Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

MDxHealth nieuws 2018

3.273 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 164 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 DWB Happy 22 maart 2018 00:28
    quote:

    Ronn. schreef op 22 maart 2018 00:21:

    Dat kan je dubbel bekijken, is het een goeie zaak dat ze 35milj ophalen in één keer?
    Als we volgend jaar 1 euro lager staan dan hebben ze en goeie zaak gedaan maar daar zullen de institutionelen niet tevreden mee zijn.
    Als we volgend jaar 1 euro hoger staan dan doen ze een slechte zaak want dan zou er voor het zelfde aantal aandelen meer in kas komen!
    Vandaar ik het vreemd vind om nu zoveel op te halen,
    Het is maar de vraag of ze 10 miljoen aandelen verkocht kunnen krijgen, dat is helemaal niet eens zeker, ze willen gaan tot 10 miljoen stuks.

    Dan nog is de pps ook geen uitgemaakte zaak, ze hebben nu de emissie trein in beweging gezet, ze kunnen niet terug, mogelijk dat ze flink diep moeten gaan, een pps van 3 euro zou zomaar mogelijk kunnen zijn, vergeet niet dit is een risicovolle onderneming met een slecht trackrecord.
  2. forum rang 4 DWB Happy 22 maart 2018 00:36
    quote:

    Drs.RobPoortier schreef op 22 maart 2018 00:33:

    Deze trend zal dus de komende 3 jaar gewoon verder gaan. Briljante argumentatie van een bizar gefrustreerde belegger..hahaha
    Graag inhoudelijke over het bedrijf hier posten, persoonlijke aanvallen is niet Drs. waardig, en ook niet toegestaan op dit forum.
  3. forum rang 4 DWB Happy 22 maart 2018 00:40
    quote:

    Drs.RobPoortier schreef op 22 maart 2018 00:20:

    Prima. Als je er geen vertrouwen in hebt ga dan lekker verder! Ik heb al 2 jaar vertrouwen in het bedrijf. Als je af en toe hebt bijgekocht is er niks aan de hand. En als je €2 hebt gepakt... waar maak je je dan zo druk om. Ga lekker naar een ander forum toe. Wat wr nu gaande is hoort bij een biotech bedrijf met veel potentie. Je hoopt dat bepaalde resultaten worden geboekt, alles draait om de mogelijke potentie.. als dat allemaal te atressvol is of te spannend.. ga lekker naar een dividend aandeel of beleg niet met geld dat je niet kan missen
    Waar is dat vertrouwen dan op gestoeld?
    Op alleen onderbuik gevoel, of kan je het ook inhoudelijk uitleggen waarom iemand MDX aandelen zou moeten kopen.

  4. [verwijderd] 22 maart 2018 00:45
    quote:

    DWB Happy schreef op 22 maart 2018 00:28:

    [...]

    Het is maar de vraag of ze 10 miljoen aandelen verkocht kunnen krijgen, dat is helemaal niet eens zeker, ze willen gaan tot 10 miljoen stuks.

    Dan nog is de pps ook geen uitgemaakte zaak, ze hebben nu de emissie trein in beweging gezet, ze kunnen niet terug, mogelijk dat ze flink diep moeten gaan, een pps van 3 euro zou zomaar mogelijk kunnen zijn, vergeet niet dit is een risicovolle onderneming met een slecht trackrecord.
    Vandaar dat ik het vreemd vind dat er zoveel in één keer wordt opgehaald.
    De pps zullen we morgen tijdens de dag wel al weten, indien de volle 10% verkocht is. Ik verwacht wel dat het aandeel tot dan zal geschorst blijven.

    Mariën was ook groot aandeelhouder bij Ablynx, Voor Biovest zal het dus geen probleem zijn. MDx is duidelijk zijn stokpaardje.

    Biotech is altijd High Risk, ook MDx, daarom dat er in Biotech zoveel belegd wordt.
  5. Gilougil 22 maart 2018 01:33
    Dank u DWB Happy. Ik wou het vorig jaar niet geloven dat het niet goed ging met MDxHealth , maar heb toch80% verkocht aan 4,80. Bleef 20% houden in case of.... sinds dien steeds in de min. Heb bijgekocht aan 3,00€eind vorig jaar. Dankzij dit alles buiten gegoooid op 3,93 gisteren! Met 0,07 cent verlies, maar de emissie ging er komen en ik schatte dondetdag. Ik koop terug op 2,50€€. DWB happy, ik had Kiadis gekocht ook op uw moment...6€.... en nog steeds in de plus . Verkoop wel later rond 12,00€. Geld van MDxHealth zit full in pharming! Voor long term. Veel meer vertrouwen dan in MDxHealth in 2015!!!!!!!!! Houden is top ,maar verkopen als je weet dat het gaat zakken is altijd neer opbrengst .
  6. Poelifinario 22 maart 2018 01:38
    quote:

    BassieNL schreef op 21 maart 2018 21:01:

    [...]
    10 mio aandelen a 3,50 = 35 mio.

