Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Akzo Nobel AEX:AKZA.NL, NL0013267909

  • 62,380 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 62,160 - 63,520
  • 796.918 Gem. (3M) 410,7K

Akzo Nobel 2018

604 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 31 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Broer Konijn 14 maart 2018 09:38
    FD

    PPG-tje spelen
    De superlatieven waren bij de 'Analyst Round Table' van AkzoNobel vorige week donderdag niet van de lucht. Ronkende teksten als 'We hebben fantastische mogelijkheden, een fantastische positie en een fantastisch stel merken' kregen de analisten voorgeschoteld. Eindelijk is het zover. De chemietak is bijna afgestoten, AkzoNobel is conglomeraat af en gaat nu als doelgericht verf-en coatingsconcern voor goud, zo luidde de boodschap.

    Maar het is niet alles goud wat er blinkt. Dat bleek wel uit de jaarrapportage van afgelopen donderdag. Daaruit kwam naar voren dat AkzoNobel het in 2017 zwaar had gehad. Vooral door tegenvallende afzet bij de ingezakte scheepsbouw en de olie- en gaswinning, en door de 'serieuze' prijsstijgingen voor grondstoffen, zoals die van olie en titaniumdioxide, een pigment dat in bijna alle lakken wordt gebruikt.

    En dat terwijl Akzo zich vorig jaar april, op de huid gezeten door zijn Amerikaanse belager PPG, veel ambitieuzere doelen had gesteld. Zoals een winstmarge die in 2020 op 15% moet uitkomen tegen 10% à 12% in 2018. Die zakte vorig jaar van 9,8% naar 9,4%.

    Daarmee loopt AkzoNobel flink achter op zijn grote concurrenten. Maken we de cijfers onderling vergelijkbaar dan scoort PPG een winstmarge van 14%, Sherwin-Williams van 12%, RPM International 10,8% en Axalta van 9,9%. Hoe kan dat toch?

    Dat blijkt vooral in de indirecte kosten te zitten. Dat zijn kosten voor staf, administratie, IT, marketing, verkoopapparaat. Die indirecte kosten ten opzichte van de omzet zijn bij Akzo 31,4% tegen 27,3% bij PPG, 29,9% bij Sherwin-Williams, 29,7% bij RPM en zelfs maar 18,5% bij Axalta. 'Decentrale aansturing, gefragmenteerde systemen en processen, losstaande units met eigen structuur, met eigen leveranciers, verschillen in prestatiedoelen', klaagde de net aangetreden cfo Maarten de Vries donderdag.

    Maar dat wordt allemaal anders. Wat PPG allang zag en na een overname van Akzo wilde doorvoeren, gaat Akzo nu zelf doen. Eerst het afstoten van de chemietak en nu vervolgens zwaar in de kosten snijden. En niet alleen de indirecte kosten, ook zijn directe kosten. 'We halen intern de muren tussen de onderdelen weg en krijgen daarmee de synergie die je ook creëert als je kleine bedrijven samenvoegt', aldus bestuursvoorzitter Thierry Vanlancker afgelopen donderdag. 'Eén geïntegreerde keten van leveranciers, één geïntegreerde business planning, één geïntegreerde fabriek.'

    Vanlancker verwacht met zijn operatie een jaarlijkse kostenbesparing van €200 mln per 2020 te bereiken. Daarmee gaat de winstmarge onherroepelijk omhoog. Wat Amerikaanse druk al niet vermag.
  2. Broer Konijn 14 maart 2018 13:50
    Bonden blijven de druk op voeren. Uit FD.

    Vakbonden boos over 'wegkijken' AkzoNobel
    De vakbonden zijn zwaar teleurgesteld over de 'wegkijkende' reactie van verf- en chemieconcern AkzoNobel als het gaat om de belangen van de werknemers bij de aangekondigde vervreemding van de chemietak komende maand. In reactie op een dinsdag ontvangen brief van Akzo kondigen de bonden FNV Procesindustrie, CNV Vakmensen en VMHP AkzoNobel aan de komende weken hun leden te gaan raadplegen.

