Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TRUMP

70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 434 435 436 437 438 ... 3526 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 maart 2018 09:49
    quote:

    H.A.B.S. schreef op 25 maart 2018 09:18:

    Zou iemand die kleuter, én zijn Nederlandse aanhang, willen vertellen dat Amerika een (handels)oorlog met China NOOIT kan winnen?

    China is namelijk een autocratische dictatuur. De president zou daar met één decreet de hele bevolking jarenlang op een kommetje rijst op rantsoen kunnen zetten. Daarentegen zou er in Amerika morgen een burgeroorlog uitbreken als Stormy Trump alleen al de XXL-cola bij de McDonald's zou afschaffen!
    www.nytimes.com/2016/03/15/world/asia...

    globalriskinsights.com/2017/07/social...

  2. forum rang 5 Ed Verbeek 25 maart 2018 11:59
    quote:

    KabouterUbu schreef op 25 maart 2018 08:48:

    www.trouw.nl/democratie/waarom-trump-...

    steeds meer Amerikanen willen dat hun land progressiever en socialer wordt.
    ...
    Mijn voorspelling: in 2028 stellen we vast dat Trump deze omwenteling onbedoeld heeft versneld
    ...
    Vergeet niet: Trump is tijdelijk en verdwijnt. De tijd werkt in het nadeel van de Republikeinen. Ze spelen de baas over het Amerika van de vorige eeuw. De strijdkreet van Trump Let’s make America Great Again gaat over een land dat niet meer bestaat en ook niet terugkomt.
    ...
    Heldere analyse
    Ik ben dan ook erg blij met Trump :-))
  3. H.A.B.S. 25 maart 2018 12:16
    quote:

    @realjohnnywalker schreef op 25 maart 2018 09:49:

    [...]

    www.nytimes.com/2016/03/15/world/asia...

    globalriskinsights.com/2017/07/social...

    @realjohnnywalker

    Bedankt voor je ondersteunende linkjes!
    Deze nieuwsberichten laten namelijk overduidelijk zien dat de Chinese regering zónder een (handels)oorlog al haar eigen burgers uitbuit. Als er dus straks sprake zou zijn van een (handels)oorlog, zou de Chinese regering propageren dat ze aangevallen worden door de grote boze Amerika en haar burgers makkelijk kunnen overtuigen dat ze moeten leven van een dollar dag. Dat laatste zie ik de gemiddelde Amerikaan niet snel doen. Jij wel?
  4. [verwijderd] 25 maart 2018 12:22
    quote:

    H.A.B.S. schreef op 25 maart 2018 12:16:

    [...]

    @realjohnnywalker

    Bedankt voor je ondersteunende linkjes!
    Deze nieuwsberichten laten namelijk overduidelijk zien dat de Chinese regering zónder een (handels)oorlog al haar eigen burgers uitbuit. Als er dus straks sprake zou zijn van een (handels)oorlog, zou de Chinese regering propageren dat ze aangevallen worden door de grote boze Amerika en haar burgers makkelijk kunnen overtuigen dat ze moeten leven van een dollar dag. Dat laatste zie ik de gemiddelde Amerikaan niet snel doen. Jij wel?
    de chinese regering heeft al genoeg problemen om een miljard mensen in het spoor te houden.
    met alleen maar propaganda gaat dat niet lukken zelfs niet met een grote gezamenlijke vijand.
    het grote gevaar voor china komt van binnenuit en kan zelfs versneld worden door een handelsoorlog.
  5. forum rang 10 voda 25 maart 2018 16:04
    Ga er maar even voor zitten: deze mensen ruimden het veld onder Trump

    En daar gaat er weer eentje: H.R. McMaster is niet langer nationaal veiligheidsadviseur onder president Donald Trump. McMaster voegt zich bij een indrukwekkend lijstje vertrokken topfunctionarissen. Ga er maar even voor zitten, want het is een flinke lijst: Van Sean Spicer tot Hope Hicks, en van James Comey tot Anthony Scaramucci.

