Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,905 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 0,893 - 0,917
  • 6.519.524 Gem. (3M) 6,9M

Pharming maart 2018

20.968 Posts
Pagina: «« 1 ... 349 350 351 352 353 ... 1049 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 maart 2018 20:34
    quote:

    TripleV schreef op 7 maart 2018 20:25:

    [...]

    Mee eens, dat spelen zal met de opname in de AScX snel verminderen.
    Dan komen wat meer serieuze partijen aan boord.
    Een paar biertjes verder na het debacle van vandaag..

    Ben van plan te stoppen met dat soort verwachtingen. Uiteindelijk valt het toch altijd tegen. Het gaat alweer in de trend van “Q1..., ASCX.. etc en uiteindelijk gebeurt er weinig. Of erger, waar je een gigantisch iets verwacht zie je je bescheiden vermogen fors inkrimpen. Zie het allemaal wel, investeer mbt Pharming LT en heb als eerste referentiekader 1 Jan ‘19. Zie dan wel of ik (deels) ga cashen of dat ik er nog heil in zie.

    Het zou Pharming sieren als ze qua tegemoetkoming iets in de maagzweer sector zouden gaan doen. Wat een rollercoaster dit aandeel.
  2. Pi-2018 7 maart 2018 20:35
    quote:

    Nimrod.F schreef op 7 maart 2018 20:26:

    [...]
    Wat een stelletje..... en die posts van die Ruud 111 hebben ze laten staan.
    Duidelijk dat IEX er belang bij heeft om het aandeel te trashen en hier iemand actief te laten trollen om iedereen op te naaien.

    Misselijk makende praktijken.
    zeker mee eens pas op voor bepaalde mensen. Vrijheid van meningsuiting democratie is verre van hier. En dan was ik bijna zover om premium member te worden. Zelf als je een mail stuurt, wordt daar niet op geantwoord. Het is arrogantie en manipulatie , wellicht is er zelfs belangen verstrengeling. Dat valt natuurlijk niet te bewijzen, maar heb er een verdenking van -:) . Ik hoop morgen een reactie te krijgen en wellicht een nieuwe blokkade. Echter dan kom ik ook weer terug.
    in elk geval heb ik vertrouwen in Pharming ook na de gebeurtenissen van vandaag, al is de champagne wel in de koelkast blijven staan.
  3. Burdie65 7 maart 2018 20:35
    Om nog even de eindconclusie van Sijmen de Vries te belichten, zie hieronder.

    Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle medewerkers en al onze investeerders,
    partners en kredietverschaffers danken voor hun steun en toewijding gedurende het hele jaar 2017.
    Dit heeft ons in het bijzonder in staat heeft gesteld om de commerciële ontwikkeling van onze
    onderneming door te voeren om een platform te creëren voor het realiseren van significante groei.
    We kijken vol vertrouwen uit naar een verdere versnelling van Pharmings groei in 2018, met een
    stijgende omzet, veelbelovende producten in de pijplijn en nieuwe kansen voor een voortgaande
    groei van de aandeelhouderswaarde.
    Leiden, 7 maart 2018
    Sijmen de Vries
    Chief Executive Officer en Voorzitter van de Raad van Bestuur


    Kijk ik vind dit helemaal juist wat Sijmen de Vries doet. Hij weet heel erg goed dat zonder investeerders de trein stil komt te staan.
    Laat deze geöliede dieseltrein verder op gang komen door ¨uw¨ bijdrage in 'brandstof' voor Pharming in de tank te laten. U zult er rijkelijk voor worden beloont!!!!! Daarbij wil ik de aandacht vestigen op het vetgedrukte hierboven.
    Een fijne Pharming toekomst toegewenst. (Geduld is een schone zaak!)
  4. Ron61 7 maart 2018 20:40
    'Alles verloopt boven verwachting', zegt topman Sijmen de Vries.

    Topman De Vries toont zich in een toelichting vol vertrouwen dat Pharming zijn positie als medicijnenverkoper verder kan uitbouwen. Investeringen in de ontwikkeling van verbeterde toedieningsvormen van Ruconest zullen zich volgens hem gaan uitbetalen.

    Het nettoverlies kwam uit op €80 mln. Dit verlies vloeit vooral voort uit een boekhoudkundige post en een eenmalige financieringslast, in verband met het terugkopen van de Amerikaanse eigendomsrechten op Ruconest. In de loop van dit jaar verwacht Pharming voor het eerst ook een positieve nettowinst te kunnen melden.