    'Verbijstering'

    Erik de Vries, bestuurder van FNV-Procesindustrie, spreekt van 'verbijstering'. Bestuurder Arthur Bot van CNV Vakmensen is 'teleurgesteld'. Zij verwachten dan ook bij de werknemers in diverse vestigingen van AkzoNobel in Nederland onbegrip en teleurstelling aan te treffen. 'De geluiden zijn niet mals', zegt De Vries. 'We horen van boosheid, teleurstelling en gevoelens van in de steek te worden gelaten.'

    De bonden hebben AkzoNobel in een brief van 20 februari en in een daarop volgend overleg met de onderneming een financiële injectie gevraagd in het AkzoNobel Pensioenfonds (APF) van €400 mln, ter versterking van het fondsvermogen. Ook hebben zij garanties gevraagd voor de werknemers in Nederland wat betreft de arbeidsvoorwaarden en de werkgelegenheid.

    In april wordt de chemietak van AkzoNobel zoals eerder is aangekondigd afgestoten, ofwel via een aparte beursnotering ofwel via verkoop. Als belangstellende kopers hebben zich vooral private equity-partijen gemeld. De bonden vrezen dat die partijen flink zullen gaan snoeien in het aantal banen en de arbeidsvoorwaarden.

    Brief van AkzoNobel

    AkzoNobel reageert in een dinsdag verstuurde mail aan de bonden afhoudend. De arbeidsvoorwaarden zijn voldoende vastgelegd in de cao, aldus AkzoNobel. Wat betreft de werkgelegenheid, daarvoor zegt AkzoNobel geen garanties te kunnen geven. Toekomstige structuurwijzigingen in ondernemingen kunnen immers niet volledig worden uitgesloten.

    Akzo weigert financiële injectie in APF

    Als het gaat om het AkzoNobel Pensioenfonds (APF), dan signaleert AkzoNobel 'geen acute problemen'. De dekkingsgraad van APF is momenteel hoger dan de gemiddelde dekkingsgraad van (ondernemings)pensioenfondsen in Nederland. En met de inzake het fonds in 2005 gekozen overschakeling van een 'defined benefit'-regeling naar een 'collective defined contribution'-regeling zijn de vakbonden destijds zelf akkoord gegaan, aldus AkzoNobel. 'Met andere woorden: APF staat op eigen benen. AkzoNobel voldoet aan haar financiële verplichtingen (premiebetaling) jegens APF en zal dat ook blijven doen.'

    Nog 'geen finaal standpunt'

    AkzoNobel stelt nog wel in de brief dat de onderneming nog 'geen finaal standpunt' kan innemen over de vragen van de bonden, omdat nog niet zeker is hoe het afstoten van de chemietak gaat verlopen: via verkoop of afzonderlijke beursnotering. Tezijnertijd hoopt Akzo naar eigen zeggen de gesprekken met de bonden te kunnen voorzetten.
  3. Broer Konijn 14 maart 2018 14:01
    TA Nico Bakker

    @TheDailyTurbo
    AKZO NOBEL, battle rond voorliggende topniveau 80+, huidige weerstand op 81,80, daarna na 83,09. steun op 75,76 op de dagkaart.
    Dick de Korte
    @DickKorte
    @TheDailyTurbo Beste Nico, Heb je voor mij de steun en weerstand van AKZO NOBEL. Alvast bedankt.
    10:51 a.m. · 14 mrt. 2018
  4. forum rang 10 voda 14 maart 2018 16:35
    Vakbonden niet blij met AkzoNobel

    Gepubliceerd op 14 mrt 2018 om 12:31 | Views: 812

    Akzo Nobel 16:18
    80,34 +0,32 (+0,40%)

    AMSTERDAM (AFN) - Vakbonden zijn niet blij met AkzoNobel. Ze willen zo stilletjes aan zekerheid over zaken als werk en loon nu de afsplitsing van de divisie Specialty Chemicals een kwestie van tijd is. Akzo stelt dat het nog te vroeg is om op vragen in te gaan, ook omdat nog niet duidelijk of de chemiedivisie wordt verkocht of op eigen benen wordt gezet.

    De partijen zaten vorige week om tafel om over de situatie na de afsplitsing te praten. Dit proces wordt naar verwachting in april afgerond. FNV hoopte onder meer op toezeggingen op het gebied van banen en arbeidsvoorwaarden. De bond voelt zich door de verfreus in de steek gelaten, na de schriftelijke beantwoording van nog openstaande vragen.