    Sander van Mersbergen 24-03-18, 20:32 Laatste update: 20:51
    59
    Om een idee te geven: na zeven maanden in het Witte Huis had The Donald al meer getrouwen hun biezen zien pakken dan voorganger Barack Obama in acht jaar. Inmiddels is het aantal namen op dat lijstje bijna verdubbeld, naar 19.

    Michael Flynn
    Michael Flynn © AFP
    13 februari 2017: Michael Flynn, nationaal veiligheidsadviseur
    De eerste die er onder Trump uitvloog was de voorganger van McMaster, Michael Flynn. Zijn positie was onhoudbaar nadat hij tegen de FBI bleek te hebben gelogen over contact dat hij had met de Russen, tijdens de verkiezingscampagne van Trump.

    20 maart 2017: Katie Walsh, plaatsvervangend stafchef
    Haar vertrek was niet per se onvrijwillig. Nadat ze de regeringsploeg van Trump had neergezet, vertrok ze naar een pro-Trump denktank.

    9 mei 2017: James Comey, directeur van de FBI
    Zijn verhouding met Trump vertroebelde al snel, nadat de FBI een onderzoek ging doen naar de banden van het team van de president met de Russen. Ook op andere manieren streek hij Trump tegen de haren in. Na vier maanden volgde het onvermijdelijke ontslag, officieel vanwege Comeys optreden met betrekking tot het onderzoek naar Hillary Clinton voorafgaand aan de presidentsverkiezingen.

    30 mei 2017: Michael Dubke, communicatiedirecteur
    Het vertrek van Dubke markeerde het begin van een woelige periode op Trump's communicatie-afdeling, een periode die nog steeds loopt. Dubke vertrok om persoonlijke redenen.

    Sean Spicer
    Sean Spicer © AP
    21 juli 2017: Sean Spicer, hoofd woordvoering
    Het halfjarig dienstverband van Sean Spicer ging bepaald niet ongemerkt voorbij. Spicer was aanvankelijk bereid ver te gaan voor zijn baas. Al op zijn eerste werkdag zette hij de toon: in een tirade richting de pers hield hij vol dat president Trump voor de best bezochte inauguratie ooit had gezorgd, iets wat luchtfoto's duidelijk tegenspraken. Daarna ging het steeds moeizamer. Trump sprak zijn woordvoerder diverse malen tegen. In de maand voor zijn vertrek verscheen Spicer niet meer voor camera's. De aanstelling van Anthony Scaramucci als hoofd communicatie vormde voor Spicer de druppel.

    28 juli 2017: Reince Priebus, chef staf
    Met zijn vertrek pakte Priebus een bedenkelijk record: hij werd de kortst zittende stafchef in de Amerikaanse geschiedenis. Priebus, aanvankelijk een criticaster van Trump, draaide gedurende de campagne bij. Zijn manier van leidinggeven riep echter veel weerstand op. Hij werd vervangen door Michael Kelly.

    31 juli 2017: Anthony Scaramucci, communicatiedirecteur
    Zo, dat waren tien bewogen dagen. Scaramucci, een voormalig bankier, begon voortvarend maar maakte zichzelf al snel onmogelijk. In een interview noemde hij Reince Priebus 'een fucking paranoide schizophrenic'. Een andere quote: ,,Ik ben Steve Bannon niet, ik probeer mezelf niet te pijpen." Scaramucci probeerde het nog goed te maken door te twitteren dat hij soms 'kleurrijke taal' bezigde, maar de nieuwe stafchef Kelly schopte hem er toch uit.

    Steve Bannon
    Steve Bannon © AFP
    18 augustus 2017: Steve Bannon, chef strategie
    De rol van de grote man achter de omstreden rechts-conservatieve denktank Breitbart was vanaf het begin omstreden, onder meer vanwege zijn denkbeelden over moslims en vrouwen. Hij zou banden hebben met alt right. Uiteindelijk vertrok hij in augustus, in de nasleep van de rellen in Charlottesville. Later vertroebelden zijn banden met Trump, onder meer door de publicatie van het boek Fire and Fury, waarin Bannon zich negatief uitlaat over Trump.

