Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1461 1462 1463 1464 1465 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 maart 2018 10:46
    quote:

    fred12345 schreef op 8 maart 2018 10:35:

    [...]

    Jij als amerikaan....waarom woon je eigenlijk in Nederland...krijg je geen verblijfsvergunning!! Natuurlijk ben je hier welkom als immigrant..maar wel gaan werken voor je uitkering s.v.p.
    is je luier nog niet verschoond ,je klinkt weer zuur.
  2. enwatnu 11 maart 2018 08:13
    Volgens een aantal hier de oplossing van ons vergrijzingsprobleem. Het gemiddelde IQ van onze gasten ligt tussen:
    80-89 Benedengemiddeld intelligent
    70-79 Zwak begaafd
    Het zal ook wel niet meevallen om apothekers en hersenchirurgen met dit iq een plaats te geven in onze arbeidsmarkt.

    2208 werkloze vluchtelingen in Friesland verpesten het voor die andere 42

    En weer verpesten die 2208 vluchtelingen het voor die andere 42.

    Zo ook in het verspreidingsgebied van de Leeuwarder Courant, waar 42 vluchtelingen die sinds 2015 arriveerden een baan hebben gevonden. Da's toch een goeie 1,866666666666667%. En nou niet oordelen over die andere 2208 he, die waren gewoon te druk met schaatsen & kaatsen en al die andere dingen die ze in Friesland iedere dag doen. Inburgeren heet dat. Of misschien deden ze wel vrijwilligerswerk. Bovendien. In vergelijking met Rotterdam doet Friesland het heel aardig, dus hulde aan iedereen die zich hard maakt voor vluchtelingen. Van die types als Eric Corton enzo. Want als Eric Corton niet de hele wereld had rondgereisd, dan was Afrika nu nog steeds arm en onderontwikkeld.

    www.geenstijl.nl/5141082/hallo-allema...
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 14 maart 2018 13:12
    Beperking visa voor niet terugnemen migranten
    2 uur geleden in BUITENLAND

    BRUSSEL - Inwoners van landen uit bijvoorbeeld Afrika die onvoldoende meewerken met het terugnemen van migranten, krijgen te maken met strengere visumvoorwaarden om naar de EU te reizen. De Europese Commissie heeft dat woensdag voorgesteld.

    Het is een uitwerking van een opdracht van de regeringsleiders in juni. Zij willen dat mensen die geen recht op bescherming hebben veel sneller de EU worden uitgezet.

    In EU-landen verblijven minstens 1 miljoen mensen die uitgezet moeten worden, bleek vorig jaar. Van de migranten die in 2015 hadden moeten vertrekken, deed slechts 36,4 procent dat, soms omdat hun vaderland hen niet wil hebben.

    De Europese Commissie gaat bijhouden in hoeverre niet-EU-landen meewerken. Als dat niet naar tevredenheid is, kan samen met de lidstaten worden besloten maatregelen te treffen op het gebied van visumverstrekking. Zo kan de behandeltijd van aanvragen worden verlengd, de verblijfsduur ingekort of de visumkosten verhoogd, ook voor diplomaten.

    De EU sluit met steeds meer landen samenwerkingsakkoorden om mensen terug te nemen. De Europese Commissie trok daar vorig jaar 200 miljoen euro extra voor uit. De Europese grens- en kustwacht heeft sinds oktober 135 terugkeervluchten gecoördineerd, waarbij zo’n 7000 mensen naar hun thuisland zijn gevlogen.

    Voor reizigers uit een van de 105 visumplichtige landen die legitiem naar Europa willen, wordt het makkelijker om een visum te krijgen, staat in het voorstel. De procedures worden versneld en er komen meer soorten visa. Dat moet toerisme en handel een impuls geven. Wel wordt voorgesteld de kosten te verhogen van 60 naar 80 euro, mede om de kosten van de aangescherpte veligheidsscreenings te dekken.
  4. forum rang 9 objectief 21 maart 2018 19:52
    quote:

    deflationist schreef op 21 maart 2018 19:20:

    En ja hoor, ze werken gewoon niet.