    Ook de situatie bij het pensioenfonds, waar volgens FNV circa 400 miljoen euro nodig is voor indexering, werd besproken. Volgens Akzo staat de pensioenkwestie los van dit alles, omdat dit fonds op eigen benen staat. Dat gebeurde jaren geleden op last van onder meer de bonden.

    Half miljard tekort

    Eerder concludeerden bonden en centrale ondernemingsraad dat het pensioenfonds van Akzo bijna een half miljard euro te kort komt om te kunnen voldoen aan de waardevaste pensioenaanspraken van werknemers en gepensioneerden.

    De komende week maakt FNV nog een rondje langs de velden om reacties op te halen over het uitblijven van toezeggingen. Daarna wordt over vervolgstappen beslist. De bond sluit acties niet uit. Akzo is naar eigen zeggen blijvend in contact met de bonden.
  5. [verwijderd] 15 maart 2018 15:36
    Wanneer komen die prutsers van AKZO eens met dan verlossende bericht dat Chemicals voor 12 miljard verkocht is
    Moeten ze daarvoor wachten tot de laatste dag dat het kan te weten 31 maart
    of komen ze dan soms weer met bagger nieuws als van we nemen er nog 3 maanden langer voor
    of we gaan het naar de beurs brengen (waar niemand op zit te wachten)
    Kom op met die 12+ miljard prutsers
  6. forum rang 10 voda 15 maart 2018 16:13
    Topman AkzoNobel kreeg vertrekvergoeding
    Büchner stopte wel vrijwillig volgens woordvoerder.

    (ABM FN-Dow Jones) De topman van AkzoNobel die in 2017 opstapte heeft weliswaar een vertrekvergoeding meegekregen, maar is niet ontslagen, aangezien hij uit eigen beweging zijn taken neerlegde. Dat zei een woordvoerder van het verfconcern donderdag tegen ABM Financial News.

    Uit het donderdag gepubliceerde jaarverslag bleek dat Ton Büchner, die op 19 juli zijn functie per direct neerlegde vanwege gezondheidsredenen, een totaal beloningspakket kreeg van 5,5 miljoen euro. Daarin zit ook een vergoeding voor beëindiging van het dienstverband van 925.000 euro.

    In dat bedrag zitten een zogenoemde severance payment, salaris voor de eerste twee maanden van 2018 en een toelage voor advies en verhuiskosten.

    Büchner legde op 19 juli zijn taken als bestuurder neer, na een periode waarin het bedrijf onder enorme druk stond van aandeelhouders om een overnamebod van het Amerikaanse PPG Industries te accepteren.

    Vervolgens werd zijn dienstverband "in goed overleg" beëindigd, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn van zes maanden, lichtte het bedrijf toe in het jaarverslag. "Gezien de omstandigheden vond de raad van commissarissen het passend en redelijk om een vergoeding voor beëindiging van het contract te bieden."

    Van ontslag was dus geen sprake, aangezien de beslissing vanuit Büchner kwam, zei woordvoerder Joost Ruempol van AkzoNobel donderdag tegen ABM Financial News. De conclusie in Het Financieele Dagblad, dat Büchner ontslagen zou zijn is dus onjuist, volgens hem. "We zouden in overtreding zijn, als we dat niet direct hadden gemeld."

    Financieel directeur Maëlys Castella van AkzoNobel legde haar taken als financieel directeur neer op 8 september vorig jaar en nam vervolgens verlof om gezondheidsredenen. Zij krijgt om die reden geen vertrekvergoeding, meldde het jaarverslag verder.

    Castella verdiende in totaal 1,49 miljoen euro. Büchners opvolger Thierry van Lancker ontving over 2017 een bedrag van 1,27 miljoen euro. Hij werd betaald vanaf het moment dat hij de rol van CEO op zich nam, op 19 juli.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  7. Broer Konijn 15 maart 2018 16:49
    Komisch duo Burgmans & Buchner: populair doen met het geld van een ander.......

