Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Tigenix januari 2018

449 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. twopence 5 januari 2018 18:00
    quote:

    tralalala schreef op 5 januari 2018 17:16:

    [...]

    Pharming geloof ik wel in.
    Gewoon je kansen afwachten bij dit aandeel.
    Ben bij 82 cent voor het eerst ingestapt en in die tijd genoeg ritjes kunnen maken.
    Vandaag stap ik ieder geval niet in..
    Wacht nu op een momentje bij o.a. aurora..

    Oeps bijna vergeten.
    Gefeliciteerd met je winst ;-)
    Ben ook op 1,712 uitgestapt.
    Had ik nooit verwacht.
    Was al aan het plannen om mijn verlies met dit aandeel te nemen.
    De hele week kan al niet meer stuk.
    Vanavond een biertje extra drinken en eerst zometeen de BBQ aansteken Sate met maiskoekjes en longton, Smulleeeeen ;-)

    Aha een indo?
  2. [verwijderd] 5 januari 2018 18:33
    Had een paar dagen geleden bedacht de helft te verkopen tegen 1.01... Order zat er al in.... Zo'n freeze is dan wel leuk, en zeker als je een dag de kids hebt en pas om 13u eens wat verneemt... Ooit een bovengrens ingesteld... Kreeg een mail dat m'n bovengrens van 1.25 behaald was.... wtf....Wat een fijne verrassing om te zien dat m'n order voor 1.65 weg was gegaan!!
    De andere helft hou ik nog aan... Horen op andere biedingen of 1.78, komt vast goed.
  3. DAGEVOS 5 januari 2018 18:34
    Ik denk een partij die voor deze inkoopprijs ad 1,70 nog winst ziet of mogelijkheid 2 is dat Takeda al aandeln aan het inkopn zodat mocht men het bod moeten verhogen alvast wat aandelnen goedkoop heieft ingekocht waarmee de gemiddeld aankoopprijs toch rond de 1,78 ligt.
    Ook kan een andere potentiele bieder een belang opbouwen. Dus het spel hoft nog niet gespeeld te zijn. De motivering hoe men op dit bod komt is mij niet geheel duideli)k.
  4. forum rang 4 zeurpietje 5 januari 2018 18:38
    quote:

    four60 schreef op 5 januari 2018 18:18:

    Begrijp het niet: koers blijft € 1,70 terwijl er 50 miljoen aandelen verhandeld zijn, naar mijn mening zijn dit grotendeels verkopen, dan zou de koers toch moeten dalen?
    Iemand antwoord hierop?
    als jij 1,78 bied en je krijgt ze voor 1,70 in je schoot geworpen, wat zou jij dan doen.
    overigens, bij omzet zijn er altijd evenveel kopers als verkopers anders heb je geen omzet.
  5. Bonzai1 5 januari 2018 19:20
    Met alle respect voor diegenen die nu (om welke reden dan ook nog speculeren op een derde partij of een prijs die hoger gaat liggen dan €1,78 binnen twee maanden) nog hopen op meer: dat zijn volgens mij echt fantasieën. Bravo en twee van de grootste aandeelhouders geven reeds te kennen dat de deal voor hen een akkoord verdient en het is nog slechts een kwestie van de volgende dagen die deal 'officieel' te publiceren. Ik weet niet welk gedeelte ik hier nog moet herinterpreteren.
    Maw: de prijs staat vast, nogmaals, voor binnen een tweetal maanden ALS EN INDIEN de drie bijkomende voorwaarden vervuld zijn (waaronder definitieve goedkeuring, zie PB).
    Ik ga geen twee maanden een thriller aan om eventueel 5% meer te verdienen op wat ik vandaag toch wel een klein fortuin durf te noemen.
    Meer nog: stel u maar eens voor dat er om één of andere reden toch nog een kink in de kabel komt (ik mag er niet aan denken en ga er in eerste instantie niet vanuit), dan zou alles zomaar even in één beursopening kunnen verdwijnen?
    Ik denk het niet, wat mijn porto betreft. Ik ben ongelooflijk blij met vandaag en het feit dat ik de durf en het inzicht heb gehad om te blijven zitten tot nu. Maar het lot tarten omdat ik NOG MEER wil, nog meer hoop of tienduizenden euro's investeren om er nog enkele procenten meer uit te persen? Neen, ik heb mijn beloning en ben meer dan tevreden. Dit is mijn allergrootste winst tot nu toe geweest in termen van 'hoeveelheid gewonnen kapitaal' en dat zet ik zeker niet meer op het spel. En wat ik geleerd heb: mijn buik spreekt wel degelijk soms zinnige taal en mijn logica gaat ermee akkoord.
    Hop naar een volgend avontuur (buiten zij die nog aan het lopen zijn, maar voor veel minder geld en met veel minder risico dat ik hier bezig was). Ik verlaat het casino, maar blijf met plezier en interesse jullie avonturen volgen. Succes en ... doe geen domme dingen meer vanuit hebberigheid. Besef dat de jackpot vandaag gevallen is en dat er 'in principe' geen tweede of derde zal komen. Maar soit, up to you guys!

