    Als wallstreet met 500 punten daalt dan wordt gesproken met koeieletters over een bearmarkt en een aermageddon die er wordt voorspeld. Nu stijgt wallstreet dik 600 punten, helaas wordt er nauwelijks iets gesproken over deze stijging behalve in kleine letters pas op moment dat wallstreet gesloten als iedereen in hun bed ligt...ik vraag mij af of er gebaat is .manipulatief te rapporteren om dr markten te beinvloeden. Zelfde als die manipula t ies mbt trumpverkiezingen en de facebook gedoe dat kiezers worden bedonderd met gericht nieuws...valt mij continue op dat er laatste tijd negatief nieuws onder vergrootglas wordt gezet en goed nieuws dan moet je bril opzetten om het nog te kunnen lezen in zulke kleine letters wordt er geschreven.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links