    Uit FD:

    Büchner krijgt ontslagvergoeding mee ondanks vrijwillig vertrek

    Oud-ceo Ton Büchner van AkzoNobel heeft vorig jaar zelf zijn contract ingeleverd, maar krijgt desondanks een 'ontslagvergoeding' mee van €925.000. Dat blijkt uit het donderdag gepubliceerde jaarverslag van AkzoNobel over 2017. Het concern spreekt weliswaar in de beloningsparagraaf van een 'ontslagvergoeding' (“severance payment”) maar daaruit mag volgens een woordvoerder niet worden afgeleid dat hij is ontslagen.

    'Hij heeft zelf aangegeven te willen vertrekken, maar vanwege de bijzondere omstandigheden in het afgelopen jaar heeft hij toch een ontslagvergoeding gekregen. Hij had er geen recht op maar vanwege zijn prestaties en de situatie heeft het bedrijf hem die vergoeding gegund.'

    De toekenning van de 'ontslagvergoeding' aan Büchner botst met de regels van de Nederlandse Corporate Code voor goed ondernemingsbestuur. Die regels zijn strikt. Als iemand uit eigen beweging opstapt, krijgt hij niets mee. Wil het bedrijf de relatie beëindigen, dan krijgt de bestuurder een vooraf afgesproken vergoeding die volgens de code niet hoger mag zijn dan één jaarsalaris.

    Gezondheidsredenen

    AkzoNobel meldde tot grote verrassing van de buitenwacht op 19 juli vorig jaar in een persbericht dat Büchner wegens gezondheidsredenen 'met onmiddellijke ingang' was opgestapt. AkzoNobel laat in dat persbericht Büchner zelf ook nog aan het woord. 'Voor mij was dit een enorm moeilijk besluit om te nemen, maar ik moet mij nu op mijn gezondheid richten', stelde hij.

    In het jaarverslag staat dat het dienstverband van Büchner 'met wederzijdse instemming' is beëindigd. Enkele maanden na het vertrek van Büchner, op 8 september, trad overigens ook cfo Maëllys Castella terug, 'wegens gezondheidsredenen'. Zij is niet uit dienst, dus een vertrekregeling is niet aan de orde.

    Volgens president-commissaris Antony Burgmans hing Büchners vertrek samen met de toegenomen druk op de bestuursvoorzitter. 'Ton vreesde dat de druk vanuit bepaalde hoeken zijn gezondheid in gevaar zou brengen', zei Burgmans op de dag van Büchners vertrek in een toelichting. Verdere uitleg gaf hij niet.

    Vragen over vertrek Büchner

    Die uitspraak over 'de druk vanuit bepaalde hoek' riep destijds al allerlei vragen op. De druk rond de overnamedreiging door de Amerikaanse branchegenoot PPG was immers medio juli al verminderd, want PPG was op 1 juni afgehaakt.

    En AkzoNobel was al bezig met het herstellen van de relaties met een groep ontevreden aandeelhouders onder leiding van de Amerikaanse belegger Elliott Advisors (bijna 10%), zoals de rechter het concern had opgedragen. Uit die normalisatie rolde medio augustus een 'standstill agreement' met Elliott van minstens drie maanden. Die wapenstilstand lijkt nog steeds aan de orde. De relaties zijn nu volgens AkzoNobel redelijk genormaliseerd.

    Totale uitkering 2017 €5,5 mln

    In totaal ontving Ton Büchner over 2017 een bedrag van €5,5 mln tegen €3,5 mln in 2016. Daarin zit zijn basissalaris voor het hele jaar, ten bedrage van €950.500. Een heel jaar, omdat Büchner contractueel nog recht had op zes maanden salarisdoorbetaling na zijn aftreden, aldus het jaarverslag.