    Berenberg gaat geloof ik uit van een jaargroei van 45%.
    Zou dat die hoge dubbelcijferige omzet zijn die de heer Groen noemde.

    Weeral die mist ophangen. Ten tijde van Exact Science ging die discussie ook over mid single digit cfr Jan Groen en low single digit cfr Conroy fees. Uiteindelijk werden de rechten verkocht voor een schamele 15mio dollar.

    Vorig jaar ging de omzet stijgen met minimum 55% en nu komen schermen met een hoog dubbelcijferig percentage.

    Eerder werd ook al gezegd dat een emissie niet nodig zou zijn tot de algemene vergadering van 2018. De CPT code moet blijkbaar dan ook niet de gewenste bijkomende cash opleveren om die paar maanden van januari tot de AV te overbruggen.

    Succes aan de zittenblijvers!
  7. forum rang 6 Tom3 22 maart 2018 07:41
    quote:

    Ronn. schreef op 22 maart 2018 00:06:

    [...]

    Ik kan het ook niet beter verwoorden, "het kan letterlijk alles zijn maar ook niets"
    Met zijn uitspraak geeft hij aan dat er groei is maar blijft hij wazig met "dubbele cijfers". Wij kunnen er enkel naar gissen. 14% had hij al en het kan evengoed 14% blijven. (gans het verhaal komt natuurlijk zeer optimistisch over)
    Ik verwacht toch meer duidelijkheid naar Q1 met de update, hopen dat hij daar ook niet wazig blijft.

    Omdat ze 10% willen ophalen, laat ons zeggen tussen 30 en 40 milj, gaat er bij mij een belletje rinkelen,

    ofwel, de update zal (hopelijk) al duidelijk maken hoe de verkopen gaan en daarmee kunnen we zien of deze emissie goed is voor 1 of 2 jaar.

    Ofwel, Groen heeft in het verleden al verteld dat MDx een opportuniteit à la Noviogendix met Select niet zal laten liggen, mocht hij ergens een overname kunnen doen. Hebben ze hun mss interesse in iets? Valt er binnenkort ergens een overname uit de bus? Select kostte 8.8milj.

    Naar alle vorige emissies is het mij wel duidelijk dat dit de grootste is en daar zit zeker iets achter. Naar MDx waarden vind ik het ongewoon veel!

    Ze willen geen 10% maar een 20% uitbreiding van het kapitaal. De sukkels hadden in het verleden de kans aandelen tegen 4,50 te plaatsten. Ik blijf even aan de zijlijn. Waarom meer betalen dan de selecte groep van institutionele beleggers? Net als bij Kiadis: veel beloven maar weinig geven doet een gek in vreugde leven. Er zijn zat alternatieven voor je geld (nee geen PostNL aub).
  8. Nickname 22 maart 2018 08:01
    Goedemorgen MDxHealth-volgers,

    Onderstaand de tekst van het persbericht mbt de succesvolle kapitaalverhoging van MDxHealth dat we net hebben verspreid naar de markt.

    Met vriendelijke groet,

    Dr. Jan Groen, CEO MDxHealth SA
    -------------------------------------
    MDxHealth rondt succesvol een kapitaalverhoging af van EUR 36 miljoen (USD 44 miljoen)

    HERSTAL, BELGIË en IRVINE, CA, - 22 maart 2018 - MDxHealth SA (Euronext Brussel: MDXH), (‘MDxHealth’ of de ‘Vennootschap’) een wereldleider in moleculaire diagnostiek voor urologische kankers, maakt de succesvolle prijsbepaling van haar kapitaalverhoging bekend. De Vennootschap heeft EUR 36 miljoen (USD 44 miljoen) aan bruto-opbrengsten opgehaald door middel van een private plaatsing van 9.989.881 nieuwe aandelen tegen een uitgifteprijs van EUR 3,60 per aandeel via een versnelde bookbuildingprocedure.

