Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Gold World Spot (USD) IND:XAUUSD.FXVWD, XC0009655157

  • 2.316,11 24 apr 2024 23:05
  • -5,91 (-0,25%) Dagrange 2.311,82 - 2.337,37
  • 0

Goud en Zilvermijnen

7.148 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 358 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Candelll 28 november 2017 12:38

    Japan heeft radiosignalen opgevangen die er op kunnen wijzen dat Noord-Korea een nieuwe ballistische raket wil testen. Satellietbeelden tonen echter geen nieuwe activiteiten.

    Japan is bijzonder alert op eventuele nieuwe rakettests door het Noord-Koreaanse regime, nadat het in september een raket over het Japanse eiland Hokkaido schoot. De Japanse regering probeert via radiosignalen op te vangen of er een nieuwe test zit aan te komen. Volgens een bron zijn er signalen opgevangen die kunnen wijzen op een nakende test, maar die nuanceerde meteen dat de signalen ook afkomstig zouden kunnen zijn van de wintertraining van het Noord-Koreaanse leger.

    Ook Zuid-Korea en de VS hebben echter signalen opgevangen. “Noord-Korea heeft nog geen nieuwe nucleaire of rakettest opgestart, maar we hebben recent wel gezien hoe het motoren test en brandstoftests uitvoert”, zei de Zuid-Koreaanse minister Cho Myoung-gyon dinsdag in Seoel. “We hebben meer tijd nodig om te zien of deze direct gelinkt zijn aan raket- en nucleaire tests.”

    De Amerikaanse kolonel Robert Manning benadrukt dat de VS Noord-Korea nauwlettend in de gaten houden.
  2. forum rang 10 DeZwarteRidder 28 december 2017 11:51
    quote:

    @Rembrandt schreef op 28 december 2017 11:29:

    Eens met norbus, Gamco Global Gold Resources is een interessante belegging om te overwegen. Dividend rendement van circa 11%.
    Het is een volstrekt NEP-bedrijf, waarvan de koers al vele jaren aan het dalen is.
    Met goud heeft het sowieso weinig te maken.
  3. forum rang 6 NewKidInTown 14 januari 2018 16:49
    "The Strange Case Of The Falling Dollar - And What It Means For Gold"

    I do think that there will be an initial and marginal drop in gold prices if the Fed increases the frequency of rate hakes. That said, eventually reality will set into stock markets that the party is over, the punch bowl is being taken away, and Trump’s tax reform will not be enough to offset the loss of access to trillions in cheap fiat dollars from the central bank.

    Once stocks begin to collapse in the wake of Fed hikes and balance sheet reductions (and they will), and uncertainty in the fate of the dollar swells, gold will bounce back stronger than ever. In the meantime, I would treat any drop in precious metals as a major buying opportunity. Gold is one of the few assets that always does well during times of crisis.

    www.zerohedge.com/news/2018-01-13/str...
  4. [verwijderd] 17 januari 2018 02:34
    Handel al ruim 10 jaar in goud en zilvermijnen. Veel zitten in Vancouver en kan je direct info opvragen om beter beeld te krijgen en de financials te cracken.
    Je moet bedenken wat bij je past aangezien bojvoorbeeld zilver extreem volatiel kan zijn en daarmee grote winst of verliezen.
    Ook het type mining company is bepalend of ze in exploratie, development of production fase zitten. Als je speculatief kan beleggen dan is exploratie en development interessant anders niet.
    Ook zijn er streaming companies als Wheathon precious metals die njet produceren maar een stream(deel opbrengst) hebben gekocht in een mining company voor een vaste kostprijs per oz.
    Er zijn altojd mooie stock picks die de komende tijd veel projecten zullen opstarten. Zelf kies ik voor mining companies die met name in productie gaan op korte termijn. Voordeel bewezen voorraden, economisch assessment/economische haalbaarheid bepaald en financiering rond. Of te wel klaar om geld te verdienen en dit los van de verwachting of goud/zilver gaat stijgen.

    Je kan zelf bepalen of je in de USA of Canada op de beurs de aandelen koopt.
    Mijn focus ligt met name op:
    - Goldsource (GXS,GXFF) Extreem interessant en laag gewaardeerd op $0.06. Gaan vol in productie op korte termijn naar 40-60.000 oz goud met AISC van slechts $550. Dit kan leiden tot stock price korte termijn van $2,20
    - Fortuna (FSM,FVI) Gaan op korte termijn nieuwe goudmijn opstarten met hoge upside en zeer aantrekkelijk geprijst.
    - Taho (THO,TAHO) Veel productie i veilige landen die te maken heeft gehad met een blokkade. Deze is volledig ingeprijst en met nieuwe projecten flinke upside te verwachten.
    - Endeavour (EXK,EDR) Nieuwe projecten die in priductie gaan en hoge upside boj stijgende goud/zilverpriks ivm geknepen prioductie.
    - Hecla mining (HL usa only)
    Projecten die komend jaar positoef zullen bijdragen en hard afgestraft laatste maanden.
    - First Majectic (AG) heb ik verkocht op de peak van $25 en blijf ik liever af. CEO is zeer goede promotor van aandeel echter onderliggende mijnen hebben beperkte mine life speciaal Santa Elena mine is over zijn peak als money maker
  5. [verwijderd] 23 februari 2018 09:29
    Goldsource idd genoteerd op CAD 0,085-0.09 de laatste dagen Is pm € 0.054-0.058 Komt van de CAD 0.18 jaar terug, maar heeft ook al op CAD 0.06 gestaan. Ik heb Kardan d'r uitgemikt en dit pennystockje vind ik interessanter. Enige nadeel is de vertraging in de handel van pm 15 minuten en de Giro heeft 'm dacht ik niet. Binck wel
  6. Petex 24 februari 2018 22:24
    quote:

    indianrider schreef op 24 februari 2018 19:21:

    Voor de liefhebbers kijk eens op de site van lynk naar www.lynx.be/kennis/masterclass/belegg...
    Super intressant
    Graag beknopt de highlights voor diegenen die zich niet bij Lynx willen registreren om het filmpje te zien. (Waaronder ikzelf dus)
    Bij voorbaat mijn dank
  7. indianrider 24 februari 2018 23:25
    Kan ik doen maar is zo en uitgebreid gaat en uur over het goud en de toekomst . Ook en mogenlijk super goudmijn in australie enz echt super bericht geving van een uurtje moet je gezien hebben op de be site moet je niks registren enkel 1 of ander email ingeven moet zelfs niet echt te zijn en je kan het bekijken
7.148 Posts
Pagina: «« 1 ... 22 23 24 25 26 ... 358 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links