    25 augustus 2017: Sebastian Gorka, nationaal veiligheidsassistent
    Hij vertrok naar eigen zeggen omdat er van Make America Great Again weinig terechtkwam, maar volgens andere bronnen werd hij gedwongen. Gorka levert nu bijdragen aan tv-zender Fox News.

    29 september 2017: Tom Price, minister van Gezondheidszorg
    Price vertrok omdat hij teveel met privécharters en militaire toestellen zou vliegen.

    8 december 2017: Dina Powell, plaatsvervangend veiligheidsadviseur
    Powell, vooral verantwoordelijk voor het Midden-Oosten, vertrok officieel omdat ze graag terug wilde naar New York en bij haar familie wilde zijn. De ware reden van haar vertrek was naar verluidt echter dat ze moe was van de constante strijd binnen het Witte Huis.

    13 december, Omarosa Manigault, woordvoerder Witte Huis
    Ze leerde Trump kennen als zeer succesvol deelnemer van zijn reality tv-show The Apprentice. Haar carrière als woordvoerder van het Witte Huis was een stuk minder glansrijk: ze werd ontslagen.

    7 februari 2018: Rob Porter, staf secretaris Witte Huis
    Het vertrek van Rob Porter had geen politiek redenen, maar was wel onvermijdelijk nadat twee exen van hem klaagden over huiselijk geweld. De mishandelingen werden uit de doeken gedaan in een interview met Daily Mail.

    27 februari 2018: Josh Raffel, Plaatsvervangend communicatiedirecteur
    Raffel heeft goede banden met Ivanka Trump, dochter van de president, en haar man Jared Kushner. Hij vertrok nadat de rol van Kushner steeds meer onder de loep komt te liggen in het onderzoek naar Russische invloeden op de campagne van Trump.

    Hope Hicks
    Hope Hicks © EPA
    28 februari 2018: Hope Hicks, directeur communicatie
    Ze was een van de weinigen die zeker leek van haar baan in het Witte Huis. Het voormalige model, pas 29 jaar oud, was al betrokken bij de campagne van Trump en werd in het najaar van 2017 benoemd tot de hoogste baas van het communicatiedepartement. Een dag nadat ze in een lang verhoor door een commissie van het Congres had verteld dat ze regelmatig leugentjes moest bezigen als woordvoerder van Trump, stapte ze op. Dat vertrek zou ze al een paar maanden daarvoor hebben gepland.

  6. forum rang 10 voda 25 maart 2018 16:05
    Deel 2:

    6 maart 2018: Gary Cohn, economisch adviseur
    De voormalig Goldman Sachs topman was een belangrijke stem in het economisch beleid van Trump, maar was het absoluut niet eens die The Donald deze maand begon met China en de EU. Dat betekende zijn exit.

    12 maart 2018: John McEntee, persoonlijk assistent
    De voormalige quarterback van American Football team Connecticut Huskies werd een paar weken terug plots van zijn werkplek verwijderd. CNN meldde later dat hij verdacht wordt van fraude.

    Rex Tillerson
    Rex Tillerson © AFP

    13 maart 2018: Rex Tillerson, minister van Buitenlandse Zaken
    Hij was bij zijn aantreden een van de sterren van het kabinet. Als voormalig topman van een van de grootste bedrijven ter wereld - oliereus ExxonMobil - had hij zijn sporen meer dan verdiend. Maar al snel bleek het helemaal niet te boteren met Trump. Inhoudelijk waren ze het vaak oneens, onder meer over Noord-Korea. Het hielp ook niet mee dat Tillerson Trump 'achterlijk' zou hebben genoemd, iets wat Trump verleidde tot een uitdaging voor een IQ-test. Uiteindelijk werd Tillerson per tweet de laan uitgestuurd.

    22 maart 2018: H.R. McMaster, nationaal veiligheidsadviseur
    De laatste in de rij - voorlopig in elk geval is Herbert McMaster, inmiddels vervangen door John Bolton. Het goede nieuws: de reden voor het ontslag van McMaster zou in ieder geval inhoudelijk van aard geweest zijn. Trump zou hebben geklaagd dat zijn veiligheidsadviseur te rigide is. Ook zouden zijn briefings te lang duren en niet relevant genoeg zijn.

    www.ad.nl/buitenland/ga-er-maar-even-...
  7. [verwijderd] 25 maart 2018 23:16
    quote:

    Bakker88 schreef op 25 maart 2018 22:09:

    WASHINGTON - De Amerikaanse president Donald Trump is niet bang voor een handelsoorlog met China.

