Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: Shell en Unilever

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4
  2. 16 apr Consumentenbond daagt Albert Heijn voor rechter om fouten in kassabonnen 5
  3. 12 apr IEX BeleggersPodcast: van kopercrisis naar grondstoffenrally? Plus: Shell & ASML 3

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 februari 2018 17:50
    ik ga alleen voor shit waar ik 100% winst maak in minimaal half jaar. maar shell was ik waarschijnlijk met een bijpassend product best op hard willen gaan. ik moet er wel bij zeggen ik heb de geen verstand van die shit. zag er voor mij hoopgevend genoeg uit. maar goed. heb inmiddels ook net even iets te diep in het glaasje gekeken. was verbaasd laat ik het zo zeggen. hoe goedkoper die shit is om te kopen. weer of geen weer....u begrijpt het.
  2. putter 1 februari 2018 20:49
    Ik weet uit eerste hand dat de overheid expliciet is gewaarschuwd dat bij het ontginnen van het gasveld van slochteren kon gebeuren wat nu gebeurt met de grondverzakkingen en aardbevingen. Ondanks deze waarschuwing is het allemaal door gegaan. Onder de bezielende leiding van Sinterklaas Ome Joop Den Uyl en de hypocriete salon socialist Willempie Kok die er toen van overtuigt waren dat kern energie de electriciteit opwekker zou worden , is daarom het gas zo veel zo snel en daarmee te goedkoop verkocht. De overheid heeft nagelaten een reservering te doen voor de voorspelde schade nog even los van de vraag of het risico bekend was bij Shell en Exxon. Daarmee lijkt mij iedere discussie hierover overbodig, de overheid is voor 100 procent verantwoordelijk, maar hand in eigen boezem steken is niet des politici.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links