    De Vries wijst er verder op dat Pharming weer geld heeft om nieuwe medicijnen te ontwikkelen. Het bedrijf sloot het jaar af met een positieve kaspositie van €60 mln. Met een deel van dat geld gaat Pharming de ontwikkelingsprogramma's van nieuwe medicijnen nieuw leven inblazen.

    Met een beurswaarde van bijna €800 mln is Pharming momenteel het een-na-grootste Nederlandse biotechbedrijf, achter Galapagos.

    Eerder nov. 2017: Het zou ook mooi zijn als we terug kunnen keren in de midcapindex. We zijn er ooit uitgegooid, omdat de koers daalde tot onder €1. Nu is de vraag nog of onze beurswaarde hoog genoeg is. Ik weet niet of ruim €500 mln voldoende is. Geen idee.' Vooralsnog is de Midkap nog ver weg. Die bedrijven zitten al snel op een beurswaarde van €1 mrd. De smallcap lijkt realistischer; daar zitten wel bedrijven in die aanzienlijk kleiner zijn dan Pharming.

    Ik ben benieuwd en blijf vertrouwen hebben! Het jaar is nog lang en vooralsnog heb ik nog 10k winst alleen dit jaar op deze koers.
  5. forum rang 8 lucas D 7 maart 2018 20:41
    Vind dit ook wel aardig.

    Pharming sorteert al voor op deze rooskleurige toekomst. Want het bedrijf heeft op basis van compensabele verliezen uit het verleden een toekomstige belastingvoordeel in de balans opgenomen. Ter waarde van €9,4 mln. In de veronderstelling dus dat de onderneming komende jaren voldoende winst maakt om dit voordeel te verzilveren. Kennelijk met goedkeuring van de accountant.
    Het zijn dus niet alleen de Amerikaanse patiënten en hun verzekeraars die Pharmings verliezen uit het verleden gaan wegwerken. Ook de Nederlandse belastingbetaler draagt een steentje bij.
  6. [verwijderd] 7 maart 2018 20:42
    quote:

    Tjeerdo schreef op 7 maart 2018 20:34:

    [...]

    Ik probeer niet vaak achteraf m'n gelijk te halen, maar aangezien je zo vol bent van Trump. Gaat er bij jou nu geen belletje rinkelen als zijn belangrijkste economische adviseur niet meer voor hem wil werken?

    Je geeft nu zelf aan dat dit een van de mogelijke oorzaken kan zijn voor het sentiment vanochtend...
    Ga jij maar eens eerst onderzoeken wie die man is, waar hij vandaan komt enz.
    Misschien begrijp je dan ook waarom hij ging.
  7. [verwijderd] 7 maart 2018 20:47
    quote:

    lucas D schreef op 7 maart 2018 20:41:

    Vind dit ook wel aardig.

    Pharming sorteert al voor op deze rooskleurige toekomst. Want het bedrijf heeft op basis van compensabele verliezen uit het verleden een toekomstige belastingvoordeel in de balans opgenomen. Ter waarde van €9,4 mln. In de veronderstelling dus dat de onderneming komende jaren voldoende winst maakt om dit voordeel te verzilveren. Kennelijk met goedkeuring van de accountant.
    Het zijn dus niet alleen de Amerikaanse patiënten en hun verzekeraars die Pharmings verliezen uit het verleden gaan wegwerken. Ook de Nederlandse belastingbetaler draagt een steentje bij.
    De belastingbetaler draagt netto helemaal niets bij.Integendeel,bij fiscale winst BETAALD Pharming gewoon belasting.Ze mogen de verliezen uit het verleden verrekenen.Dat is heel wat anders.Nu lijkt het net of de belastingdienst 9,4 mj kwijt is aan Pharming.Nonsens!
  8. maltho 7 maart 2018 20:51
    Een paar zaken die ik oppikte uit de conference call:

    Een aantal posten zijn verplichte boekingen, Ph vind het van belang dat de kaspositie aanzienlijk is verbeterd. Met name door US inkomsten en incasso nu in eigen beheer en natuurlijk de herfinanciering van medio 2017.

    Na de investeringen in productie en verkoop staat Ph klaar voor 2018! De groeiverwachting voor 2018 is dan ook terecht. Structurele lange termijn groei wordt daarbij verwacht van aanvullende goedkeuringen. Meer daarover in een CC te organiseren in juni. Specifiek werd nu genoemd de zoektocht naar minder pijnlijke toediening (ipv injectie) Ruconest en mogelijk fase 1 test voor ziekte van Pompe te starten begin 2019.

