Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

OPLETTEN ! Uw orders opnieuw ingeven!

82 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Belegde boterham 3 januari 2018 21:48
    quote:

    ffff schreef op 31 december 2017 11:48:

    Het gebeurt niet vaak. Maar dit weekend worden vrijwel alle lopende aankoop- en verkooporders bij uw broker geannuleerd en moet U die orders opnieuw inleggen.

    Dit heeft te maken met MiFIDII waarbij vrijwel alle Europese banken vanaf 1 januari 2018 aan de nieuwe eisen van Europa moeten voldoen.

    Tot mijn verbazing zag ik vanmorgen dat alle lopende orders automatisch geannuleerd zijn en hebben beleggers die echt orders ingelegd hebben wat te doen.

    Ed, sterkte ! Ik was er ook ruim een uur druk mee.

    Peter
    Een uurtje xtra werk, het gaat om ruim 100 miljoen en je bent gepensioneerd?

    Wellicht zou je een schadeclaim kunnen of zelfs wel moeten indienen, het is ongehoord!

    Ik heb een jaar of zes terug onze huidige woning gekocht en betaald. Ik kon via internet maar maximaal 50.000 euro overboeken via de Rabo. Was veel werk mijn woning aankopen..

    Kortom, op jouw leeftijd met je vermogen dat je zegt te bezitten; je status en je moet wat extra moeite doen?

    Kan maar een mogelijkheid bedenken hoe je aan je vermogen bent geraakt - erfenis - de minst mogelijke moeite - Nou ja; je moet nog naar de notaris en je bedje uit, zucht!
  2. forum rang 7 ffff 4 januari 2018 13:57
    Belegde boterham,

    Het is mij al vaker opgevallen dat jij zo slecht postings leest. Je late reactie na vele dagen duidt daar weer op.
    Als er nu een mens is, die niet te beroerd is om te werken, dan ben ik het wel. Deze draad heb ik opgestart, enkel en alleen om andere beleggers in de KK eventjes te waarschuwen dat uitstaande orders geannuleerd gingen worden.

    Niets meer en niets minder. Gewoon zeg maar een vriendendienst, een collegiaal gebaar. De draad heet niet voor niks: Opletten, je orders zijn weggehaald.

    En dan is zo'n draad toch verrekte leerzaam geweest, want al heel snel bleek dat heel wat bezoekers dat gegeven totaal niet wisten en daarmee dus aangaven dat mijn posting zin had gehad.

    Er waren er zelfs bij die twijfelden of het weghalen wel het geval was en twijfelden aan de deskundigheid van een klasse-krant.

    Wat ook zo opvalt, Belegde boterham dat is dat zo'n draad weer de gekende groep fff-haters mobiliseert.

    Ook grappig is dat je in deze draad pas aangeeft dat bij heel wat banken overschrijvingen gelimiteerd zijn. Daar is ook al een enorme rel over ontstaan, toen ik vertelde, tot mijn stomme verbazing ondervonden te hebben, dat je je verkooporders maar tot een bedrag van 200.000 Euro kunt opgeven en heb je voor 1 miljoen te verkopen dan moet je 5 orders maken.

    Dan, belegde boterham: Ieder miljoen zelf verdiend en ieder miljoen dat ik aan mijn kinderen belastingvrij schenk ook zelf verdiend. Werken, werken, werken en je weet wel al die constructies waar jullie altijd het nut niet van begrepen.

    Maar ja, als je vandaag hier in Luxemburg: meer dan 1,4 miljoen op zak houd alleen maar door te verhuizen, heb je toch iets goed gedaan.
    En verder BB: Vandaag contact gehad met Wenen en Helsinki voor alweer het opstarten teruggave dividenden van Huhtamaki en Oostenrijks aandeel. Werken, werken , werken, maar dat doe ik graag. Wat bezielt JULLIE toch eigenlijk.

    Zowel mijn posting over het gelimiteerd zijn van overschrijvingen, als mijn posting over het weghalen van de orders op 29 december bleken en blijken dus volledig juist.

    Maar jammer genoeg wordt er hier weinig in het echt belegd en komt hier geen enkele bankmedewerker om mijn postings eventjes te bevestigen.