    Dr. Jan Groen, Chief Executive Officer van MDxHealth, zei, "Wij zijn verheugd deze extra financiering te hebben opgehaald bij een mix van nieuwe en bestaande beleggers uit zowel Europa als de Verenigde Staten van Amerika, wat het geloof in onze groeistrategie en het mondiaal potentieel van onze uro-oncologische moleculaire diagnostische producten aantoont. Wij zijn erg tevreden met onze sterke start van het jaar, in het bijzonder met de recente opname van onze SelectMDx-test in de klinische richtlijnen van de 'European Association of Urology' en de sterke organische groei van de ConfirmMDx-testvolumes. Wij kijken er naar uit om de markt verder op de hoogte te houden van onze vooruitgang."

    De netto-opbrengst van de kapitaalverhoging zal voornamelijk worden aangewend ter ondersteuning van de door de Vennootschap geformuleerde strategie om de activiteiten te laten groeien door:
    • Aanname van de commerciële tests van de Vennootschap door urologen en verzekeraars in de VS en Europa
    • Studies en tests voor (a) de uitbreiding van klinische indicaties voor SelectMDx, (b) de ondersteuning van de verdere commerciële uitrol van AssureMDx en (c) de lancering van InformMDx
    • Uitbreiding van de bruikbaarheid van de tests van de Vennootschap door het overzetten naar 'IVD sample-to-answer-platforms (POC)'
    • Verdere investeringen in de productportefeuille

    De betaling en levering van de nieuwe aandelen zal naar verwachting plaatsvinden op 26 maart 2018 en er zal een aanvraag worden ingediend om de nieuwe aandelen tegelijkertijd toe te laten tot verhandeling op de gereglementeerde markt van Euronext Brussels. De uit te geven nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als, en zullen in elk geval pari passu gerangschikt worden met, de bestaande en uitstaande aandelen van MDxHealth op het moment van hun uitgifte en zullen recht geven op uitkeringen ten aanzien waarvan de relevante inschrijvingsdatum of vervaldag valt op of na de datum van uitgifte van de nieuwe aandelen.

    Als gevolg van de uitgifte van nieuwe aandelen zal het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap stijgen van EUR 39.844.140,38 naar EUR 47.813.068,45 en zullen haar uitgegeven en uitstaande aandelen toenemen van 49.949.408 naar 59.939.289 gewone aandelen.

    In het kader van de kapitaalverhoging heeft MDxHealth ingestemd met een lock-up periode van 180 dagen, zoals gebruikelijk in de markt en dit onder voorbehoud van gebruikelijke uitzonderingen.

    Berenberg en Kempen treden op als Joint Global Coordinators en Joint Bookrunners voor de kapitaalverhoging.

    === E I N D E P E R S B E R I C H T ===
  9. [verwijderd] 22 maart 2018 08:04
    ik heb op mijn gsm een bericht gekregen: er worden nieuwe aandelen uitgegeven (private placement) met de bedoeling 20% extra aandelen aan geselecteerde insitutionelen in binnen en buitenland aan te bieden. Ze zeggen daarbij een double-digit sterke groei gekend te hebben i het 1ste Q 18, vooral Confirm Mdx
  10. forum rang 4 K. Wiebes 22 maart 2018 08:25
    quote:

    Jan Groen schreef op 22 maart 2018 08:01:

    Goedemorgen MDxHealth-volgers,
    60M aandelen. Euro 3,60.

    Stel die 3,60 = K/W-verhouding 14

    WPA is dan 3,60 : 14 = 26 cent

    60.000.000 x .26 = 15.600.000

    Wanneer je dus verwacht dat MDX binnen afzienbare tijd 15,6 Miljoen
    winst gaat maken; mag je de aandelen op 3,60 aanhouden.

    Verwacht je óók nog dat die winst daarna substantieel gaat groeien,
    mag je de aandelen op 3,60 kopen.
  11. forum rang 6 Tom3 22 maart 2018 08:56
    quote:

    Sneider schreef op 22 maart 2018 08:49:

    Inderdaad de verkoop was al rond. Toch weer mooi in elkaar gestoken om dit rond te krijgen. Jammer voor de kleine aandeelhouders...
    Ja die 4 euro zie je vandaag niet terug. Uit de pijlsnelle daling van de berekende theoretische waarde van het aandeel (gedurende de laatste 12 maanden) door bijv. Taglich Bros blijkt de waardering van een diagnostica bedrijf tricky business. Het opgehaalde bedrag dekt in ieder geval de verliezen gedurende de komende 2 jaar. Het blijft een mager vooruitzicht.
3.273 Posts
Pagina: «« 1 ... 56 57 58 59 60 ... 164 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links