Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Verkiezingen NL

300 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 hirshi 12 februari 2018 00:12
    In de politiek is het een faut pas als je alleen al de schijn van racisme wekt. De politieke tegenstander zal er handig gebruik van maken om je in de hoek te drukken van verderfelijke denkbeelden, ook al slaat dat nergens op.

    Tijdens het debat moest Baudet zich voortdurend verdedigen en maakte als debater een uiterst zwakke indruk. Jammeren over demonisering helpt je niet aan een electorale overwinning. Het werkt averechts want de kiezer wil geen leider die afgaat als een gieter. Tijdens zo'n debat met het niveau van een straatgevecht waar het hard tegen hard gaat moet je niet in de verdediging gaan maar in de aanval. Wat dat betreft kan Baudet nog veel leren van Wilders.

    De PVV en de VVD schitterden door afwezigheid.
    Achteraf gezien wel zo slim want het debat was een schandelijke vertoning.
  2. forum rang 6 Chiddix 12 februari 2018 06:46
    quote:

    hirshi schreef op 12 februari 2018 00:41:

    Dieptepunt van de discussie was toen Baudet zijn Amsterdamse nummer twee het podium liet bestormen om zijn uitlatingen toe te lichten.

    Dat was echt hemeltergende debatarmoede.
    De aanwezigen in de zaal wilden hun mening horen van de landelijke politici over integratie en discriminatie in Amsterdam. Heb geen idee of ze daar aan zijn toegekomen. Als je de fragmenten op tv zag , leek het over iets heel anders te gaan. De gespreksleider en het bestuur van de Balie hadden moeten ingrijpen.
  3. forum rang 7 hirshi 12 februari 2018 14:55
    quote:

    Chiddix schreef op 12 februari 2018 12:23:

    Sylvana Simons weigert in debat te gaan met de lijsttrekker FvD in Amsterdam mevr Annabel Nanninga. Ze heeft het over , dat racisme geen mening is maar een misdrijf. Mij is niet duidelijk wat Simons onder racisme verstaat.
    Nanninga was uitgenodigd voor het debat maar liet verstek gaan.
    Zo kreeg Simons meteen al haar zin.

    Het is wel vaker zo dat FvD het laat afweten als het erop aankomt.
    Als je zo makkelijk je troeven verspeelt moet je achteraf niet jammeren.
  4. forum rang 10 DeZwarteRidder 16 februari 2018 16:36
    Opnieuw kritische leden Forum voor Democratie uit partij gezet

    Gepubliceerd: 16 februari 2018 15:35 Laatste update: 16 februari 2018 15:49

    Opnieuw zijn voormalige kandidaten voor het Kamerlidmaatschap van Forum voor Democratie (FVD) uit de partij gezet.

    Het gaat om Gert Reedijk, Freek Jan Berkhout en Arthur Legger die onlangs in een brief aan kaderleden voor meer democratie binnen de partij pleitten. Dat bevestigt de partij.

    De onmin binnen FVD kwam begin deze maand naar buiten. Toen werden Robert de Haze Winkelman en diens vrouw Betty-Jo Wevers geroyeerd. Zij zouden hebben geprobeerd ''de gecontroleerde uitbouw van de partij actief tegen te werken en het partijbestuur over te nemen''.

    Een dag later kwam het drietal met hun brief waarin zij onder meer pleiten voor het vertrek van penningmeester Henk Otten, aanpassing van de statuten en uitbreiding van het bestuur. Weer drie dagen later vertrok Susan Teunissen omdat ze niet kon leven met de koers van de partij.

    Zie ook: Verzet binnen FvD groeit, roep om meer democratie neemt toe
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Dit noemen ze: voor het zingen uit de kerk geschopt worden....!!! lol
    Bodet laat zich wel kennen als een zeer kleinzerig mannetje.
  5. forum rang 10 DeZwarteRidder 17 februari 2018 17:23
    Baudet ’wil kritiek totaal negeren’

    Door onze parlementaire redactie
    Updated 1 uur geleden
    2 uur geleden in BINNENLAND

    Den Haag - Forum voor Democratie (FvD) wil de kritiek dat de partij racistisch is, voortaan negeren. Partijleider Thierry Baudet denkt dat de beste opstelling is, mede omdat de critici toch niet echt naar hem willen luisteren.

