Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Binck in 2017

1.173 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 59 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 januari 2018 16:21
    Een eventuele overname van Binck was voor mij in 2017 reden om in te stappen, maar omdat ik daar niet meer in geloofde ben ik vervolgens uiteindelijk weer met verlies uitgestapt. Toch blijft een gevoel aanwezig, als nu maar niet in 2018 toch een overnamebod komt; nou ja, het zij jullie gegund.
  2. Gregoor 2 januari 2018 01:48
    quote:

    Gregoor schreef op 10 december 2017 22:30:

    Er is al het eea te doen geweest over het intern matchen van orders bij DeGiro. Ze zouden hiermee de nodige kosten besparen. Volgens een mail die ik van ze kreeg mogen ze dat onder MiFID II vanaf 1 januari echter voor aandelen niet meer doen. En misschien ook niet voor andere producten (daar zijn ze vaag over). Ze willen daar echter wel alsnog een andere vergunning voor aanvragen.

    Lijkt me echter een interessante ontwikkeling. Mocht het ze niet lukken intern te blijven matchen, dan levert ze dat (de nodige) extra kosten op. Daarnaast is de vraag of, als ze het met een vergunning op kunnen lossen, die vergunning ze niet extra geld kost om na te leven.

    Weten er mensen hier meer van?

    Onderstaande stond in hun mail:

    [...]
    Update op mijn eerdere post. DeGiro gaat vanaf 3 januari ook voor derivaten niet meer intern matchen. Mochten ze dit niet kunnen veranderen, dan zal het dat toch serieus extra kosten op gaan leveren en zullen ze hun huidige tarieven niet (winstgevend) aan kunnen houden.

    Daarom interessant hoe dit afloopt.

    DeGiro in haar mail:

    "Intern matchen
    We gaven in onze vorige e-mail omtrent MiFID II aan dat intern matchen en daarmee de “Join Order” voor aandelen op 3 januari verdwijnt. Voor derivaten zoals opties en hefboomproducten zou dit mogelijkerwijs in de loop van het eerste kwartaal van 2018 gebeuren. We willen u hierbij berichten dat ook voor derivaten voorlopig gekozen is om per 3 januari hiermee te stoppen. De Join Order is daarmee geheel verdwenen als ordertype. Dit kan mogelijk ook gelden voor andere ordertypes, zoals de Limit Hit Order. Op 3 januari zullen wij ons geüpdate Order Uitvoeringsbeleid beschikbaar stellen op de website."
  3. Demenkovets 2 januari 2018 13:25
    quote:

    futaridomo schreef op 27 december 2017 07:47:

    since 2011 kreeg ik elke jaar mooie wijn van ze. Ben nog steeds blij met Binck :)
    Ik heb het ook in het verleden gehad, maar kennelijk was ik het afgelopen jaar niet waard. Heb toch genoeg aan Binck afgedragen aan rente op extra benutte bestedingsruimte dacht ik zo :-/

    Ik ben nu echter wel 'getrakteerd' op een dubbele regel met de totalen bovenaan de rij met aandelen in mijn portefeuille ipv onderaan zoals het was. Aangezien ik mijn aandelen sorteer per fondscategorie (om dividend gescheiden te houden) zit ik nu tegen een vrijwel identieke dubbele regel bovenaan aan te kijken. Heel irritant. Dit soort dingen zou je handmatig moeten kunnen instellen (net zoals met de getoonde kolommen), maar zover zijn ze bij Binck nog niet.
  4. forum rang 7 A3aan 2 januari 2018 14:02
    Ach, die nieuwe regel bovenaan. De één vindt het nuttig de ander niet. Maakt mij niet zo veel uit. Prima afspraken met Binck en dan neem ik niet het risico om bij DeGiro ineens voor een zeer onaangename verrassing te komen staan. Ik blijf van mening dat goedkoop uiteindelijk duurkoop zal blijken te zijn.
  5. [verwijderd] 3 januari 2018 14:44
    Broker DeGiro stopt deel handel om Mifid-eisen
    Door REDACTIE DFT

    Updated 4 min geleden
    21 min geleden in FINANCIEEL

    AMSTERDAM - Broker DeGiro heeft als een van de grote partijen in Europa de handel in een aantal indextrackers gestopt. Aanleiding is de verscherpte regelgeving Mifid II per 3 januari, die klanten meer transparantie moet bieden.