    Dit belooft morgen niet veel goeds. De beleggers zullen er niet blij mee zijn.
    Als het spannend wordt trekt hij zijn keutel in. De man heeft geen ruggengraat, wel heel kleine handjes. Een teken dat hij een heel klein piemeltje heeft.
  8. forum rang 10 voda 26 maart 2018 22:00
    Trump Trade War - Clearly bad for global shipping - BIMCO

    Logistic News - Published on Mon, 26 Mar 2018

    The American President pushed through a metals tariff plan, that puts 25% tariff on imports of steel and a 10% tariff on imports of aluminium. They are set to enter into force on 23 March 2018. The Trump administration seems positive towards protectionism and that picture unfortunately became clear when the pro-trade US President Donald Trump’s chief economic adviser Gary Cohn resigned on 6 March because of the tariffs imposed on steel and aluminium. The tariffs on steel and aluminium will have a limited impact on most international bulk trades. Nevertheless, they could trigger something bigger that would negatively impact global shipping in a much wider way including container shipping trades.

    Since 2009, implementation of trade-restrictive measures amongst global trading partners has become more widespread according to World Trade Organisation (WTO). Fortunately, trade-facilitating measures have kept up well to limit some of the damage done. Just yesterday, the African Continental Free Trade Area (ACFTA) proved to be the latest of its kind. Above all, transparency and predictability in trade policy remain vital for all actors in the global economy as the WTO puts it.

    BIMCO’s Chief Shipping Analyst Peter Sand comments: “Free trade provides prosperity and peace. It’s a fundamental principle to cherish and safeguard. All trade-restrictive measures are in principle bad for shipping.

    Open economies are all better off from trading, as they make use of their resources in the most optimal way. The result of a trade war is more expensive goods of lower quality and little variety. This goes for all products and commodities.”

    Steel and aluminium tariffs may be ‘dish of the day’ and the impact on shipping is still unknown, but soon major trade action against China is also likely to come from the US. Despite the fact that there is good reason – violation of intellectual property rights – the result is the same. It is damaging for the involved countries.

    The US is running large trade deficits with the EU as well as China. In addition to significant trade deficits in goods with Mexico, Japan and Canada. But starting a trade war is the wrong way to handle the situation.
    Now what?

    In a trade war, combatants retaliate against one another. While doing so, they often set aside normal business procedures.

    As steel and aluminium import barriers are set by the US, trading partners like the EU, Japan and China, may set their own import barriers against e.g. agricultural products (soybean, corn, wheat) in general or more politically targeted products like the European Commission going for Kentucky bourbon, Harley-Davidson motorcycles and Levi’s jeans – all hitting Trump’s constituency.

    The international atmosphere is full of threats of retaliation and it appears likely that major trading partners with the US like the EU and China will hit back to draw a line in the sand for the US Administration and President Trump.

    Peter Sand concludes “Overall we are seeing more trade-restrictive measures introduced. Some more high profile than others. This is a worrying trend that limits demand for shipping globally. Even worse for shipping could be short-sighted political positions that may have lasting consequences for everyone involved in global industries like shipping if a largescale trade war emerges.”

    Source : Strategic Research Institute
  9. forum rang 10 voda 26 maart 2018 22:01
    Trump Trade War - What will the immediate impact on Tariffs and Shipping

    With 2018 looking to be the definite “comeback” year for dry bulk market, shipowners of dry bulk carriers were actively looking to return to a full year of profits. Little did they know! President’s Trump administration proposed tariffs on steel and aluminum imports in an attempt to target China and Europe among others. Soon after, a tweet about the easy trade wars sent shivers across the shipping industry’s spine, which is sure to not welcome such remarks or any action which could threaten global trade.