    Ps: ik vind het oprecht spijtig voor Sanderus dat hij niet heeft kunnen mee profiteren van dit momentum, want hij is voor mij veruit de meest nuttige poster geweest, ook al heb ik door zijn 'toedoen' mogelijk wat geld laten schieten op de dag van de goedkeuring. Maar dat was een peuleschil vergeleken met vandaag. Meer nog: ik heb nadien meer geïnvesteerd bij de dalingen en kom er dus beter uit, achteraf gezien. Eind goed, al goed.
  6. Pokerface 5 januari 2018 19:37
    quote:

    trab33 schreef op 5 januari 2018 17:18:

    de meesten kiezen eieren voor hun geld , zelf ben ik zopas ingestapt aan 1.7
    waar kun je momenteel beter zitten dan hier . bij verkoop moet ik iets minder dan 2 cent rekenen voor de kosten en er zit minimum 6 cent winst aan te komen
    zelf zie ik een hoger bod komen want 1.78 is belachelijk laag als je ziet dat ze met de verkoop in Europa alleen al uit de kosten komen
    de wereld is veel groter dan dat Azie en Amerika zijn pas grote markten met dubbele capaciteit dan Europa
    Bij afketsen deal zie ik de koers zakken naar 1.3 tot 1.5 wat ik niet zie gebeuren zie eerder een biedingsstrijd ontstaan naar 2.5
    Ook het algemene beurssentiment gaat hier geen rol meer spelen
    veilige haven lijkt mij
    Ik ben ook nog niet uitgestapt, maar niet omdat ik een hoger bod verwacht. Nee, juist omdat ik verwacht dat dat bod van 1,78 wel officieel zal worden en ik ze daarom nu niet voor 1,70 wil verkopen. Als Tigenix en enkele grootaandeelhouders akkoord zijn, dan heeft het voor een andere partij weinig zin om een hoger bod te doen lijkt mij.
  7. DAGEVOS 5 januari 2018 21:31
    Beste Bonzai1 vandaag gingen er pakketten aandelen over de toonbank die toe te schrijven zijn aan echt grote financiele partijen. Gezien de gebruikte bewoordingen door Takeda bij het bod doe omgeven is door enkele onzekerheden cq voorwaarden kan ik mij niet goed voorstellen dat zij nu al zoveel geld op tafel leggen om al aan een aandeleninkoop te beginnen. Mocht Takeda ze wel inkopen dan zal dit de komende tijd zeker doorgezet worden met uiteindelijk een koers van 1,78 of iets meer. Ze komen dan uit op gemiddeld 1,78.
    Echter de gebruikte technologie is mogelijk meer waard omdat het een basis kan worden voor meerdere aanverwante medicatie en dat zou de waarde kunnen vergroten. Die kennis kan wel gezien worden door andere machtige pharmaceuten. Ik vraag mij af waarom Takeda in zo’n een vroeg stadium al een besluit genomen heeft om Tigenix over te nemen. Van de investeerders van Tigenix begrijp ik de Pavlov reactie wel, maar misschien komt de ratio nog wel terug.
  8. [verwijderd] 5 januari 2018 22:07
    quote:

    kneut schreef op 5 januari 2018 18:43:

    katanga heb ik gekocht franse beurs
    Bedankt voor je antwoord. Die had ik vorig jaar voor rond de 0.40$CAN gekocht in Canada. Wist niet dat je die ook op de Franse beurs kon kopen (mijn frans is niet goed genoeg ;)). Heb ze echter al verkocht toen ze op 1.20$CAN kwamen. Zag toen niet meer veel opwaarts potentiaal. Tja een mens kan zich vergissen, staan nu op 2.50$CAN...... Maar ja, factor 3 was toch wel OK, meer dan ik nu met mijn "tijgers van nix" verdien. Blijf het diefstal vinden dei 1.78€ voor zo een uniek product en de enorme expertise die Tigenix nu heeft in de stamcellen. Na de goedkeuring had de koers zo rond de 2 Euro moeten komen en overname dan voor 3 Euro. Dat zou fair zijn geweest. Dit is unfair en eigenlijk gewoon bedrog als het geen diefstal is.

    Maar ja, schijnt de meesten hier in het forum zijn happy en 50m aandeeltjes zelfs nog voor minder dan 1.78 verkocht vandaag.... Af en toe begrijp ik de wereld niet, vooral de wereld van beleggers....
  9. [verwijderd] 5 januari 2018 23:03
    quote:

    Pokerface schreef op 5 januari 2018 19:37:

    [...]

    Ik ben ook nog niet uitgestapt, maar niet omdat ik een hoger bod verwacht. Nee, juist omdat ik verwacht dat dat bod van 1,78 wel officieel zal worden en ik ze daarom nu niet voor 1,70 wil verkopen. Als Tigenix en enkele grootaandeelhouders akkoord zijn, dan heeft het voor een andere partij weinig zin om een hoger bod te doen lijkt mij.
    Misschien even een beginnersvraag, maar ik heb nog nooit een overname meegemaakt(althans eentje waar ik aandeeltjes van had).

    Maar als ik het goed lees, krijg ik pas over 2 maanden een bod, via mijn beleggingsinstelling(ING en Giro).

    Alternatief is ze nu verkopen voor iets minder

    En als ik het goed begrijp is er nog een kans dat de deal afketst, maar ook dat er nog een hoger bod komt(hele kleine kans als ik het zo zie).

449 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,35 -1,07%
EUR/USD 1,0679 +0,07%
FTSE 100 7.847,99 +0,35%
Germany40^ 17.771,70 +0,01%
Gold spot 2.374,20 +0,56%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

B&S Gr...
+8,35%
PostNL
+7,07%
Fugro
+4,29%
Van La...
+1,90%
Sif Ho...
+1,51%

Dalers

TomTom
-14,98%
VIVORY...
-10,98%
Alfen ...
-7,35%
ASML
-6,68%
FASTNED
-5,86%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links