    Gijs Nagel
    Gijs Nagel? DEGIRO
    De ingreep in de etf’s heeft volgens Bloomberg gevolgen voor 40.000 klanten. Directeur Gijs Nagels stelt dat de stop grote impact krijgt voor de omzet van zijn bedrijf.

    DeGiro werkt voor 200.000 klanten in achttien landen. Volgens directeur Nagel tegen het persbureau betreft het om „een groot aantal producten”.

    Meer fondsen
    DeGiro is volgens hem niet het enige fonds dat consequenties trekt uit de nieuwe vereisten die zijn gesteld aan de verplichte taal in aanbiedingen. In lokale prospectussen moeten de aanbieders volgens PRIIPS (Packaged Retail and Insurance-based Investment Products) de regels in de eigen taal uitleggen. Als de documenten niet beschikbaar zijn, is handel niet mogelijk.

    DeGiro stopte een aantal transacties in Nederland, Zweden en Duitsland. Mifid-II-eisen zijn al langer bekend, maar de taaleisen komen voor de broker nu toch als verrassing.

    Grote ingreep
    DeGiro was niet bereikbaar voor commentaar.

    Mifid-II geldt als grootste verandering in regelgeving in tien jaar tijd.

    Volgens Steven Maijoor, directeur van de European Securities and Markets Authority (ESMA) die de invoering van Mifid-II begeleidt, zijn er sinds de invoering geen substantiële problemen bekend geworden. Mifid-II nam zeven jaar voorbereiding in beslag, de invoerkosten bedragen rond $2 miljard, aldus ESMA.

    Klanten wachten af
    Veel handelsbedrijven nemen weinig risico’s nu de regelgeving zijn beslag krijgt. De Japanse zakenbank Nomura meldde tegenover Bloomberg is er veel verfijning van nodig die klanten moeten verwerken.
  6. wampie 4 januari 2018 19:45
    daar denkt niet iedereen zo over...

    Denk dat Binck langzaam uit het dal aan het klimmen is en denk ook dat er met deze marketcap er wel geïnteresseerden zijn om Binck te kopen of een belang te nemen.

    Misschien is er wel iemand al achter de schermen een belang aan het opbouwen who knows....

    koers stijgt lig mooi...

    quote:

    aandeelofoptie schreef op 29 december 2017 17:32:

    Binckbank is nog niet koopwaardig
  7. [verwijderd] 5 januari 2018 15:29
    Ik denk dat het ergste achter de rug is; de resultaten beginnen te stabiliseren en van de negatieve publiciteit van de afgelopen jaren is geen sprake meer.

    Toch zal Binck op zoek moeten naar schaalvergroting om de winstgevendheid weer op niveau te brengen. Ben benieuwd of in het 4e kwartaal vooruitgang is geboekt op dit punt.
  8. relpinda 5 januari 2018 22:21
    Weet iemand welke banken GS met zijn artikel bedoeld?

    Klik hier indien de mailing niet goed wordt weergegeven.
    emailHeader.png
    Bank.jpg
    Beleg juist in 2018 in banken. Sla deze bank zeker niet over!
    De financiële sector is terug van weggeweest. Ook de laatste banken hebben nu de crisis achter zich gelaten. Recent realiseerden we nog een mooie belegginswinst met een financiële instelling die we kochten tegen een koers van €3,80! Ook nu hebben we een aandeel van onze analisten op tafel liggen die meer dan kansrijk is! Voordat we u gaan vertellen wat de aanleiding was voor ons om deze bank diepgaand te analyseren, eerst een persoonlijke aanbieding.