    In its latest weekly report, shipbroker Cotzias Intermodal Shipping said that “earlier this month President Donald Trump went ahead with the imposition of 25 percent tariffs on steel imports and 10 percent for aluminum but exempted after all, Canada and Mexico specifically. Details of the plan came from a briefing by administration officials ahead of Trump’s speech. Other countries can apply for exemptions, according to the administration, although details of when they would be granted were not available. So at this time most believe it is still at a preliminary stage and perhaps just another move of the US on the world trade playing field”.

    According to Mr. Christopher T. Whitty, Commercial Manager with Cotzias Intermodal Shipping, “President Trump has offered relief from steel and aluminum tariffs to countries that treat the US fairly on trade, a strategic move that is probably aimed at applying further pressure on Canada and Mexico regarding the potential new North American Free Trade Agreement (NAFTA). Of course separate talks are still ongoing between the States, Canada and Mexico on the NAFTA and there is still a lot of work on the table for the parties”.

    Whitty added that “several major trading partners such as the European Union, have said they will respond to the US tariffs with direct action. European Financial Affairs Commissioner Pierre Moscovici said if this goes ahead EU can easily respond with an “arsenal” of countermeasures that would include European tariffs on U.S. oranges, tobacco and bourbon for example. As Europe accounts for nearly 5 million tonnes of the 35 million tonnes of steel the U.S. imports every year, the bloc is hopeful that its members would be exempt ultimately from the tariffs, one way or another. If not, officials have said that they would consider asking the World Trade Organization to impose its own measures”.

    According to Intermodal’s analyst, “China, together with Japan, South Korea and India, accounted for 6.6 million tonnes of steel imports to the U.S.in 2017. Beijing, which until now had kept largely silent on the issue, sharpened its rhetoric significantly. Another important lever that China has, is U.S. agricultural exports and it has said in the past that it could target soybeans if needed to take action. “Especially given today’s globalization, choosing a trade war is a mistaken prescription. The outcome will only be harmful,” Foreign Minister Wang Yi said on the sidelines of an annual meeting of China’s parliament. “China would have to make a justified and necessary response.” China had a record $375.2 billion goods surplus with the United States last year”.

    He went on to say that “because the US tariffs are being levied under a provision of US trade law that applies to national security, rather than dumping or import surges, it will be possible to exempt imports from military allies in NATO, as well as Japan and South Korea, focusing the tariffs on China and avoiding the risk of a broader trade war. The administration has not yet said that it will focus the tariffs in this way; but, given that they are being introduced with a phase-in period, during which trade partners may seek exemptions, such targeting seems to be the likeliest scenario”, the shipbroker concluded.

    Source : Nikos Roussanoglou, Hellenic Shipping News Worldwide
  10. forum rang 10 voda 27 maart 2018 21:57
    Trump Trade War - Trade wars will hurt container shipping first and dry bulk trade at a later stage

    While for some it seems surreal to be talking about trade wars in the era of globalization of trade, it seems that we have drawn into such discussions, whether we like it or not. For shipping, one of the main industries which have both contributed and of course benefited from the global trade growth, the aftermath of an escalation in trade disputes could be dire for a number of shipping sectors. In its latest weekly report, shipbroker Allied Shipbroking said that “it has been a chilling start to the week for the global economy, with the vast majority of stock exchanges noting a fair drop, after a series of sell offs in the technology sector. At the face of it, it may well sound as if this is something restricted to an industry which is disconnected in its most part from the shipping industry. However, in part these tremors being noted in the form of price drops in equities are tied in part to the overall friction being seen in global trade”.

    According to Allied’s Head of Research & Valuations, Mr. George Lazaridis, “it has been just over two weeks since US President Donald Trump announced import tariffs on steel and aluminum, and the geopolitical aftershocks are still being felt. The period just after the announcement seems to be mainly characterized by a number of countries, including but not limited to Australia, the European Union and Japan, pushing to win exemptions from these newly announced tariffs. Yet, things seem to be taking a darker tone now, with a number of these countries now vowing to act through reprisal levies and tariffs on US imports”.