    Vanmiddag eventjes 50 formulieren van 6 bladzijn in Brussel aanvragen. Ze kennen mij daar al en dan kan ik dus volgende week 50 maal 6 bladzijden invullen...... Om medio 2019 ( NEGENTIEN ) ongeveer 220.000 Euro terug te zien......

    Werken, werken, werken...... Maar het zijn bedragen die ik niet laat lopen. Mark Rutte moet er harder voor werken.

    Succes, jullie allemaal. Het gaat hier fantastisch. Ik heb hier weer meer dan genoeg gelezen.

    Peter

  3. forum rang 6 izdp 4 januari 2018 14:07
    Je weigert ook te luisteren. Je hebt een waardeloze broker/bank.
    Je kan voor een appel en een ei dat dividendverhaal voor je laten doen.
    Je spreid je te pletter en ook nog eens over vele landen en dat met blijkbaar matige rendementen gezien al je vertellen.
    Je denkt in absolute getallen, maar je moet het relatief bezien en een goede vermogensbeheerder zou dan nooit, maar dan ook nooit jouw werkwijze volgen.
  4. J.Me 4 januari 2018 22:52
    quote:

    ffff schreef op 3 januari 2018 10:51:

    J.Me: Het is geen klantjespesten! Het is een richtlijn van Europa die ALLE banken maar te volgen hebben.
    Ik wil je wel geloven, maar het wil er bij mij niet zo gemakkelijk in dat je in een richtlijn (die nationale implementatie vereist) vastlegt dat je op het moment dat die richtlijn ingaat alle lopende orders uit de boeken moet schrappen en met een schone lei moet beginnen. Dat klinkt nogal bizar en wij weten allebei dat EU-bashen zo'n beetje de Europese volkssport nummer 1 is. Enfin, al mijn orders zijn gewoon blijven staan, maar die stonden klaar in Amerika en zullen dus wel buiten de reikwijdte van de richtlijn vallen.
  5. Belegde boterham 5 januari 2018 00:50
    quote:

    ffff schreef op 4 januari 2018 13:57:

    Belegde boterham,

    Het is mij al vaker opgevallen dat jij zo slecht postings leest. Je late reactie na vele dagen duidt daar weer op.

    Zie het verband niet?

    Ps heb niks tegen Peter, ffff en doe ook niet aan bashing.

    Maar ik begrijp werkelijk waar niet, dat je jezelf keer op keer blijft herhalen.

    Voor 1,6% besparing zal, zover ik kan inschatten geen hond over de grens trekken.

    Dat de absolute bedragen, bij mede forumleden leiden tot jaknikkers/stemmertjes bij je postings, zegt weer veel over de forumleden alhier:-)

    Het ga je goed, zijn vast nog wel gebieden waar je nog meer kan besparen, niet?

  6. forum rang 7 ffff 5 januari 2018 15:21
    quote:

    izdp schreef op 4 januari 2018 14:07:

    Je weigert ook te luisteren. Je hebt een waardeloze broker/bank.
    Je kan voor een appel en een ei dat dividendverhaal voor je laten doen.
    Je spreid je te pletter en ook nog eens over vele landen en dat met blijkbaar matige rendementen gezien al je vertellen.
    Je denkt in absolute getallen, maar je moet het relatief bezien en een goede vermogensbeheerder zou dan nooit, maar dan ook nooit jouw werkwijze volgen.

    ZEVEN aanbevelingen, IZDP !

    Zeven!!! Die groep discipelen van de oppergoeroe is toch wel ontieglijk groot en intellectueel inhoudsloos.

    Ik heb geen waardeloze brokers, want ik heb er meerdere en bij beiden is er een limiet. Dus zo waardeloos is dat niet. Temeer omdat er nu plots ook geluiden van Belegde boterham komen dat zijn overschrijvingen ook gelimiteerd waren.

    Het is heel simpel IZDP; Jullie hebben er simpelweg nooit mee te maken gehad. Hoef je je niet voor te schamen, maar als je een soort van boedistische bedelmonnik bent die midden in de nacht om 3 uur naar zijn opperste goeroe een zeer aanhankelijke posting schrijft....Nou dan kun je je wel bergen.

