Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kom maar op met die winstexplosie

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. 100%Marc 24 januari 2018 16:15
    Cijferseizoen is wederom zeer positief. De Euro stijgt weer wat en die zal blijven stijgen. De markt doet alsof dat erg is. Antwoord is nee. Jaren hebben we rond 1,40 gestaan en nu raken er handelaren in paniek als we weer die kant opgaan. Natuurlijk heeft het wel wat effect op het resultaat, maar bottomline zal de winst per aandeel in deze uptrend gewoon blijven toenemen en bovendien zijn EU bedrijven nu simpelweg behoorlijk goedkoper op de beurs. Kortom we zouden normaliter gewoon mee moeten stijgen.
  2. watergeus 24 januari 2018 16:38
    AJK wat wil je continu met die stukjes dat de beurs erg hoog staat en vervolgens te zeggen het hoger zou kunnen maar ook lager. En waarom altijd de AEX belegger angst aanjagen. Leg eens uit waarom de p/a's in de US wel astronomisch hoog zijn en het gevaar daarvan maar daar lees ik bijna niets over. De U.S. is heilig voor jou en daar haal je alle 'wijsheid' (grafieken) uit.Ga ze 'ns samenstellen voor Nederland. Leg eens uit in een analyse waarom sinds 2000 de Dow jones met 160% is gestegen en de AEX op -20% staat. Leg eens uit waarom er tijdens de eurocrisis besloten werd euopese ratingsbureau's te starten die er nooit zijn gekomen. En dat dit een protectie instrument is van amerikanen om landen te downgraden al weten ze vaak niet waar die landen liggen. De geopolitieke en daarmee geo-economische verhoudingen veranderen in rap tempo. Amerika is al lang niet meer de grootste speler. Voor jou wel want je kijkt nergens anders (kritiekloos) naar. Blijkbaar hebben je ouders je ingepeperd dat de amerikanen ons bevrijd hebben en dat we daarom voor eeuwig slaaf onder hun economische juk moeten blijven. Wat een blinde vlek.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links