Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

  • 4,020 24 apr 2024 17:35
  • 0,000 (0,00%) Dagrange 3,978 - 4,046
  • 825.674 Gem. (3M) 1,4M

BAM januari 2018

2.127 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 107 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. duprogres 9 januari 2018 16:56
    Enkele nieuwe opdrachten van de laatste weken op een rijtje gezet !!! +


    Datum Opdracht Waarde



    9/jan Waterschap Hunze en Aa's voor de bouw van een laboratorium. Ramingsgroep: 5 miljoen euro

    9/jan kustbeschermingsklus in Engeland bedrag gemoeid van circa 47 miljoen euro. Het leeuwendeel daarvan gaat naar BAM,

    8/jan verbetering van snelwegen in het Verenigd Koninkrijk. De gezamenlijke contractwaarde voor de joint venture meer dan 360 miljoen euro.

    7/jan Eurostadion Brussel gaat niet door Verekening reeds gemaakte kosten voor ontwerpen -rechtsbijstand

    2/jan grote evenementenhal in Abu Dhabi,

    19/dec een grote tunnelopdracht gekregen in Zweden. contractwaarde van 60 % gemoeid van 385 miljoen euro
    15/dec bouwer BAM is als 'preferred bidder' aangewezen voor een snelwegproject in Duitsland. 8/dec BAM heeft opdracht gekregen tot de bouw van een nieuwe verkeerstoren op de luchthaven van Dublin. Met de klus is een bedrag van 27 miljoen euro gemoeid, meldt het bouwbedrijf.
    7/dec Bouwbedrijf BAM mag in de Schotse stad Glasgow twee nieuwe basisscholen bouwen. Daarmee is een opdrachtsom gemoeid van bij elkaar 18 miljoen pond.
    7/dec BAM-dochter AM gaat werken aan honderd gasloze nieuwe woningen op voormalige boomkwekerijgronden in Boskoop.
    4/dec BAM gaat de brandweerkazerne in Diemen renoveren. Het bouwbedrijf kreeg die opdracht van de brandweer Hoeveel geld er met de opdracht gemoeid is, heeft BAM niet bekend gemaakt.
    1/dec Bouwbedrijf BAM is gestart met de bouw van de juridische faculteit voor City, University of London. De bouwsom van het project bedraagt 47 miljoen euro.

    Wat al deze klussen gaan opleveren weten we nog niet, maar bij andere Heijemans & Besi en Volker zouden hun orderboek ook zo vul zijn.
    En is men zeker bij de opdrachten of er onder de streep iets zal overschieten.

  2. [verwijderd] 9 januari 2018 17:22
    Belangrijk is m.i. of de koers wordt afgestopt of wordt weggedumpt. Dat laatste is niet opvallend gaande. Wel steeds blokken in de Laat om tegen te houden. Met als belang om zo veel mogelijk op deze lage koersen binnen te harken.
    Ooit langdurig zelfde scenario gezien bij o.a. Crucell, voordat uiteindelijk overnamebod volgde.
  3. forum rang 7 boldie 9 januari 2018 19:18
    quote:

    Freebird schreef op 9 januari 2018 18:47:

    [...]
    Hoe meer shorters uitstappen, hoe lager de koers. Heeft iemand hier een logisch klinkende verklaring voor ?
    koers naar beneden om zo duur mogelijk uit te stappen.nou ze doen maar ik ben er klaar mee. sl verhoogt en ik ga ervan uit dat die morgen eruit knalt. wilde ze nog wegdoen toen koers weer richting de .95 ging maar niet gedaan in de hoop dat het nog wat werdt maar zoals gewoonlijk niet. dus of morgen mazzel of toch lagere verkoop. voordeel van vandaag is dat de .92 heeft gehouden maar verder houd het toch aardig op.
  4. forum rang 6 €d_Modus Vivendi 9 januari 2018 20:44
    quote:

    boldie schreef op 9 januari 2018 19:18:

    [...]koers naar beneden om zo duur mogelijk uit te stappen.nou ze doen maar ik ben er klaar mee. sl verhoogt en ik ga ervan uit dat die morgen eruit knalt. wilde ze nog wegdoen toen koers weer richting de .95 ging maar niet gedaan in de hoop dat het nog wat werdt maar zoals gewoonlijk niet. dus of morgen mazzel of toch lagere verkoop. voordeel van vandaag is dat de .92 heeft gehouden maar verder houd het toch aardig op.
    beetje nerveus aan het worden?
  5. Freebird 9 januari 2018 20:51
    quote:

    alro153 schreef op 9 januari 2018 20:26:

    Vandaag ingestapt na winst gepakt te hebben bij Altice. Er komen weer mooie opdrachten binnen.

    Ik ga uit van een definitieve doorbraak door de 4 binnenkort.

    Het slechte nieuws zit al in de koers verwerkt.