    Het verschil tussen €5,5 mln in 2017 en €3,5 mln in 2016 wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de vertrekregeling van €925.000 en een hem al eerder toegekend aandelenpakket. Daarbij bracht Büchners plaaggeest PPG hem toch nog iets goeds. Door toedoen van de biedingen van PPG in het voorjaar van 2017 steeg de koers van het aandeel AkzoNobel. Eind 2016 was een aandeel AkzoNobel €59,39 waard, eind 2017 noteerde het aandeel €73,02. Die koersstijging deed zich al voor vanaf maart 2017, direct toen PPG zich meldde.
  8. [verwijderd] 15 maart 2018 17:07
    B&B om te kotsen, ik gun niemand gezondheidsproblemen ook Buchner niet, maar dat het bestuur inclusief minkukel Burgermans Sinterklaas spelen, tegen corporate regels in, met geld van aandeelhouders, nadat ze die al veel eerder in de financiële kou hebben laten zitten, is onvoorstelbaar onbeschoft en net zo vanuit een ivoren toren als drolletje Van der Veer. bah bah bah,

    disclaimer, akzo heeft me EUR 35,000 gekost door het niet laten doorgaan van de overname!
  9. forum rang 10 voda 16 maart 2018 15:02
    Lanxess trekt zich terug uit overnamestrijd chemietak AkzoNobel - media
    Nog veel partijen in de running.

    (ABM FN-Dow Jones)Het Duitse Lanxess is niet langer geïnteresseerd in een overname van de Specialty Chemicals divisie van AkzoNobel en stapt uit het investeringsconsortium onder leiding van private equity-firma Apollo. Dit schreef persbureau Reuters vrijdag op basis van bronnen.

    Apollo blijft volgens de bronnen in de running voor een overname, samen met partner PGGM. Ook blijven er andere kapers op de kust, waaronder private equity-firma Carlyle, het Nederlandse HAL en een samenwerking van Advent en Bain.

    De betrokken partijen wilden tegenover Reuters niet reageren.

    De eerste ronde van biedingen liep in december vorig jaar af. Op 23 maart zouden de nieuwe biedingen binnen moeten zijn.

    De interne afsplitsing van het onderdeel Specialty Chemicals is voltooid en een volledige afsplitsing ligt op koers voor april 2018 zei AkzoNobel begin deze maand nog.

    Het aandeel AkzoNobel koerste vrijdagochtend 1,5 procent lager op 79,46 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  10. DeHardeWerker 16 maart 2018 15:41
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 15 maart 2018 15:36:

    Wanneer komen die prutsers van AKZO eens met dan verlossende bericht dat Chemicals voor 12 miljard verkocht is
    Moeten ze daarvoor wachten tot de laatste dag dat het kan te weten 31 maart
    of komen ze dan soms weer met bagger nieuws als van we nemen er nog 3 maanden langer voor
    of we gaan het naar de beurs brengen (waar niemand op zit te wachten)
    Kom op met die 12+ miljard prutsers
    Wat jammer dat jij zo weinig begrijpt van dit soort processen, en een koker blik hebt en denkt dat bedrijven alleen maar bezig zijn om aandeelhouders continu te informeren. Zo werkt dat nu éénmaal niet.
  11. DeHardeWerker 16 maart 2018 15:43
    quote:

    moneymaker_BX schreef op 16 maart 2018 09:49:

    Nog precies 2 weken de tijd om met baanbrekend nieuws(verkoop voor 12miljard+) Chemietak
    Mijn gevoel zegt dat die hufters weer 3 maanden langer de tijd gaan nemen
    Het is mij te stil
    Ik sla dan echt op tilt bij dergelijk uitstel nieuws
    Jij slaat tegenwoordig bij elk aandeel dat je hebt op tilt, misschien is beleggen niet geschikt voor jou ?
  12. [verwijderd] 16 maart 2018 17:17
    2 flutberichten Harde Werker
    Misschien heb jij nog steeds niet door dat dit Management je 20Euro afhandig heeft gemaakt door niet met PPG in zee te gaan
    Allemaal zakkenvullers en nu ook nog eens treuzelen met een verkoop waarvan ze zeiden die verkoop we wel ff voor 12 miljard te regelen
    Als jij je geld zo makkelijk inlevert en dit beleid goedkeurd stort je geld dan maar op mijn rekening
    Kennelijk beleg jij om je naar de slachtbank te laten leiden en verliezen te incasseren
    Buchner miljoenen meegekregen : Voor wat dan? Bagger CEO die wegloopt brrrrrrrrrr
  13. [verwijderd] 16 maart 2018 18:58
    quote:

    ressiva_ schreef op 16 maart 2018 11:30:

    Gelukkig is die Burgmans over 14 dagen vertrokken!
    Niemand zal er om treuren. Hij heeft de aandeelhouders schatten geld onthouden. En de domme verhalen over die significante onderwaardering waren louter leugens zoals gebleken is.
    Die kan over 2 weken het huishouden gaan managen. Daar zal zijn nieuwe vrouw blij mee zijn!