    Omdat veel beleggers op vakantie waren, hebben we onze aanbieding om juist in 2018 een abonnement te nemen op Beursgenoten en alles wat daarbij hoort, met een paar dagen verlengt. U kan dit voordelige abonnement dus nog kiezen. Een juist advies of tijdige waarschuwing maakt dat een relatief kleine investering zeer snel is terug verdiend. De eerste winst!

    Een voorsprong in beleggen is nog nooit zo voordelig geweest
    De kans is groot dat financials het in 2018 goed gaan doen. Er is een bank die relatief gezien achter is gebleven. Beursgenoten zal daar, zodra de diepgaande analyse helemaal klaar is, mee naar buiten komen. Wat zijn de triggerpoints voor Geert Schaaij van Beursgenoten om juist deze bank aan een uitgebreid onderzoek te onderwerpen?

    Deze bank heeft ook na de crisis nog een moeilijke tijd gehad, maar is nu duidelijk uit het dal gekropen. De afgelopen jaren zijn forse kostenbesparingen gerealiseerd en slechte bedrijfsonderdelen verkocht, waardoor de winsten nu boven verwachting stijgen en nu zelfs alweer dividend wordt uitgekeerd.

    Ook de integratie van Postbank verloopt nu zonder problemen. Het heeft bovendien zeer sterke posities in Duitsland en Amerika, en zal ook zeker kunnen profiteren van oplopende korte rente.

    Het aandeel is met een P/ (boekwaarde equity) van 0,5x nu nog een van de goedkoopste banken van de ontwikkelde wereld. Gunstig voorteken is bovendien dat private equity hedgefonds Ceberus nu ook is ingestapt en 3% van de aandelen heeft gekocht.

    De koers is recent wat gedaald door juridische akkefietjes, maar de grote zaken zijn inmiddels gesetteld. Goed instapmoment dus. Wat betreft de risk reward, vindt Beursgenoten een upside van 100% (stijging naar 30 euro) zeer reëel, terwijl het risico, want ook daar kijkt een belegger na, dat het aandeel meer dan 30% zou dalen meer dan klein is. Als de koers zou verdubbelen, dan is het aandeel namelijk nog steeds goedkoop.

    Het aandeel is zeker ook geschikt om optieconstructies omheen te bouwen. Dat geeft de gelegenheid om het rendement fors op te krikken en risico’s te dempen.

    Is dit niet wat elke belegger wil lezen?
    Geen verhalen maar op zoek naar de kansen!

    Lza
  9. [verwijderd] 6 januari 2018 11:09
    quote:

    pielsje schreef op 6 januari 2018 10:49:

    ING natuurlijk
    GS memoreert integratie van Postbank dus zou het ING moeten zijn. Alleen Postbank is in 2009 samengegaan met ING en om dan nu de integratie als voltooid te beschouwen????? Dan hebben ze er verdomd lang over gedaan. Niet zo'n sterk argument van GS. Het wordt wel tijd dat de koers van ING iets gaat doen in pos. zin dan. Staat al veel te lang op dit niveau.
1.173 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 59 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 865,33 0,00%
EUR/USD 1,0681 +0,09%
FTSE 100 7.888,51 +0,52%
Germany40^ 17.814,90 +0,25%
Gold spot 2.376,24 +0,65%
NY-Nasdaq Composite 15.683,37 -1,15%

Stijgers

Air Fr...
+2,38%
EXOR NV
+1,69%
VIVORY...
+1,42%
ASR Ne...
+1,02%
PROSUS
+0,95%

Dalers

Pharming
-6,77%
PostNL
-4,17%
ASMI
-2,48%
Accsys
-2,39%
Avantium
-1,94%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links