    Wel een huurwoning en uitkering maar nooit werken.

    "Nooit" werken...ze zijn er amper en je spreekt al van nooit.
    Maak je eerst maar eens druk om de burgers die hier al jaren wonen en niet werken.
    (NB. en het artikel stond wel in De Telegraaf..niet bepaald een objectieve bron)
  5. down 28 maart 2018 12:29
    Kinderen uit asielzoekers centrum vermist!?????????????????????

    vandag in de krant een artikel dat opvang kinderen in het sterk beveiligd centrum voor asiel opvang van minderjarige kinderen zomaar verdwijnen met de noorderzon ondanks de geheimgehouden plaats ervan Ze worden dan verscheept als vroeger de slaven naa England om daar in de prostitutie terrecht te belanden of uitgebuit worden en of gedwongen huwelijken moeten aangaan De politie weet niet wie daar achter zit en het coa scherpt de bescherming niet verder aan Als een normaal mens dit leest dat het slappe gedoe van DenHaag wederom botviert aangaande asielopvang vanwege hun verwijfde politiek die steeds verder wegzakt in het moeras van multi culti dan vraag je je af wienog normaal politiek voert en geen slappe was verkoopt aan de gewone burger die blindelings erop stemt deze verdwijning van deze kinderen mag nooit hebben plaatsgevonden als Denhaag het asielbeleid alleen nog maar doet gelden op goed en grondelijk toelating van asielzoekers die steeds meer crimineel karakter beginnen te krijgen omdat slap Den Haag mancho's asiel zoekers,,,meer naar naar hun blauwe mooie ogen kijken dan naar de geest in ze in zich dragen en die van crimineel gedrag is Ronduit gezegd schandalig dat de COA nog mag beoordelen wie wel en niet erin mag in dit idiote debiele Nederland
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 29 maart 2018 16:03
    Elf asielopvanglocaties gaan dicht
    1 min geleden in BINNENLAND

    DEN HAAG - Het plan om de opvangcapaciteit voor asielzoekers terug te brengen van 31.000 tot 27.000 plaatsen, heeft gevolgen voor elf asielzoekerscentra. Gesloten worden de locaties Balk, Musselkanaal, Veenhuizen, Alkmaar, Zeewolde, Nijmegen (Stieltjesstraat), Utrecht (Einsteindreef), Zeist, Goes, Maastricht (Malberg) en Sweikhuizen. De operatie zal 250 arbeidsplaatsen kosten, zo meldt het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

    Van de 27.000 resterende opvangplaatsen gelden 5000 als reservecapaciteit, om te kunnen inspelen op onverwachte ontwikkelingen. Na de sluiting van de elf azc’s zijn er nog 51 asielopvanglocaties over, verspreid over Nederland.

    Momenteel verblijven er zo’n 20.000 asielzoekers in de opvang, van wie er bijna 8000 een verblijfsvergunning hebben. De verwachting is dat de bezetting dit jaar verder zal afnemen.
  7. down 29 maart 2018 16:50
    quote:

    @realjohnnywalker schreef op 8 maart 2018 10:04:

    www.krone.at/1660535

    Messerattacke in Wien
    08.03.2018 09:43
    Verdächtiger in Haft, Bangen um Familie
    Nach den schrecklichen Szenen, die sich am Mittwochabend auf der Praterstraße im Wiener Bezirk Leopoldstadt abgespielt haben, laufen die Ermittlungen der Polizei weiterhin auf Hochtouren. Wie berichtet, hatte ein vorerst Unbekannter vor dem U-Bahn-Aufgang der U1-Station Nestroyplatz auf eine dreiköpfige Familie eingestochen. Während der 67 Jahre alte Mann offenbar um sein Leben kämpft, befindet sich dessen Ehefrau mittlerweile außer Lebensgefahr. Über den Zustand der erst 17 Jahre alten Tochter gibt es bislang keine Informationen. Nach einer weiteren Messerattacke unweit des ersten Tatortes wurde ein 23-jähriger Afghane als Tatverdächtiger festgenommen. Es soll sich laut Informationen der „Krone“ um denselben Täter handeln.
    Wir schaffen das!?????
  8. forum rang 6 Chiddix 31 maart 2018 08:40
    Arabieren die woonachtig zijn in de Gazastrook zijn een mars begonnen , aangestookt door Hamas, om het land weer in bezit te nemen waar hun ouders in 1948 woonden namelijk in Israel. Er zijn 15 doden gevallen onder de Arabieren , die zich Palestijnen noemen. De hypocriete VN gaat ernaar kijken. De protestmars gaat zes weken duren.
    Het is beter , dat ze verhuizen naar het land van oorsprong. Waar komen ze oorspronkelijk vandaan? Libie,Egypte,Irak,Jordanie etc Turken en Marokkanen in Nederland hechten veel aan hun identiteit. Dat zouden de Arabieren ook moeten doen in de Gazastrook en op de Westbank.
  9. [verwijderd] 31 maart 2018 08:52
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 29 maart 2018 16:03:

    Elf asielopvanglocaties gaan dicht
    1 min geleden in BINNENLAND

    DEN HAAG - Het plan om de opvangcapaciteit voor asielzoekers terug te brengen van 31.000 tot 27.000 plaatsen, heeft gevolgen voor elf asielzoekerscentra. Gesloten worden de locaties Balk, Musselkanaal, Veenhuizen, Alkmaar, Zeewolde, Nijmegen (Stieltjesstraat), Utrecht (Einsteindreef), Zeist, Goes, Maastricht (Malberg) en Sweikhuizen. De operatie zal 250 arbeidsplaatsen kosten, zo meldt het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

    Van de 27.000 resterende opvangplaatsen gelden 5000 als reservecapaciteit, om te kunnen inspelen op onverwachte ontwikkelingen. Na de sluiting van de elf azc’s zijn er nog 51 asielopvanglocaties over, verspreid over Nederland.

    Momenteel verblijven er zo’n 20.000 asielzoekers in de opvang, van wie er bijna 8000 een verblijfsvergunning hebben. De verwachting is dat de bezetting dit jaar verder zal afnemen.
    Blijkbaar doet mijn dochter haar werk goed; ze is namelijk beslismedewerker bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken.
  10. forum rang 7 JP Samosa 31 maart 2018 10:03
    quote:

    asti schreef op 5 maart 2018 11:48:

    Moord en verminking is in de islam verboden.

    Eerst de basis leren en dan kun je je verder verdiepen in vrouwenrechten binnen de islam. Daarna kun je misschien op niveau een discussie voeren over het onderwerp.
    Ach, over welke islam heb je het
    En
    Kijk je ook naar de praktijk? Die is anders als in de roze wereld die jij schetst

  11. forum rang 6 Chiddix 5 april 2018 09:48
    Binnen de Islam woedt een strijd tussen streng en gematigd Islam. Een groot deel moslims wil het Saoedisch model overnemen.
    Om die doelen te bereiken moeten regeringen omver geworpen worden d.m.v wapens.
    Assad is te licht bevonden maar zit nog stevig in het zadel. In Afghanistan is er de strijd tussen de Taliban en de wettige overheid.
    De wijze waarop veel moslims hun onderlinge verschillen menen te moeten oplossen(uitvechten) is niet meer van deze tijd. Democratie is hen vreemd. Men is niet meegegaan in het moderne tijdperk van democratie. De denkwereld van een deel moslims dateert nog uit het jaar 600. Democratie komt uit de loop van een geweer bij hen.
  12. forum rang 6 Chiddix 5 april 2018 10:45
    Om een kalifaat tot stand te brengen moeten bestaande regeringen uit de weg geruimd worden. Vb Afghanistan,Somalie,Jemen,Syrie,Nigeria etc Geen referendum maar het moet allemaal met geweld gerealiseerd worden.
    Doel is dat moslima s hoofddoekjes verplicht gaan dragen of burka s. Daarnaast nog wat andere voorschriften voor de hele moslimbevolking. Gaat niet om de ramadan want dat wordt goed nageleefd.
    Het komt bij mij over alsof de zware gereformeerde gezindte in Nederland met de wapenen de anderen hun levensstijl willen opleggen.
  13. forum rang 10 DeZwarteRidder 5 april 2018 10:56
    quote:

    Chiddix schreef op 5 april 2018 10:45:

    Om een kalifaat tot stand te brengen moeten bestaande regeringen uit de weg geruimd worden. Vb Afghanistan,Somalie,Jemen,Syrie,Nigeria etc Geen referendum maar het moet allemaal met geweld gerealiseerd worden.
    Doel is dat moslima s hoofddoekjes verplicht gaan dragen of burka s. Daarnaast nog wat andere voorschriften voor de hele moslimbevolking. Gaat niet om de ramadan want dat wordt goed nageleefd.
    Het komt bij mij over alsof de zware gereformeerde gezindte in Nederland met de wapenen de anderen hun levensstijl willen opleggen.
    Als Bin Laden niet zo dom was geweest om de USA aan te vallen, dan had de wereld er nu heel anders uitgezien: Bin Laden zou dan nog steeds de baas zijn in Afghanistan,
    de USA zouden niet zijn binnengevallen in Afghanistan en Irak.
    Saddam Hoessein zou waarschijnlijk nog de baas zijn in Irak, IS zou niet bestaan, etc. etc.
  14. forum rang 6 Chiddix 5 april 2018 12:31
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 5 april 2018 10:56:

    [...]
    Als Bin Laden niet zo dom was geweest om de USA aan te vallen, dan had de wereld er nu heel anders uitgezien: Bin Laden zou dan nog steeds de baas zijn in Afghanistan,
    de USA zouden niet zijn binnengevallen in Afghanistan en Irak.
    Saddam Hoessein zou waarschijnlijk nog de baas zijn in Irak, IS zou niet bestaan, etc. etc.
    Het begon met Khomeini(Iran) en daarna meende Bin Laden met zijn groepering ......
    In het gevolg schoten overal radicale Islam groeperingen als paddestoelen uit de grond.
    Ik las vorige week , dat in het gebied bij Damascus alleen het leger van de Islam nog aktief is. De andere vechtjassen zijn opgeschoven naar het Noorden van Syrie.
    Het bijzondere is, moslims strijden tegen moslims en maken elkaar af. Veel steden in Syrie lijken op Berlijn in 1945.
  15. [verwijderd] 5 april 2018 12:40
    quote:

    asti schreef op 5 maart 2018 11:48:

    Moord en verminking is in de islam verboden.
    Laten we bij de feiten blijven.

    Het christendom staat wereldwijd onder toenemende druk. De belangrijkste oorzaak (voor ca. 75%-80%) is vervolging, verdrijving en/of ook uitroeiing door de islam.

    Iedere maand worden er gemiddeld 255 christenen vermoord vanwege hun geloof, 104 ontvoerd, 180 christelijke vrouwen verkracht, aangerand of gedwongen tot een huwelijk, 66 kerken aangevallen, en 160 christenen zonder vorm van proces in de gevangenis gegooid. Christenen in meer dan 60 landen worden door de overheid vervolgd, enkel omdat ze geloven in het evangelie van Jezus Christus

    In Pakistan zijn christenen zelfs in het ziekenhuis hun leven niet zeker, en worden soms zelfs letterlijk aangevallen door moslim artsen, in dit trieste geval met dodelijke afloop.
    britishpakistanichristians.worldsecur...
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 1461 1462 1463 1464 1465 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 876,41 +0,27%
EUR/USD 1,0715 +0,16%
FTSE 100 8.102,24 +0,77%
Germany40^ 17.993,20 -0,53%
Gold spot 2.326,35 +0,44%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+6,21%
Flow T...
+4,66%
Fugro
+3,14%
B&S Gr...
+2,74%
JUST E...
+2,06%

Dalers

ADYEN NV
-8,93%
VIVORY...
-6,15%
WDP
-4,62%
TomTom
-2,88%
Alfen ...
-2,72%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links