Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Galapagos presenteert eczeemstudie

Lees over dit aandeel ook

  1. 12 apr KBC Securities verlaagt koersdoel Galapagos naar 50 euro
  2. 26 feb Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 17 februari 2018 11:19
    Van galapagos in je portefuille word je kerngezond!
    Van de week was de aex me te rap af,+ 2,69%,ik kwam niet verder dan +1,8%,allebei mijn toppers,aperam en besi deden het slecht,vandaar!
    Rondom de cijfers zie je toch een heel gek spektakel,fondsen die met prachtige cijfers komen,gaan fors onderuit,als ze 10% meer winst gemaakt hebben,is de reaktie,wij hadden gerekend op 15% en,bonk,5% van de koers af en kijk nu naar vopak,de cijfers zijn kommer en kwel,-10%,wat zeggen ze;valt mee,we hadden op -15% gerekend en,dreun,de koers 15% omhoog,goede prestaties worden afgestraft,slechte resultaten beloond!!
    Mijn lieve besi ging na een leuk herstel,opnieuw onderuit,dat zal wel mede komen,door het gedeeltelijke afbouw advies van beurswijzer,zij adviseerden,toen besi in 2015 op 12€ stond,om hem hooguit te houden,als je hem had,een dramatisch advies,hij ging daarna 6x over de kop!!
    Ook nu geloof ik in bijkoop,het trump belasting voordeel,zal de toch al hoge vraag naar chippies,alleen maar stevig toe doen nemen,ik waag er weer een gokje op;van de zomer stond hij op 38€,ik gaf een koersdoel van 50€,heeft hij het gehaald??
    Nu geef ik een driecijferige koers,als we de zomer mogen beleven en er komt geen oorlog of crisis.
    Vandaag,men altijdwinsthobby beoefenen,morgen,bijtanken bij het Woord,dat gaat alle aardse schatten ver te boven!!!,maandag kijken of we de herstart van de beurs een leuk vervolg kunnen geven,Sjaloom!!!
  2. [verwijderd] 17 februari 2018 12:39
    Wat een bijzonder oninteressante reactie op dit nieuwsbericht over Galapagos. Inhoudelijk zeer storend, een peuterachtige zinsopbouw, slechte keuzes in vorm en interpunctie. Het zou de IEX redactie sieren dit soort berichten te verwijderen; het leidt toch af van een informatief bedoeld bericht.
  3. pim f 17 februari 2018 13:31
    quote:

    Jessevd schreef op 17 februari 2018 12:39:

    Wat een bijzonder oninteressante reactie op dit nieuwsbericht over Galapagos. Inhoudelijk zeer storend, een peuterachtige zinsopbouw, slechte keuzes in vorm en interpunctie. Het zou de IEX redactie sieren dit soort berichten te verwijderen; het leidt toch af van een informatief bedoeld bericht.
    Ik erger me ook al een tijdje aan die sneue jan de vakman. Kan een reactie zinlozer zijn dan zijn geneuzel? Lijkt me stug
  4. Vaak wel 18 februari 2018 14:52
    quote:

    Doemebest schreef op 17 februari 2018 18:10:

    Heb vooral moeite met termen als, het Woord,nare associaties bij.
    Helemaal met je eens, krijg bijna diarree van dat soort termen. Vind trouwens dat Jan tot " tot nu geloof ik" een prima stuk schreef. Geloven maakt meer kapot dan je lief is blijkbaar.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Galapagos

27,660 15:53
-0,480 -1,71%
Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links