Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Korea zal ICO's toestaan na invoering nieuwe regulering

Korea zal ICO's toestaan na invoering nieuwe regulering

De Koreaanse autoriteiten zijn bezig met het voorbereiden van een plan omtrent ICO's. Dit om het deelnemen aan ICO's voor binnenlandse beleggers mogelijk te maken. Hierdoor wil Korea de op blockchain technologie gebaseerde initiatieven bevorderen. 

Dit is een stap in de goede richting voor Korea. De Koreaanse plannen zijn in samenwerking met de Belastingdienst, het ministerie van justitie en andere belangrijke overheidsorganen tot stand gekomen.

Hierdoor wordt het toch mogelijk om ICO's te lancering in Korea, wanneer er aan bepaalde eisen wordt voldaan. Dit nieuws is geheel tegen verwachting, gezien de Koreaanse regering in september vorigjaar ICO's nog in de ban deed.

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Bij cryptovaluta is de volatiliteit vaak hoog. Ontwikkelingen zoals beschreven in crypto-analyses kunnen dus ingehaald worden door de actuele ontwikkelingen. Meer op www.madelonvos.nl

Auteur: Madelon Vos

Madelon Vos is crypto-analist en volgt sinds 2013 de cryptomarkt op de voet. Naast columnist voor IEX Crypto is Madelon co-host van de BNR’s Cryptocast, heeft zij een eigen YouTubekanaal en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel belegg...

Meer over Madelon Vos

Recente artikelen van Madelon Vos

  1. dec '20 Bitcoin doorstaat perfect storm met speels gemak 85
  2. nov '20 Bitcoin heeft genoeg ruimte voor een verdere koersstijging 147
  3. nov '20 De bitcoin bull run is begonnen! 62

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Verkruimel 17 maart 2018 05:27
    quote:

    xados schreef op 15 maart 2018 16:06:

    draait altijd om belasting de gewoone man mag er niets aan verdienen dan mag de bitcoin en rest wel
    Daarom staat "Belastingdienst" ook met een hoofdletter, en "ministerie van justitie" met kleine letters. Laat zien dat geld belangrijker is dan recht.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Volg IEX altijd en overal Meer »

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links