Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

  • 23,830 19 apr 2024 17:35
  • +0,030 (+0,13%) Dagrange 23,440 - 23,880
  • 2.845.773 Gem. (3M) 2,4M

Arcelor Mittal Januari 2018

1.118 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 ... 56 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. nonserver 11 januari 2018 09:52
    Ik zei dat een goed half jaar geleden ook al met onze PM op 24 euro.Het verschil tussen nonserver en PM is dat PM t helaas wel gedaan had terwijl hij daarna schreef dat de koers naar 30 zou gaan .Het duurde ook lang , de koers bleef achter bij de resultaten.Ik zie dit ook als iets wat we nog zeker te goed hadden.Veel belangen spelen met zo n koers mee, alles is niet eerlijk.Niemand weet waar het naar toe gaat, ik ga nu na een goede zeven jaar afbouwen .Je moet ook een keer tevreden zijn en na een heftige rit in een goede zeven jaar ben ik dat zeer zeker ook.Ik hou iets meer dan de helft aan voor de verdere stijging die er zeker komt.
  2. [verwijderd] 11 januari 2018 11:35
    quote:

    tukker51 schreef op 9 januari 2018 15:06:

    [...]
    Idem.
    Ook ik geloof al 1,5 jaar in veel hoger koersniveaus voor AM.
    Zat er 1 januari vol in. Ga ik met mijn domme kop verkopen (gemiddeld 27,8) in de hoop en verwachting lager te kunnen terugkopen.
    Enkele keren overwogen om dan maar iets hoger terug te kopen zoals vorige week woensdag ochtend op 28,05 en vrijdag tussen 28,32 a 28,50 kansen genoeg geweest.
    Ook gisteren overwogen om bij opening terug te kopen.

    En nu????
    Heb het gevoel dat ik sowieso de verkeerde keuze ga maken.

    Koop ik niet (gedeeltelijk) terug, dan gaat de koers verder stijgen en dan denk ik: waarom zo halsstarrig weigeren terug te kopen? Langer wachten kost je alleen maar meer.

    Koop ik nu wel terug dan zal je zien dat de koers eerst weer gaat dalen en dan denk ik: waarom trap je er weer in en heb je op de top gekocht? Je weet toch dat de koers nooit alleen maar blijft stijgen. Er komen altijd (kleine) dipjes door winstnemingen.

    Wat een dilemma.

    Als ik de aandelen nog zou bezitten dan ging ik nu denk ik niet verkopen (omdat ik ze graag wil houden (of dus hebben).
    Dat is een reden om te kopen.
    Verschil is alleen dat als ik ze nog had en de koers daalt, dan zou dat van mijn reeds behaalde koerswinst af gaan. En ga ik nu terugkopen en de koers daalt dan zak ik wel mee terwijl ik niet ben meegestegen.

    Ik denk dat ik dan maar de middenweg kies en deels ga terugkopen.

    Ik zit al jaren te wachten op een koers die stijgt en weten wat ik moet doen ,en toch verkopen op 28.75 !,en nu zie je maar staat al 30 euro ,ik wil al heel de week kopen maar gaat elke dag naar boven frustrerend is het , wat gaat jij doen tukker51 ?
  3. Pongping 11 januari 2018 11:50
    Wat een gezeur hier. Ik had willen kopen maar toch niet gekocht! Wat zou jij doen? Trek gewoon je eigen plan, koersen gaan op en neer AM gelukkig op op dit moment maar kan morgen weer anders zijn.Volg de media, kijk wat er in de wereld gebeurt. Economien groeien dus er is staal nodig, kans dat aandeel stijgt dus aanwezig maar geen garantie.
  4. Crooswijk 11 januari 2018 13:15
    quote:

    k / v schreef op 11 januari 2018 12:50:

    Crooswijk :
    zelf 8 jaar verlies, nu een keertje winst
    en dan roepen " niet voor iedereen, :) "

    v r e e m d gedrag toch
    =

    Hier hebben we op gewacht!
    Jarenlang doe AM alleen maar positieve ondernemingen om het bedrijf sterk op de kaart te zetten.
    Nu is de tijd gekomen waarop ze naar de top gaan.
    Ik denk dat ze sneller naast Aperam staan dan dat de meeste denken.
    En ook ik ga dan afscheid nemen.
  5. [verwijderd] 11 januari 2018 13:25
    quote:

    Crooswijk schreef op 11 januari 2018 12:40:

    [...]

    Maar niet voor iedereen. ;-)
    Hier nog zo´n slachtoffer. Bij mij is dit het "7e magere jaar" om het maar vriendelijk te zeggen. In 2011 en 2012 d.m.v. daytrading mijn gemiddeld aankoopbedrag fors omlaag gebracht maar omdat ik nu aan de andere kant van de wereld verblijf is dat op de duur door het tijdsverschil niet vol te houden.
    Ik zit niet op 7 vette jaren te wachten dus bij quite spelen gaan de aandelen er definitief uit. Alle andere aandelen ben ik inmiddels kwijt. Er veel plezier aan gehad met als uitschieter Ceteco. Zij waren destijds in Zuid- en Midden Amerika vertegenwoordigt d.m.v. aankoop van lokale witgoedfabrieken. Eén van deze fabrieken in Manizales mocht ik toen bezoeken en ben met alle egards behandelt o.a. met een privé vliegtuig opgehaald. Ook Fugro en Amsterdam Rubber (nu Amoco) mogen genoemd worden waarbij Fugro een hoofdrol heeft gespeeld in het in betrekking nemen van een neef alhier bij de overheid.
    En zo kan ik van vele fondsen waarvan ik destijds aandelen had wel iets vertellen. Wie kent ze nog? KPQuest-World On Line-Docdata-Bekaert en vele voor slechts enkele uren in bezit zijnde tech/it fondsen. Het was soms s´morgens om 9 uur kopen en om 9.15 uur verkopen. En dat flikte ik ook met Ahold-ABNAmro-Unilever om maar enkele hoofdfondsen te noemen.
    Mooie tijden waren dat, je zat dagelijks aan de knoppen. Ik heb destijds ook nog eens een bezoek gebracht aan de beurs zelf. Toen mocht je nog naar binnen en op de galerij het spektakel van bovenaf meemaken. Wat een geschreeuw en wat een gebarentaal, ongelooflijk.
    Ook hier in Colombia de Bolsa de Occidente bezocht maar gelukkig nergens ingestapt. De Bolsa zelf bestaat niet meer door fraude, tipgeld en omkoping en het bestuur zit nog steeds (helaas gedeeltelijk) vast.
    Maar aan alles komt een eind en hopenlijk spoedig ook aan mijn avontuur met Arcelor.
1.118 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 ... 56 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Herstel in zicht voor ArcelorMittal

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links