    Het slechte nieuws is idd allang in de koers verwerkt. De invloed van de koersmanipulators kennelijk nog niet.
  6. [verwijderd] 9 januari 2018 21:05
    quote:

    boldie schreef op 9 januari 2018 19:18:

    [...]koers naar beneden om zo duur mogelijk uit te stappen.nou ze doen maar ik ben er klaar mee. sl verhoogt en ik ga ervan uit dat die morgen eruit knalt. wilde ze nog wegdoen toen koers weer richting de .95 ging maar niet gedaan in de hoop dat het nog wat werdt maar zoals gewoonlijk niet. dus of morgen mazzel of toch lagere verkoop. voordeel van vandaag is dat de .92 heeft gehouden maar verder houd het toch aardig op.
    Ik meen me te herinneren dat je me aanraadde om vooral rond deze koersen weer in te stappen. Historisch laag. En je geeft het nù al op?
  7. M_Kaka 9 januari 2018 21:18

    BAM werkt mee aan kustbescherming bij Hull

    20:30 9-1-2018

    BUNNIK (AFN) - Bouwbedrijf BAM heeft samen met zijn Britse branchegenoot Mott McDonald een kustbeschermingsklus in Engeland binnengehaald. De twee bedrijven hebben opdracht gekregen om een gedetailleerd ontwerp- en bouwplan te ontwikkelen om de kustlijn bij Hull over een lengte van 19 kilometer te beschermen tegen hoogwater.

    BAM werkt mee aan kustbescherming bij Hull Met het waterkeringsproject is een bedrag gemoeid van circa 47 miljoen euro. Het leeuwendeel daarvan gaat naar BAM, zei een woordvoerder desgevraagd. Hoe de opbrengsten precies worden verdeeld, is niet bekendgemaakt.

    De klus omvat zowel de verbetering van bestaande waterkeringen als de aanleg van nieuwe voorzieningen. Afhankelijk van de toekenning van vergunningen beginnen de werkzaamheden komende zomer. Tegen 2020 moet het project zijn voltooid.

    Humber

    Hull ligt op de noordoever van de rivier de Humber en aan beide zijden van de rivier de Hull, die in de Humber uitmondt. De stad aan de Britse noordoostkust kent een lange geschiedenis van overstromingen, waarvan de laatste in 2013 meer dan 260 gebouwen beschadigde.

    Het bouwbedrijf meldde dinsdag verder dat BAM Bouw en Techniek is geselecteerd voor een bouwklus van een laboratorium naast het waterschapshuis op het Aquapark in Veendam. De werkzaamheden starten in maart en de oplevering staat gepland voor eind dit jaar. Financiële details van deze opdracht zijn niet naar buiten gebracht.

  8. forum rang 5 bartbas 9 januari 2018 21:49
    quote:

    HaaBoo schreef op 9 januari 2018 21:21:

    kunnen we dit jaar nog op dividend rekenen of schiet dat er ook bij in!!!!
    Op grond van de berichten mag je volgens mij wel wat verwachten. Door de tegenvallers (= parkeergarage en sluis, over het koraalrif hoor ik niemand meer; zal dus wel meevallen) is de winst in 2017 volgend de grote baas niet of nauwelijks hoger dan in 2016. Toen was het dividend 9 cent per aandeel en de winst 17 cent. De pay-out ratio was toen 52%. Voor 2017 zie ik op de alexsite de winstprognose 0,25 cent per aandeel en doordat de pay-out ratio slechts 42 % is, is het verwachte dividend over 2017 0,10 per aandeel. Toch nog fors meer dan je op je spaarrekening krijgt. Ik sluit niet uit dat de jaarcijfers een beetje meevallen en dat men op grond van de verwachte goede gang van zaken in 2018 de pay-out ratio in 2017 iets verhoogd. Dan lijkt me twaalf cent haalbaar.

    Hoewel bam iedere maand meer dan 500 miljoen aan nieuw werk nodig heeft om de werkvoorraad op peil te houden, schat ik dat de orderstroom daar de laatste maanden flink boven ligt. Op het forum zien we alleen de grote orders. Daarnaast zijn er vele kleintjes die samen flink optellen.
    In februari horen we de werkelijke cijfers.

    bartbas
  9. forum rang 7 boldie 9 januari 2018 22:21
    quote:

    Crusader schreef op 9 januari 2018 21:05:

    [...]

    Ik meen me te herinneren dat je me aanraadde om vooral rond deze koersen weer in te stappen. Historisch laag. En je geeft het nù al op?

    het enige wat ik zeg lager dan .92 eruit als dit stand houd dan hogere bodems maar zoals ze nu te keer gaan heb ik mijn twijfels of deze het gaat houden. had vorige week na de breuk door de 4 heen wel verwacht behoorlijk upswing maar zoals het nu ernaar uit zie wordt het spannend. naar goed dat is mijn visie. lijntje is nog intact nu kijken of dit zo blijft. het is of maak het hof kraak het
2.127 Posts
Pagina: «« 1 ... 34 35 36 37 38 ... 107 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

BAM: sterk slotkwartaal opsteker voor nieuwe strategie

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links