    Schat de geraniums hebben water nodig...

    Het lijkt er toch op dat de chemietak flink gaat opbrengen, nog max 2 weken!
  14. Broer Konijn 17 maart 2018 11:40
    Uit FD

    Lanxess niet meer geïnteresseerd in chemietak Akzo’
    Het Duitse chemiebedrijf Lanxess is niet meer geïnteresseerd in de overname van de chemietak van AkzoNobel. Dat meldt persbureau Reuters vrijdag op basis van twee ingewijden.

    AkzoNobel wil de chemie-activiteiten in april afstoten, ofwel via verkoop, ofwel via een aparte beursnotering. Analisten ramen de opbrengst op €10 mrd.

    Het in Keulen gevestigde Lanxess, in 2004 afgesplitst van het Duitse chemieconcern Bayer, vormde een trio met de Amerikaanse private-equitypartij Apollo en de Nederlandse pensioenuitvoerder PGGM. Die haken volgens de bronnen van Reuters niet af.

    Andere partijen in de race zijn de Britse private-equitypartij Carlyle Group, een combinatie van de Amerikaanse investeerders Advent International Corporation en Bain Capital, en het Nederlandse HAL Investments.

    HAL Investments

    Volgens een bron zou HAL ook een belangrijke langetermijninvesteerder in AkzoNobel Chemie worden als de chemiepoot niet wordt verkocht, maar een afzonderlijke beursnotering krijgt, meldt Reuters. HAL Investments is meerderheidsaandeelhouder van de FD Mediagroep, waar het Financieele Dagblad onder valt. Detail: Hans Wijers, voormalig president-directeur van AkzoNobel (2003-2012) en oud-minister van economische zaken van 1994-1998 is commissaris bij HAL Holding, moederbedrijf van HAL Investments.

    'Geen commentaar'

    Lanxess, goed voor een omzet van €9,7 mrd, maakte donderdag zijn jaarcijfers voor 2107 bekend. Daarbij sprak het van een 'superjaar'. Tijdens de persconferentie donderdag ging bestuursvoorzitter Matthias Zachert niet in op vragen over de eventuele belangstelling van Lanxess. 'Geen commentaar. Daarvoor vraag ik uw begrip', aldus Zachert. Ook vrijdag deed de woordvoerder van Lanxess er desgevraagd het zwijgen toe.

    Lanxess heeft nooit officieel aangekondigd mee te dingen in de veiling van AkzoNobel Specialty Chemicals. De chemiedivisie van AkzoNobel is goed voor een omzet van €5 mrd, de helft van Lanxess.

    Twijfels

    De financiële wereld keek al kritisch naar Lanxess' deelname in de race om Akzo's chemietak. Lanxess heeft net een grote overname achter de rug in de Verenigde Staten. In april 2017 kochten de Duitsers het Amerikaanse Chemtura, producent van onder meer vlamvertragende chemicaliën, toegepast in isolatiemateriaal en elektronica. Dat bedrijf heeft een omzet van €1,5 mrd en telt 2500 werknemers. Dat was de grootste overname ooit voor Lanxess. Een overname van AkzoNobel Specialty Chemicals zou betekenen dat het een bedrijf inlijft dat meer dan drie keer zo groot is als Chemtura.
  15. gerrit 69 17 maart 2018 12:13
    quote:

    ressiva_ schreef op 16 maart 2018 11:30:

    Gelukkig is die Burgmans over 14 dagen vertrokken!
    Niemand zal er om treuren. Hij heeft de aandeelhouders schatten geld onthouden. En de domme verhalen over die significante onderwaardering waren louter leugens zoals gebleken is.
    Hij krijgt ook nog een gouden handdruk mee van ruim 3 miljoen euro ergens gelezen.!
604 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 ... 31 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Nare verrassing van schadeclaim overschaduwt verfgigant AkzoNobel

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links