    Ruconest heeft excellente purity en safety en is het enige recombinant product in de markt. Ervaring uit de markt is dat bij acute aanval veelal 1 shot volstaat met direct resultaat dat 3 dagen door werkt. Een patiënt noemde het golden liquid

    Ph hoopt de verkoop van Q4-17 te overtreffen in 2018. Doel is zo snel mogelijk goedkeuring te krijgen voor preventieve toediening, er is wel flinke concurrentie maar Ruconest is gewoon beter.

    Afsluitende samenvatting mbt outlook: we have excellent platform which can easily be extended, good pipeline, and good infrastructure for producing and selling our own products. De CFO verwachte nog geen positief netto resultaat in Q1-2018. De CEO hield vast aan eerdere meer terughoudende uitspraak van in ieder geval een kwartaal positief
  9. forum rang 7 Kaviaar 7 maart 2018 20:54
    quote:

    Kaviaar schreef op 7 maart 2018 19:37:

    [...]

    De veel te hoge verwachtingen heeft er velen teleurgesteld. Ik had er nog voor gewaarschuwd, maar ja....
    Significant vind ik 26% nog steeds. De Vries en de optimisten hebben beiden een lesje afstraffing in overdrijven gekregen.

    Overigens heb ik ze in porto gehouden en nog bijgekocht, alleen jammer genoeg op € 1,367
    Jacobus en TripleV,

    Waarschijnlijk hebben jullie het forum niet elke dag gevolgd?
    De in mijn ogen veel te hoge verwachtingen kwamen namelijk van diverse forumleden, waarvan ik zei dat als ze de lat te hoog leggen, het alleen maar teleur kan stellen als aan die torenhoge verwachtingen niet voldaan zou worden. De resultaten heeft sommigen teleurgesteld, die vonden zelfs 26% groei in Q4 niet voldoende en zelfs tegenvallen....

    Nu mogen jullie weer reageren ;-))
  10. forum rang 8 lucas D 7 maart 2018 20:54
    quote:

    Ferry 1960 schreef op 7 maart 2018 20:47:

    [...]

    De belastingbetaler draagt netto helemaal niets bij.Integendeel,bij fiscale winst BETAALD Pharming gewoon belasting.Ze mogen de verliezen uit het verleden verrekenen.Dat is heel wat anders.Nu lijkt het net of de belastingdienst 9,4 mj kwijt is aan Pharming.Nonsens!
    Tja, als jij als boekhouder dit zegt, dan mag die meneer uit het financieel dagblad zijn schoolgeld wel terug gaan halen. Want daar staat het hele bericht in.
  11. [verwijderd] 7 maart 2018 20:55
    quote:

    Burdie65 schreef op 7 maart 2018 20:35:

    Om nog even de eindconclusie van Sijmen de Vries te belichten, zie hieronder.

    Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om alle medewerkers en al onze investeerders,
    partners en kredietverschaffers danken voor hun steun en toewijding gedurende het hele jaar 2017.
    Dit heeft ons in het bijzonder in staat heeft gesteld om de commerciële ontwikkeling van onze
    onderneming door te voeren om een platform te creëren voor het realiseren van significante groei.
    We kijken vol vertrouwen uit naar een verdere versnelling van Pharmings groei in 2018, met een
    stijgende omzet, veelbelovende producten in de pijplijn en nieuwe kansen voor een voortgaande
    groei van de aandeelhouderswaarde.
    Leiden, 7 maart 2018
    Sijmen de Vries
    Chief Executive Officer en Voorzitter van de Raad van Bestuur


    Kijk ik vind dit helemaal juist wat Sijmen de Vries doet. Hij weet heel erg goed dat zonder investeerders de trein stil komt te staan.
    Laat deze geöliede dieseltrein verder op gang komen door ¨uw¨ bijdrage in 'brandstof' voor Pharming in de tank te laten. U zult er rijkelijk voor worden beloont!!!!! Daarbij wil ik de aandacht vestigen op het vetgedrukte hierboven.
    Een fijne Pharming toekomst toegewenst. (Geduld is een schone zaak!)
    Helemaal mee eens! En complimenten aan CEO Sijmen de Vries.Er zijn genoeg CEO 's die aandeelhouders maar lastig vinden.
20.968 Posts
Pagina: «« 1 ... 349 350 351 352 353 ... 1049 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links