    “As an overall read-through, the main note that most of us in shipping have taken is that these current tariffs have a limited direct effect on shipping markets. China, which is the leading producer of both these commodities has a minute share in the overall imports entering the US, despite the fact that the US President has focused on China in his usual populist rhetoric with regards to trade. China’s exports of steel and aluminum to the US amount to only just 0.03% of its GDP, while it only makes up around 4% of total steel imports into the US. The biggest threat has been to the US market’s main suppliers, which are the European Union, Canada, S. Korea, Mexico, Brazil and Japan, with Canada and Mexico having for the moment escaped the current levies as part of the ongoing negotiations with regards to the NAFTA trade agreement”, said Lazaridis.

    He added that “the majority of the rest seem to be taking the option of retaliatory levies quite seriously, while despite China being relatively unaffected for the time being, they have also joined in the general discussion proactively, possibly taking this opportunity to proclaim themselves as defenders of free trade. The risk of a wider trade war sparking off does lay in the realm of possibility right now, yet even if things were to escalate to such a level, the negative effects on shipping would most likely come in the form of gradual waves. Under such a scenario we would likely see most retaliatory tariffs and levies being placed on finished final goods, possibly causing a disturbance on the containership market first and limited to mainly this sector in the initial phase”.

    According to Allied’s analyst, “it would take a while before we would see a gradual slump emerge on the demand for raw materials, as the overall slump in global demand for finished products would slowly push purchasing managers to cut back their requirements. This all sounds like a dire scenario indeed and most would be in angst as to the actual probability of such a series of events pulling through, especially given that we have only just started to see a favorable environment emerge in terms of global trade. The general thought and hope for the time being is that to some degree the US President will back down having been brought to his senses in a similar fashion to how back in the early 2000’s George W Bush eventually backed down on his protectionist steel-tariff plan. Lets hope things aren’t taken too far too quickly and we miss the point of no return”, Lazaridis concluded.

    Source : Nikos Roussanoglou, Hellenic Shipping News Worldwide
  11. forum rang 7 hirshi 28 maart 2018 22:36

    Donald Trump heeft zijn eerste handelsakkoord gesloten. Met Zuid-Korea kwam de Amerikaanse president een nieuw handelsakkoord overeen, waardoor Amerikaanse autofabrikanten een grotere toegang krijgen tot de Zuid-Koreaanse markt.

    De Amerikaanse president Donald Trump ziet de gesprekken tussen China en Noord-Korea als een positieve ontwikkeling. De leiders van de landen spraken elkaar deze week tijdens het bezoek van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un aan Peking.
    Op Twitter reageert Trump verheugd op de gevoerde gesprekken tussen de twee leiders. Daarin zegt hij een bericht te hebben ontvangen van de Chinese president Xi Jinping, waarin staat dat de ontmoetingen met Kim "erg goed" zijn verlopen.

    Tijdens de gesprekken heeft China vier voorstellen gedaan voor het verbeteren van de relatie met Noord-Korea. Volgens Kim zijn ze op verschillende punten van gezamenlijke interesse tot overeenstemming gekomen. Welke onderwerpen dat zijn is niet bekendgemaakt.

    "Er is nu een goede kans dat Kim Jong-un doet wat goed is voor zijn volk en de mensheid", stelt Trump. Ook zou Xi hem hebben laten weten dat Kim uitkijkt naar zijn ontmoeting met Trump. De Amerikaanse president zegt daar ook zin in te hebben.


    www.nu.nl/economie/5196977/trump-slui...

    www.nu.nl/noord-korea/5198279/trump-z...
  12. Tjeerdo 29 maart 2018 07:55
    Trump geeft boost aan vuilste brandstoffen
    Sinds Donald Trump vorig jaar aankondigde dat de Amerikanen uit het klimaatakkoord van Parijs stappen, zitten investeringen in de meest vervuilende fossiele brandstoffen opnieuw in de lift. Wereldwijd investeren 36 door ngo’s onderzochte grootbanken nu voor 115 miljard dollar in ‘extreem’ vervuilende energiebronnen, zoals olie uit teerzand of boringen op de Noordpool.
    Door het klimaatakkoord van Parijs vielen de investeringen in 2016 terug, maar Trump gaf weer wind in de rug. Zo heeft JP Morgan Chase zijn investeringen in steenkool meer dan vertwintigvoudigd en de financiering van teerzandolie verviervoudigd. Het gros van die nieuwe investeringen gaat naar de Canadese teerzandoliewinning.