    Volgens Baudet zijn de tegenstanders van Forum er vooral op uit om zijn partij te beschadigen. Als zij hem van racisme beschuldigen en Baudet ontkent dat op zijn beurt, wat vervolgens opnieuw veel aandacht genereert, zorgt dat er alleen maar voor dat argeloze kijkers toch een link leggen in hun achterhoofd tussen Forum en racisme. En dat is volgens Baudet precies waar zijn tegenstanders op uit zijn. „De burgers die niet zo veel met politiek bezig zijn, daar blijft dan toch een beeld bij hangen over Forum van ’ja, daar was iets mee’.” Terwijl er volgens Baudet dus helemaal niets aan de hand is.

    „Ik denk dat we het punt hebben bereikt dat we het gewoon totaal moeten negeren”, zegt Baudet daarom. Zijn collega-Kamerlid Theo Hiddema denkt ook dat het debat hierover niet meer werkt. Het verwijt dat hij racistisch is, raakt hem naar eigen zeggen, en spreekt hij fel tegen: „Als iemand kan bepalen dat je de menselijke hebbelijkheden en onhebbelijkheden niet kan aflezen aan de kleur, ben ik het wel.”

    Forum heeft momenteel ook te maken met een groep die felle kritiek heeft op het gebrek aan interne partijdemocratie. Om die reden werden drie prominenten, die bij de verkiezingen nog kandidaat-Kamerlid waren, deze week uit de partij gezet. Ze noemden forum een ’sekte’ die met ’extreemrechts’ zou heulen.

    Baudet zei vandaag op de ledendag van Forum dat er in een partij natuurlijk kritiek moet kunnen zijn, maar dit was volgens hem ondermijnend. Hij wil juist niet te veel bestuurslagen en extra inspraak nu de partij zo groeit. „Als we daar naar zouden luisteren, zou het leiden tot een LPF-scenario”, zegt hij over de kritiek.

    Op de ledendag kreeg Baudet veel steun voor zijn opstelling, maar er waren ook zeker leden te vinden die meer democratie willen en vinden dat Forum hier niet te luchtig over mag doen. Bij de start van de ledendag kreeg Baudet de lachers op zijn hand door uit te leggen waar alles vandaag te vinden is in de Tweede Kamer. „Daar in de hoek hebben we FvD-spullen en daarachter kun je geroyeerd worden.” En nadat hij zijn standpunten uit de doeken had gedaan: „Ik had het hierover met Poetin in z’n datjsa en hij is het helemaal met me eens.”

    Baudet zegt dat het goed mogelijk is om bij de Eerste Kamerverkiezingen „acht tot tien zetels” van de 75 te halen. Volgens hem wordt Forum dan een partij waar de regering niet meer om heen kan.

    Onze verslaggever Jorn Jonker was aanwezig bij de ledendag van Forum voor Democratie.
  6. Vaak wel 17 februari 2018 18:56
    Welke partij gaat nou is het waterstof verzoek van het Noorden ( lijkt wel Game of Trones; the North need your support) ondersteunen!? Boven Groningen, in zee, heb je de meeste wind van Nederland ! Daar zet je windmolens neer, eventueel met een doggersbank koppeling of Noorwegen koppeling. Groningen is al het hoofdkwartier van het gas. Dat kan het blijven door het waterstof in die gasbuizen te vervoeren.

    Een bestaande woning ontdoen van zijn aansluiting kost 60duizend euro. En dat doen we terwijl we weten dat ons bestaande gasnetwerk vrij eenvoudig geschikt kunnen maken voor waterstofgas. Hebben we in de zestigerjaren ook al is gedaan trouwens. Gekkenwerk, geld weggooien. Nederland heeft honderden miljarden verdiend aan het Groningse gas, stop 20 miljard in dit project en de 30duizend gasmedewerkers kunnen daar aan het werk blijven én Nederland krijgt goedkope groene stroom.
  7. forum rang 6 Chiddix 18 februari 2018 08:45
    quote:

    hirshi schreef op 16 februari 2018 16:47:

    FvD is helemaal op zijn retour.
    Turkse toestanden in eigen gelederen.

    Bijzonder was al hoe Wilders Baudet de oren wast tijdens het debat over Zijlstra.

    De formule die de nieuwe beweging volgt blijkt tot nu toe uiterst succesvol. Dat dit tegenstand oproept hoort erbij. Uit alle hoeken probeert men de partij een kopje kleiner te maken.
    Baudet zei gisteren, een teken dat men het FvD als een bedreiging ziet. Ook intern is alles onder controle.
300 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 0,00%
EUR/USD 1,0701 -0,01%
FTSE 100 8.044,81 0,00%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.328,85 +0,29%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links