    Vorig jaar 2017 nam mijn vermogen met meer dan 8 miljoen toe. Jij en je vriendjes vinden dat maar niks, maar jullie hebben, heb ik zo het gevoel nog niet één procent van dat resultaat gehaald. Jullie oppergoeroe haalde een rendement die slechts drie tot vier maal minder was dan de mijne. Gek, dat je daar dan niets over zegt.

    Frappant ook dat juist die mensen die niet lijfelijk ondervonden hebben hoe iets reilt en zeilt het allemaal zo goed weten. Ik heb inderdaad een zeer uitgebreide portefeuille, maar wie ben jij en jouw vriendjes in godsnaam die mij moeten vertellen hoe je moet beleggen.
    Durven jullie nu echt niet, als trouwe discipelen van de Oppergoeroe aan zijn heiligheid te vragen: waarom controleer je dat toch niet? Waarom durf je dat niet aan? Doodsbenauwd, zijn vermogen en zijn jaarprestatie met de mijne te vergelijken? Doodsbenauwd en dat wilde nog wel zijn beroep van zijn liefhebberij maken.

    Mijn brokers en bankiers zijn fantastisch......maar hier in de KK komen gewoon nauwelijks echte beleggers in dat groepje van jullie. Dat merkte je zo mooi met die verkooplimieten EN met al die geannuleerde orders waar dit draadje over ging. Ze hadden het niet in de gaten omdat ze simpelweg geen orders hebben en hadden. Maar Peter had dus wel gelijk evenals zijn lijfblad, goed voor bijna 500 Euro abonnementsgeld per jaar, maar door jullie grote voorman WC-eend artikelen genoemd.

    Wel stinkend jaloers op die Hollander die dit jaar 2018 zomaar eventjes 1,4 miljoen Euro VRH op zak houdt ofte wel 3800 Euro, wat meer iedere dag die God geeft. Beroerde belegger en beroerde fiscale advisering.....Penny wise.... weet je nog?

    Wat een niveau toch in die KK tegenwoordig. Stinkend jaloers en vol commentaar, maar als een belegger miljoenen, verifieerbaar voor jullie grote oppergoeroe, dan geven ze niet thuis......

    Wat moet ik daar verder mee? Mijn conclusie trekken: Die AB-tjes gevende zolderkamerterroristen maar hun frustraties laten uiten.... Zeven aanbevelingen en geen van die zeven heeft vorig jaar waarschijnlijk een tonnetje kunnen verdienen en anders zou ik dat wel eens graag willen zien. Maar beleggen..... beleggen en fiscaal vennootschappen oprichten, stichtingen beheren evenals maatschappen, een eigen pensioenfonds beheren..... dat is veel te hoog gegrepen en teveel betaalde dividenden terugvragen: daar heb je toch bureaus voor. Ze weten alles beter, behalve de praktijk, want dan kwamen ze van die oerdomme opmerking wel terug.......

    Peter

  7. forum rang 7 ffff 5 januari 2018 15:27
    BB,

    Die 1,65 procent is uiteraard een deel. Maar dat heeft met levensvisie en maatschappijvisie te maken: Het is niet omdat die ruifeters democratisch in de meerderheid zijn, dat ik mij iedere dag die God geeft meer dan 3800 Euro aan die verpamperde, luie zappers overmaak. Het is dus een swtellingname en niet jouw instelling: Ach, ik betaal die 1,65 procent wel van arremoede en zorg dat ik 6 of 12 of 18 procent jaarrendement haal.
    Wel eens nagedacht hoe het is als de beurzen jarenlang gaanzakken en je dan ook nog extra in dertig lange jaren 30 maal 1,65 procent geplukt wordt. Inclusief de beursdaling ben je dan meer dan de helft van je vermogen kwijt. Heerlijk nivelleren zeggen je socialistische vriendjes.
    Succes ermee, maar ik verzet mij daartegen.

    Peter
  8. forum rang 6 izdp 5 januari 2018 15:46
    Zo je hart gelucht en je eigen gebreken weer eens vertelt ffff?

    Ik geef nooit af op rendementen.
    Ik geef wel af op snoevers.
    Je rendement dit jaar -zei je niet je grootste ooit?- is mooi, maar ik wil niet met je ruilen en al helemaal niet als dat je grootste ooit is.
    Ik ken geen limieten, maar 1 bank die ik ook wel gebruik kent 1 miljoen.
    Alleen als je vaker met grote bedragen werkt wordt dat voor je aangepast.
    Zeker vroeger met obli's was dat noodzakelijk.
    Dus open je ogen en je oren.

