Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dobbelen met Docdata

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Martin Crum

Martin Crum is senior beleggingsanalist met meer dan twintig jaar beroepsmatige ervaring op de financiële markten, bij bedrijven als Euronext, Optiver en AEK. Als fundamenteel analist ligt zijn focus en voorkeur bij solide bedrijven met een stevige kasstroom. Sinds 2013 levert hij met zijn eigen bedrijf Beagsh Research & Trad...

Meer over Martin Crum

Recente analyses van Martin Crum

  1. 18 apr Logische herfinanciering Pharming
  2. 18 apr CM.com zet weer stap in de goede richting
  3. 17 apr Herhaling van zetten bij Just Eat Takeaway

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. EK-sight-ing-trader 10 januari 2018 14:30
    Inderdaad er staat totaal nog niets aan bedrijfsresultaten tegenover en inmiddels is er 3,20 al genoteerd. Dit is een ongehoorde ver-6-voudiging die nergens op gebaseerd is; net als de bitcoin speculatie. Gelukkig staat hier bij DOC data er nog een reëel product tegenover integenstelling tot de bitcoin.

    Of zou de bitcoin/tulpenbollen manie aan het overslaan zijn naar penny stocks als DOCdata.

    Het is en blijft een verbazingwekkende en potentieel gevaarlijke ontwikkeling. Mensen die nu nog hoog instappen makken kans veel kwijt te raken bij een plotselinge neergang die hier nagenoeg ongetwijfelt op volgt. Ik kan me niet voorstellen dat zonder bedrijfsresultaat hier ook nog maar iets van overblijft op korte termijn.

    Natuurlijk is het internet in auto's een financieel leuke ontwikkeling; maar dit is voor de troepen uitlopen, lijkt me zo. Dat kan niet goed blijven gaan OF het is een opgekropte visionaire ontwikkeling die tot nu toe onder de pet is gebleven en nu plots tot explosie komt, ook dat zou me niet verbazen. Dat de potentie die TIoC had zich nu explosief aan het uiten en explosief aan het ontwikkelen is met als startschot deze pilot. We gaan het zien.
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links