    Weg met die lul!
  13. forum rang 7 hirshi 29 maart 2018 08:41
    Donald Trump uiteraard, Vladimir Putin en Xi Jiping natuurlijk ook. Verder Narendra Modi, minister president van India, Microsoft’s CEO Satya Nadellade, de Noord Koreaanse leider Kim Jong-un, Pakistaans-Amerikaans acteur Kumail Nanjiani, Trump’s dochter Ivanka Trump, schoonzoon en senior adviser Jared Kushner, Facebook CEO Mark Zuckerberg, Amazon chef Jeff Bezos, Prins William en zijn vrouw Duchess of Cambridge Catherine, Prins Henry en zijn verloofde Meghan Markle en Obama. Voorts de Turkse President Recep Tayyip Erdogan, Paus Francis, Attorney General Jeff Sessions, de Franse President Emmanuel Macron, Uber CEO Dara Khosrowshahi, oprichter van de #MeToo beweging Tarana Burke, acteur Dwayne Johnson, de kroonprins van Saudi Arabië Mohammed bin Salman, de CEO van Tesla en SpaceX Elon Musk, speciaal aanklager Robert Mueller, Apple CEO Tim Cook, de vroegere FBI Chef James Comey, en de president van South Korea Moon Jae-in.

    Zij behoren tot de 100 meest invloedrijke mensen van deze tijd volgens Time Magazine.

    www.thehindubusinessline.com/news/tim...
  14. Tjeerdo 29 maart 2018 11:47
    quote:

    hirshi schreef op 29 maart 2018 08:41:

    Donald Trump uiteraard, Vladimir Putin en Xi Jiping natuurlijk ook. Verder Narendra Modi, minister president van India, Microsoft’s CEO Satya Nadellade, de Noord Koreaanse leider Kim Jong-un, Pakistaans-Amerikaans acteur Kumail Nanjiani, Trump’s dochter Ivanka Trump, schoonzoon en senior adviser Jared Kushner, Facebook CEO Mark Zuckerberg, Amazon chef Jeff Bezos, Prins William en zijn vrouw Duchess of Cambridge Catherine, Prins Henry en zijn verloofde Meghan Markle en Obama. Voorts de Turkse President Recep Tayyip Erdogan, Paus Francis, Attorney General Jeff Sessions, de Franse President Emmanuel Macron, Uber CEO Dara Khosrowshahi, oprichter van de #MeToo beweging Tarana Burke, acteur Dwayne Johnson, de kroonprins van Saudi Arabië Mohammed bin Salman, de CEO van Tesla en SpaceX Elon Musk, speciaal aanklager Robert Mueller, Apple CEO Tim Cook, de vroegere FBI Chef James Comey, en de president van South Korea Moon Jae-in.

    Zij behoren tot de 100 meest invloedrijke mensen van deze tijd volgens Time Magazine.

    www.thehindubusinessline.com/news/tim...
    Maar goed dat Dwayne Johnson er nog in stond, anders had ik er misschien waarde aan gehecht... :D
70.506 Posts
Pagina: «« 1 ... 434 435 436 437 438 ... 3526 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,67 -1,06%
EUR/USD 1,0616 -0,08%
FTSE 100 7.820,36 -1,82%
Germany40^ 17.760,40 -0,03%
Gold spot 2.384,83 +0,07%
NY-Nasdaq Composite 15.865,25 -0,12%

Stijgers

Avantium
+5,13%
FASTNED
+2,27%
Air Fr...
+2,00%
DSM FI...
+1,84%
CM.COM
+1,69%

Dalers

Arcelo...
-6,90%
Aperam
-6,68%
JUST E...
-4,85%
SBM Of...
-4,17%
RANDST...
-3,69%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links