Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: ABN Amro en Aperam

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 januari 2018 09:57
    shiller heeft zeker een punt. dat zou kunnen betekenen, als ik het voorzichtig uitdruk, dat landen die het meeste 'last' hebben van cryptocurrency 'gebruik' ook als eerste overwegen om het aan banden te leggen. verdere conclusies daar gelaten.

    nog voorzichtiger uitgedrukt. landen die het meeste 'last'hebben van cryptocurrency 'gebruik' hebben meer belang bij om cryptocurrencies aan banden te leggen.

    sommige proberen weer zelf er een op te starten. ieder zo zijn plezier.
  2. [verwijderd] 26 januari 2018 10:14
    ik ken de heer meel niet. ik denk hem redelijk te kunnen volgen. en ook hij heeft een punt. moet er wel bij vermelden dat die minpunten die hij op noemt vrijwel voor alle bezittingen gelden.

    maar goed, ik moet mij wederom niet bemoeien met zaken die mij volledig niet aan gaan. ik heb geen cryptomunt. ik wil ook geen cryptomunt. en wat anderen doen, veel plezier.

    zolang de servers van blizzard lopen, zullen we maar zo zeggen.

    ik ben de laatste dagen erg druk met muziek luisteren.
  3. [verwijderd] 26 januari 2018 10:24
    de cryptocurrency discussie is misschien wat te emotioneel beladen om er nog iets zinnigs over te zeggen. ik moet mijzelf daar dan ook maar wederom niet mee bezighouden.

    ik ben zelf bezig met racisme. ik bedoel natuurlijk met een discussie uit velen discussies. begin sterk het vermoeden te krijgen, dat een bepaald percentage zegt dat hij niet racistische is, maar dat wel degelijk is. ik beschouw mijzelf ook onder dit percentage.

    het is dus handig om dat even door te hebben van jezelf. het is namelijk niet zo heel erg.

    dan kom ik op een volgend punt, zonder het woord racisme al te veel te definieren. gaat het om wat mensen zeggen dat ze zijn, of hoe mensen handelen? of om allebei? of gaat het om wat bewezen kan worden? of gaat het in het dagelijks leven ergens anders om?

    volgens mij zijn er nogal wat discussies door geschoten. maar nogmaals, ieder zo zijn plezier.

  4. [verwijderd] 26 januari 2018 11:17
    als we het toch over de gouden toilletpot hebben. noujah in ieder geval, ik heb het over de gouden toilletpot.

    voor opgesteld, ik kan niet in het hoofd kijken van een stable genius. ik zat te denken(klinkt interessant, maar het is slechts een contstatering), dat de heer trump de ene racistische opmerking naar de andere racistische opmerking eruit gooit. heel erg hoor laat dat duidelijk zijn.

    maar in het specifieke geval, mexicanen zijn drugsdealers en verkrachters. denkt hij zo? of denk jij zo? of denkt een bepaalde groep mensen zo? ik weet het niet.

    nu met die daca deal. ik volg het mondjes maat, vergeef me als ik fout zit, zie je dus een heleboel mensen de straat op gaan, die ik nog nooit gezien had. ik zeg niet dat het de intentie is, maar dit is wel wat er gebeurt.

    kijk ik woon in een heel 'net' middenstandswijkje. waar heb ik een hekel aan, paupers en middenstanders. wat ben ik zelf een pauper. kan heel goed samen gaan. ik probeer altijd mijn hekel evenredig te verdelen, en ik slaag daar aardig in. dus als je denkt dat je kan ontsnappen dan heb je het mis, na een secure evenredige verdeling blijft er genoeg voor je over :)

    goed cryptocurrency. ik zou me nog bescheidener opstellen. landen die in een bepaalde economische staat verkeren kunnen in een bepaalde geval een 'andere'motivatie krijgen om een of meerder cryptomunten op een bepaalde manier willen te gaan controlleren. verdere conclusies daar gelaten.

6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0702 0,00%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.316,09 0,00%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links