Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel AMG Critical Materials N.V. AEX:AMG.NL, NL0000888691

  • 23,280 23 apr 2024 17:35
  • -0,240 (-1,02%) Dagrange 22,960 - 23,520
  • 117.898 Gem. (3M) 242,8K

Maart. Best Q1 ever

2.123 Posts
Pagina: «« 1 ... 73 74 75 76 77 ... 107 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Tom3 21 maart 2018 13:41
    quote:

    lanciared schreef op 21 maart 2018 13:19:

    @ RP91 , En dan heb je nog niet gelezen hoe lovend alom, ieder schrijft bij ons in Vlaanderen over " die andere Technologie Materialengroep van bij ons (Umicore).
    Geen kwaad woord erover hoor, alle auteurs in de boekjes zien de fenominale groei die te verwachten is tegen pakweg 2020.
    Geen kwaad er dus over , maar werd wel gewaardeerd een tijdje terug tegen K/W verhoudingen van bijna 40 , (In Vlaanderen, een jaartje erug stonden ze er vol bewondering naar te kijken, lof ervoor, maar vonden Umicore te duur, met een K/W verhouding van 30 , en dit dus voor een industriele waarde).
    Nu zal de waardering ergens tussen de 35 en 38 liggen vermoed ik voor 2018 !

    Zelf zie ik de groei van AMG veel hoger liggen, dan bij Umicore.
    En met een scenario van hoge (laat ons toch hopen) Vanadiumprijzen , wanneer gekeken wordt naar toepassing in batterij-technologie, met wat fantasie er aldus bij, zie ik voor AMG wel een winst per aandeel van 4 euro, of daaromtrent voor 2019 (en gans jaar Lithium productie).

    Gans Uw portefeuille in AMG ? Ieder moet het voor zichzelf uitmaken, maar heb ook in september 2016 gans mijn pensioenfonds ten gelde gemaakt en gans over gezet in AMG - (en zat er al in van eind 2010)
    Alle ballen op AMG is wel erg moedig. Ik heb zo net op 36,66 bijgekocht. Ik had tot voor kort niet gedacht dat ze zo goedkoop zouden gaan worden. Mijn gemiddelde staat nu op 29 euro. Ik heb nu 25% van mijn porto in AMG. Zou dus nog fors kunnen uitbreiden :)
  2. forum rang 4 lanciared 21 maart 2018 13:50
    @ Tom , Mijn vermogen staat voor 100 % in aandelen (Neen, obligaties koop ik niet, en een spaarrekening brengt ook niets bij)
    Vermoed iets van een 96 % in AMG
    -daarnaast wat kleinere posten Ordina, C/Tac en Heymans, verwacht er veel van , Ja, het gaat goed met de bouw in Nederland. Wanneer ik Nederland binnen rij , zie ik alom kranen en borden en werfen van Heymans. Moet goed gaan gaan. Duurt ook nog een tijdje eer deze waarde ontdekt wordt)
    (Raar, Nederlanders zouden dit toch ook moeten gaan zien)
    - xxx - en net zoals bij AMG , komt nog wel, maar nu dus even nog niet.
    (Vroeg of laat, en komt wel, wannneer de groei er is , Lithium project op schema blijft liggen , en de prijzen voor o.a. Vandium "mooi" blijven , schrijven ze hier in Vlaanderen ook dan wel over AMG. We kunnen dan hoger, en zie aanzienlijk hogere koersen in het verschiet liggen.

    (Mijn gemiddelde aankoop , moet ergens rond de 20 liggen vermoed ik)
    LR
  3. viper one 21 maart 2018 13:59
    quote:

    dasD schreef op 21 maart 2018 13:50:

    Ik krijg meer vermoeden op voorkennis ter overname
    goedemiddag dasD,
    jarenlang hebben ze moeten vechten om te overleven. Jarenlang was het bestuur een bende gespecialiseerde graaiers die zelfs bij zwaar verlies nog megabonussen lieten uitkeren. Het gaat nu al meer dan twee jaar meer dan de goede richting uit met AMG en de vooruitzichten zijn ronduit prachtig, want alles wat ze produceren is precies wat iedereen nodig heeft om de evolutie bij te kunnen houden. Ze moeten zelfs geen contract afsluiten met Volkswagen of Tesla, want bij elk contract dat afgesloten wordt zal de beschikbare hoeveelheid verminderen, ergo zal de prijs ervan stijgen. Denk je nu echt dat ze het gouden kalf zullen slachten vlak voor ze echt gaan doorbreken???
    ik zit bijna voor 100% in AMG en heb enkel spijt dat ik er niet nog meer cash in kan pompen.
    succes iedereen
  4. forum rang 4 Diegy 21 maart 2018 14:06
    quote:

    dasD schreef op 21 maart 2018 13:46:

    Let maar op. Komt zo nog een koersdoelverlaging om de hoek kijken.
    Dan zijn de rapen pas echt gaar.
    H.fters
    Zou zomaar kunnen. Of misschien is de koers toch wel te hard omhoog gegaan in vrij korte tijd. Precies 1 jaar geleden stond de koers nog op 20,00 euro. Nu tijs voor winst negers en lucht eruit. Ook hoor je steeda vaker dat een beurs correctie niet kan uitblijven binnenkort. Dan zakt amg dubbel zo hard.
  5. forum rang 4 lanciared 21 maart 2018 14:09
    Prachtig geschreven V.O. En om verder nog wat aan elkeen de moed er in te houden :
    -Vermoed alleen al de berg Spudumeen die ze liggen hebben (en waar dus iets van een 6,5 % Lithium in zit , en gans het Lithium project in volle uitvoering , als ze zouden willen , - als dus - (maar doen het niet !)
    zouden ze kunnen verpatsen aan één of andere Chinese groep voor 1 miljard dollar minimum, bij goede onderhandeling vermoed tussen 1 en 2 miljard.
    (Een kleine Vlaamse voetbalploeg bij ons willen ze zelfs overnemen voor een paar honderd miljoen)
    Alsjeblieft ! Positief blijven.
    Er zit hier dacht ik toch momenteel een algoritmische wiskundehandelaar aktief (die niet mee leest) en een shorter die hier van houdt, want het gaat goed voor hem.
    Maar hij vergeet dat het nu te opzichtig is.
    LR
  6. forum rang 4 lanciared 21 maart 2018 14:14
    quote:

    Diegy schreef op 21 maart 2018 14:06:

    [...]
    Zou zomaar kunnen. Of misschien is de koers toch wel te hard omhoog gegaan in vrij korte tijd. Precies 1 jaar geleden stond de koers nog op 20,00 euro. Nu tijs voor winst negers en lucht eruit.
    Heb ergens eens gelezen dat je een meisje of een Mevrouw zou zijn,
    Mevrouw dus, Heb jij je al wel eens ingelezen in de vele literatuur, te vinden op het wereld wijde net aangaande Umicore (die andere Technogie Materialen Groep, gelijk ze zichzelf zo mooi omschrijven)?
    Of hier bij mij, in de talrijke beleggingsboekjes die ik hier liggen heb ?
    K/W verhoudingen (2017) van 38/40 was van toepassing, nu voor 2018 K/W van (vermoedelijk) 35/38.
    Mag ook wel, Grote groeier, met de steun erbij van verscheidene Belgische Holdings (GBL, Bois Sauvage,..) ; Toekomst ziet er gewoon goed uit , of fantastisch , zoals U wil.

    AMG idem , gaat ook voor AMG op. En staat nu te laag.

    LR
  7. forum rang 4 lanciared 21 maart 2018 15:19
    Dat grondstoffen momenteel niet zo sexy meer zouden zijn, klinkt me raar in de oren. (post BrightSight)

    In december 2017 en januari 2018 was het thema voor de outlook voor 2018 en verder ! - cyclische aandelen, en meer bepaald sterk overwicht in grondstoffen en mijnbouwbedrijven (KBC en Deutsche Bank ; bij presentatie outlook 2018 , in besloten kring voor de wat meer vermogende klanten)

    Deutsche Bank , gelijk hier ook al eerder aangehaald, liep warm voor Robotica en é-mobiliteit - en alle aanverwante sectoren, hiermee samenhangend.
    (Heel positief waren ze voor belegging in Lithium (vermoed trackers), heel positief voor Umicore (2 x koersdoel verhoogd) , koopadvies voor Arcelor Mittal , (maar .... van AMG ..nog nooit gehoord)

    LR
  8. RP91 21 maart 2018 15:39
    quote:

    lanciared schreef op 21 maart 2018 14:14:

    [...]

    Heb ergens eens gelezen dat je een meisje of een Mevrouw zou zijn,
    Mevrouw dus, Heb jij je al wel eens ingelezen in de vele literatuur, te vinden op het wereld wijde net aangaande Umicore (die andere Technogie Materialen Groep, gelijk ze zichzelf zo mooi omschrijven)?
    Of hier bij mij, in de talrijke beleggingsboekjes die ik hier liggen heb ?
    K/W verhoudingen (2017) van 38/40 was van toepassing, nu voor 2018 K/W van (vermoedelijk) 35/38.
    Mag ook wel, Grote groeier, met de steun erbij van verscheidene Belgische Holdings (GBL, Bois Sauvage,..) ; Toekomst ziet er gewoon goed uit , of fantastisch , zoals U wil.

    AMG idem , gaat ook voor AMG op. En staat nu te laag.

    LR

    Ach, kijk 1 keer naar de posts van diegy op dit forum. Hij is een vervent short belegger en probeert door negatieve reacties de koers omlaag te krijgen. Bij AMG gaat dit niet lukken.

    Op dit moment is AMG nog onbekend boor het grote publiek en dat biedt ons nu mooi de mogelijkheid om nog lager in te kopen. Wanneer AMG bekend wordt bij het grote publiek wordt het smullen.
  9. Zittenblijver_ 21 maart 2018 15:56
    quote:

    Just lucky schreef op 21 maart 2018 15:41:

    Zie koersverloop laatste 15 min. Dit bedoel ik nou, weer zo'n voorbeeld van pure computerhandel. Algoritmes gedijen goed als er weinig vraag is naar een aandeel.
    Dan krijgen de 'grote partijen' dus grote hoeveelheden aandelen voor goedkope prijsjes van bange particulieren, als ik verschillende fora mag geloven. Dan neem ik aan dat daarna de prijs omhoog moet voor winst. Wanneer verwacht je dat dit gaat gebeuren?
  10. forum rang 4 lanciared 21 maart 2018 15:59
    Daar kun je zeker van zijn, dat ze daar bij ingedeeld staan.
    Maar gelijk vandaag, weinig tot geen handel, geen animo, dit stellen ze dra vast, en gaan over tot de orde van de dag en dat is naar beneden drukken.
    Gaat goed zo, en heeft altijd voorrang op alles, omdat het zo eenvoudig uit te voeren is, wanneer er weinig handel is.
2.123 Posts
Pagina: «« 1 ... 73 74 75 76 77 ... 107 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

AMG ziet enorme kansen in recyclen van plutonium

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links