Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Galapagos AEX:GLPG.NL, BE0003818359

  • 27,180 19 apr 2024 17:35
  • -0,200 (-0,73%) Dagrange 26,860 - 27,280
  • 62.640 Gem. (3M) 80,1K

Galapagos februari 2018

4.984 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 250 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Bioteg71 8 februari 2018 21:06
    Zojuist teruggekomen van een druk bezochte en geslaagde borrel. Nadat we door Evelyn welkom werden geheten kregen we een korte toespraak van de directeur van het Boerhaave museum, waarna Onno vd Stolpe en Bart Filius het woord namen. Bart nam de presentatie voor zijn rekening en daarna gingen Bart en Onno om beurten de vragen doorspreken.

    De punten die ik uit het hele verhaal heb meegenomen zijn:

    Filgotinib/Gilead:
    - Eventuele combo molecuul vanuit Gilead is feitelijk op niets uitgedraaid (is gefaald in tests). De weg ligt vrij hierin voor een combo molecuul vanuit Galapagos, maar deze moet eerst in de klinische fase worden getest --> heeft wellicht tot gevolg heronderhandeling deal (mijn interpretatie).
    - Er worden voorlopig geen nieuwe indicaties opgestart in andere ziektedomeinen, eerst de lopende ziektegebieden worden gedaan
    - Extra studie op vruchtbaarheidsonderzoek bij mannen --> Galapagos heeft daar geen onzekerheid over de uitkomst (is 0).

    IPF
    - Start fase 3 waarschijnlijk dit kwartaal (maart 2018). As maandag vraag en antwoordsessie met FDA voor studiedesign in Washington (met 9 personen). Waarschijnlijk in maart uitsluitsel hierover
    - Gaat eerst voor monotherapie (GLPG1690), zal ook later worden getest als combo (met 1205 of 3499 of beiden).

    OA
    - Markt is ontzettend groot, alleen de USA markt al. Gaan ze zeer waarschijnlijk niet zelf doen. Indien partner --> grootste deal die wordt afgesloten (groter dan deal met Gilead).

    CF
    - Onno gaf aan dat data van Vertex combo uitstekend waren. Het zal lastig worden om dit te overtreffen, maar zien bij goede eigen data wel kans om dit als concurrerend middel op de markt te brengen (ook als de resultaten gelijk zijn aan die van Vertex).
    - Eens te meer werd duidelijk dat verstandhouding met Abbvie niet best is, mede door de keuze van Abbvie om te kiezen voor de weg via Engeland is dit niet in versnelling gekomen. Wellicht dat een ander dit even beter kan aanvullen.

    Toledo (GLPG3312)
    - Dit is het nieuwe molecuul waar nu 60 mensen aan werken, dus niet GLPG 3121 waarvoor Onno zich excuseerde. Het nieuwe molecuul heeft uitstekende resultaten laten zien in diermodellen voor UC en CD. In de loop van dit jaar (2ehj18) hopenlijk start fase 1.
    - Voor dit molecuul heeft Gilead de eerste optie om dit te uit te onderhandelen.

    Dit was even mijn eerste opsomming, er is altijd ruimte voor aanvulling/verbetering.

    Ik heb in ieder geval een ontzettend goed gevoel aan de bijeenkomst overgehouden en het hele team van Galapagos is ook duidelijk overtuigd dat ze uit zullen groeien tot een big pharma. Hulde aan het bedrijf Galapagos.
  2. hema65 8 februari 2018 21:27
    Erg gezellige en interessante bijeenkomst. Vaste bezoeker in AVA Mechelen, en voor het eerst in Leiden. Keurige samenvatting van Epos. Hopelijk dat Galapagos nog zelfstandig waarde kan blijven ontwikkelen en het sprookje niet stopt zoals bij Abblynx. Alle vertrouwen in nog mooiere ontwikkelingen van de imposante pijplijn van Galapagos.
  3. [verwijderd] 8 februari 2018 22:00
    quote:

    greenback schreef op 8 februari 2018 21:04:

    [...]

    Ik vrees hard onderuit gaan, net als rest markt. Waarschijnlijk weer -2% of meer. Krijg steeds meer het idee dat dit een hele fikse correctie gaat worden. AEX terug naar 500 of eronder. Hopelijk kan Gala goed stand houden
    Zo negatief had ik het nog niet gezien. Ben op mijn hoede.
4.984 Posts
Pagina: «« 1 ... 81 82 83 84 85 ... 250 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Weinig houvast voor beleggers in Galapagos

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links