    Jaloers, ik zal het nog eens zeggen, ken ik als begrip en meer niet.
    Jij als uiterst afgunstig en jaloers zal dat vast niet kunnen geloven.
    Het grote voordeel is -tenminste ik denk dat het zo werkt- dat ik status ook alleen maar ken als begrip.
    Dus als jij begint over zoveel dikke auto's en badkamers lig ik dubbel van het lachen. Zo van; wat moet je daar in hemelsnaam mee?
    Dus tja, status van geld zegt me ook helemaal niets.
    Ik waardeer de mensen op hun waarde en ja op die schaal sta jij erg laag voor mij.
    Zelfs als arts gezien je uitspraken op dat vlak.

    Oh en het zal de reden om bovenstaande zijn dat ik me nooit heb uitgesproken over jouw vermogen. Aardig, maar niets bijzonders.
  9. forum rang 10 voda 5 januari 2018 15:56
    Ik mis deze nog!

    Belangrijke mededeling
    Per dinsdag 2 januari 2018 heeft Euronext een wijziging gebracht aan de tick size per aandeel.

    Wat is een tick size? Een tick size is een veelvoud die u dient op te geven bij het plaatsen van een order. Indien u bij het plaatsen van uw order een prijs opgeeft welke geen veelvoud is van de tick size dan wordt uw order niet door Euronext geaccepteerd.

    Voorbeeld:
    Voor het aandeel ING is de tick size vastgesteld op 0,002. Dit betekent dat u orders kan inleggen in stappen van EUR 0,002. ING is 2 januari 2018 op geopend op EUR 15,398. Zolang de koers van ING tussen EUR 10,- en EUR 20,- ligt kunt u orders plaatsen in een veelvoud van EUR 0,002.

    Voorbeelden van prijzen die worden geaccepteerd:
    15,398
    15,340

    Voorbeelden van prijzen die niet worden geaccepteerd:
    15,399
    15,341

    Als u nog vragen of opmerkingen heeft, zijn wij u uiteraard graag van dienst. De medewerkers van de Servicedesk zijn bereikbaar op werkdagen van 8:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer 020-5218180 (optie 1) of e-mail info@alex.nl.

    Met vriendelijke groet,

    Alex
  10. JZ 5 januari 2018 15:58
    quote:

    ffff schreef op 5 januari 2018 15:21:

    Ik heb geen waardeloze brokers, want ik heb er meerdere en bij beiden is er een limiet.

    Laten we eens even kijken ..

    "Ik heb geen waardeloze brokers", dat is meervoud; "want ik heb er meerdere", tsja, dat zei je zelf al met het woord voor de komma.
    Oh wacht: "en bij beiden is er ..", het is overigens in dit verband "beide".

    In der Beschränkung ...:
    Ik heb geen waardeloze brokers en bij beide geldt een limiet.

    end-of-lesson
  11. forum rang 7 ffff 5 januari 2018 16:00
    Als boedistische bedelmonnik begrijp ik dat je niets om het verwerven van een vermogen geeft. Daarom heb ik ook altijd zo'n moeite wat jullie op een beleggerswebsite komen zoeken.

    Toen ik het had over auto's en badkamers, was dat juist een terechtzetting van Belegde Boterham, die afkwam met " zeer gewoon optrekje" Ik dacht toen werkelijk: Ik woon luxer dan Warren Buffet en dan komt Belegde Boterham mij vertellen dat het allemaal toch heel simpeltjes bij Peter thuis is. Wel de context erbij vertellen, IZDP.

    Status van geld zegt jou niets, hetgeen bij bedelmonnikken past. Maar wat zoek je dan hier op IEX, want hier komen mensen om vermogen te vergaren. En als er dan iemand is die vele , vele miljoenen eigenhandig heeft verworven...... dan stelt dat geen reet voor. Inderdaad....... aardig en voor velen hier zo graag nagedaan te hebben. Met name voor je Oppergoeroe, die maar niet onder ogen durft te zien dat Peter het wel tien, neen twintig keer beter deed dan hij.

