Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Banken VS: geen koop bitcoin met creditcard

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Blutterman 4 februari 2018 21:13
    quote:

    tampi schreef op 4 februari 2018 17:24:

    [...]

    Probeer jij maar iemand die landsgrenzen verdedigt maar uit te leggen dat deze eigenlijk helemaal niet bestaan in de objectieve wereld en dat hij maar beter een andere baan kan gaan zoeken. Je kunt geen enkel dier op deze aardbol onze suggestieve gedachte uitleggen.

    Ik ga morgen proberen om aan de kater van de buren uit te leggen dat ie kan stoppen met zeiken tegen de plantjes e.d.om zijn territorium af te bakenen aangezien in de objectieve wereld geen grenzen bestaan. Kan hij het weer doorgeven aan zijn concurrenten.......
  2. Patience 4 februari 2018 22:10
    quote:

    tampi schreef op 4 februari 2018 16:38:

    Deze actie van banken zat er al lang aan te komen. Voor mij een mooi signaal dat ze Bitcoin serieus nemen als bedreiging. Ook een totaal verbod op cryptomunten zie ik op korte termijn in alle angstige landen. Net als het verbod op goud zoals in 1933, wat wij ons vandaag de dag niet kunnen voorstellen.

    Inmiddels weten we wel dat veel regelgeving steeds strenger wordt door de bestrijding van de (zogenaamde) terroristen, fraudeurs en witwassers. Zaai eerst flinke angst, dan verkoopt het wondermiddel beter. De bangmaakverhalen om de duimschroeven verder aan te draaien worden een stuk minder effectief merk ik op.

    Inmiddels heb ik alle bangmaakverhalen al gehoord, en ben ik benieuwd wat de volgende actie is van banken die gaat komen. De angstige mensen hebben nog nooit durven te investeren in Bitcoin en andere cryptomunten. Die blijven heilig geloven in de bangmaakverhalen.

    In mijn beleving hebben alle banken en overheden allang door dat veel cryptomunten vele malen effieciënter en goedkoper werken dan de Euro en USD bijelkaar opgeteld. Het is net water. Dat stroomt ook altijd naar het laagste punt. Het is daarom voor mij allang niet meer de vraag OF de cryptomunt (en blockchain) dooorbreekt, maar eerder wanneer.

    We gaan een wereld in waarbij de derde tussenpersoon, die voor aanvullend vertrouwen zorgt, simpelweg er tussenuit wordt gehaald. De blockchain maakt dit mogelijk. En in Nederland leven wij in een maatschappij dat de meesten zich dat nu niet kunnen voorstellen.

    We kunnen beter deze technologie omarmen, dan verbieden. Het gaat een hoop efficiëntie geven. In alle sectoren, ook voor de banken. Het is eigenlijk gek dat banken werken aan een eigen munt, terwijl ze de aanschaf van de bestaande munten via creditcards verbieden.
    dit verdiend een dikke AB zeer goed uitgedrukt. Vooral wat er toen gebeurd1933 mensen bang maken en vervolgens alle goud inlever voor 30 $ en kijk nu wat de houd prijs doet overheden zijn de grote maffia’s. Sorry dat ik het zo moet verworden, maar wanneer zal er een keer een robinhood herrijzen.
  3. [verwijderd] 5 februari 2018 00:04
    quote:

    Arod74 schreef op 4 februari 2018 13:37:

    [...]Onzin, maar stel dat het zo is. Ga jij dan even in tegengestelde richting beleggen tegen Rothschild, BlackRock, Morgan Stanley, de nationale overheden en de centrale banken? Wordt 2018 het jaar dat David stinkend rijk werd door met 100 euro tegen de ontelbare miljarden en macht van de financiële elite in te beleggen? Pick your battles... Het pyramidespelletje met cryptomunten en de heilige magische "onhackbare" blockchain is passé, get over it.
    Ja doe ik ook en ik heb met aandelen nog nooit zoveel verdiend als met crypto's.
    Uiteindelijk gaat de crypto het winnen, net zoals recht van links gaat winnen, is kwestie van tijd.
    Bij crypto's is het de intelligentie die in de algoritmes zit van programmeurs die nooit voor deze elite/banken/overheden gaat werken.
    En bij rechts is het wachten tot er iets desastreus gebeurd, zodat de ogen eens echt ogen gaan.
  4. [verwijderd] 5 februari 2018 01:19
    quote:

    Arod74 schreef op 4 februari 2018 20:05:

    [...]
    Ja, droom verder... En wat doe je met de hack in Japan, oogkleppen op en doen alsof het niet gebeurd is? De onhackbare blockchain is gehackt, die supertechnologie waar geen tussenpersoon of controle nodig want nóóit kan iets mis gaan. Duhhuh... weg fantasie...
    Weet je wel hoeveel soorten blockchain's met verschillende algoritme er zijn?.
    Zoveel meer als automerken! en daar zitten ook goeie en slechte merken tussen.
    Reageer als je weet waar je over praat!!!.
  5. [verwijderd] 5 februari 2018 01:38
    quote:

    Arod74 schreef op 4 februari 2018 20:15:

    [...]
    Wie in bitcoins belegt heeft het duidelijk niet begrepen, geldt zo te zien ook in jou geval als je feiten als onzin afdoet. Het aantal bitcoins staat vast, en de waarde wordt bepaald door het totaal bedrag wat mensen daarin stoppen gedeeld door het vaste aantal bitcoins. Hoe meer gekken geld erin stoppen hoe hoger dus de waarde, en hoe meer gekken tot zinnen komen hoe lager het wordt. De koers van de bitcoin geeft daarom als geen ander het vertrouwen aan in die "munt", en dat vertrouwen zakt als een speer. Logisch ook, het pyramidespelletje is (bijna) over.
    Is dat niet hetzelfde als met aandelen, des te meer gekken aandelen kopen des te hoger het aandeel.
    Zeker de aandelen bubbles vergeten!!!.

    Als een bedrijf jaren met zijn boekhouding rotzooit en je bezit aandelen van dat bedrijf, speel je een nog gevaarlijker piramide spelletje.
    En dit is al meerderen keren voorgekomen.

    Enige verschil is met bitcoins zie je het dalen, met aandelen word je de volgende dag wakker, hebben ze de handel stopgezet en als deze dan weer start als deze uberhaupt nog start, zit je al aan de grond met je aandeel.

    En een bitcoin kan door de blockchain eigenlijk nooit gestopt worden, of je moet wereldwijd internet stopzetten.

    Ik zou dat een prachtig idee vinden, denk dat alles buiten de 1000de blockchain's, de rest daar mega grote problemen van ondervind.

    1 dag later starten we de boel weer op en gaan we kijken waar de hardste klappen gevallen zijn, kan niet wachten, al weet ik het antwoord al.
  6. [verwijderd] 5 februari 2018 01:43
    Sorry meneer Arod74, het is niet dat ik u niet mag ik ken u verder niet.
    Dat is niet de rede dat ik reageer op u.
    U komt alleen op mij over alsof u door de crypto's een hoop geld bent misgelopen of kwijtgeraakt.
    Reacties zijn allemaal wat negatief, en ik probeer altijd iets positief te zien maar zie het niet.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Gerelateerde instrumenten

  1. BTC/CHF mei '20
    6.865,7200
    0,00% 0,0000
  2. BTC/EUR mei '20
    6.469,16
    0,00% 0,00
  3. BTC/USD 14:15
    65.996,06
    -0,84% -555,80

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links