    Kijk, mij stoort het, dat jullie dat niet onder ogen willen zien, evenals zijn getreiter en voortdurende denigrerende opmerkingen. Zie jouw " liefdesverklaring", midden in de nacht. Ik lees dat aandachtig en heb dan ook weer mijn conclusies. En hier laat ik het maar bij.

    Peter
  12. forum rang 7 hirshi 5 januari 2018 16:19
    quote:

    JZ schreef op 5 januari 2018 15:58:

    [...]
    Laten we eens even kijken ..

    "Ik heb geen waardeloze brokers", dat is meervoud; "want ik heb er meerdere", tsja, dat zei je zelf al met het woord voor de komma.
    Oh wacht: "en bij beiden is er ..", het is overigens in dit verband "beide".

    In der Beschränkung ...:
    Ik heb geen waardeloze brokers en bij beide geldt een limiet.

    end-of-lesson
    Foute les.

    Als beide zelfstandig wordt gebruikt geldt dat er een -n achter komt als je naar personen verwijst, en geen -n als je naar voorwerpen verwijst.
  13. Twinkeling 5 januari 2018 16:32
    hahaha Hirschi....

    Stel dat je daadwerkelijk full time brokers voor je hebt werken (we noemen ze ff Henk en Hermien), dan heb je gelijk. Maar dat heeft de dokter niet. Die heeft gewoon een ING en een deGiro rekening ofzo. Dan zijn het niet concrete personen, die brokers, dus gebruik je beide.
  14. forum rang 6 izdp 5 januari 2018 16:57
    quote:

    ffff schreef op 5 januari 2018 16:00:

    Als boedistische bedelmonnik begrijp ik dat je niets om het verwerven van een vermogen geeft. Daarom heb ik ook altijd zo'n moeite wat jullie op een beleggerswebsite komen zoeken.

    Toen ik het had over auto's en badkamers, was dat juist een terechtzetting van Belegde Boterham, die afkwam met " zeer gewoon optrekje" Ik dacht toen werkelijk: Ik woon luxer dan Warren Buffet en dan komt Belegde Boterham mij vertellen dat het allemaal toch heel simpeltjes bij Peter thuis is. Wel de context erbij vertellen, IZDP.

    Status van geld zegt jou niets, hetgeen bij bedelmonnikken past. Maar wat zoek je dan hier op IEX, want hier komen mensen om vermogen te vergaren. En als er dan iemand is die vele , vele miljoenen eigenhandig heeft verworven...... dan stelt dat geen reet voor. Inderdaad....... aardig en voor velen hier zo graag nagedaan te hebben. Met name voor je Oppergoeroe, die maar niet onder ogen durft te zien dat Peter het wel tien, neen twintig keer beter deed dan hij.

    Kijk, mij stoort het, dat jullie dat niet onder ogen willen zien, evenals zijn getreiter en voortdurende denigrerende opmerkingen. Zie jouw " liefdesverklaring", midden in de nacht. Ik lees dat aandachtig en heb dan ook weer mijn conclusies. En hier laat ik het maar bij.

    Peter
    Toe maar. Met zo'n vermogen nog als boedistische bedelmonnik door het leven gaan.
    Dan ga je toch wel ver om nog meer te krijgen.

    Ik daarentegen maak ik me druk om zaken des levens en ja daar heb je geld voor nodig en ja dat doe ik met beleggen en ja al vele jaren is dat genoeg.

    Nog een correctie; waarderen van mensen betekent niet dat ik ze verhef als mijn meerdere.
    Dat jij waardering verwart met liefde verbaasd me overigens niets.
    Jouw waarnemingsvermogen en interpretatievermogen zoals je het op dit forum laat zien is, op zijn Hollands gezegd, bij de konijnen af.
82 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,36 +0,00%
EUR/USD 1,0648 -0,22%
FTSE 100 7.877,05 +0,37%
Germany40^ 17.741,90 -0,16%
Gold spot 2.384,13 +0,98%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

VIVORY...
+11,51%
JUST E...
+5,71%
Air Fr...
+4,18%
FASTNED
+3,00%
RANDST...
+2,65%

Dalers

Pharming
-9,63%
ASMI
-6,10%
Avantium
-6,01%
PostNL
-5,84%
TomTom
-3,31%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links